Foto ter illustratie © Needpix

Op Real America’s Voice spreken piloten zich uit over de bijwerkingen van het Corona-vaccin en de risico’s die eraan verbonden zijn.

Een van hen, Greg Pearson, zegt dat hij aanvankelijk niet wilde worden ingeënt en dat hij nog nooit tegen griep was ingeënt. Maar omdat hij in Hawaï woont en familie heeft in Californië, staten met strenge reisbeperkingen, en zijn werkgever de vaccinatie eiste, veranderde hij van gedachten en besloot hij zich toch te laten vaccineren.

Op de dag dat hij werd gevaccineerd, was alles in orde. Pearson ging naar bed, maar werd midden in de nacht wakker omdat zijn hart tekeer ging. De piloot ging naar de eerste hulp, waar bleek dat hij leed aan atriale fibrillatie, wat kan leiden tot een beroerte.

“Ik had een beroerte kunnen krijgen terwijl ik een vliegtuig op 30 meter hoogte probeerde te landen”, zegt Pearson. Met alle risico’s van dien.

De piloot zegt ook dat de autoriteiten je er niets over vertellen. “Ze houden het onder de pet,” zegt hij. Hij voegt eraan toe dat veel piloten bang zijn zich uit te spreken. “Ze zijn bang voor represailles.”

Er zijn piloten die vliegen terwijl ze last hebben van drukkende pijn op de borst of hoofdpijn, zegt Pearson. “Dit moet stoppen.”

Are COVID-19 Vaccinated Pilots A Flight Risk?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of stervenVolg Frontnieuws op Telegram

  BREAKING - Hoofd gezondheidszorg Florida roept op tot een volledige stop op mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna
Vorig artikelIsraël met gentherapie “vaccins” weer terug bij af – Rapport: “Binnen een maand of twee zou de bescherming in Israël bijna terug kunnen zijn op het niveau van vóór de vaccins”
Volgend artikelWe zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. 2022 wordt het jaar dat ik niet in een vliegtuig stap! Het verbaast me dat vorig jaar niet significant meer vliegtuigen zijn neergestort zover ik weet.

  Groeten,
  Hugo

  • Haha! 100% eens. Ik zou sws niet meer het vliegtuig instappen (had toch al hoogtevrees en gelukkig prachtige landen mogen bezoeken ondanks dat, 2014 waren mijn laatste reizen; Brazilië begin v.h. jaar en Cuba eind van het jaar) – maar nu ik weet dat piloten het lichamelijk zo moeilijk hebben, en allemaal niets durven te zeggen maar toch doorvliegen, ben ik erg blij niet de kans mee te maken te stranden tijdens zo’n vlucht.

   Then again… ik ben nu als meer van tevoren een target hier op de grond; want als zo’n vliegtuig op je huis landt, nou… da’s ook weer spannend. Sws het gehele verkeer wordt er zo spannender op met al die lichamelijke klachten van mensen met aandoeningen!

   Ik ben wel overigens wel een beetje huiverig voor wat er nog komen gaat; gezien het prikken pas begonnen is en men in de lijn staat voor de boosters…

   Enfin, een positief (op karakter getest!) en prik-vrij 2022 gewenst!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in