Diverse screenshots van de incidenten waarbij mensen in paniek reageren op onzichtbare dingen en vervolgens onder stuiptrekkingen instorten.

De korte doodsstrijd lijkt kwellend. Vooral op het internetplatform Twitter worden al wekenlang plotselinge en onverwachte sterfgevallen verzameld onder de term “Spinning Death”. Natuurlijk moet men voorzichtig zijn, want plaats en tijd van de incidenten zijn zelden gedocumenteerd. De incidenten richten zich op mensen die naast of achter zich iets bedreigends waarnemen, er kort tegen vechten en dan onder stuiptrekkingen in elkaar storten en schijnbaar sterven, bericht Report24.news.

Zijn het herseninfarcten, d.w.z. ondervoeding van de hersenen door trombose, of is het een ander fenomeen? De video’s die circuleren onder de titel “Spinning Death” zijn schokkend en verontrustend. Gisteren nog dook een nieuw filmpje op dat naar verluidt in een Koreaanse pub is opgenomen. Een paar jongeren zitten bij elkaar, praten en maken plezier. Ze worden live uitgezonden op het internet. Plotseling lijkt een jongeman achter hem iets op te merken. Hij draait zich om – voordat hij ongecontroleerd op de grond valt. Zijn collega’s dachten eerst dat het een grap was, maar werden vervolgens zeer bezorgd. Naar verluidt is de man na dit incident overleden. Wij konden hiervoor geen plaats of tijd onderzoeken.

In de afgelopen weken en maanden zijn veel van dergelijke incidenten openbaar geworden. Wij hebben ze voor u verzameld. Velen van hen komen uit Azië. Soms lijken de bizarre scènes op iets uit een fantasiereeks, waar de hoofdpersonen worden aangevallen door onzichtbare geesten en demonen. Ze verdedigen zich wanhopig tegen het onzichtbare gevaar. Het is waarschijnlijker dat een helft van de hersenen stopt met functioneren door een gebrek aan bloed en dus zuurstof. Het kan gaan om hallucinaties, maar ook om eenzijdige spasmen. Er is geen bewijs dat al deze mensen eerder een of meer van de zogenaamde “coronavaccinaties” hebben gekregen – maar aangezien we de wereldwijde vaccinatiegraad kennen, kan een dergelijk verband niet worden uitgesloten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een onbeleefde boodschap aan hen die het Covid “vaccin” namenVolg Frontnieuws op Telegram

  Australië: Victoriaanse premier zegt: "Lockdowns zijn niet genoeg, we gaan mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn

Lees meer over:

Vorig artikelRussische televisie over de deïndustrialisering van Europa
Volgend artikel“Plotseling Overleden” bloedklonters – Wat veroorzaakt ze?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. We kunnen als mens maar een klein stukje bandbreedte van het totale spectrum zien. Onze zintuigen zijn begrensd. Het heeft er alle schijn van dat al deze personen die vlak voor hun sterven als het ware ascenderen en plotseling een veel hoger bewustzijn hebben en veel meer registreren dan als normaal het geval is. Ze zien plotseling de onzienlijke wereld of er een sluier voor zo wordt weggehaald.

  De mensen in de voorbeelden zijn angstig of ze iets van hen willen afslaan wat op hen afkomt. Onzichtbare kwaadaardige entiteiten of demonen die wij niet kunnen zien maar hun wel kunnen zien. Die mRNA spuiten zijn duivelswerk – zoveel is zeker.

  • Stel dat één van die globalisten bij een live uitzending hetzelfde zouden meemaken dan was de wereld te klein en rolden de media over elkaar met verwijten wie de schuldigen daarover zou kunnen zijn en misschien wordt er dan ook met de vinger naar ons gekeken want hoe gekker de wereld wordt die zij als normaal beschouwen hoe meer en meer hebben ze ergens houvast aan dus misschien een volgende booster nemen als het maar genoeg wordt gepromood tegen hallicunaties staan ze weer in lange rijen te wachten op hun volgende prik. Waar die elite en globalisten ook wonen daar hangt kwaadaardigheid binnen hun muren dus die kunnen niet anders dan het pad dat ze hebben gecreeerd blijven volgen tot aan het einde van hun ellendig leven dan eerst komt hun afrekening die niet mals zal zijn daarom proberen ze zolang mogelijk in hun oude verschormpelde lichamen te blijven leven kijk maar wat ze allemaal doen om er nog een beetje jeugdig uit te zien “bloed van kinderen enz.” De poorten op aarde waarvan het over grote deel gesloten was betreft demonen staan nu wijd open dus ons gevecht zal moeten zijn om een lichtpuntje en een zuivere ziel in deze duistere tijden te blijven.

 2. Even een reactie op Nehemia.

  Paar keer meegemaakt met geliefde dat ze voor hun dood wat zagen en ergens naar toe grepen. Spinning Death is voor mij ook nieuw. Maar ik geloof zeker in het verhaal van Nehemia.

