Pixabay

Het is interessant om te zien hoe Israël vorige week geen idee had wat Hamas van plan was, maar deze week elke moskee, school en ziekenhuis kent waar Hamas zich schuilhoudt.

Als je onder een imperium van leugens leeft, wordt je gevraagd om een heleboel hele domme dingen te geloven. Het domste wat ons deze week gevraagd wordt te geloven, is dat de Israëlische inlichtingendiensten tegelijkertijd zo incompetent zijn dat de Hamas-aanval van zaterdag hen volledig verrast heeft, maar ook zo competent dat alle gebouwen die ze vernietigen met hun niet aflatende bombardementen op Gaza uitsluitend op Hamas gericht zijn.

De uitdrukking “Hamas-doelen” is de afgelopen dagen overal in de nieuwsmedia te horen geweest in verband met de voortdurende aanvallen op Gaza, die op het moment van dit schrijven meer dan 1.500 Palestijnen hebben vermoord, waarvan een derde kinderen.

“Israël voert grootschalige aanvallen uit op Hamas-doelen,” luidt de kop van CNN.

“Israël voert ‘grootschalige aanval’ uit op Hamas-doelen,” luidt de titel van een segment voor ABC News.

“Israël zegt dat het tot nu toe 6.000 bommen heeft gegooid tegen Hamas-doelen,” luidt een verslag van The Washington Post.

Goh, Israël moet echt geweldig zicht hebben in Gaza om te weten dat elk van die 6.000 bommen gericht was op “Hamas-doelen” en niet alleen op burgergebouwen.

  "Hamas heeft een val voor ons gezet, en deze val is er een van maximale gruwel, van maximale wreedheid"

Waar was deze 20/20 visie toen Hamas een aanval voorbereidde met gemotoriseerde paragliders, drones en motorboten in een ingesloten strook land ter grootte van Philadelphia? Hoe kon de Israëlische inlichtingendienst de voorbereidingen voor deze aanval niet ontdekken, zelfs nadat de Egyptische inlichtingendienst hen had gewaarschuwd dat deze eraan zat te komen? Hoe konden ze zo spectaculair falen dat zelfs Hamas naar verluidt verrast was door de omvang van het succes van hun operatie? Is het echt redelijk om te geloven dat ze vorige week nog stekeblind waren voor Hamas-activiteiten, maar deze week een arendsoog hebben?

President Biden maakte woensdag wat geluiden over hoe belangrijk het is dat Israël “volgens de regels van de oorlog opereert”, wat klonk als loze verhaallijn, zelfs voordat we de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan elk idee van “rode lijnen” die Israël niet mag overschrijden in Gaza hoorden verwerpen.

Zelfs mainstream empire apologeten geloven het niet. Andrew Ward van Politico, in een artikel gesponsord door Lockheed Martin waarin hij schrijft dat “de woeste tegenaanval van Israël gemakkelijk te begrijpen is” gezien de ernst van de Hamas-aanval, schrijft dat “de regering Biden wil dat Israël zich houdt aan de wetten van de oorlog als het reageert op de barbaarse aanval van Hamas, maar Jeruzalem lijkt niet te luisteren.”

  Rusland en Iran tekenen bilateraal strategisch pact

“Een stroom van rapporten betwist de beweringen van Israël dat het voorzichtig is,” schrijft Ward. “Moskeeën, ziekenhuizen en scholen zijn getroffen met luchtaanvallen, net als gezondheidszorgfaciliteiten en ambulances.”

“Gazanen, van wie velen Hamas of haar tactiek niet steunen, kunnen nergens heen omdat de strook belegerd is,” schrijft Ward. ” Er zijn granaatscherven in zeven ziekenhuizen en 10 noodopvangplaatsen van de V.N. gevlogen. De situatie is zo slecht geworden dat het Rode Kruis zegt dat ziekenhuizen, die al weinig elektriciteit, water en voorraden hebben, in mortuaria dreigen te veranderen.”

Natuurlijk houdt Israël zich niet aan de oorlogsregels. Ze doen niet eens alsof. Human Rights Watch heeft net een verklaring uitgegeven waarin ze Israëls “onwettig willekeurig” gebruik van witte fosfor in Gaza en Libanon afkeuren, en een Israëlische veiligheidsfunctionaris vertelde de Israëlische pers dat het IDF van plan is om Gaza te veranderen in “een stad van tenten” zonder “gebouwen”.

Dit is allemaal publiekelijk beschikbare informatie, maar toch heeft de westerse pers het lef om de uitdrukking “Hamas-doelen” te gebruiken bij het beschrijven van de Israëlische bombardementscampagne in Gaza? Het spijt me, maar dat is krankzinnig. De enige reden om zoiets te doen zou propaganda zijn.

