2021 heeft een aantal dramatische gebeurtenissen gezien in de pogingen van regeringen om “COVID te bestrijden.” Wat ooit werd beschouwd als paranoïde samenzweringstheorieën, science-fiction, of ideeën uit de films, zijn in het afgelopen jaar een deel van het leven geworden. In 2020 zagen we lockdowns, massale tests en gezichtsmaskers – en zo ging het verder in 2021. Maar 2021 zag de opkomst van nieuwe anti-COVID maatregelen en nieuwe onthullingen die rechtvaardigden wat sommigen samenzweringstheorieën noemden, voorheen verbannen naar de marge op het web, bericht David Heller.

Vaccinpaspoorten

Vaccinpassen of immuniteitspaspoorten werden ooit afgedaan als paranoïde samenzweringstheorieën die nooit in vrije samenlevingen zouden worden ingevoerd. Maar zoals we in 2021 hebben geleerd, hebben talrijke politici en beleidsmakers het idee eerst verworpen, om vervolgens van richting te veranderen en het invasieve en controlerende mechanisme op te leggen – onder het mom van het willen openen van de samenleving van de lockdowns die ze eerder oplegden. Ondanks het ontbreken van een ethische en epidemiologische basis voor een dergelijk idee, gingen in 2021 de vaccins de wereld over. De Britse premier Boris Johnson verzette zich aan het begin van het jaar tegen binnenlandse COVID-passen, en voerde ze aan het eind van het jaar in. De Canadese premier Justin Trudeau was aan het begin van het jaar ook tegen vaccinatiepaspoorten en noemde ze “splijtzwam”, maar omarmde ze later. Een soortgelijk verhaal speelde zich af in een groot deel van de ontwikkelde wereld, wat ooit werd afgedaan als een samenzweringstheorie is nu regeringsbeleid.

COVID-kampen

Het idee dat regeringen van plan waren om quarantainekampen te bouwen was een ander gerucht dat de ronde deed in 2020. De angst was dat de overheid mensen zou opsluiten, zelfs gezonde mensen in interneringskampen – dit werd door de media en politici afgeschreven als gewoon meer ‘desinformatie’. Eind 2020 werden in de wetgevende macht van Ontario, in Canada, vragen gesteld door parlementslid Randy Hillier over kampen. Hij werd uitgejouwd, er werd geroepen dat hij moest gaan zitten, en zijn microfoon werd uitgezet. In Australië werd over kampen gesproken, maar alleen voor reizigers – iedereen die zei dat ze misschien voor anderen zouden worden gebruikt, werd gebrandmerkt als samenzweringstheoreticus en verspreider van nepnieuws. Naarmate de tijd verstreek werden deze kampen zowel in Canada als in Australië gebouwd en geopend. De faciliteiten in Canada werden niet alleen gebruikt voor reizigers of voor mensen die “vrijwillig wilden isoleren”, maar ook voor andere Canadezen die werden vastgehouden omdat ze zich niet hielden aan de COVID-regels.

  Video beweert metalen 'draad' te zien wiebelen na verwijdering uit het lichaam van gevaccineerde persoon

Ook Australië bouwde kampen onder het voorwendsel reizigers te helpen een plaats te vinden waar zij zich kunnen afzonderen, maar begon vervolgens burgers zonder eerlijk proces vast te houden wegens overtreding van de COVID-voorschriften. Er waren gevallen van drie tieners die uit hun “vrijwillige” verblijf in het kamp ontsnapten nadat zij waren vastgehouden hoewel zij negatief op COVID hadden getest. Hayley Hodgson die in een interview beschreef hoe zij onder bedreiging van arrestatie werd vastgehouden en gedurende twee weken in een kamp werd ondergebracht – hoewel zij geen COVID-patiënt was. Om de zaak nog dramatischer te maken, werd het Australische leger ingeschakeld om te “assisteren” bij het vervoer van mensen naar quarantaine-kampen. Met de details nog steeds onduidelijk, deden de aboriginals een oproep aan de internationale gemeenschap om hulp.

Wat begon als een wilde theorie in de marge van het web, werd later uitgevoerd en, zouden sommigen kunnen zeggen, misbruikt door de autoriteiten, is nu een feit – de COVID-kampen zijn er. Canada heeft besloten het programma uit te breiden, en soortgelijke programma’s bestaan in Duitsland en Nieuw-Zeeland.

