Deze loser, deze bullshit oplichter Bourla zegt dat het “zelfgenoegzaamheid” is, dat het “politisering” is, dat het anti-vaxxers zijn zoals Kennedy, McCullough, Vanden Bossche, Alexander enz. NEE, het mRNA heeft gefaald!

Bourla de slangenolieverkoper! Bullshit Bourla, u praat bullshit en u weet het. U weet dat de golven veroorzaakt worden door uw mislukte vaccin! schrijft Dr. Paul Alexander.

Deze idioot Bourla, deze bedrieglijke oplichter, noemde ons eerder “misdadigers”, omdat wij vraagtekens zetten bij de frauduleuze vaccins, die ondoeltreffend en schadelijk zijn. Hij noemde ons sceptici en tegensprekers “misdadigers”, maar hij is het die de misdadiger is, want het is zijn vaccin dat mensen doodt nadat zij het genomen hebben. Het is zijn vaccin dat infecties veroorzaakt bij de gevaccineerden. Het is zijn vaccin dat het aangeboren immuunsysteem van kinderen zal beschadigen en ondermijnen, en hen weerloos zal maken.

De 4 ruiters van de Apocalyps zijn Fauci, Bourla, Francis Collins, en Bancel.

Hij Bourla, beweert dat het zelfgenoegzaamheid is, dat het politiek is, dat het anti-vaxxers zijn, dat het de sceptici zijn zoals ikzelf en Vanden Bossche en Kennedy en McCullough enz. rond het mRNA-vaccin, die de golven aanjagen. Wat een idioot en leugenaar! Hij weet dat het komt omdat het verdomde vaccin mislukt is. HET WERKT NIET!!!!!!!!!!!!!!! Uw fraudevaccin werkt niet en het zijn de fraudevaccins die de infectiegolven veroorzaken die nooit zullen ophouden. Zie vandaag Portugal, een van de meest gevaccineerde naties:

De suboptimale immuundruk van zijn frauduleuze vaccin-antilichamen veroorzaakt de ene besmettelijke variant na de andere. Het vaccin is niet steriliserend en voorkomt geen besmetting of overdracht. Het virus wordt er niet door gesteriliseerd en daarom zal er nooit kudde-immuniteit zijn met dit vaccin. Het mRNA-vaccin is mislukt, is ondoeltreffend en onveilig, en hun frauduleuze antivirale middel Paxlovid veroorzaakt COVID-terugvallen. Alles wat zij gedaan hebben, is mislukt!

  2021 top artikelen: The Telegraph: Covid's "derde golf" zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Het mRNA-platform heeft nog nooit gewerkt in diermodellen of met respiratoire virussen. Bourla weet dat als deze namaakvaccins gebruikt blijven worden, de pandemie nog 100 jaar zal voortduren. Hij weet precies wat ze doen, het werkt als een langzaam dodend biowapen.

Bronn:

Bourla Pfizer

 • Albert Bourla, CEO van Pfizer, waarschuwde woensdag voor “constante golven” van COVID-19.
 • Hij wees op zelfgenoegzaamheid rond het virus, politisering van de pandemie, en afnemende immuniteit.
 • In de VS nemen de gevallen toe, en het tempo waarin mensen zich laten vaccineren daalt.

“De wereld zal waarschijnlijk te maken krijgen met ‘constante golven’ van COVID-19,” zei de CEO van Pfizer op woensdag.

Albert Bourla wees op zelfgenoegzaamheid bij de aanpak van het virus, de politisering van de pandemie en de afnemende immuniteit als gevolg van vaccins en eerdere infecties, zo meldt de Financial Times.

Klaus Schwab en CEO van Pfizer tieren over “samenzweerders” op de Wereldgezondheidsvergadering: “Er is een zeer fanatieke groep anti-vaccineerders die zeker achter ons aan zal komen”.

