GBTaylor /Pixabay

Een nieuw rapport van de RAND Corporation voor het Pentagon beveelt het Amerikaanse leger aan om te onderzoeken hoe nieuwe biotechnologische innovaties – waaronder mRNA-vaccins, CRISPR-genbewerking en brein-computer interfaces – de aard van toekomstige oorlogsvoering zouden kunnen veranderen, zo meldde onderzoeksjournalist Lee Fang donderdag, schrijft Brenda Baletti.

Het Pentagon onderzoekt hoe nieuwe biotechnologische innovaties – waaronder mRNA-vaccins, CRISPR-genbewerking en brein-computer interfaces (BCI) – de aard van toekomstige oorlogsvoering zouden kunnen veranderen, zo meldde onderzoeksjournalist Lee Fang donderdag.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD) beschouwd oorlogsvoering op basis van biotechnologie als te riskant of zelfs eugenetisch, volgens een nieuw rapport van de RAND Corporation. Maar recente ontwikkelingen “veranderen de strategische keuzes voor het menselijk lichaam als een domein voor oorlogsvoering”, schrijven de auteurs van het rapport.

De RAND Corporation is een militaire denktank die is opgericht tijdens de Koude Oorlog en bekend staat om zijn werk dat actief invloed uitoefent op het regerings- en militaire beleid.

Het rapport – “Plagen, cyborgs en supersoldaten: Het menselijke domein van oorlog” – presenteert een reeks toekomstige oorlogsscenario’s gebaseerd op de vooruitgang in biowapens, het internet van lichamen en genomica die volgens de auteurs “misschien fantasierijk lijken”, maar “niet vergezocht” zijn gezien de snelle vooruitgang in de biotechnologie van de 21e eeuw.

Het rapport beveelt aan dat militaire planningen anticiperen op deze toekomstige oorlogsscenario’s.

“We zien een complex landschap met een hoge dreiging ontstaan waarin toekomstige oorlogen worden uitgevochten door mensen die hypergeavanceerde machines besturen met hun gedachten”, waarin “synthetisch gegenereerde, genomisch gerichte plagen” de Amerikaanse militair-industriële basis verstoren en de toekomstige soldaat een “verbeterde strijder” is die kan overleven in extreme omstandigheden, waarschuwt het rapport.

Fang vertelde aan The Defender: “Deze onderzoeksrapporten van het Pentagon lezen als sciencefiction, maar ze geven cruciaal inzicht in hoe het leger toekomstige conflicten ziet en druk uitoefent op wetgevers over cruciale beleidskwesties.”

De scenario’s: gemanipuleerde ziekteverwekkers, Internet of Bodies en verbeterde genomica

Het rapport poneert scenario’s met toekomstige COVID-19-achtige pandemieën die voortkomen uit gemanipuleerde ziekteverwekkers, en beschouwt ze in de context van oorlog met China en Rusland.

  Westerse troepen in Oekraïne: Hoe een grote leugen kan leiden tot de grootste oorlog

De auteurs stellen dat de VS zich in een grote achterstandspositie zou bevinden zonder serieuze investeringen in eigen biotechnologische wapens en een strategie om de ontwikkeling van zulke wapens door concurrerende wereldmachten tegen te gaan.

Het eerste hypothetische scenario, dat in het rapport een “vignet” wordt genoemd, speelt zich af in 2028, wanneer een nieuw en zeer besmettelijk “SARS-CoV-3” zich verspreidt in de Zuid-Chinese Zee en vervolgens op schepen van de Amerikaanse marine, waardoor deze gedwongen worden hun activiteiten te staken. Amerikaanse instanties raken verwikkeld in een strijd over welke instantie de oorzaken moet onderzoeken en het voortouw moet nemen in de reactie.

China, dat immuun lijkt te zijn voor het virus, lanceert een aanval op Taiwan en de uitgeschakelde Amerikaanse vloot is niet in staat om te reageren.

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft de Chinese sociale afstand de schuld van de langzame verspreiding, niet wetende dat het Chinese leger en de Chinese bevolking onbewust waren ingeënt tegen de nieuwe versie van de ziekte, die was vrijgegeven als biowapen.

Dit scenario werd oorspronkelijk bedacht door onderzoekers van het Pentagon, schreef Fang, die “geloven dat een ‘coronavirus biowapen’ aan de horizon op de loer kan liggen.”

In een ander scenario – “Pandemische Geopolitiek” – begint er in 2033 een nieuwe ziekteverwekker in de lucht te circuleren met een lange besmettelijke periode en een astronomisch sterftecijfer van 2,5%, die binnen vier maanden 1 miljoen Amerikanen doodt en waarvan er naar verwachting nog eens 6,5 miljoen zullen sterven.

China en Rusland hebben in dit scenario van tevoren vaccins en maken van de gelegenheid gebruik om hun grenzen uit te breiden. De VS en Europa hebben niet de capaciteit voor een militair antwoord.

