De voormalige Israëlische premier Naftali Bennett barstte donderdag in woede uit nadat hij door een verslaggever van Sky News werd gevraagd hoe Israël het afsluiten van de stroom naar ziekenhuizen en het uitschakelen van de levensfuncties van “baby’s in couveuses” in Gaza kan rechtvaardigen, schrijft Informationliberation.

“Hoe zit het met die Palestijnen in het ziekenhuis die aan de beademing liggen en baby’s in couveuses van wie de beademing en couveuses zullen moeten worden uitgeschakeld omdat de Israëli’s de stroom naar Gaza hebben afgesneden?” vroeg verslaggever Kamali Melbourne.

“Blijft je me serieus vragen naar Palestijnse burgers?” ging Bennett tekeer. “Wat is er mis met jou?”

“We vechten tegen nazi’s!” beweerde Bennett. “Ik ga mijn vijanden geen elektriciteit of water geven!”

Bennett zei dat “als iemand anders hulp wil bieden” aan Gaza, “dat prima is – wij zijn niet verantwoordelijk voor hen”.

“Luister nu naar mij,” schreeuwde Bennett. “Ik heb je genoeg gehoord … Schaam je! Schaam je! … Ik was een premier!”

  Israël kan strategische nederlaag tegemoet zien, zegt Pentagon-chef

Bennett ging verder met het rechtvaardigen van het aanvallen van onschuldige Gazanen door te wijzen op het bombarderen van Dresden.

“Toen het Verenigd Koninkrijk, toen Groot-Brittannië in WO2 tegen de nazi’s vocht, vroeg niemand wat er in Dresden aan de hand was!” zei Bennett. “Het waren de nazi’s die het op Londen gemunt hadden en jullie op Dresden!”

Israëlische functionarissen hebben de afgelopen week besteed aan het demoniseren van Palestijnen als “menselijke dieren” en het pushen van wreedheidspropaganda om de meedogenloze tapijtbombardementen op burgers in Gaza te rechtvaardigen.

Bennett was ongetwijfeld geschokt dat een verslaggever hem echte vragen stelde over de oorlogsmisdaden die Israël in het openbaar begaat, voor de hele wereld te zien.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Het ware gezicht van IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Plotseling overleden” meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties
Volgend artikelSchokkend: Grote steden zijn nu onbewoonbaar door 5G-straling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

 1. De reactie van deze ex-minister zegt meer over hem dan over de journalist die een bezorgde vraag stelde. Waarschijnlijk proberen deze politici ons te dwingen om binnen hun kader te denken zodat we niet tot de ontdekking komen dat we worden voorgelogen en gemanipuleerd.

 2. Israël krijgt een klap met één vlakke hand en hun reactie is met 10.000 ijzeren vuisten terug te slaan.

  En als je gaat onderzoeken, hebben ze die ene klap uitgelokt omdat ze met 10.000 ijzeren vuisten tekeer willen gaan. En als je nog dieper gaat onderzoeken blijkt dat Israël zelf ooit de organisatie heeft opgericht die hen de klap met die vlakke hand gaf.

  Dus onderaan de streep geeft Israël zichzelf een klap met één vlakke hand om te rechtvaardigen dat ze met 10.000 ijzeren vuisten de Palestijnse burgers kunnen aanvallen.

  Op grotere schaal (wereldwijd) lokken ze iedereen in verhitte discussies die ze het liefst zien escaleren in WO3. Er wordt een intens ziek spel gespeeld tegen de gehele mensheid. Laat je niet verleiden om kwaad te worden, waar kwaadheid ontstaat verdwijnt intelligentie en bewustZIJN namelijk… en dat is wat de elites willen.

  • Wijze woorden, laat ons onze menselijkheid en empatisch vermogen niet verliezen.
   Onschuldigen en zeker kinderen zouden nooit het slachtoffer mogen worden van wraakacties en toch is dit wat MSM en overheden het publiek willen laten toejuichen.
   Ik voel enkel een machteloos medeleven voor de onschuldigen die aan beide zijden hun verdrietig lot ondergaan door het beestachtige gedrag dat hier tentoon wordt gespreid.