5G en COVID

Aan het begin van de pandemie speculeerden sommigen dat COVID niet bestond, en dat de ziekte werd veroorzaakt en overgedragen door 5G – deze speculatie was weinig gefundeerd en nooit bewezen waar te zijn. Tegelijkertijd waren velen bezorgd dat draadloze straling griepachtige symptomen kon veroorzaken die lijken op COVID, of dat straling iemands immuunsysteem kon onderdrukken waardoor mensen vatbaarder werden voor COVID. Heeft microgolfstraling mensen ziek gemaakt met COVID-achtige symptomen? Deze bewering werd op gefactchecked en afgedaan als “ongegrond” omdat er “geen bewijs is dat 5G schadelijk is voor mensen”. De BBC, die een wetenschapper citeerde, noemde de bewering “complete onzin“. Het COVID-19 beleid van Facebook verbiedt nog steeds dergelijke beweringen op zijn platform.

Fast forward naar september 2021, toen het National Institute of Health (NIH) een studie publiceerde die juist bevestigde dat “het hier gepresenteerde bewijs een premisse ondersteunt dat WCR [Wireless Communications Radiation] en, in het bijzonder, 5G, die een verdichting van 4G inhoudt, de COVID-19-pandemie kan hebben verergerd door de immuniteit van de gastheer te verzwakken en de virulentie van SARS-CoV-2 te verhogen. “In het bijzonder versterkte het “immuundisfunctie, waaronder immunosuppressie, auto-immuniteit en hyperontsteking” en “het verhogen van intracellulair Ca2+ dat essentieel is voor virale ingang, replicatie en vrijlating, naast het bevorderen van pro-inflammatoire paden.” De studie legt uit dat het zeker niet de eerste studie is die concludeert dat WCR lichamelijke schade kan veroorzaken; “Al tientallen jaren benadrukken onafhankelijke onderzoekswetenschappers wereldwijd de gezondheidsrisico’s en cumulatieve schade veroorzaakt door WCR [hier, hier]. Het hier gepresenteerde bewijs is in overeenstemming met een groot corpus van gevestigd onderzoek.” Helaas heeft dit onderzoek nog geen invloed gehad op beleidsmakers, terwijl draadloze communicatiesystemen nog steeds over de hele wereld worden uitgerold.

  "Medische noodgevallen" in Berlijnse verkeersongevallenstatistieken stapelen zich op - en een akelig vermoeden doet de ronde

De oorsprong van COVID

De oorsprong van COV-SARS-2 was duidelijk wat de gevestigde orde betrof – het virus was van een dier (waarschijnlijk een vleermuis) op een mens overgegaan op de dierenmarkt van Wuhan. Dit was de beoordeling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in het begin van 2020. Om de theorie van de natuurlijke oorsprong verder te staven, publiceerde een groep wetenschappers een ferme verklaring in The Lancet, waarin ze zeggen dat ze “samenzweringstheorieën die suggereren dat COVID-19 geen natuurlijke oorsprong heeft, sterk veroordelen” en dat wetenschappers “overweldigend concluderen dat dit coronavirus afkomstig is van wilde dieren.” Gesteund door de censuur van big tech, werd deze theorie vastgesteld als de onbetwistbare waarheid.

Tegen 2021 begon de onbetwistbare bewering van een natuurlijke oorsprong te ontrafelen. David Asher, die het onderzoek van het State Department naar de zaak leidde, onthulde dat verschillende werknemers van het Wuhan Institute of Virology in het ziekenhuis waren opgenomen met een ziekte die sterk leek op COVID, ongeveer een maand voordat het nieuwe virus werd geïdentificeerd. In een studie van Steven Quay en Richard Muller, die in februari werd gepubliceerd in de Wall Street Journal, werd de volgorde van de aminozuren in het genoom van het virus onderzocht. Zij stelden vast dat “in de hele klasse van coronavirussen waartoe CoV-2 behoort, de combinatie CGG-CGG nooit op natuurlijke wijze is aangetroffen” en concludeerden “De aanwezigheid van de dubbele CGG-sequentie is een sterk bewijs van gen-splicing, en de afwezigheid van diversiteit in de publieke uitbraak suggereert een versnelling van de gain-of-function. Het wetenschappelijke bewijsmateriaal leidt tot de conclusie dat het virus in een laboratorium werd ontwikkeld.”