 3. Ik denk niet dat je een cocktail van vaccins die in een recordtijd in mekaar geflanst zijn en waarvan men de uitwerkingen op langere tijd per vaccin nooit onderzocht heeft, puur Russisch roulette is voor iedereen die dit in zijn bloed heeft!
  De tijd zal het uitwijzen.
  Ik kan maar één mening geven, het is een biologische oorlog tegen het volk.

  • Misverstand Patrick, de “vaccins” zijn niet in recordtijd in elkaar geflanst. Maar zijn al vele jaren geleden bewust klaar gemaakt. Ook de zelf assemblerende grafeenoxide nanoparticels waren al rond 2000 bekend. Het wachten was alleen nog op het juiste moment om het uit te voeren en in te brengen in de mensheid. Dat is nu een paar jaar gaande, terwijl niet wordt uitgesloten dat de mensheid deze rotzooi ook al eerder via andere wegen binnen heeft gekregen.

   • Mee eens, dat WEF en mededaders hadden alleen nog tijd nodig om het wereldwijd organisatorisch rond te breien. En zie, klopt …Trudeau, Merkel, Rutte, Macron etc allemaal in de run van de global leaders. Vooropgeleid en geinstrueerd en inmiddels de techniek verbeterd en uitgevoerd (G5,Digitale wereldmunt, cash weg en nog veeel meer) zijn ze nu druk met het uitrollen. Er is op een millimeter na geen weg meer terug. Nog 1 keer allemaal de verkiezingen winnen en de klus is klaar.

 4. Wat men er ook van mag vinden. In deze korte video zien we een paar bezeten mensen en ook een bezeten meisje wat aan exorcisme onderworpen wordt. Er worden haar ook vragen gesteld over de mRNA vaccins en of er toverij in het spel is. In de video hebben ze het woord vaccin veranderd in pharmacie omdat er heel veel censuur is op internetplatforms ten aanzien van de vaccins. De antwoorden die het ze geeft zijn onthutsend en geven zeker stof tot nadenken. Je kan duidelijk zien dat het meisje door een duistere entiteit is overgenomen die door haar heen spreekt. Oordeel zelf.

  INTERVIEW WITH A DEMON – SUDDEN DEATH, THE SOUL, PHARMAKEIA HOW TO ESCAPE THE COVID JAB (SHARE THIS)

  https://www.bitchute.com/video/E79vesW9MsWn/

  • Mensen die weten hoe demonen uit te drijven, riskeren de kans om achter slot en grendel te gaan. Dit zegt voldoende lijkt me.

    • Wanneer dit kundig wordt aangepakt, kan dat in kortere tijd … Ze zullen niet willen meewerken, dus vandaar het woordje ´kundig´.

    • Die vrouwen zijn die bezeten zijn door slechte jinns die met de Duivel samen werken. Je hebt ook goede jinns. Jinns hebben ook zwakke punten en dat is geestelijke genezing de roqya doen door een Imam bij hun door de teksten van de koran te reciteren en dan worden de jinn boos en kunnen er niet tegen en gaan het lichaam verlaten. Op de andere beelden waar de mensen cirkels maken en boven kijken, zien ze de Engel des Dood met andere Engelen komen om hun ziel uit hun lichaam te trekken. Bij een ongelovige zal de ziel uitgetrokken worden alsof je een prikkeldraad dat in een natte schapenwol probeert uit te trekken, heel pijnlijk dus en bij een gelovige zal de ziel zoals een druppel water uit een waterzak stroomt en de engel pakt hem vast.

 5. De satanische globalistische elite die achter die dodelijke corona vaccinazi,s zitten.Ze noemen de vloeistof in de vaccinazi,s luciferase,het patentnummer is 060606.

 6. Ik had ook ergens gelezen dat men denkt dat het een combinatie zou kunnen zijn met het vaccine en 5G, dit omdat op vele filmpjes de mobiele telefoon te zien is.
  Men denkt dat het 5G signaal dan ineens aan gaat.

  • In combinatie met het satanische Tik-Tok!

   5G kan alleen “aangaan” als er ook zenders dicht in de buurt zijn want die EM-straling werkt alleen op korte afstand. Dat is ook de reden dat straks alle straten vol worden gezet met die masten, zoals nu b.v. in NYC gebeurt.

 7. verdacht.
  “ Spinning death “
  Heeft iemand DIT in zijn naaste omgeving meegemaakt?
  Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

  de vele tv presentatoren.
  “ neusje van de zalm “ voor hen.
  Denk aan een escape route
  Bezig om een paralelle samenleving met
  “ geloofsaanhangers” te verwezenlijken.
  In een nieuw/ ander gebied.

 8. Die tollende Aziaten: niet om het een of ander, maar ik hoop dat we dit ook in NL gaan zien. Trouwens, tijdens het voetbal, geen atleten-neerstorting.

 9. Ook epileptische aanvallen, kunnen opgewekt worden
  pijnstilling met gereguleerde afgifte
  bijv. niet adequaat gebruik, teveel ineens bijv door erop te kauwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in