Waar het op neerkomt:

U kunt de pandemie alleen onder controle krijgen door de keten van overdracht te doorbreken. Dit is de enige manier om kudde-immuniteit te bereiken. Dit is wat wij noemen “steriliserende” immuniteit met neutraliserende vaccin-antilichamen (als er een vaccin gebruikt wordt) die zich kunnen binden aan het antigeen, in dit geval het spike-eiwit. Steriliserende immuniteit kan verkregen worden door natuurlijke blootstelling. Het natuurlijke aangeboren immuunsysteem en het natuurlijke verworven-adaptieve immuunsysteem kunnen de ziekteverwekker steriliseren/elimineren. Een functionerende. Als de sterilisatie optreedt, kunnen wij kudde-immuniteit bereiken op populatieniveau. Deze COVID-vaccins, vooral de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna, zijn catastrofale mislukkingen, en Bourla weet dat, want zij veroorzaken daadwerkelijk infecties (en ernstige ziekte en dood) bij de gevaccineerden. Deze mRNA-vaccins ondermijnen ook ons aangeboren en verworven immuunsysteem, waarbij de geïnduceerde vaccinantilichamen met hoge affiniteit (Abs) de polyspecifieke aangeboren antilichamen met lage affiniteit verdringen en verhinderen het virus te binden en te steriliseren, en de verworven vaccinantilichamen in wezen waardeloos zijn. Er zal sprake zijn van virale immuunontwijking/ontsnapping.

  IMDB: 154 beroemdheden onder de 30 jaar overleden in 2022, in totaal 5.960 doden

De suboptimale immuundruk tegen de infectiedruk zal en is de drijvende kracht achter de selectiedruk om te selecteren op meer geschikte varianten die deze suboptimale immuundruk kunnen overwinnen. Variant na variant zal dus om de paar maanden opduiken. Wij hebben het evolutionaire vermogen van het virus om zich aan de immuundruk aan te passen en te evolueren onderschat. Wij hebben niet ingezien dat het ecosysteem tussen virus en gastheer geraffineerd is en dat het virus op het complexe samenspel reageert, en dat de niet-neutraliserende antilichamen een krachtige rol spelen bij het opdrijven van de ene besmettelijke variant na de andere, en dat er een potentieel dodelijke variant tevoorschijn komt. De suboptimale immuundruk, de verhoogde infectiedruk, de niet-neutraliserende vaccin-antilichamen, en de directe druk op de besmettelijkheid van het virus (de RBD van de spike) moeten in zijn complexe samenspel worden beschouwd.

Wij hebben het belang van de natuurlijke aangeboren immuniteit (een zeer sterke steriliserende immuniteit bij kinderen die zij meebrengen en die een bevolking helpt kudde-immuniteit te bereiken) bij kinderen als onze sterkste soldaten op het immunologische slagveld op weg naar kudde-immuniteit veronachtzaamd. Het zou een ramp zijn om gezonde kinderen met deze suboptimale vaccins in te enten. Wij kunnen met deze vaccins nooit (100%) kudde-immuniteit bereiken. Het is waardeloze troep, gevaarlijk, ondoeltreffend, schadelijk en iedereen die erbij betrokken is, weet het. Zij weten dat het enige wat zij hoeven te doen om deze pandemie in stand te houden, is te blijven vaccineren met deze vaccins.

Wat stof tot nadenken, waaruit blijkt dat alle lockdownwaanzin mislukt is! Allemaal. Zweden dat niets deed van wat andere Europese naties deden, ziet hoe het gelijk kreeg.

  Arts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: "Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd"
Klik voor groot.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Vorig artikelWetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening
Volgend artikelWaarom vertelt Kiev eindelijk de waarheid over het Oost-Oekraïense front?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Het is helemaal geen vaccin , en het heeft helemaal niet gefaald, waar het echt voor bedoeld is ,en dit is te vreselijk om hart op te zeggen, maar daar komen we nog wel achter tot op het meest gruwelijke detail, helaas zijn er dan 7,5 miljard schapen verdronken.

  • Tja….ik zie steeds meer in de MSM dat slachtoffers aan het woord komen. Vrijwel over de hele linie tamelijk naive vogels die zooooo veel geloof en vertrouwen hadden in de juistheid van de prik voor zichzelf, voor hun beroep en de medemens.
   In het panel wordt een prof dr uitgenodigd die dan op basis van de klachten een uitspraak moet doen. (Sorry op basis van de symptomen een uitspraak moet doen). > Ja ik praat over een groter land dan Nederland <

   En ik kijk en luister naar het geklaag en dat de slachtoffers zich zo in de steek gevoeld voelen.

   Ja ja dat is heel zielig voor jullie.

   Eens kijken wat de prof daarop te zeggen heeft: "Het komt heel zelden voor en helaas voor jullie is dat pech gehad"

   De slachtoffers kunnen dus helemaal niks meer. Werken tenminste niet. Nee ze krijgen geen vergoedingen, hun symptomen worden niet erkend. Therapieen zijn er niet.