In de populaire cultuur werd het vermoeden van een lek in een laboratorium beter aanvaardbaar nadat president Biden het National Security Agency opdracht had gegeven een onderzoek in te stellen naar de zaak, en de populaire komiek Jon Stewart in The Late Show verscheen. In een humoristische tirade zei hij dat het voor de hand ligt om het lab te verdenken aangezien het nieuwe virus voor het eerst opdook in dezelfde stad waar toevallig een lab is gevestigd dat met virussen experimenteert. Van de 27 wetenschappers die het artikel in de Lancet ondertekenden en opriepen tot het onderdrukken van de lab-lektheorie, bleken er 26 banden te hebben met het lab in Wuhan in kwestie, en tegen het einde van het jaar erkende de redacteur van de Lancet dat er sprake was van aanzienlijke concurrerende belangen van de auteurs.

  Australië heeft het probleem van vaccinaarzeling opgelost: Zij bieden een gratis begrafenis-cadeaubon bij uw vaccin

Microchippen van mensen

Theorieën over nieuwe pogingen van regeringen en technologiebedrijven om mensen te volgen doen al tientallen jaren de ronde. Sinds COVID zijn er twee belangrijke theorieën die het concept van het implanteren van microchips in mensen betreffen. De eerste is dat het vaccin zelf een soort communicatie-apparaat bevat, deze theorie is niet correct gebleken. De tweede theorie was dat een vaccinpasje of RFID bij mensen zou worden geïmplanteerd en zou worden gebruikt om de bewegingsvrijheid van mensen te handhaven of te beperken. Deze theorie werd in april 2020 door Reuters als onjuist bestempeld.

In november 2021 kondigden de Zweedse autoriteiten aan dat zij een bewijs van vaccinatie zullen eisen om bijeenkomsten met meer dan 100 mensen te mogen betreden. Tegelijkertijd heeft een Zweeds bedrijf, DSruptive genaamd, dat implanteerbare micro-elektronica maakt, een nieuwe toepassing voor hun product gevonden. In plaats van een vaccinatiepasje op papier of op een smartphone-app bij zich te dragen, implanteert het bedrijf het direct in de hand van de persoon. Directeur Hannes Sjoblad legde in een korte video uit hoe het proces werkt, en hoe mensen het handiger vinden. Momenteel kunnen de implantaten niet de locatie van een persoon traceren en geen biometrische gegevens doorgeven die niet op de chip zijn gezet. Hoewel de autoriteiten hebben toegestaan dat de geïmplanteerde chips worden gebruikt als vaccinatiepas, zijn ze (nog) niet verplicht gesteld.

Pandemieën en tijden van snelle sociale veranderingen wekken onvermijdelijk argwaan en wantrouwen over wat er aan de hand is. Hoewel sommige complottheorieën theorieën blijven en misschien nooit als waarheid zullen worden bewezen, zijn in 2021 enkele zeer belangrijke onthullingen die ooit als vergezocht en hoogst onwaarschijnlijk werden beschouwd, een alledaagse realiteit geworden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Meer bewijs dat de Covid samenzweringstheorie een feit isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCoronawaanzin in Italië
Volgend artikelSchokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Precies volgens plan, de WEF trein mooi op stoom: Non-food winkeliers zijn toch voor de invoering van een coronatoegangsbewijs om zo uit de crisis te komen, meldt brancheorganisatie INretail.

 2. De illuminatie en vrijmetselaars schieten goed op met hun plan geholpen door hun pionnen zoals Claus schwab Billy Gates,Macron,Borrris,Der Angela SS,en ook president Dement enz…..

 3. Voor de goede orde. In Nederland is ook een Kampf, namelijk in het UMCG in Groningen dependance Beatrixoord. Mensen die niet vrijwillig (lol) in quarantaine gaan, worden overgebracht naar Kamp Beatrix.

 4. Wij zijn een stapje verder, mensen worden langzaam wakker, de schade van de vaccinaties zijn enorm. De wakkeren blijven strijdbaar, er is hoop ?
  Gelukkig dat artikelen als deze vertellen de bittere waarheid.
  Bedankt redactie ???
  En de beste wensen voor een goede jaar 2022❤

  • Helemaal met jou eens!!

