Om de laatste dag van 2021 te markeren, is deze post opgedragen aan al diegenen wier levens en bestaansmiddelen verloren zijn gegaan, verminderd of bezoedeld door onze ontluikende, diep onvrije en sociaal, economisch en psychologisch destructieve lockdownsamenlevingen, schrijft Fred in de commentarensectie op de Dailysceptic.org.

Voor al diegenen wier banen en bedrijven zijn vernietigd; degenen wier medische aandoeningen niet zijn gediagnosticeerd; degenen wier kanker niet is behandeld terwijl de regering “de gezondheidszorg redt”; degenen wier aspiraties zijn verpletterd; wier financiële levenslijnen en steun zijn uitgelachen, verscheurd en voor de wolven gegooid door goedbetaalde, verwaande en zelfingenomen wetenschappelijke bureaucraten; voor de burgers die hun dierbaren lang voor hun tijd hebben zien sterven ten gevolge van verschoven en/of geannuleerde behandelingsafspraken; voor de burgers die op straat hun democratisch recht uitoefenden om te protesteren tegen lockdown en die door de politie in elkaar zijn geslagen; voor de jonge vrouw in de Australische staat Victoria die door een politieman op de grond werd gewurgd voor de “misdaad” dat zij geen mondkapjes droeg; voor de hoogzwangere vrouw die in handboeien uit haar huis werd weggevoerd op beschuldiging van het promoten van een anti-lockdown-evenement op een Facebook-pagina; voor al diegenen die zijn beboet omdat zij de meest elementaire grondbeginselen van elke zichzelf respecterende vrije democratie hooghielden – burgermaatschappij, gelach, menselijke aanraking, gemeenschap; voor degenen wier bejaarde familieleden alleen zijn achtergebleven in verzorgingstehuizen, beroofd van de liefde en aandacht die hun heengaan hadden kunnen verzachten; voor de pijn en het leed gevoeld door degenen die nooit afscheid hebben kunnen nemen van een dierbare; voor de kinderen die psychologisch getekend zijn achtergebleven door een onderwijssysteem dat nu in de ban is van semi-functionele neurotici; voor de universiteitsstudenten die geleerd wordt het onbekende te vrezen, te kijken voor ze springen, de vreugde uit het leven te halen en te vervangen door een risicobeoordeling, persoonlijke verantwoordelijkheid af te staan aan de Autoriteit en altijd de voorkeur te geven aan Veiligheid boven Vrijheid; voor alle vrouwen die thuis opgesloten zitten met mishandelende partners; voor de kinderen die sociale werkers niet kunnen zien tijdens Skype-videogesprekken; voor degenen wier geestelijke gezondheid is verslechterd, die zich onherstelbaar gebroken voelen, die zijn gaan denken dat ze nooit meer de weg terug zullen kunnen vinden naar wie ze ooit waren; voor de mensen die ’s nachts wakker liggen en zich zorgen maken over waar de volgende hypotheekbetaling vandaan zal komen; voor hen die op een bepaald moment dit jaar het gevoel hadden dat ze nergens anders terecht konden dan bij de voedselbanken; en voor al die verontruste zielen die onopgemerkt door de kieren van onze uitgedroogde samenleving zijn geglipt, en dan naar buiten in een laatste eenzame, verbijsterende afdaling in stilte.

  Pfizer bezorgt Britse vrouw anafylactische schokken, maar zij beveelt de injectie toch aan zodat wij net zoals haar kunnen lijden

We zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPiloot slaat alarm over vaccinbijwerkingen: “Dit moet stoppen”
Volgend artikelStudie toont aan dat ongevaccineerden beter geïnformeerd zijn dan gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • corana definitie ,:

   een “verzamelnaam” voor ,:

   “pathogeen” van dierlijke / plantaardige biologische afkomst en/of herkomst dat overspringt op de mens.

   normaal in herfst en winter.

 1. Bovenal wens ik iedereen de moed toe om de waarheid in de ogen te kijken en de briodnodige actie te nemen. 2021 was het jaar van navelstaren. 2022 is het kantelpunt; het wordt alles of niets.

  • Hoi Anders,

   Jij ook een heel positief 2022 toegewenst. Wat mij betreft was 2021 heel anders. Het jaar van realisatie. Het zien ontkiemen van vele zaadjes welke in 2020 waren geplant. De eerste resultaten van het zand in de machine zien. Maar ook het einde van de salami techniek om heel langzaam maar zeker vrijheden wegnemen.

   Wel eens dat 2022 het jaar van alles of niets gaat worden.

   Groeten,
   Hugo

 2. We shall fight on the beach, we shall fight in the air, we shall fight in the fields and in the streets,we shall fight on the hills. WE SHALL NEVER SURRENDER

  • ik hoop ook dat er een keer een ommekeer een soort van afrekening plaats zal vinden , maar waar ik bang voor ben , en daar gaat het naartoe , we worden compleet aan handen en voeten gebonden , vele strenge regels waaraan we ons aan moeten houden , ondertussen wordt een groot deel van de bevolking steeds zwakker en zieker en ze hebben het vaak geen eens door .