   De prof redt zich er nog even uit. "We weten niet waaraan het kan liggen en therapieen moeten nog ontwikkeld worden….."

   Ik dacht even dat hij wilde zeggen het zijn long covid gevallen…. maar dat durfde ie niet.

   In ieder geval: de patiënten schijnen zich te weren en de artsen hebben daarop geen antwoord. Het net begint zich zachiesaan te sluiten?

 2. Sinds de aankondiging van de wereldwijde covid-19-plandemie op 11.03.2020 (11 is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) is het aantal miljardairs wereldwijd enorm gestegen en oh ironie praktisch allemaal werkzaam bij big pharma.
  De Deense auteur en emeritus-hoogleraar Peter Gotzsche schreef het al in zijn boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’: de grootste criminelen op aarde zijn werkzaam in de farmaceutische industrie.

 3. Deze Bourla lijkt mij een vroeger-gepest man te zijn.
  Iemand die vroeger op de basisschool rondliep met oogstrontjes, koortslippen, puistjes, snotneus met bellen, luizen, roos, jeuk, schrammen, stinken, de toilet onderschijten en naast de pot pissen.
  Tenminste…..zo’n gezicht heeft ie wat.
  Pesten zorgt voor de grootste psychopaten.
  Zo’n iemand die medelijden krijgt van het schapenvolk, wat juist vaak de ware pesters waren/zijn.
  Ze snappen maar niet dat zij hun eigen-en nageslachtdoodvonnis tekenen door maar volgzaam te blijven aan deze gluiperige moordenaars.

 4. Die “constante COVID-19 golven” komen er wel. Uiteraard.
  Maar wel bij de gevaccineerden met hun kapotte immuunsystemen.

 5. De gen-therapie exact doet wat het moet doen.
  Het gaat om ont-en omvolking.

  Mnr. Bourla weet heel goed wat er word aangericht over de hele wereld.

  Zijn uitspraken moeten de wereldbevolking ervan overtuigen dat het virussen uit de natuur zijn.
  Dat de labs erbij betrokken zijn word maar verzwegen.

  Steriliserende imuniteit, bestaat niet.
  Zelfs operatiekamers zijn niet 100% steriel.
  Dat geeft aan dat er een hoop onzin verkocht word, om de doelen te bereiken.

  Ook de doelen zullen ze niet bereiken.

  Spreekt mnr Bourla voor zichzelf of voor Bill Gates?

  Zelfs dat doet er niet toe, want op alle fronten word de burger voor de gek gehouden.
  Waarom?
  Om ons geestelijk onstabiel te maken.

  Dit alles gaat niet over gezondheid.
  Dit gaat over geld.

  Als de mens volledig in het duister tast dankzij “alle uitspraken” van de zich boven het volkverheven “voelenden”,
  hebben ze het volk geestelijk ontwricht.
  Dat is de bedoeling.
  Dan slaan ze hun slag.

  Bourla is niet de enige die in het kader v.d. doelstellingen uit zijn nek kletst.

  Het is me opgevallen dat al 2 en een half jaar er van alles en nog wat op het volk aan kletspraat word losgelaten.
  Dat dient hun doel.
  Het interresseert ze totaal niet of ze geloofd worden, want dat doet er niet toe.

  Verwarring scheppen is het doel.

  Dus geloof niet alles zomaar.
  Laat de intelligentie werken, en blijf zodoende geestelijk gezond.

 6. @ redactie
  De genoemde personen, die jullie de 4 ruiters noemen uit Openbaring 6 (Bijbel) is theologisch gezien grote onzin en hiermee zit u overigens op mijn (werk)terrein.
  Wie het Boek Openbaring leest en bestudert, merkt op dat er na Opb. 3 niet meer over ‘de gemeente’ (gelovigen/kerk) gesproken wordt, terwijl het woord voor gemernte pas weer aan het eind wordt gebruikt (dan is Jezus Christus met de gemeente teruggekeerd en volgt het laatste oordeel).
  Na Opb. 3 zijn alle gelovigen (christenen) namelijk niet meer op aarde , maar zijn in een oogwenk opgenomen (rapturo=weggerukt) en gaan Hem tegemoet op de wolken om voor eeuwig met Hem te zijn. De Bijbel is hier heel duidelijk over, wat in diverse profetieën wordt voorzegd. Voordat de “70e jaarweek” (Daniel) of anders genoemd, de “grote verdrukking” (van 7 jaren/2×3,5 jaar) plaatsvinden zal, moet eerst de Weerhouder = Heilige Geest van de aarde verdwijnen = gemeente. Daarna pas zal de antichrist (wereldheerser) zich kunnen openbaren, waarbij simultaan de 4 ruiters (van de apocalyps) zullen worden uitgestuurd. Een gruwelijke tijd, als nooit is geweesten er nooit meer zal zijn, zal dan plaatsvinden.
  Op dit moment zijn voor de mensheid zowel de antichrist, als de 4 ruiters volledig onbekend.
  Tot die tijd heeft de mens de kans voor of tegen Christus te kiezen. Tijdens de laatste 7 jaren zulken intelbare mensen alsnog wakker worden en ‘geloven’, maar zij zullen dit met hun dood moeten bekopen (ook dit wordt uitvoerig vermeld).