   Check deze website trouwens; allemaal getuigenissen (ik heb net met tranen in mijn ogen een video van een dame van 27 bekeken die hoogzwanger was en na injectie klopte het hartje van de baby niet meer. Bleek dat er bloedstollingen optraden. En ze moesten haar opereren want ook zij kon overlijden. De bloedstollingen kwamen in de navelstreng terecht waardoor de baby niet meer de juiste bloedcellen – waren sowieso kapot door de prikken denk ik – binnen kreeg… diep triest! maar er zijn nog meer mensen die hun lichamelijke schade delen; dit is de link: https://nomoresilence.world.

   Mooie video met een samenvattende uitleg (op basis van data wordt de betrouwbaarheid van de testing trials ook onderuit gehaald; https://nomoresilence.world/pfizer-biontech/the-pfizer-inoculations-do-more-harm-than-good/) en dit is die video van de dame; let op.. het is echt heftig…intens verdrietig maar ook confronterend ze verteld precies hoe de medische specialisten haar behandelde, het is serieus misdadig; https://nomoresilence.world/astra-zeneca/anna-hogan-astrazeneca-severe-adverse-reaction/.

   Er komen op Nu.nl ook steeds meer verhalen naar boven van mensen met bijwerkingen en dat ze zich schamen maar het toch mededelen openbaar… ik vind het wel echt verschrikkelijk voor hen.
   En tegelijkertijd wil ik echt uit de buurt blijven van hen want ze hebben (echt!!) allerlei nano parasieten in zich en die groeien en groeien dus wil ik echt niet in mijn buurt hebben om eerlijk te zijn…. ook infecties en koortslippen (zelfs herpes!!) zijn bijwerkingen…. dus geen idee wat die mensen in zich hebben. Hoe triest het ook is… iedereen moet zichzelf echt beschermen en niet zomaar met (zoals ik bij mijn collega’s volop zie) met hoestende en kuchende en proestende gevaccineerde mensen omgaan of in de buurt ervan komen…. wie weet wat voor genocide plannen erachter zitten om mensen onderling elkaar te laten besmetten… ik kijk nergens meer van op… en er komt steeds meer uit de analyses van wetenschappers, wat er allemaal in de injecties zitten… schrikbarend!!!

   NO MORE SILENCE!!!

   THE GREAT REJECT!!!

   Zo.. dat moest er ff uit.. wat een frustrerende situaties allemaal om ons heen!!

    • Ik hoor verhalen over miskramen en eigenaardige baby’s. Ik heb video’s gezien en ik moet zeggen (als baby expert; werkend in de kinderopvang) dat de baby’s dood eng zijn. Er zit iets in hen DNA…wat hen volwassen laat lijken in hen uitstraling en kracht! Met 1 maand al kunnen staan etc. Zelfs ouders zijn bang voor hen eigen kinderen omdat ze het niet herkennen omdat ze al kinderen hebben en die waren NIET zo… dus ik vind het best een zorgwekkende ontwikkeling… ik zag mensen al spreken over SuperHuman of Transhuman 2.0 o.i.d. …heftig wel ja…..

     Verder, ik heb een collega die bevallen is van een kerngezond kind..maar weet niet of zij de prik gehaald heeft,
     De andere collega heeft wél de prik gehaald weet ik, en gaat met 2 weken met zwangerschapsverlof….ik houd mijn hart vast….

  • Gevaccineerde zijn geen mensen maar mede daders van de huidige misdaden die Rutte met zijn linkstuig op de bevolking uitvoeren en eerlijk ze mogen voor mij allemaal het graf in gaan door hun zitten wij in een onleefbare situatie.

   • Zij spreken zo over ons en wij spreken zo over hen. Dit is een web van allerlei argumenten door elkaar. Zij denken dat iedereen bij voorbaat al ziek zou worden door Covid en dood zou gaan (= angst!) en wij denken dat we éérst maar eens moeten meemaken of we Covid krijgen en dan direct dood gaan (=kracht). Zij zien ons als bang voor een prik en wij zien hen als bang voor Covid zijn.