   • Fem,
    Ik kan er alleen maar mee instemmen, ook nu zie je echter weer in de gewone media dat men zwijgt over vrede en een oplossing en het ontstaan van van alles, net als in het Oekraïnse conflict met de Russisch sprekenden, het negeren van waarom dingen zijn zoals zij nu zijn dat negeren is net zo misdadig als het bombarderen van Gaza of festivalbezoekers neerknallen, een bescheiden mening, de Palestijnen leven onder apartheid en Israël bezet hen en dat feit is wat met consequent expres loopt te negeren, ik ben zeer humanistisch denkend maar niet naiëf of door en blind voor de werkelijkheid om mij heen, verdrietig en hartbrekend is het voor mij en miljoenen mensen!

  • Let God sort them out oktober 14, 2023 Bij 09:50
   Helder samengevat. Zo is het precies. Dit is een vunzige tactiek die al eeuwen wordt toegepast door joden: jezelf eerst tot slachtoffer maken zodat je dan de ‘vijand’ kan afranselen met goedkeuring van de wereld om je heen. De vraag blijft ‘wat zijn de joden’. De joden uit de Oudheid bestaan zo onderhand niet meer. Met inmenging door huwelijken zijn deze joden al lang geen ‘joden’ meer. Het ‘jood zijn’ wordt bovendien overgedragen door de moeder, en deze moeder is nooit op ‘joodse kenmerken’ geselecteerd. Wat maakt een ‘jood’ dan nog een jood? Het ‘jood zijn’ is tegenwoordig niet meer dan een kwaadaardig dogma, waar meelopers en opportunistische knechtjes zich aan vastklampen. Het is ook niet duidelijk waar de ‘jood’ voor staat, behalve dat hij zich beroept op apocryphe geschriften die hem het recht geven zichzelf ‘jood’ te noemen en derhalve recht heeft op bescherming door anderen tegen anderen, de knechtjes zoals de USA. Wat de ‘joden’ dus voor toegevoegde waarde hebben in de samenleving is niet duidelijk. Net zo min duidelijk als wat de toegevoegde waarde van de Moslim is in de samenleving. Wat is de toegevoegde waarde van de ‘jood’ die zich constant moet beroepen op het krijsen van ‘antisemiet’ tegen iedereen die kritiek heeft op hem? Dat hij veel geld binnenharkt? Dat hij het recht heeft ’thuis te komen’? Ook dat is zo’n idiote uitspraak: “de joden moeten thuis komen”. Wat is ’thuis’? En moesten ze daarvoor een stuk land krijgen dat hen door de Brit was toegewezen, en dat niet eens eigendom van de Brit was? Wat een totale onzin, wie gaat er in godsnaam land toewijzen aan een ander dat niet eens van hem is! Wat had de Brit er verder mee te maken? Dit ’thuis komen’ ging alleen maar om financiële belangen. Zoals alles om financiële belangen en poen gaat, en zoals de gulzige Brit altijd zijn snuffer in andere zaken had voor zijn gulzige meesters. Wat de ‘jood’ van vandaag is, is een creatie van de Brit; een groep mensen die er een bepaalde kwaadaardige ideologie op na houden die veel onheil sticht voor de rest van de wereld, en op welke ideologie steeds beroept wordt om macht en rijkdom te vergaren. De VS is daar een goed voorbeeld van – totaal in de ban van deze ‘joodse’ ideologie, voorvechter van de ‘rechten’ van de ‘joden’, zwaaiend met de AIPAC banner. De huidige ‘jood’ heeft niks te maken met de joden uit de Oudheid, en is zeker niet de ‘uitverkorene’ van een door de joden bedachte ‘God’. God is namelijk geen kwaadaardige entiteit. De joodse ideologie en de Islam ideologie zijn de twee uitersten van ‘religieuze’ waanzin, ketters van de eerste rang, allebei met hun eigen kwaadaardige strategie voor wereldmacht, en nu heeft hun smeulende conflict eindelijk goed vlam gevat. Beschouw het maar als een soort van Bonfire van de Waanzinnigen. Where are the marshmallows?

   • @Immortal…
    ‘De joodse ideologie en de Islam ideologie zijn de twee uitersten van ‘religieuze’ waanzin,’

    Daar komt het wel op neer. En al het gelul over geschiedenis word ook vermoeiend… we leven NU… niet in verhalen van duizenden jaren geleden. Er is geen uitverkoren volk of mens… we zijn allemaal mensen en niemand wil deze shitshow behalve de untermenschen die deze shitshow gebruiken om macht en rijkdom te vergaren. We leven al duizenden jaren in een Kakistocratie, tijd om dat te beseffen en te realiseren dat WIJ (de 95%) allemaal gewoon NU in vrede willen leven.