De bewering dat Israël Hamas als doelwit neemt wanneer het gebouwen in Gaza vernietigt, wordt verder ondermijnd door het feit dat Hamas tijdens deze bombardementen ondergronds schuilt. Zoals journaliste Sharmine Narwani op Twitter uitlegde, “Hamas-kaderleden leven ondergronds in Gaza, wat ze geleerd hebben te doen na ontelbare Israëlische bombardementen. De ENIGE mensen die op dit moment in Gaza worden afgeslacht door Israëlische terreurvliegtuigen zijn Palestijnse burgers en Israëlische krijgsgevangenen.”

  Simulatie toont aan dat NUCLEAIRE HEL zou worden ontketend in apocalyptische oorlog tussen Iran en Israël

In werkelijkheid zijn zowel de beweringen dat de Israëlische inlichtingendienst verrast werd door de Hamas-aanval als dat Israël met zijn aanvallen op Gaza alleen Hamas als doelwit heeft, hoogst verdacht en het waard om grondig onderzocht te worden. Israël is er nooit vies van geweest om Palestijnse burgers te doden, en er is geen reden om erop te vertrouwen dat de Israëlische inlichtingendienst de aanval niet doorliet om aloude agenda’s zoals de eliminatie van Gaza als Palestijns gebied te rechtvaardigen. Beide beweringen kunnen onjuist zijn, maar van waar ik zit lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat ze allebei waar zijn.

Als u de Israëlische bombardementen op Gaza wilt steunen, ga uw gang, en als u kritiekloos het officiële narratief over de aanval van zaterdag wilt accepteren, ga uw gang. Maar pis niet op mijn been en vertel me dat het regent.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Los Angeles Times trekt beweringen over verkrachtingen door Hamas in: “Dergelijke berichten zijn niet onderbouwd”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zogenaamde “alternatieve” media worden overgenomen door bedriegers, terwijl de wereld krankzinnig wordt
Volgend artikel“Plotseling overleden” meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Net als 911 moet dit een false flag zijn met als doel afleiding richting een veel breder doel.

  In beide gevallen de afweer toevallig of line en de aankondiging van een oorlog.

  Voor Israël een mooie gelegenheid Gaza verder op te ruimen en in breder zicht de isolatie of aanval op Irak.

  Neem in overweging dat de VS- tentakels diep in hamas en het Iraanse regime steken.

  • Hamas is destijds ingezet onder Israëls gezag om de PLO, de echte Palestijnse vertegenwoordiger, te ondermijnen. Daarom is dit dubieus, zeer dubieus. Bijna net zoals het instorten van de WTC torens in 2001. Ik geloof er allemaal niets van.

 2. Zie de splinter in andermans oog maar merk de balk in je eigen oog niet op….
  Rusland moet veroordeeld worden voor vermeende oorlogsmisdaden in Oekraïne terwijl de hele wereld de scrupuleuse oorlogsmisdaden tegen burgers in Gaza moet toejuichen als heldendaden tegen Hamas terroristen ….

 3. …….“rode lijnen” die Israël niet mag …….
  Alleen Palestijnen, terroristen, mogen dat. Het is geen bezwaar dat die onschuldige kinderen op een feest als konijnen afschieten en/of in de wilden weg 1000den raketten afschieten op burgers in de steden.
  Als dit volk mijn dochter zou vermoorden dan zou ik dit volk, de Hamas-kaderleden leven ondergronds in Gaza, met gifgas uit hun holen roken.
  Die paar Gazanen, van wie velen Hamas of haar tactiek niet steunen, hebben stront in de ogen en een IQ van 0,0 die zo dom zijn dat ze de Hamas gewoon hun gang hebben laten gaan of hun alleen maar vriendendiensten hebben bewezen. Geen wonder dat Netanyahu over beesten praat.

  • De Hamas terroristen gedragen zich idd als beesten , in het ghetto dat Gaza is sterven de kinderen echter onder de geen onderscheid makende bommen op de meest gruwelijke manier zonder medicijnen, voedsel en electriciteit .
   Dat is een beestachtige door Israël opgelegde situatie waarbij onschuldigen in horror omstandigheden aan hun beklagenswaardige einde komen.
   Zowel Hamas als het Israëlische leger gedragen zich daarom als beesten .
   Het ondraaglijk verdriet is is daarintegen zeer menselijk aan beide zeiden, het toejuichen van de ene of de andere beestachtigheid maakt de toejuicher ervan even beestachtig.

  • ‘Die paar Gazanen, van wie velen Hamas of haar tactiek niet steunen, hebben stront in de ogen en een IQ van 0,0 die zo dom zijn dat ze de Hamas gewoon hun gang hebben laten gaan of hun alleen maar vriendendiensten hebben bewezen. Geen wonder dat Netanyahu over beesten praat.’

