De inflatie neemt toe en de prijzen stijgen. De nevenkosten stijgen, en het gevaar om meer te worden dan een wapenleverancier in de Oekraïense NAVO-oorlog neemt toe: Duitsland wordt een combattant. Een onverantwoordelijke Duitse regering voert een economische oorlog tegen Rusland – ten koste van het Duitse volk, schrijft Uli Gellermann.

Volgens het laatste Parity Poverty Report heeft het armoedecijfer in Duitsland een nieuw record bereikt van 15,9% en het hoogste niveau sinds de hereniging. Dit betekent dat 13,2 miljoen mensen onder de armoedegrens vallen.

De roebel stijgt en stijgt

De situatie zal blijven verslechteren: Duitse fabrikanten hebben hun prijzen in augustus verrassend en ongekend sterk verhoogd als gevolg van de enorm hoge olie-, gas- en elektriciteitskosten. De producentenprijzen stegen met gemiddeld 45,8 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. De roebel stijgt en stijgt. En dat geldt ook voor de winsten van het Russische bedrijf Gazprom – de essentiële gasleverancier. De Duitsers lijden onder de door de VS gewenste en door de Duitse regering uitgevoerde sancties tegen Rusland.

Het begrip natie misbruikt door de nazi’s

Het begrip natie is door de nazi’s op ontoelaatbare wijze misbruikt. Zozeer zelfs dat het in Duitsland zelden in een positieve context wordt gebruikt. De kinderencyclopedie Wikipedia geeft tenminste een eenvoudige en neutrale definitie: “Een natie is een grote groep mensen die een bepaald gebied bewonen. Deze mensen hebben iets gemeen. Het gemeenschappelijke kan bestaan uit taal, geschiedenis, tradities, economie, cultuur, religie, waar mensen vandaan komen, en vele andere dingen.”

Samen lijden onder sancties

  Getuigenis: Enorme biowapens productiefaciliteit onder Azovstal staalfabriek, Doomsday raswapens

Deze “grote groep mensen” lijdt momenteel samen onder de sancties die de Russen moesten treffen: kleine ondernemers gaan failliet, arbeiders en bedienden verliezen hun baan, huurders kunnen hun energierekening niet meer betalen, automobilisten moeten hun auto laten staan vanwege de hoge brandstofprijzen. Wat al deze Duitsers gemeen hebben is ook een regering die tegen het welzijn van het land ingaat.

Bewapening ter waarde van ten minste 191,9 miljoen euro

Terwijl het aantal Duitse daklozen toeneemt, heeft de Duitse regering wapens en ander wapentuig ter waarde van minstens 191,9 miljoen euro aan Oekraïne geleverd. Daaronder ook de gemotoriseerde houwitser 2000. Wat zal er gebeuren wanneer het Russische leger dit wapen niet alleen langer nog in het gevecht in Oekraïne vernietigt? Wat als het bedrijf Rheinmetall, de producent en leverancier van dit wapen, wordt uitgeschakeld? Want Duitsland en zijn wapenbedrijven zijn allang combattanten geworden in de Oekraïense NAVO-oorlog.

Een aanhoudende NAVO-agressie

De Russische hypersonische raket Awangard overbrugt met gemak de afstand van 2.000 kilometer (Moskou-Düsseldorf). Moeten werknemers van Rheinmetall sterven voor de NAVO? Want in tegenstelling tot wat in de mainstream media wordt beweerd, was de oorlog al veel eerder begonnen: met de omsingeling van Rusland door NAVO-bases. Met de eenzijdige opzegging van de belangrijke INF-ontwapeningsovereenkomst door de VS. Met de vestiging van VS-biowapenlaboratoria in Oekraïne. Door het dreigement van Oekraïne om zijn afzwering van kernwapens terug te draaien. Wat de wereld momenteel in Oekraïne ziet, is het antwoord van Rusland op deze stappen van voortdurende NAVO-agressie.

Verbranden in een nucleaire oorlog?