    • Let God sort them out oktober 14, 2023 Bij 11:44
     Precies. Ik word strontziek van al die apocryphe geschriften die door de eoa ‘revelation’ zijn verkregen door de eoa profeet of weet ik wat en die door duizenden jaren heen netjes met griffel en lei, kleitabletten, grottekeningen, vergankelijk perkament en weet ik wat exact gedocumenteerd zijn gebleven. En toen kwam de boekdruk die dit perkament opnieuw uitgaf. Precies zoals het destijds door de profeet opgeschreven was! Revelations van duizenden jaren geleden. Een mensenleven is min of meer een jaar of 80, een rondje van niks in het Eeuwige. Waarom staart hij zich blind op revelations van 1000 jaren geleden, en waarom maakt hij er niet een prettig bestaan van voor hem en zijn medemens? Angst, jongen. Allemaal angst voor de medemens. En die angst kan alleen overwonnen worden door vast te klampen aan die eeuwenoude apocryphe geschriften waarin jou verteld wordt hoe je je moet gedragen. En dan mag je daarna naar de hemel waar God / Allah jou een eerste rang stoeltje aan zijn voeten geeft. Om daar de eeuwigheid door te brengen. Laat mij met rust, ik wil deze 80 jaar die God me eenmalig gegeven heeft vredig doorbrengen in het genot van wat deze prachtige Aarde te bieden heeft, het Paradijs. Dit mogen we nooit of te nimmer vernielen. Ik had daar gisteren nog een Revelation over, vlakbij mijn gloeiend basilicum struikje: “Verniel deze Aarde niet, want hij is uniek in het heelal, en de dieren die er leven hebben een eenmalige kans hier te toeven.” Ik zal het wel verkeerd verstaan hebben, maar ik heb het ieg met mijn vinger opgeschreven in de lucht. Na 1000 jaar kun je dit nog zien. Groeten, 😉

     • @Immortal…
      ‘Laat mij met rust, ik wil deze 80 jaar die God me eenmalig gegeven heeft vredig doorbrengen in het genot van wat deze prachtige Aarde te bieden heeft, het Paradijs. Dit mogen we nooit of te nimmer vernielen. Ik had daar gisteren nog een Revelation over, vlakbij mijn gloeiend basilicum struikje: “Verniel deze Aarde niet, want hij is uniek in het heelal, en de dieren die er leven hebben een eenmalige kans hier te toeven.”’

      Je omschrijft exact waar ik in geloof. Wij zijn hier om exact deze revelation te krijgen en daarmee te leren wat liefde is. Laat de creatie zijn werk doen en consumeer alleen wat je nodig hebt. Wat een mooie reactie Immortal, vol in de bullseye! 🙏❤

    • ” En al het gelul over geschiedenis word ook vermoeiend… we leven NU… niet in verhalen van duizenden jaren geleden.”

     Zonder verleden geen toekomst!

     • Frans H oktober 15, 2023 Bij 09:35
      Beste Frans, de geschiedenis is uiteraard relevant in vele zaken, maar om doordreunend vast te houden aan een apocryphe geschiedenis om een machtspositie te behouden en te versterken dmv geweld zelfs is crimineel.

   • Mooi gesproken. En zo waar !
    Hoe apart is het, als iemand toevallig een Joodse moeder heeft, dan automatisch een Jood wordt genoemd. Terwijl zo’n persoon dat misschien helemaal niet wil zijn.
    En waarom is een persoon, die een Joodse vader heeft, dan ….géén Jood als de moeder niet-joods is. Dat begrijp ik niet.
    Stel, dat iemands moeder Arabisch is, is die persoon dan een Arabier ! Of dat iemands vader een Arabier is en géén Arabische moeder heeft, geen Arabier !
    Als de moeder van Hitler een jodin was en dat was het geval, zou Hitler een jood moeten zijn volgens het Joodse geloof.
    De mensheid heeft uiteindelijk ervaren wie de holocaust op zijn geweten heeft.