Het rapport gaat vervolgens over op een Internet of Bodies-scenario dat volgens Fang “schijnbaar geïnspireerd is op de aftakeling van Sen. Dianne Feinstein” en zich afspeelt in een verder verwijderde toekomst.

  Poetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk

Oudere congresleiders vrezen machtsverlies door geruchten over hun cognitieve achteruitgang. Om competenter te lijken, laten ze BCI-apparaten in hun hersenen implanteren om hun fysieke en cognitieve functioneren te verbeteren. De apparaten werken echter niet goed, de politici gedragen zich grillig en buitenlandse bondgenoten beginnen zich van de VS te distantiëren.

In weer een ander scenario gebruiken overheidsmedewerkers kunstlenzen voor hun ogen die voorzien zijn van opnameapparatuur en opslag. De technologie wordt echter ook gebruikt om gevoelige informatie te verzamelen en te lekken, zonder dat de Amerikaanse overheid hiervan op de hoogte is.

BCI zou voordelen kunnen bieden voor de “warfighter”, bijvoorbeeld door commandanten en hun strijdkrachten in staat te stellen rechtstreeks met elkaar te communiceren. Het rapport waarschuwt echter dat BCI-apparaten ook gehackt kunnen worden.

De VS leidt momenteel de ontwikkeling van Internet of Bodies-technologie, althans volgens het aantal patenten dat is aangevraagd, maar de auteurs waarschuwen dat “China snel aan het inlopen is.”

De auteurs stellen een verre toekomst voor waarin genomische bewaking wordt gebruikt om de meest geschikte militaire rekruten te selecteren en een andere toekomst waarin genetische modificaties worden gebruikt om “supersoldaten” te creëren.

VS moet plannen maken om biologische oorlogsvoering te integreren

Het rapport doet aanbevelingen die geïnspireerd zijn op misstappen die de auteurs zien met betrekking tot de afhandeling van de COVID-19 reactie en adviseert het Pentagon om de risico’s en voordelen van opkomende technologieën te overwegen.

Fang schreef:

“In een niet zo verholen uithaal naar degenen die de COVID-19 laboratoriumlek theorie als ‘desinformatie’ ontkenden, merken ze op dat in het geval van een gemanipuleerd coronavirus biowapen, de meeste wetenschappers ‘waarschijnlijk’ zouden aannemen dat het virus een natuurlijke of zoönotische oorsprong had, waardoor ze beweringen van een gefabriceerde aanval betwisten. Deze ‘dubbelzinnigheid zou een natiestaat goed van pas kunnen komen’, stelt het rapport.”

  Waarom de Kachkovka-dam werd opgeblazen - De situatie aan de fronten Vuhlendar en Bakhmut - Zware Oekraïense verliezen

De auteurs bevelen aan om de bestaande VN conventie over biologische wapens te herzien om nieuwe problemen aan te pakken die ontstaan door nieuwe technologieën. Maar ze noemen dergelijke verdragen ook “hardnekkig” – omdat sommige landen zich er niet aan houden – en bevelen “bilaterale verdragen” aan die biowapens regelen.

Ze roepen de VS ook op om afstand te doen van het Wuhan Institute of Virology, dat volgens velen de bron is van het COVID-19 laboratoriumlek.

Volgens Fang “richt het rapport zich op het Congres en bekritiseert het de recente intrekking van het COVID-19 vaccin mandaat voor militairen. Het dringt er bij wetgevers op aan om ‘anti-vaccin populisme’ te weerstaan om militaire paraatheid te garanderen.”

De auteurs bevelen sancties aan tegen buitenlandse mogendheden die misbruik maken van biotechnologie en dat het Pentagon begint met genetische screening.

Tot slot zeggen ze dat Defensie richtlijnen moet ontwikkelen voor het integreren van biologische oorlogsvoering in het pakket van militaire capaciteiten.

Ondanks de science fiction-achtige aard van de scenario’s die RAND in het rapport schetst, zegt Fang dat het belangrijk is om dergelijke beleidsdocumenten te volgen, omdat soortgelijke rapporten in het verleden een voorbode zijn geweest van toekomstige overheidsacties die ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Hij schreef:

“Meer dan tien jaar geleden publiceerde In-Q-Tel, de venture capital tak van de CIA, een rapport over de mogelijkheden van social media en suggereerde dat belangrijke platforms geanalyseerd konden worden met kunstmatige intelligentie voor sentimentanalyse en geavanceerde informatievergaring.

Kort daarna begon het agentschap met het financieren van verschillende gespecialiseerde startups om protesten en politieke bewegingen te analyseren met behulp van platforms zoals Twitter en Facebook. Sommige van de door de CIA gesteunde bedrijven zijn zich gaan bezighouden met geavanceerde vormen van surveillance.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVan de Duitsers wordt verwacht dat ze hun eigen schuilkelders maken – Bild
Volgend artikelPoetin zweert nazisme voorgoed uit te roeien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. In Terminator 2: Judgment Day, die zich ongeveer elf jaar later afspeelt, zit Sarah in een psychiatrische inrichting. Ze is daar opgenomen omdat niemand haar verhalen over de soldaat uit de toekomst en de ondergang van de mensheid geloofde.

