Een van de eerste bekende gevallen van bijwerkingen van het COVID-19 “vaccin” die van moeder op baby worden doorgegeven, is aan het licht gekomen, waaruit de gevaren blijken van de injecties voor vrouwen die zwanger zijn of later besluiten zwanger te worden, terwijl zij “volledig gevaccineerd” zijn, bericht Ethan Huff.

De kleine Zack Reilly mist nu een arm, zo meldt men, nadat die vrijwel onmiddellijk na zijn geboorte geamputeerd moest worden, toen ontdekt werd dat het kind bloedstolsels had ontwikkeld in zowel zijn nu verwijderde linkerarm als in zijn hersenen.

Het kind werd naar verluidt op 11 juli 2021 met 37 weken via een spoedkeizersnede ter wereld gebracht. Hij had een “gekneusde en geblesseerde” linkerarm, zo wordt ons verteld, en het ledemaat werd verwijderd nadat een MRI-scan had uitgewezen dat hij een beroerte had gehad terwijl hij nog in de baarmoeder van zijn moeder zat.

Die beroerte heeft de arm en de hersenen van het kind verwoest, hoewel hij zich volgens de media aanvankelijk “briljant” zou hebben aangepast. Zijn ouders, van wie de een assistent-loopbaanadviseur bij de Royal Navy is en de ander een telecomingenieur, zeggen dat hij van zijn eerste familiebarbecue heeft genoten, wat hen trots maakte – maar de pret duurde niet lang.

“De eerste weken van Zack’s leven voelde het alsof het ene ding na het andere misging,” zei de moeder van de jongen. “Het was gewoon hartverscheurend.”

Behalve dat hij zijn arm verloor en hersenbeschadiging opliep, heeft de kleine Zack nu ook toevallen en lacht hij niet meer

  Verplichte vaccinatie ingetrokken - Amerika's ziekenhuizen staan op instorten - duizenden opzeggingen

Libby zegt dat haar zwangerschap voorspoedig verliep tot de laatste dagen voor hij vervroegd ter wereld gebracht moest worden. Ze begon “van die scherpe krampen” te voelen, zegt ze, “waarvan ik dacht dat het weeën waren.”

“Wij belden het ziekenhuis om te zeggen dat wij dachten dat het misschien weeën waren, maar zij zeiden dat het nog niet klonk alsof ik klaar was om naar het ziekenhuis te komen. Toen werden ze de volgende dag erger en waren zo pijnlijk dat ik niet kon voelen of hij bewoog of niet, dus zeiden ze dat we naar het ziekenhuis moesten komen,” vertelde zij aan de media.

Zack werd uiteindelijk met 6 pond, 6 ons geboren, en het was heel duidelijk, zegt zijn moeder, dat er iets heel erg mis was met zijn arm.

Aan de hand van de zwarte en gekneusde arm van de jongen stelden ziekenhuisambtenaren vast dat hij een bloedklonter had gekregen, waardoor amputatie nodig was. Over een eventueel verband tussen de rampzalige gezondheidstoestand van de jongen en de COVID-19 injecties werd kennelijk niet gesproken.

“Hij had eerst wel veel pijn, en op een gegeven moment moest ik mezelf verwijderen, want het was gewoon te schokkend,” zei Libby over het verwijderen van de arm van haar pasgeboren zoon.

Toen kwam zij te weten dat Zack hersenbeschadiging had door een vermoedelijk stolsel, waardoor hij sommige spieren niet meer zou kunnen gebruiken. Hij zou ook verzwakt kunnen zijn als hij volwassen is, zonder te kunnen lopen of zelfs maar praten.

“Ik was gewoon zo van streek voor hem. Het is alsof we van alles beroofd zijn – een normale bevalling, mijn kind voor de eerste keer ontmoeten en dan een gezond, gelukkig gezin hebben.”

Nadat zij Zack voor de eerste keer mee naar huis had genomen, leek hij te glimlachen en enigszins gelukkig te zijn. Dat duurde echter maar even, want met Kerstmis stopte de jongen met glimlachen en begon hij plotseling toevallen te krijgen.

  Het is niet meer links versus rechts, het is anti-establishment versus pro-establishment

Ook wordt ons verteld dat Zack nu “licht gehoorverlies” heeft, waarvoor hij nu gehoorapparaten moet hebben.

“Maar je kunt nog steeds met hem praten en hij begrijpt je ook zonder die hulpmiddelen,” beweert Libby. “We kwamen thuis en vierden feest, samen op muziek dansend in de keuken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Wat gebeurt hier? Plotseling waarschuwt het Duitse Ministerie van Volksgezondheid op Twitter voor ernstige bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden
Volgend artikelOpnieuw twee HIMARS en een Harpoon-lanceerinrichting in Oekraïne vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Beste mensen

  Zoals de Will van LUCIFER
  Hij = ik Regeert de Wereld

  Hij = ik Bepaald

  Echte Liefde bestaat al lang niet meer

  Kijk Diep In Uw / Mijn Hart
  U zult de Vader Duivel van U / Mij Daar vinden

  Kopie van IK = ik ~ klinkt als Ego
  Kopie is Nooit Origineel

  HEM ZIJN wij vergeten HIJ / ZIJ
  Samen zijn WIJ in de WEI

  Dank U

 2. Beste Mensen

  De Staat en de Burgers zijn tot twee tegenover gesteldheden verworden

  Met de Staat als de Oplegger van allerlei Dictaten
  De Burgers als Slaven die ernaar moeten handelen