    • Robert Bloem oktober 14, 2023 Bij 23:02
     “Als de moeder van Hitler een jodin was en dat was het geval, zou Hitler een jood moeten zijn volgens het Joodse geloof. De mensheid heeft uiteindelijk ervaren wie de holocaust op zijn geweten heeft.”

     Zo waar wat je zegt. Hypocriet, niet? En nog erger, dat deze hypocrisie GEWELD blijft ondersteunen….

 3. Ik kan gemakkelijk een ongemakkelijke waarheid schrijven over het Kabbalistische georganiseerde Jodendom, maar alles is reeds gezegd, geschreven en gedaan en degene die de geschiedenis niet kennen zijn gedoemd om deze te herhalen het is een eindeloze ketting van geweld en haat tegenover de seculiere mens.

 4. Niet kwaad worden……..hmm……..ik begrijp héél goed wat je bedoelt, maar de energie van die woede is gebouwd op de pijn die je voelt als iedere vorm van menselijkheid wordt vertrapt door op machtswellust drijvende demonische sadisten.

  Die pijn die je voelt als medebewoner van deze aardbol bij dit soort van absoluut helse smerigheid, is gebouwd op iets als liefde en respect.
  Dat is toch echt een energie van een andere orde.

  ” de hel is leeg, en de duivels zijn hier”!

  Trap ze maar terug die hel in waar ze vandaan komen.

  Als het waar is dat wij hier in dezelfde Matrix zitten als in de film, waar ik inmiddels wel van overtuigd ben, dan zijn we ons bewust aan het worden van zaken die we nog lang niet begrijpen, dus ook nog niet aan kunnen, maar zijn we wèl collectief tot inzicht aan het komen dat we ons zullen moeten bevrijden van de methodes van de veroorzakers……..en is in vrede en liefde toekijken hoe die duivels tekeer gaan tegen alles wat menselijk is, niet het antwoord.

  In vrede en liefde toekijken hoe die moorddadige bende schoften zijn gang gaat? Ik schijn niet te mogen vloeken hier, maar ben inmiddels voor de godgloeiende Godverdomme wèl klaar om er minstens een paar naar de andere kant terug te trappen.

  Misschien hoef ik het niét te doen, en komt die galactische federatie wel voor de dag als de bevolking grootschalig wakker geworden is, maar tot dan zullen we zelf onze verantwoordelijkheid moeten nemen.

  Nee…….ik kan er niet om lachen. Ik kan niet glimlachend in de rol van de verhevene doen alsof ik een beter mens ben in die rol. Jezelf voor de gek houden in de onmogelijkheden van de paradox van dit bestaan is mij zéér wel bekend, en ik heb de wijsheid niet in pacht.

  Maar dit tuig moet wèl een halt worden toegeroepen.

  • ‘In vrede en liefde toekijken hoe die moorddadige bende schoften zijn gang gaat?’

   Wat wil je doen dan??? De hele wereld bij elkaar schelden en iedereen laten zien hoe kwaad je bent? En wat lost dat dan op? Als je serieus wil worden genomen, moet je gewoon communiceren! En als je niet wil toekijken moet je een vliegticket boeken en naar Israël of Palestina gaan. Laat je nou niet zo kwaad maken, je verspilt energie. Zet al deze kwade energie om in rust om iets bij te kunnen dragen. De slachtoffers van deze shit situatie hebben er niks aan dat jij zo kwaad wordt. Ze hebben mensen nodig die met hun gezonde verstand aan oplossingen werken. Zie het alsof je een tent moet opzetten… je kan de tent woedend opzetten en hem ondertussen slopen en dan buiten slapen, of je kan rustig blijven en de tent wat langzamer opzetten. Woede helpt niks. Rust zal U redden. En dat heeft niks met verhevenheid te maken. Godzijdank zijn de jongens en meisjes van de FvD de rust zelve, want beeld je in hoe ongeloofwaardig ze over zouden komen als ze dagelijks alles bij elkaar schelden en schreeuwen. ik begrijp je boosheid, wij allemaal, maar boosheid lost niks op en maakt alleen maar meer boosheid. We willen vrede en liefde, dat komt alleen voort uit vrede en liefde en dat maak je niet met woede, maar met rust.

   ‘Ik kan er niet om lachen. Ik kan niet glimlachend in de rol van de verhevene doen alsof ik een beter mens ben in die rol.’