  U heeft gelijk, de voetstappen van de aankomende antichrist worden vanuit de verte steeds beter en luider hoorbaar. De wereld loopt op alle fronten uit op ern desastreuze climax van elkende en onheil.
  Overugens debk ik (dit weet ik dus niet zeker en is een mogelijke veronderstelling) zal de antichrist (bezeten door satan zelf) , die zich de 1e 3,5 jaar als een reddende messias zal presenteren, wellicht de hele elite exposeren en wellicht vernietigen (hij doet zich immers voor als redder, verlosser). Dit om mensen te misleiden en net als nu, zal de massa hem slaafs volgen en in de 2e 3,5 jaar als god aanbidden.
  Daarna komt Christus met alke heiligen terug op aarde, en begint het 1000jarig vrederijk etc. etc.

   • ‘Rapturo’ weggerukt, ja door een ritsje door meester Sarmat afgeleverde entry vehicles. Goed zo, een op Brussels graag, dan Parijs, de WEF, Berlijn, de City of London, het Binnenhof, enzovoorts. Ruimt lekker op…

  • Dank voor uw uiteenzetting. We kunnen idd weten wat binnenkort staat te gebeuren en Christus kan ieder die Hem aanroept behoeden voor een verschrikkelijk onheil.
   Heel jammer als men daar de spot mee drijft.

    • Je hersens gebruiken, zelf (kritisch) nadenken, dat kan je (mogelijk) redden.
     Als je het van een luchtsinterklaas, een sekte of zelfs de vrijmetselarij moet laten afhangen verkwansel je je kostbare tijd 😉

     • Dat is geen “wijsheid” maar realiteitszin.
      De kerk en God zijn ooit in het leven geroepen om de bevolking onder de duim te houden, niets meer, niets minder…
      Net zoiets als een ‘sekte’ puur om je bang te maken en je centjes afhandig te maken.

      • En dan vergeet ik nog de viruskerk en de klimaatkerk, allemaal kerken ‘slechts’ in het leven geroepen om de mens bang te maken, te onderdrukken en zijn zuurverdiende centjes afhandig te maken, klaar.

      • Klopt.

       Het is eigenlijk niets nieuws, het domme proletariaat werd altijd al onder controle gehouden met angst voor het onzichtbare (hel, zure regen, co2, virus…)
       In de bijbel (die ik helemaal heb gelezen, soms met werkelijke afschuw bij teksten die geen geestelijke z’n koeien zal laten lezen) kan je willekeurig teksten vinden waaromheen je je sekteleden in een keurslijf dwingt.

       Ook hier: denk je zelf of laat je voor je denken en bepalen.

 7. De gifspuit doet precies wat het moet doen. Lees:
  Zonderreden.substack.com

  Het gaat niet om eoa virus. Het gaat om het bewustzijn van mensen kapot te maken door het aanvallen vd pijnappelklier. De duisternis in als je het toevallig overleeft. Vee worden.

  Mensen zoals Malone weten dat ook. Het ergste moet nog komen.

  Allemaal gelul over virussen en dat de spuit niet werkt. Ze zijn al jaaaaaaren bezig geweest met die smerige troep.

 8. “constante COVID-19 golven” denkt Bourla dat is kassa denkt Bourla. Hij zal i.p.v. golven de natte droom van big pharma bedoelen.

 9. Ik zou best wel ervan genieten om Bourla, schwab , bill , Rutte ,macron etc in een arena tegen mekaar te willen zien vechten om een korstje brood nadat ze eerst enkele dagen niks meer hebben gehad.
  Ook Kijken of ze nog steeds de grote wef baas respecteren zoals hyena’s onderling regelen of hem toch gelijk de kop inslaan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in