   De ijzeren vuist van een China achtige regeer methode is niet ver weg meer !

 3. De slaaf.

  …zichzelf laten inspuiten om ziekte te ontlopen,
  en anderen tot paria bestempelen omdat ze niet in jou angst delen,
  wie bang is om te leven en hun lichaam aan de staat weggeven,
  dat ze mogen sterven opdat wij de gevolgen van hun lafheid niet hoeven te erven,
  laat alles dat verraders steunt meebloeden in solidariteit met hun verheerlijkte schoften,
  zij die de fundamenten zijn van het huis van terreur, de zogenaamde “nette” mensen,
  die heimelijk en openlijk anders denkenden de cel en erger in wensen.
  Wees vervloekt verdomde slaven, vanuit mijn hart.

  2022, het jaar van de grote gelijkmaker…?

 4. Of 2022 een goed jaar wordt ligt helemaal aan jezelf. Wanneer je jezelf als slachtoffer blijft zien kom je hier nooit uit of overheen. Vergis je niet, ook ik ben goed te grazen genomen, maar in plaats van wraak zoals we altijd reageren, moeten we ons realiseren dat dat geen oplossing is. Als we onze eigen wereld creeèren dan is er geen ruimte voor revanche. Die lui komen zichzelf wel tegen ergens in het universum, daar maak ik mijn handen en gedachten niet vuil aan. Past niet in mijn nieuwe denken. Ik heb nog geen dag last gehad van die stumpers hierdoor, ik leef in een parallelle wereld die me prima bevalt voor nu. Deze duivels weten maar al te goed, al eeuwen, dat hun regering aan het einde zit en daarom gaan zo er zo vol in. Nog heel even en het is klaar. Daarom± rug recht, leef je leven met al je potentie en daarmee dus een heel goed en vrij 2022!

  • “Als we onze eigen wereld creeèren dan is er geen ruimte voor revanche.”

   Maar dat moet, anders keur je crimineel gedrag goed. Het moet alleen niet impulsief en onnadenkend gebeuren.

   • Wraak is niet hetzelfde als gerechtigheid. Gerechtigheid zal er komen, is het niet op aarde, dan wel vanuit het Universum. Ik deel hetgeen Miranda zegt over het niet vuil maken van je handen en gedachten. Onze tijd komt wel weer, beter dan voorheen zelfs. Daar heb ik alle vertrouwen in.

 5. Een gezegend 2022 toegewenst voor iedereen.

  Satan zal doorgaan iedereen zijn aardse bezittingen af te pakken om zoveel mogelijk mensen hun zielen te krijgen door de prikken en de daarna eeuwigdurende boosters
  Geef niet om je aardse bezittingen, maar prijs God.

 6. Als de klote Wauten eens zouden stoppen met het uitvoeren van illegale bevelen zou dat het hele verhaaltje om zeep helpen.

  Mijn nieuwjaarswens voor 2022;
  Grapperwaut en zijn WEFstapo naar de donder!

  Dan zijn Rutte, de Jonge, Kaag en dat hele verraderszooitje slechts roepende blaaskaken wiens woorden niemand nog iets interesseert

 7. We mogen niet vergeten , en zijn verplicht door te geven wat er nu gebeurd , zodat de toekomstige generaties weten wat ooit gespeeld heeft , De veroorzakers van vele Oorlogen , zijn dezelfde die nu , ( BIJNA ) iedereen een prik willen geven , zij die veroorzaken CQ meewerken , krijgen een zout oplossing ingespoten . En middelen tegen shedding ( niet tegen covid want dat is niet nodig ) de vacci op zich zijn gevaarlijk

 8. Ben voorstander van een volksgericht, die ook doodsstraf kent.

  We hebben teveel laten lopen en vergeven in het verleden; zoals nazi’s die niet vervolgd werden, zoals gemeenten die bezit van joden stalen, zoals collabarateurs-politie b.v., allerlei soorten van tuig, met als laatste: de helft van de “vluchtelingen”uit Irak en Syrie en Afghanistan.

  dan de vonisen uitvoeren in een soort van bijltjesdag.
  Doen.

  Tweede mogelijkheid: het tuig veroordelen zonder gelegenheid op verdediging, zonder kennisgeving en vonisen onverwacht uitvoeren

  Dat zou een opruiming bij VVD en D66 worden!

  • tegen elke vorm van doodstraf.
   doch voor berechten onder eigen regels.

   daar ze onder maritieme zeevaarsts oorlog en handelswetten tegen ons oorlog voerden zonder dit mede te delen zij ons vergiftigden en vermoorden.

   houd dat het zelfde in alleen veroordelen ze zichzelf en voeren dit uit en is of word geen onschuldige , schuldig.

   de kinderen van de leugen ,
   kopen hun eigen leugen.

 9. Wie is die enorme onbenul die miljarden mensen injecteert? Het kost hem alleen geld, en hij bereikt er nix mee? Zonde van z’n geld.

 10. U kan mij oproepen als er verzetsgroep wordt opgezet als 2030 uitgerold is, dan vechten wij tot het uiterste tegen de elite voor de vrijheid voor onze kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in