    Dit is de wereld op z’n kop.
    En als je vraagt aan hen; waarom geef je de mensen die geen prik willen zo de schuld, dan komen er allerlei onverwerkte emoties naar boven :”mijn maatje wacht op een nieuwe nier en komt niet aan de beurt” – niet wetende dat het ziekenhuis hem voor de gek houdt! Mensen om mij heen hebben met eigen ogen meegemaakt dat er IC bedden verstopt worden en bewust bepaalde operaties niet uitgevoerd worden… WIJ zien die manipulatie.. ZIJ niet Dus krijg je dat je met die mensen er nooit uit gaat komen helaas. TOT zij ook open staan voor ERKENNEN dat ze emotioneel in de put zitten met zichzelf…. dus dat is HEN les.. ZIJ moeten leren om toe te geven aan hun eigen lessen in het leven maar ze kiezen de “makkelijke” weg maar blijkt dat dát de moeilijkste weg is en wij kiezen in hen ogen de moeilijke weg maar ik VOEL gewoon aan dat dit een BETERE weg is, alles beter dan een prk abonnement op een prik met gif hé!! Welteverstaan. Zij zijn mentaal al overleden op hen 20ste (ook jongeren!) die dus zo denken over ons dan hé… en worden op 50+ pas begraven..als je begrijpt wat ik bedoel… #MentaalLevensmoe. Dit wordt een ondergang en we gaan het allemaal merken de komende tijd.

    Het is nog maar 5/ 6 januari en het is al weer een gekkenhuis; er komt steeds meer uit en steeds mee nieuwe beleidsregels worden zonder pardon bedacht en oude (werkende!) overschreden…

    Happy new year!!!

 5. Wat zijn de mensen ver heen. Ik maak me ernstige zorgen. In China wordt een hele wijk midden in de nacht uit hun bed gelicht en met bussen naar kampen geforceerd. Een soort SS die Joden komen ophalen. Je bent dus niet meer veilig midden in de nacht in je eigen bed. Controlled oposition roept: geen geweld. Maar wat dan? Gewoon maar toelaten? Want waar is de mensen massa als ze je huis voor huis ’s nachts uit je bed lichten? Niets kan je dan. Nog even en ik maak er een einde aan. Zo wil ik niet leven.

  • Het heeft geen zin on te denken aan dingen die misschien in China zijn gebeurd. De kans dat jij hier als eerste slachtoffer van wordt in NL is extreem klein. Leef in het heden, vertrouw op Hem en als deze situatie hier ooit komt zul je weten wat te doen. Houd vol !

   • Mooi gezegd, absoluut.. ik ben niet religieus want ik geloof erin dat we allemaal kinderen van God zijn en niet alleen de religieuzen… en dat iedereen met goede intenties wordt beloond door Het Al. Maar ik zeg nu wel op jouw woorden; AMEN!!

     • Ben ik het niet mee eens. Reden? Alles heeft een reden. Die misdadigers leren ons hoe het NIET moet. En veranderen met hen achterlijke acties wel een gewetensontwikkeling in mensen. Kijk maar wat er nu gebeurt; waar mensen eerst zich zorgen maakten of ze wel net als hen buurman 3 auto’s voor de deur hadden staan… zien ze nu in dat zelfs hen eigen partner niet was zoals hij zich voordeed… We worden wakker… en dat toch ook zeker dankzij die misdadigers.
      De tijd van controle en macht en geheimen en corruptie gaat vallen… de tijd van transparantie en communicatie (durven uit te spreken!) en vooruitgang in het stellen van eigen grenzen is nu gekomen!!

      Ying en Yang, alles is in balance wat dat betreft.
      Zonder de maan geen licht in het donker.
      We zijn nu belandt in een transitie fase waarbij al de oude technieken om mensen te manipuleren niet meer werken omdat we (eindelijk!!!) meer voor ons eigen recht durven op te komen. Werd wel tijd hé? Met al die ongezonde huwelijken die gebaseerd waren op louter ; afhankelijkheid van elkaar…. we gaan nu leren onafhankelijk te worden… en die tijd zitten we nu in…. dus ik vind het heel logisch dat God, het Universum. hoe ieder het noemen wil..een totaalplaatje heeft en we BEIDE kanten mogen meemaken als mens – evolutie in de mensheid – zijnde.

      Ik ben allang blij dat ik niet in de middeleeuwen leefde!! En mijn part. mijn gedeelte NU plaatsvind.. onze bijdrage aan de menselijke bewustzijns ontwikkeling evoleert meer en meer en we zijn nu op een punt gekomen dat Kwetsbaarheid kracht is.
      En niet zoals vroeger een zwakte.

      Ik ben er klaar voor!

      Fijn nieuwjaar overigens!
      (kan nog wel 😉 ).