  Rusland is gereed voor een rechtstreeks conflict als het Westen om Oekraïne wil vechten

Moet de Duitse natie verbranden in een denkbare kernoorlog? Want de conventionele oorlog in Oekraïne kan nucleair worden. Amerikaanse kernwapens zijn nog steeds op Duits grondgebied gestationeerd. Deze constante nucleaire dreiging voor Rusland – de wapens zijn opgeslagen op de luchtmachtbasis Büchel in Rijnland-Palts – maakt Duitsland tot een strategisch doelwit in een oorlog tussen de VS en Rusland. Maar in plaats van het gevaar tegen te gaan dat de oorlog in Oekraïne overslaat naar Duitsland, blijft de regering Scholz-Habeck-Baerbock het gevaar aanwakkeren door wapenleveranties en grootspraak.

Nationaal Comité Vrij Duitsland

De laatste keer dat de term Duitse natie in een historisch progressieve context werd gebruikt, was bij de oprichting van het “Nationaal Comité Vrij Duitsland”. Het comité werd in 1943 in Krasnogorsk opgericht door Duitse antifascisten. De oprichters – “arbeiders en schrijvers, soldaten en officieren, vakbondsleden en politici, mensen van alle politieke en ideologische overtuigingen die een jaar geleden een dergelijke unie nog niet voor mogelijk hadden gehouden” – wilden koste wat kost een einde maken aan Hitlers oorlog. Vandaag staan we voor een nieuwe oorlog tegen Rusland.

Verraad aan de Duitse belangen

Het zijn de VS die de oorlog in Oekraïne willen, en ze willen ook dat de Duitsers eraan deelnemen; dat Duitsland opnieuw in een oorlog tegen Rusland verslagen zal worden. Iedereen die het land ook maar in de buurt van een oorlog met Rusland brengt, dient een vreemde mogendheid; hij pleegt verraad tegen de Duitse belangen. Het is tijd voor een nieuw “Nationaal Comité”. Zodat een ijzige winter en een hete oorlog kunnen worden voorkomen.

  Vaarwel Kiev, hallo Cote d'Azur: Terwijl westerlingen hulp sturen, zien we hoe de corrupte Oekraïense elite profiteert van het conflict

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gewelddadigheden als mannen uit de Derde Wereld zichzelf voor Oekraïense vrouwen en kinderen voordringenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne, EU’s dictatuur en verandering van wereldorde: Lavrov spreekt in de VN
Volgend artikelHoop voor de wereld: Het kaartenhuis van het Westen staat op instorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. MSM 5hr geleden.Alweer hoogverraad der NL.
    Alleen in het Oostblok kan men nog nadenken.

    De 27 EU-landen hebben de Europese Commissie gevraagd om richtsnoeren te geven voor het toelaten van Russische mannen die in de Europese Unie hun toevlucht zoeken om niet te hoeven vechten in Oekraïne. Volgens ingewijden staan twee groepen landen tegenover elkaar en zijn ze er na crisisberaad in Brussel niet uitgekomen.

    De ene groep landen houdt de deur potdicht voor Russische deserteurs, de andere groep, waartoe Nederland behoort, wil dat bij voorbaat niet. Lidstaten die aan Rusland grenzen, met name de drie Baltische staten (Estland, Letland en Litouwen) en Polen, weigeren al visa af te geven. Zij vrezen onder meer dat ook mogelijke spionnen onder valse voorwendselen de EU proberen binnen te komen. De Europese Commissie waarschuwde hen vorige week dat zij zich wel aan internationale verdragen over vluchtelingen moeten houden.

    Staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) zei vrijdag Russische mannen die in Nederland aankloppen omdat ze niet in Oekraïne willen vechten “zeker” niet terug te willen sturen. “Want dan weten we in ieder geval dat ze daar vervolgd zullen worden.” Gevluchte reservisten kunnen een asielaanvraag indienen en kunnen in Nederland blijven zolang deze wordt beoordeeld. In Duitsland is er sprake van dat alle Russische deserteurs en dienstweigeraars zich mogen melden als vluchteling.

    Tsjechië, dat tijdelijk EU-voorzitter is en de agenda beheert, had de EU-ambassadeurs, de Europese Commissie en de EU-buitenlanddienst maandag in Brussel bijeengeroepen om de ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland te bespreken en maatregelen te coördineren. De vergadering ging ook over hoe de EU Oekraïne kan helpen de winter door te komen, en dan met name de elf miljoen ontheemden in het door oorlog geteisterde land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in