   Ik zeg ook niet dat je er maar om moet lachen of als een verhevene op neer moet kijken. Ik zeg dat boosheid alle vormen van gezond verstand uitzet. Blijf rustig zodat je je gezonde verstand blijft gebruiken. Gezond verstand/rust wordt door jou kennelijk gezien alsof iemand zich verheven voelt. De mens die rustig blijft kan voorkomen dat de situatie erger en erger en erger wordt. De mens die zijn kwaadheid niet onder controle heeft, zal WO3 ontketenen en nog vele malen meer ellende creëeren dan er nu al is.

   En ja… dit tuig moet een halt worden toegeroepen.

   • In antwoord…….gast …….ik begrijp heus wel wat jij bedoelt, maar wat doet dat met de vergiftiging van jouw directe omgeving?

    In míj́n directe omgeving zwermt het tuig uit de achterbuurt van Noord Afrika met iedere vorm van dope om de scholen van onze kinderen heen.

    “Wat wou je doen dan?”…..wel, hou het er maar op dat er inmiddels een groep van honderden mannen bezig is om het hele zootje smerigheid in kaart te brengen. Er wordt gepost bij scholen en stations.

    Ruim tweehonderd kinderen zijn zwaar verslaafd. Jongens van 13 worden als drugsrunner gebruikt, meiden als hoer…….om maar aan dope te komen in die verslaving, en groepsverkrachtingen onder invloed van wapengeweld door datzelfde gore tuig is aan de orde van de dag. Er lopen tussen die honderden verslaafde kinderen inmiddels 43 meiden die dezelfde behandeling hebben gekregen als mijn dochter. Je kunt er makkelijk aan wapens komen dan aan een pizza.

    En dan heb ik het over een klein stadje.

    Twee jaar zijn we inmiddels bezig met dat kind uit de ellende van de trauma’s te krijgen, met een team therapeuten waar je u tegen zegt, en
    de kosten lopen in de tonnen…….!

    Hoever wou je dát laten gaan terwijl je toekijkt in alle rust?

    Maar goed, er zitten ouders in die groep, ambtenaren, ex-politie en politieagenten die het zat zijn om tuig te moeten knuffelen…….dus is er ingang naar de gegevens in de computer………en dat er inmiddels eea de onderkant van de grasmat bestudeert vind ik helemaal niet erg…..en als het nodig is zal ik daar (in alle rust) een bijdrage aan leveren.

    Dát heb ik in gang gezet……..en ik stuur het niet aan. Daar zijn mensen mee doende met hetzelfde soort van woede als waar ik mee rond loop……..ze hebben net als ik beschadigde kinderen. Woede uit verdriet om de pijn die dat tuig zaait.

    We lossen het zelf wel op.

    • Inhetmeer oktober 14, 2023 Bij 12:09
     Wat jij schrijft is heel erg. Ditzelfde gebeurt ook op vele plekken in de VS, fentanyl is het laatste snufje in de verslaving. Ik had geen idee dat het kwaad al zo ver gevorderd was in NL. Het lijkt de Opium War wel.. waar mensen met kwade intentie verslaafd gemaakt werden. De mens is erg gevoelig voor verslaving – alcohol, drugs, sigaretten… Rotterdam is de cocaine deur van EU. Blij te horen dat mensen opstaan tegen dit kwaad, veel sterkte gewenst.

    • Helder verhaal. Ik spreek niet tegen dat het een enorme teringbende is en dat het dweilen met de kraan open is. We leven nou eenmaal in de eindtijd van de samenleving. De verandering begint bij hen die de verandering in zichzelf realiseren. We leven in een tijd dat er geen midden meer is, iedereen zal een keuze moeten gaan maken en dan daad bij woord voegen. Respect dat jij je inzet en dat er mensen zijn die zich beginnen te organiseren. Ik bedoel alleen maar te zeggen dat kwaadheid/woede niks oplossen. Er zijn enorme problemen en er is heel veel werk nodig om ze op te lossen… rust werkt daarbij beter dan wild worden van woede. Houd moed en focus op de mensen met dezelfde missie als jij 🙏❤

 5. Israel zegt eerst tegen palestijnen ga naar het zuiden of egypte vervolgens hebben ze 3 keer de grensovergang en de weg naar egypte gebombardeerd