    • Jullie zijn verkeerd geinformeerd, rara door wie?
     Alle mensen zijn kinderen van God, maar misdadigers zijn verleid door satan.
     Lee je bent wel al religieus (agnost) je bent een goede jongen ik hoop dat je je bekeerd en we je als 100% volger van Jezus en God mogen verwelkomen.

     • Oh zo’n opmerking als ie u geeft, dat zegt mij gelijk genoeg.

      U bepaalt niet wie God en Jezus verwelkomen.
      3 keer raden wie dat bepalen

      Juist God en Jezus zelf.

      U hoeft niet contant met mensen de loef proberen af te steken en te proberen een strijd aan te gaan.

      Het had u gesierd als u mensen met empathie en compassie zou benaderen in plaats van met oordelen.

      Oordelen is een handicap en u laat blijken daar nog veel in te moeten leren.
      Wanneer u het grotere plaatje zou begrijpen, zou u weten dat God liefde is. En Licht… en geen Ego-schaduw energie zoals u hier nu deelt.

      Alsnog, een goed nieuwjaar gewenst!

      En nogmaals mijn advies; laat het oordelen bij God en bemoei u niet met de band die mensen met hen eigen Vader hebben. Dat is tussen het individu en zijn/haar Vader. Staat u geheel buiten.

      Liefde mag u delen.. oordelen aan God (voor zover Hij at doet, gezien Hij gelukkig geen narcist is) overlaten goed?

      Groetjes!!

     • Uw hele naam “pas op” past al niet eens bij Liefde en Licht.

      Woorden zijn energie. Gezien u aandacht geeft aan woorden zoals “pas op” … nou nou….. dat staat haaksrecht op mijn blinde vertrouwen in Hem, die mij begeleidt, door dal en duisternis.

      “Pas op” is niet eens van toepassing als je je volledige vertrouwen aan de Heer zou geven.

      U heeft behoorlijk wat werk te doen merk ik op.

      Ik ook hoor, dus ik ga gauw weer verder !!

      Ciaooo!!

      • @Lee1990
       Ik lees dit bericht net op Xander. .
       https://www.xandernieuws.net/uncategorized/uitleg-waarom-reacties-voorlopig-worden-afgesloten/

       Quote “Met dat laatste bedoel ik dat er ook reageerders zijn die ongeacht het onderwerp steeds weer op hun eigen stokpaardje terugvallen (niet altijd, maar wel vaak religieus). ”
       Hier is al vaker verhit gerageerd op de relig gasten .
       Als er een eindtijd aanbreekt staan ze met zeepkisten en sandwitch borden en een bel het doem en verdommenis te verkondigen . Het zou toch niet gebeuren dat Xander de brui eraan geeft net als Commoncence ?
       Hier is ook al vaker door de sysop gevraagd om je religie ff buiten beschouwing te laten ..

       Het stelling nemen en vitten op eenander is en vooral uit relig standpunt net zo laakbaar als de hetze tegen de ongevaxte ! er zijn uitmuntende draadje hier .. maar heb zo genoeg van de reli betweters ..
       Fijne dag moest ik ff kwijt .

 6. “De radiogolven die betrokken zijn bij 5G en andere mobiele telefoontechnologie bevinden zich aan de laagfrequente kant van het elektromagnetische spectrum. Ze zijn minder krachtig dan zichtbaar licht en zijn niet sterk genoeg om cellen te beschadigen – in tegenstelling tot straling aan het hogere frequentie-uiteinde van het spectrum, waaronder zonnestralen en medische röntgenstralen.”

  Dit is naar mijn mening bullshit iedereen weet dat de UV straling van het zomerse zonlicht de onbedekte huid kan beschadigen en zelf huidkanker kan veroorzaken, paar jaar geleden belde een oude jeugdvriend mij op met de mededeling dat hij onder behandeling was gesteld om een huidkanker plek op zijn neus en koon te laten behandelen, hij was een zonaanbidder maar nu niet meer.

  • Lol en die Heller is een arts? Als “medische röntgenstralen” niet gevaarlijk zijn, waarom krijg je dan een loden vest bij het maken van een röntgenfoto, en rennen de medewerkers de kamer uit als de foto gemaakt wordt?

 7. Vandaag gehoord .
  De 4 politie bonden dienen een aanklacht in tegen de VN rapporteur betreffende het gebruikte geweld.
  Hun reactie het is uit de context gerukt . 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in