Israeli tank on Gaza streets / Yairfridman2003 / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Als je hebt geluisterd naar de advocaten van Israël die pleitten voor het Internationaal Gerechtshof, dan hielden ze vol dat de zionistische staat slechts bezig was met een daad van zelfverdediging. Ik denk dat die advocaten geen toegang hebben tot het internet. Dus laat me helpen. Hier is het videobewijs dat Israël liegt, schrijft Larry Johnson.

Laten we beginnen met een montage van de geharde Hamasstrijders die opscheppen over hun heldendaden bij het veroveren van ongewapende Israëli’s. Het spijt me. Sarcasme is niet gepast als je geconfronteerd wordt met deze schaal van menselijke ellende en lijden.

De Israëlische bezettingstroepen laten opnieuw zien dat ze een bende ongedisciplineerde misdadigers zijn zonder eergevoel. Hier is de video waarop ze een ongewapende man neerschieten die met een witte vlag zwaaide.

Dit is geen op zichzelf staand voorbeeld. Vraag het maar aan de drie Israëlische gijzelaars die werden neergeschoten door hun Israëlische “broeders”. Maar dat kan niet. Ze zijn dood.

De meest hartverscheurende beelden die de wereldopinie tegen de zionisten in Israël doen keren, zijn de gewonde kinderen. Dit is misselijkmakend en gruwelijk.

Er zijn honderden video’s zoals deze en erger. Tot nu toe zijn er maar twee landen die hebben geprobeerd om Israëls genocideoorlog te stoppen – Jemen en Zuid-Afrika. Jemen schokt de wereld door zijn succes in het afsluiten van het scheepvaartverkeer van en naar Israël via de Rode Zee. De slappe poging van de VS en het VK om Jemen tot onderwerping te bombarderen doet de twee Westerse mogendheden lijken op Wile E Coyote die de Road Runner probeert te grijpen. Jemen blijft maar beep, beep, beepen.

  VS zegt dat Netanyahu "extremistische" kolonisten op de Westelijke Jordaanoever in toom moet houden

Het succes van Zuid-Afrika in het overtuigen van een overweldigende meerderheid van de rechters in het ICJ om door te gaan naar de volgende fase van het presenteren van het bewijs van Israël’s genocide zal op lange termijn problemen creëren voor Israël en zijn Westerse aanhangers. Ik weet dat er veel frustratie is over het feit dat het Hof niet onmiddellijk genocide heeft vastgesteld, maar het is een stap in de goede richting die uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen.

Israël vergist zich als het denkt dat het zich hieruit kan redden door te moorden. Ja, Israël zal duizenden Palestijnen vermoorden voordat deze tragedie haar hoogtepunt bereikt. Maar er gaan geruchten dat Israël Zuid-Libanon zal binnenvallen en het zal opnemen tegen Hezbollah. Ik bid voor Israël dat dit slechts loze praatjes zijn. Als ze stom genoeg zijn om dat te doen, zal dat waarschijnlijk leiden tot een grote nederlaag – de eerste in de korte geschiedenis van Israël.

Wat de zionisten en hun aanhangers niet begrijpen is dat ze, in plaats van de Palestijnen de wil om te vechten af te nemen, een generatie creëren die koste wat het kost wraak zal nemen. Deze man is typerend:

Luister naar zijn woorden. Hij is niet de enige.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het evangelie van Gaza – Wat we moeten leren van Netanyahu’s bijbellessenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin zweert nazisme voorgoed uit te roeien
Volgend artikelIsraël verliest oorlog in Gaza, geven commandanten toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. zijn daar nog woorden voor..ik denk het niet.. Israël is voor eeuwig en altijd.. VERDOEMD…hun Geschiedenis eveneens, Niemand zal hen ooit nog geloven..een God die dit geschapen Zou hebben is eveneens VERVLOEKT 😣🤬

 2. Goed dat jullie weer verslag doen van Israëls misdaden. Dat wordt in de MSM massaal genegeerd. De beelden vanuit Gaza worden ook steeds schaarser door de noodtoestand aldaar De journalisten ter plekke worden met wortel en tak door de IDF uit de weg geruimd om de berichtgeving over de genocide de kop in te drukken. In mijn optiek is dit een verbond met de dood en met het dodenrijk, waarmee de leiders van het zogenaamde Israël hopen weg te komen – een verbond met de Westerse machten om de zetel van kwaad uiteindelijk te kunnen verplaatsen naar het geografisch centrum van de wereld – Jerzuzalem. Het is het begin van ’the end-game’, zoals beschreven in het laatste Bijbelboek.

 3. Wat mij opvalt in de woorden van de laatste man is dat het woord ‘revenge’ ontbreekt. Geen wraak dus. Hij spreekt van ‘Resistance’, het weerstaan van het kwaad. Maar dat is iets anders. De kalmte van de Palestijnen, gekoppeld aan hun wil tot weerstand, is hun kroon en zij zijn volgens mij het ware Israël, in tegenstelling tot wat zich als Israël voordoet, de duivel, die altijd komt als engel van het licht.

 4. Wat ik niet snap is dat het Joodse volk zelf niet ingrijpt, dit is gewoon de regering van Israel die dit doet. Het volk van Israel moet toch snappen dat dit geen goede zaak is? Of zijn ze écht zo als Hitler het voorstelde? (Dat vind ik zeer onwaarschijnlijk). In elk geval als het volk dit goedkeurt zijn ze mede schuldig aan al die moorden. Wegkijken kan niet meer.

  • @Simon

   Ik heb heel lang gedacht dat dit het geval was, maar ben er achter gekomen dat de meerderheid van de bevolking dit allemaal goed vind.

   Zodra Israhell een stukje grond in beslag heeft genomen dan bouwen de zogenaamde brave burgers als een speer allemaal huizen op het in beslaggenomen grond. Als ik dit zie weet ik genoeg.

   • We hebben dus misschien/waarschijnlijk te maken met een totaal gebrainwashte bevolking die naar het kwaad getrokken is. Het zou zomaar kunnen. We hebben met Corona gezien hoe dun het schilletje beschaving was en hoe gemakkelijk een bevolkingsgroep (de ongevaccineerden) als outcasts werden beschouwd. Nu ik dit opschrijf is het me duidelijk dat met de juiste brainwashing je dus een heel volk zo tot dit duivelse gedrag kunt sturen. Dus inderdaad: het Joodse volk is mede schuldig, zij laten zich meeslepen in de leugens en de propaganda.
    Verschrikkelijk.

 5. Dit heet dan genocide het is een bruut barbaarse moord partij op het volk waarvan ze het land hebben gestolen en ze maken de goedgelovige wereld wijs dat ze een volk zijn door god uitverkoren. Onvoorstelbaar dat er een god bestaat die criminele, barbaarse moordenaars, rovers en dieven tot zijn uitverkoren volk verkiest. Hierbij een link welke niets aan duidelijkheid overlaat.
  https://stopworldcontrol.com/nl/israel/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in