  Murderous psychopaths

  Nu weet je waarom de oekraine oorlog nog loopt #zelensky

 6. Volgens de berekening van een man waren er vóór ze Zondvloed (geloof of dit heeft plaatsgevonden of niet) zo’n 6 miljard mensen op aarde.
  God heeft ze ALLEMAAL VERZOPEN, (zwangere) vrouwen, kinderen, tieners, volwassenen en grijsaards op ACHT mensen na, nadat Hij ze eerst honderd en twintig jaren (geloof of dit mogelijk was of niet) de tijd had gegeven om zich te bekeren = van gedachten te veranderen.
  Dat deden ze niet, en God had zelfs spijt dat Hij de mensen geschapen had en roeide ze uit!
  God is dus de kampioen uitroeier*!
  Wat Bennet zei over nazi-Duitsland is helemaal waar: niemand vond het destijds erg dat nazi-Duitsland continu en dag en nacht werd gebombardeerd, terwijl in 1933 ‘slechts’ 33% van de Duitsers op Hitler had gestemd.

  *God kan ook iedereen weer uit de dood laten opstaan….
  Dat gaat Hij ook doen en dan gaat Hij iedereen oordelen.
  Doe er maar eens iets tegen, dat zal niet gaan.

  Die ‘Palestijnen’ en andere gestoorde moslims blèren continu ‘alla u akbar’, maar die ‘allah’ is Satan, heeft ooit een ex-imam in een lijvig boek onthuld, en meer nog: islam was uitgevonden door het Luciferiaanse Vaticaan = het vermomde Romeinse rijk (vermomd als de Roomse kerk) dus blèren die gestoorde moslims continu ‘Satan U akbar’ = Satan is groter!
  Wat moet je met zulke RANDDEBIELEN die je kop af willen hakken om die ‘allah’ gelukkig te maken?

 7. Joden de nieuwe nazi’s. Joden maken van Gaza een concentratiekamp. Eerst alles plat bombarderen en dan komen de einsatzgruppen die het afmaken.

 8. Door deze houding van Naftali Bennett verlaagd hij en Israel zich onmiddelijk moreel zelfs lager dan de Hamas. Door onschuldige mensen te laten verhongeren (2 miljoen potentieel) om de onschuldige joodse slachtoffers te vergelden, tja, wat ben je dan? Minstens net zo slecht dus. Thierry over dit conflict, een van zijn beste betogen vind ik: https://www.youtube.com/watch?v=oy5WcRB3Vls
  Een politicus die eerlijk zegt dat hij z’n mening heeft bijgesteld, heb ik nog nooit iemand horen zeggen daar in Den Haag.

   • Jezus was een voorbeeld. Jezus was er niet om te aanbidden, maar om na te doen. Als wij ons allemaal als Jezus zouden gedragen, dan zou er een hemel op aarde zijn. In plaats daarvan maken mensen ruzie over Jezus en God… totaal het tegenovergestelde van wat de bedoeling is. Ennuh… de bijbel… door wie is die geschreven? Liefde is geen boek met regels, liefde is de afwezigheid van angst (ego). Jezus was pure liefde, oftewel Jezus had geen ego (angst) meer. Daarom kon hij doorstaan wat hij heeft doorstaan. De meeste gelovigen zouden niet kunnen doorstaan wat Jezus doorstond, omdat de meeste gelovigen uit angst leven. Alleen zonder angst kan je liefde zijn en alleen via Jezus (liefde) kom je bij God.

    En nu zal ik wel weer allerlei haat naar mn kop krijgen, maar het is gewoon zo. Jezus was pure liefde… en pure liefde kan je alleen zijn als je geen angst (ego) meer hebt. Dus als je echt gelooft, en echt de liefde wil zijn die God wil dat je bent, laat dan je ego los. De bijbel is daar een handboek voor. Het gaat niet om aanbidden, maar om werken om je ego los te laten!

    • Let God sort them out oktober 14, 2023 Bij 16:27
     Niet tegen jou, maar als algemene reactie op jou:
     Volgens genoeg bewijs lijkt het er op dat Jesus naar beneden kwam om mannen verstand aan te peuteren. Dat ze niet zo tekeer moeten gaan. Mannen domineren de wereld, en vrouwen liften mee. Niemand heeft naar Jesus geluisterd. (voor dat iedereen gaat bleren, hou een beetje humor in je hart, jongens… 😉 )

   • Het gaat om wat Thierry in mijn aangegeven video zei over het conflict. Beweringen van Thierry over Jezus hierbij halen is niet relevant. Thierry geloofd ook dat de maanlandingen fake waren, wat uiteraard niet zo was. Nobody is perfect.