   Hamas is door Israël zelf opgericht om wanneer nodig false flags te creëren. Dat de meeste Gazanen Hamas niet steunen geloof ik wel, want gewone mensen willen gewoon in vrede leven. Maar vraag je ook eens af of de meeste Israëli’s Netanyahu wel steunen. Want Netanyahu is in Israël volgens mij wat Mark Rutte en het kartel in Nederland zijn. Niemand steunt al deze terroristen en de dictators die de tereur als false flags in hun voordeel gebruiken. Het is één groot spel van manipulatie en verdeel en heers om de macht te grijpen, te vergroten en te houden. En er is steeds weer hetzelfde patroon. False flag, reden om op te treden, korte/lange oorlog, gewone mensen uitmoorden, landje pik. False flag, reden om op te treden, gewone mensen uitmoorden, landje pik. De satanisten werken al duizenden jaren op exact deze manier.

   Niemand wil deze ellende en oorlog en haat… de leiders van Israël en de leiders van Hamas creëren dit en niemand steunt ze. Netanyahu was zijn macht aan het verliezen en nu zit hij weer stevig op zn plek. Netanyahu kan nu iedereen verketteren door te schermen met allerlei leugens en propaganda en hij kan de situatie nu sturen hoe hij het nodig heeft.

   WE WORDEN BESPEELD DOOR SATANISTEN.

  • Dank je rabbijn eelke voor je muderous zionist psychpath take

   Waarom gebruik je het woord untermenschen niet? dan ben je helemaal in lijn met de door jouw tribe iedere keer aangehaalde ‘nazis’

   • @Tim Pietersen…

    De echte untermenschen zijn de wezens die al deze chaos en ellende creëren. Onze zogenaamde leiders, de handpoppen van de satanische sekte die de mensheid en de planeet al duizenden jaren aan het onderdrukken is. Zionisten, Hamas, Al qaida, ISIS, EU, USA, UK, FED, IMF, ECB, VN, alle goede doelen en loterijen… het is één club die ons allemaal als slaven uitbuit en verkracht en vermoord. De echte untermenschen zijn de psychopaten die de mensheid gijzelen.

 4. Even nog een opmerking.
  Ik haat geen mensen, geen mens, maar hier wordt te veel goed gepraat dat van geen enkele kant strookt met de waarheid.
  Ik hoop en bid dat de voorspelling van Sefanja 2 niet in vervulling gaat

 5. Natuurlijk is dit de zoveelste 911 die wordt uitgevoerd om een ‘hogere’ agenda te bevorderen.
  Het idee dat de veiligheidsdiensten van Israël totaal verrast zouden zijn is je reinste komedie.
  Als Hamas zoals beweert wordt duizenden raketten af kan vuren op Israël vraag ik me af waar komen die dan vandaan.
  In die aantallen zijn ze niet ongezien te maken. En als ze die raketten wel zelf zouden maken waar komen dan al die onderdelen vandaan en de benodigde materialen/brandstof ?
  Er is maar 1 conclusie en dat is dat ze bij de ‘douane’ een stevig oogje hebben dicht gedaan. Ik denk dat deze situatie al minstens een half jaar geleden is opgestart.
  Hamas is simpel weg een terreur organisatie die aan of uit wordt gezet maar gelang de politieke situatie in Israël (of de wereld).
  Het doel is nu een volgende poging om WW3 aan te zwengelen. De Russen trapten er niet in, wellicht de moslim wereld wel.

 6. Een goed artikel weer FN, de hypocriete Westerse media die ook nu weer alles draaien zoals zij het willen, het is echt schandalig, ze zijn er nog trots op ook en doen het voorkomen alsof ze echte journalistiek bedrijven, terwijl ze gewoon de apartheidsstaat Israël carte blanche geven om te kunnen doen wat men anderen juist verbied te doen, met 2 maten meten.

 7. Wil je trouwens een gebalanceerde joodse take op deze israelische actie volg dan Gabor Mate, Norman Finkelstein, of Aaron Mate enmax blumenthal en de grey zone

