Documentaire legt de waarheid bloot over de grootste aanhoudende massale genocide in de menselijke geschiedenis.

De baanbrekende documentaire “Died Suddenly” van het Stew Peters Network onderzoekt de dodelijke effecten en gevolgen van het experimentele COVID mRNA-vaccin dat de afgelopen twee jaar door de mondiale elite is gepusht.

Died Suddenly Nederlands Ondertiteld

Via Newswars.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aanwakkeren van haat tegen ongevaccineerden was al gepland voordat de COVID-19 vaccins gelanceerd werdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Afschuwelijke dood: Man sterft op slechts 30-jarige leeftijd na COVID-19 vaccinatie
Vorig artikelDuidelijke signalen dat het ergste nog moet komen
Volgend artikelGroots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ik zat dit net nog door te nemen…. gaat onder meer over het covid programma. Als je tijd hebt, en zin, neem dit door. Het is werkelijk een eye opener, als je dacht dat je ogen al open waren. (Een Reaguurder had dit al eerder geplaatst, dank aan die Reaguurder).

  Dr. John Coleman en de Committee of 300:
  https://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/committe-300.pdf

  Ook is er op deze site nog meer over te vinden:
  https://www.dinekevankooten.nl/archief/dr-john-coleman/

  Dan weet je een beetje waar je mee te maken hebt. 😉

 2. Soundtherapy kan kanker in 15 minuten genezen. Misschien kun je er iets mee. Ik las ooit een artikel waarin een lokale Egyptenaar gevraagd werd waar de Piramides toe dienden. Soundtherapie antwoordde hij. Tartaria en torens die Chi verspreidden ook interessant.

 3. Tja er zijn gewoon teveel mensen, en dat moeten er minder worden hé. Goed, dit plannetje was eigenlijk broddelwerk, heb dit nooit een goede gevonden, chemtrails werkt ook veel te langzaam, atoombommen laten teveel troep achter, ik zeg bijen, laten we die aanpakken.

 4. Ben er ff beroerd van geworden…..wist het allemaal al maar dit was ff te veel…wat een leed is er veroorzaakt…..en ik…die nooit oma ga worden en mijn kinderen dan ….hoe moet het gewone leven ooit nog gewoon worden? …. een dal vol tranen gaat het worden……..

  • Nowar…2 Troosten 1.Je bent niet de enige..en 2. Er zijn bepaalde mensen die achter deze misdadigers aan gaan..Ze gaan boeten…hoe dan ook..Het zijn fragiele iele onderkruipsels met teveel geld en agressieve toon nu maar wat gaat komen gaan zij niet stoppen…Te beginnen met hun handlangers…Deze grootste misdaad uit geschiedenis wordt gewroken en nee wij gaan geen slaafjes worden. Ze hebben dit al meerdere keren uitgevoerd hun voorouders ditmaal staan ze er op…

 5. Op het einde van de rit gaan we zien dat er niets verandert is.
  Dus leef uw eigen leven. Boycot waar mogelijk met waar ge niet akkoord mee zijt.
  En schiet niet in uw eigen voet. Zorg eerst voor uzelf. Als ge gezond en wel zijt zijt ge sterk om uw kinderen en vrouw te dragen, als ge dan nog over hebt deel dan met geliefden.
  Niet andersom, solidair voor iedereen maakt zwak. Iedereen eten geven is de taak van de overheid.

 6. Er is maar een waarheid en wij worden voor een heel grootdeel uitgemoord door Rutte en zijn linkse verraders, het gaat op dit moment wel heel erg snel want zelfs Rutten en zijn moordenaars over de gehele wereld staan er zelf van te kijken dat volk zicht zo gemakkelijk naar hun dood laten leiden, maar een ding is waar wij, die de elite onnozele noemen dat is volledig waar maar jullie hoeven zich daar niet voor te schamen dat zie je in alle oorlogen terug zij lopen als schapen de dood tegenmoet best wel zielig maar ook begrijpelijk je verwacht dat niet van menselijke wezens dat ze zo laf en moorddadig zouden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in