  In de terminator 2-film is duidelijk te zien hoe het beest uit de zee uit de zwart-witte dambordvloer komt, terwijl de politieagent het shhh Horus-teken signaleert. Het “teken van stilte” – daar is het standbeeld in NYC “waters soul”: enorme witte sculptuur langs de Hudson River-waterloopbrug in het Newport-gedeelte van Jersey City. Het staat op 24 meter hoog. Verwijzend naar 2024

  @2:22 Zien we de “waarschuwing 9-11” op een T-vormige brug? T voor Tammuz of T voor Th/Tav/Tau/X = Het beest en zijn merkteken. De T(terminator) -1000

  https://youtu.be/rwMaVx8Ub-8?si=K4J218LBRdWggDOK

  Ik stop maar .

 2. Met belastinggeld onderzoeken ze, hoe ze belastingbetalers kunnen uitroeien…

  Geld is het middel waarmee ze ons hebben gevangen en waarmee ze ons nu betalen om oorlog tegen onszelf te voeren. Voor geld heeft de massa zich aan alle regels gehouden, want geld is levensbehoefte nummer 1. In werkelijkheid is het niet eetbaar of drinkbaar, maar we hebben ons dit systeem laten aansmeren en nu leven we voor flippo’s ipv voedsel. Flippo’s zijn waardevoller dan voedsel en water, omdat ze ons tot consumenten hebben gemaakt. De meeste mensen kunnen niks meer zelf, ze hebben overal flippo’s voor nodig. Sneu… triest… een evolutionair dieptepunt.

  • Theme, evolutie bestaat niet. Heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. Degeneratie is de werkzame wetmatigheid die we om ons heen zien. Tweede wet van de thermodynamica, toename van entropie. Geld is gewoon de wortel van alle kwaad, het systeem van de robbertribe om de massa te controleren. De massa zit gevangen in dit systeem en kan er niet uit ontsnappen net zomin als dat iemand zichzelf aan de haren uit een moeras omhoog kan trekken. Er is hulp nodig van boven. Die zal ook komen. Hij komt met haast – als alles bijna verloren lijkt en totaal hopeloos. Dan komt Hij. Eerder niet.

   • Evolutie is misschien niet het juiste woord. Ik bedoel spirituele ontwikkeling naar een hoger bewustzijn.

    Maar de meeste mensen gaan niet vrijwillig uit het ego, waardoor ze meegaan in de duisternis van de wezens die onze ego’s hebben gemaakt en ons daarin gevangen houden.

    Daarnaast is evolutie niks anders dan aanpassen aan de omgeving om overleven. Een mens in een omgeving zonder dieren, wordt een vegetariër en zijn lichaam past zich daar op aan. Meer is het m.i. niet. Maar het is uitgelegd alsof soorten als robots kunnen transformeren… Rara waarom ons dat is wijsgemaakt. Omdat ze al heel heel lang dromen over transhumanisme en menselijke robotslaven. Alles van de afgelopen 2024jr is één grote leugen. Voor de waarheid moet je verder terug dan het jaar nul, maar die geschiedenis krijgen we nauwelijks wat over te horen. Alles is één grote leugen… ALLES.

    • ‘Er is hulp nodig van boven.’

     🙏❤

     Dit is een spirituele oorlog, tussen angst en liefde. De liefde in ons moet en gaat een wederopstanding beleven. Daarvoor is trauma nodig en dat staat voor de deur. De diepste duisternis creëert het sterkste verlangen naar licht. De duisternis is zichzelf aan het vernietigen en wij mogen op de eerste rang kijken. Ze creëren ellende en horror en verwoesting, maar ze gaan falen.

  • Ik sluit me aan bij dat beeld PJ. Johannes leefde 2000 jaar geleden en mocht zien wat er in de toekomst (ik denk nu) ging plaatsvinden. In die tijd had je paarden en zwaarden. Probeer je voor te stellen hoe het voor hem was om deze tijd te zien.. de machines en technologie. Wat hij zag heeft hij geprobeerd te verwoorden, in die zin is het vrij voor interpretatie. Desondanks geloof ik dat hij helikopters en drones zag, de vuurhaarden uit de loop van tanks of zware wapens, de zwarte opstijgende rook na het vallen van bommen enzovoorts. De tijd zal het leren, de tekenen van de tijd zijn overduidelijk in ieder geval. Laten we vooral ook niet vergeten dat de illuminati vooral zichzelf in de eindtijd stort en dat hun het zegel van God sowieso niet dragen. Wenen en tandenknarsen wacht er op hun👍

 3. wanneer gaan ze eens praten over vrede op deze aardkloot?
  dit is het enige wat de mensheid heeft en dat verkloten ze ook en het ergste is ze geven de gewone burger de schuld.

 4. net als met Lemuria en Atlantis gaat de mensheid ten onder, op een paar na. Hopelijk gaan vooral de rotte appels eruit, maar ook onverschilligen en jaknikkers die alles laten gebeuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in