    • Thierry twijfelt over de bewijzen welke geleverd zijn na die maanlanding dat ie daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en waarom niet meer erna toe na die datum??? is wat anders dan niet geloven of ontkennen… wel blijven opletten Simon!!

 9. Israël viel een colonne vluchtelingen aan in het noorden van Gaza (VIDEO 18+)

  Nogmaals ik heb totaal niets op met Amerika, Israhel en de Palestijnen maar dit getuigd van de grootste schofterigheid van Israël

  De Washington Post, NBC en Fox News schrijven dat als gevolg van luchtaanvallen op een colonne vluchtelingen die op weg waren naar het zuiden van de enclave in de richting van Israël zelf , ongeveer 70 burgers, voornamelijk vrouwen en kinderen, werden gedood.

  Nog eens 200 mensen raakten gewond.

  https://t.me/RVvoenkor/54884?single
  https://t.me/RVvoenkor/54885?single
  https://t.me/RVvoenkor/54886?single

 10. Oud-Kamerlid heeft een vraag voor al die Nederlanders die Israël zo vurig steunen

  Een filmpje van oud-Kamerlid Dries Van Langenhove doet aardig wat stof opwaaien. Hij heeft een vraag voor de mensen in West-Europa die Israël vurig steunen en verdedigen, zonder dat ze daar etnische of religieuze banden mee hebben.

  “Dat begrijp ik niet goed. Ik snap het niet. Wat heeft Israël ooit voor ons gedaan? Wat hebben wij eigenlijk te maken met dat conflict?” vraagt Van Langenhove.

  https://x.com/DVanLangenhove/status/1712900327341441034?s=20

  • Schuldgevoel, 2e wereldoorlog, het is ons aangepraat dat schuldgevoel. Ik heb er geen last van, totaal niet. Als je foute dingen doet ben je fout of je nu een jood bent of niet. Maakt mij geen verschil.

 11. Wat we ook niet moeten vergeten is dat al die mensen die gif prikken gehad hebben en wat doet dat met hun brein.We leven echt in de eindtijd.Ik zie genoeg mensen helemaal veranderen die die vaccinatie wel genomen hebben.Daar staat niemand meer bij stil blijkbaar.

  • Helga oktober 14, 2023 Bij 14:52

   Klopt het narratief is Israël voor en na geworden, geen kritiek mogen uiten op Israël is net zo verwerpelijk wat Hamas heeft gedaan op 9 oktober, uit decennia lange frustratie over hun gejatte land. Scott Ritter heeft een geweldige long read over het issue Israël geschreven op FN, aanrader.

   De gig prikken veroorzaken enorm veel schade aan hen die het toe stonden dat hun lichamelijke integriteit werd geschonden, maar dat is totaal iets anders dan voormalig Israëlische premier zionist Naftali Bennett zei over de Palestijnse kwestie.

   Velen kunnen of willen botweg het verschil tussen het Joodse zionisme en de gelovige Joodse geïntegreerde burger zien, deze zijn 2 aparte eenheden die lichtjaren uiteen liggen en zijn in mijn opinie niet compatibel.

 12. Netanjahu is een misdadiger. Hiervoor hoef je geen jurist of geleerde te zijn. het is een oorlogszuchtige massamoordenaar….punt. Levenslang werkkamp voor deze misselijkmakende figuur.

 13. Eerstvolgende resolutie met alweer eens een overweldigende meerderheid aangenomen door de algemene vergadering van de VN zal een ultimatum aan Israel zijn. Tot dan hebbenze tijd. Als de oorlog dan nog niet voorbij is dreigt de VN uiteen te vallen net als de Volkenbond uiteen viel in de aanloop naar WO II.

 14. wie oorlog wil, en al die die deze oorlog steunen, zouden de eersten aan het front moeten zijn. waarom moeten de mensen die in vrede willen leven, de eersten zijn die sneuvelen? En als je wil zien hoeveel de Israelische regering om zijn mensen geeft, moet je maar eens zien naar hun contract met pfizer. Dat zijn allemaal eugenicisten – een wereld voor een handvol rijken en een groepje slaven om hen te dienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in