  Hier moet hoe sneller hoe beter een halt aan worden toe geroepen

  Met in acht name
  Geen geneukerij mee voor minimaal 5 jaren

  Vervolgens evaluatie en opnieuw bepaling
  Hoe verder het euvel van overbevolking door de mensheid in te dammen of los te laten naar gelang de verdunning

  Pas op
  Geen Moord Partijen , Slachtingen , uitlokking Oorlogen
  Maar in Harmonie alles laten overvloeien

  Inzicht moet wederom worden ingevoerd in Huize Staat

  Anders geen Recht tot dienst verlening aan de MedeMens

  Weigering door Sommige Staatslieden om gehoor te geven zal leiden tot gevangen zetting van betreffende personen

  Zo ook alle Rijksten der Rijken
  Die moeten verplicht gedwongen van alle RijkDOM en bezittingen afstand doen

  Met in achtname Samen zullen we alles Delen

  Niemand mag meer dan 1 Miljoen aan totale waarde en bezittingen hebben

  Mocht de inkomen de spuigaten beginnen uit te lopen
  Dan
  Meteen onder de extreem minder bedeelden uitdelen
  Niet vergeten
  Geven Aan de Armsten der Armen dus

  Dus geen Familieleden en Vrienden verrijking

  Burgers verenigd U om deze gedachten gang te bewerkstelligen

  Mocht U een gezonde verstandhouding op willen nahouden

  Dank U

 3. Aanvulling

  Alle levende Wezens hebben net zo veel rechten om te Leven als de Satanische dieren genaamd Mensen

  De eene lichaam ziet er alleen maar anders uit dan het andere

  Daardoor word het eene niet Superieur op het andere

  Immers Het innerlijke bij allen zijn hetzelfde
  Hun Allen hebben een Hart en veel Meer

  Dank U

  • Zolang een grote groep van die schapen niet inzien dat ze verkeerd zijn wordt het hopeloos vrees ik.
   De spuiten zijn zeer deskundig samengesteld en ook toegediend zodat er geen massale handicaps en sterfgevallen zijn.
   De duivels doen hun werk blijkbaar zeer beredeneerd, hoog tijd om ze uit te schakelen.
   Dat deze ouders dan nog geen vragen stellen en onderzoek eisen toont aan hoe dom ze zijn.
   Het kindje is er de dupe van, smerig volk.

 4. Als ik zulke dingen lees krijg ik zulk een intense haat op al die vaccine zeloten die mensen tot deze waanzins injektie gedwongen hebben. Maar ook op de ouders die in elke geval medeverantwoordelijk zijn voor de miserie welk dit kind in zijn leven zal moeten doormaken. Hoeveel meer afschuwelijke dingen moeten er noch gebeuren voordat de schapen eindelijk ontwaken ?

  • Zolang er geen aanslag op hun beurs wordt gepleegd zullen de meeste, zeg maar gerust alle zwaar gehypnotiseerde schapen blijven slapen. Helaas..

  • Tsja, wat is gedwongen? Ik ken er velen die vrijwillig 2 of 3 spuiten hebben genomen om op vakantie te kunnen. Daarnaast, als je kan kiezen tussen een injectie of baanverlies zou ik zeggen, dag baan, werk zat bij een ander!

  • Beste Dominique,
   Gisteren had we het over corona die er waarschijnlijk weer in september/okt. zal toeslaan iemand dit gesprek was er van overtuigd dat als de covid19 spuiten niet waren toegepast dan waren er meer mensen gestorven of zullen gaan sterven aan corona Ik heb toen uitdrukkelijk gezegd dat corona nooit weg is geweest en dat corona al heel lang bestaat Het mens was er niet van overtuigd en is van plan om in september/okt wederom een corona spuit te laten zetten de bovenstaande verhalen dat kinderen en pasgeborenen schade ondervinden van de spuiten leest ze niet en weet ze ook niet Ik dit moment zie ik veel zwangere jonge vrouwen rondlopen die waarschijnlijk deze nieuwkomers een goede toekomst willen schenken Maar of zij nagedacht hebben over de bijwerkingen van de corona spuiten hebben ze tijdens het vrijen niet meer aan gedacht omdat in de coronaverboden tijden het sex leven van de afgelopen maanden gestimuleerd is geworden en in alle hevigheid is toegenomen Vorige week stond in de krant dat maar liefst 7 jonge vrouwen in een wijk zwanger waren geworden Dit zegt genoeg over het gebruik van eigen hersens na de covid 19 campagne Hugo en kuiper zien dit met lede ogen aan omdat de bedoeling was van de pandemie dat de afgesproken volks uitdunning in de EU nu niet doorgaat door de vele geboorten die ze voor ogen hadden in het akkoord van Parijs enkele jaren geleden Dus hier weer blunder van de bende in Brussel die EU heet…………

 5. Breng dat kind in slaap en verlos hem uit zijn lijden! Vermoord door zijn moeder die zonodig die troep moest injecteren. Goed gedaan moeders, je kan trots zijn op jezelf!

  • Het is hard maar je hebt wel gelijk!
   Wat zou dat jochie nog meer voor ellende onder zijn leden hebben?
   Denk niet dat dit het enige zal zijn

  • Slaat nergens op om mensen die het reguliere medische systeem vertrouwden de schuld te geven. Overigens stierven er in de USA al ongeveer 800.000 mensen per jaar door reguliere meds. Onderzoek Peter Gotzsche.

 6. Wat bizar is aan dit verhaal is dat al in het begin van de Covid Hype een arts al die bloedklonters manueel uit hersenen verwijderd heeft en patienten genazen. Ze zijn wel heel snel met arm amputeren en blijvende hersenschade. Overigens hebben ook gehandicapte kinderen recht op leven. De comments hier weer niet te pruimen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in