 8. Beste Mensen

  Allemaal Hersenschimmels
  Het is Niet IsraHel van een Ell
  Israel die een aanval uitvoerd op Ham-Aas Hamkaas Hahamas alias Hammas
  Immer bijde voorgenoemden zijn ingrediënten van de vuiligheden op de denkbeeldig gespleten Tongs Smaakpapillen
  De denkbeeldige linkerhelft kan het niet uitstaan dat de denkbeeldige rechterhelft iets proef
  Evenzo visa versa
  Dit zijn maar minuscule hersenschimmel activiteiten
  Denkbeeldig de aan elkaar geplakte tweelingbroers met gebruikmaking van èèn stel hersenen
  Meer niet
  De Pot verwijt de Ketel dat het Zwart eruit Ziet
  Weerszijden Wezens Zijn als eerst mensen
  Herkennen Erkennen en bekennen moeten alle uitzonderlijk genomen belichamingen dat als eerst
  Vervolgens ;
  Leven ernaar …
  Wat is dat ?
  De Maatstaven van de Mensheid
  Dat is Universeel Liefde
  Dusssss alles lief hebben
  Het niets hoort ook in het Alles
  Vervolgens zit dat alles weer in het Niets
  Liefde heeft niks te maken met Sex bedrijven
  Hier uitwerking volgens de Bijbel
  Adam = ManEgo
  Eva = VrouwEgo
  De Slang = De WurmPenis Bij de ManEgo
  DeAppel = De KutVagina Bij de VrouwEgo
  Shaytaan = Satan de Grote Beschermings Paraplu voor Alle Negatieve entiteiten Het Overkoepelende orgaan
  Die Bacillen Zoete vuiligheden heten Goden
  De Bacillen Zure vuiligheden heten Duivels
  Dezen Springen over en weer op dat Gespleten Tong
  Immers die Tong is niet gespleten
  Maar de Hersenschimmels doen verbeelden dat de tong gespleten is
  Sex bedrijven is een uitwerking van Lust en verlangens de Toorn in blazen
  Ja zoals in de Kopie Ba-albel Babbel Torentje van Den-Haag
  Deze leid tot afwijking’s gedragen der mensheid
  U mag die afwijkingen zelf invullen
  Vervolgens inzicht vergaren over de stupiditeiten die door het afbakenen en zichzelf te gaan verbeelden iets anders te zijn dan een mens leid tot menings verschillen waardoor onenigheden leidende tot geneukerij of anders bij een overtolligheid door voorgenoemde tot geweld moord en doodslag
  Verbeeldingen Hallucinaties zijn geen Geloven
  Geloven is niks anders dan ….
  Vraagtekens achter alles zettende te werk gaan
  Meer niet
  Jood Christen Islam zijn dus de Negatieve uitwerkings resultaten van hersenschimmels en niks anders
  Met om de haverklap plannende ingeplande oorlogen
  Kijken 50 jaren vooruit
  Is zo een opzet
  Terwijl men geen enkel garantie heeft over deze laat staan de volgende Adem
  Toekomst muziek …. Leven in fantasia land
  Dat men niet eens weet of men de volgende adem zal halen
  Wat zijn mensen toch
  De Enigste verschrikkelijkste Wezens welken door het Ego bezeten kunnen Raken
  Dus valsheden liegen bedriegen huichelen en ga zo maar door
  Tot overmaat van Ram een Reine Zuivere Wezen hoofdzakelijk gelijk uitziende gedwongen opleggen de eigen gekweekte Ego

  Dank U

 9. Ondertussen doet JHWH’s gewezen zionistische roeptoeter in de lage landen, ex-directeur van het CIDI (centrum informatie en documentatie Israël) Ronny Naftaniël (1948) ook een duit in het zakje door plichtmatig moord en brand te schreeuwen over het door Hamas gebruikte geweld tegen Israëlische burgers.
  Nathaniël was in de periode (1980 – 2013) directeur van het CIDI en hij behartigde de belangen van de Nederlandse tak van het door B’nai B’rith in 1913 opgerichte Anti-Defamation League (1913).
  Laten we niet vergeten dat het CIDI (met burgemeester van smart city Amsterdam Femke Halalsema) verantwoordelijk was voor het ontzeggen van de toegang van de ‘aartsvader van de complotdenkers’ David Icke (1952) tot Nederland, want hij wilde een toespraak houden bij een vredesdemonstratie op de Dam op 06.11.2022.

  Iets anders: in 1999 is de BBC-journaliste Jill Dando vermoord en de de door-en-door verrotte msm heeft dit blijkbaar opgepakt want een afgewezen aanbidder, Servische huurmoordenaar of een vreemde buurman zou haar hebben omgelegd.
  Niets is minder waar. Ze was bezig met een grondig onderzoek naar pedo, satanist & necrofiel (ja helaas waar) Jimmy Savile (1926 – 2011). Begin jaren 80 heeft Sex Pistols-zanger Johnny Rotten voor de BBC vertelt over de smerige praktijken van Savile. Rotten is vervolgens jarenlang van de BBC verbannen en Savile ging onverdroten verder met zijn gore praktijken.
  De BBC-directie wist ervan en keek consequent de andere kant op. Pas na Saviles dood kwam de uiterst ongemakkelijke waarheid naar boven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in