De toestand van Vanessa verslechterde snel na haar eerste Pfizer-prik op 9 november 2021.

Er is een onderzoek gestart naar de dood van een 13-jarig meisje uit Araranguá, Brazilië, dat kort na haar eerste dosis van het COVID-19 Pfizer-vaccin  overleed, meldt het Braziliaanse nieuwsblad Revista Oeste.

Vanessa Martins Figueiredo kreeg haar eerste injectie op 9 november en ontwikkelde vijf dagen later Bell’s Palsy, bericht Thecovidworld.com.

De tiener uit de stad Araranguá leed aan gezichtsverlamming en zwakte aan één kant van haar gezicht slechts vijf dagen na de Pfizer-prik en werd gediagnosticeerd met Bell’s Palsy. Ze onderging een behandeling met corticosteroïden (een ontstekingsremmer) voor haar aandoening.

Haar gezondheid verslechterde echter in de loop van de weken en op 29 december werd ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen. De 13-jarige werd vervolgens geïntubeerd en op 2 januari overgebracht naar het Joana de Gusmão Kinderziekenhuis in Florianópolis.

Vanessa op weg naar het Joana de Gusmão Kinderziekenhuis, 2 januari 2022.

Vanessa overleed acht dagen later, op maandag 10 januari.

Haar moeder, Alice Romano, vertelde Revista Oeste:

“Ze hebben de hele nacht van alles geprobeerd, maar ’s morgens verslechterde haar toestand. Toen riepen ze me in de ‘huiskamer’ en zeiden dat er niets meer gedaan kon worden, omdat de infectie een belangrijk deel van haar hersenen had bereikt.

Om 10.15 uur is mijn dochter overleden.”

Alice postte over het overlijden van haar dochter ook op Facebook en publiceerde een verklaring waarin ze zei dat haar 13-jarige geen reeds bestaande gezondheidsproblemen had en dat ze overleed als gevolg van het vaccin.

Ze postte dit bericht op 10 januari, de dag van de tragische dood van haar dochter:

Het Santa Catarina Epidemiological Surveillance Directorate heeft in een nota laten weten dat er een onderzoek is ingesteld om na te gaan of er een oorzakelijk verband is tussen haar dood en de toediening van het Pfizer-vaccin.

  Kan iemand de alarmerende toename van arbeidsongeschiktheid in zowel de VS als het VK verklaren?

“De dood van het meisje [Vanessa Martins Figueiredo] werd door de gemeente gemeld als een mogelijk ‘Adverse Event Post-Vaccination’ (AEPV), in verband gebracht met de toepassing van het Pfizer-vaccin.

Aangezien de melding van een AEPV moet plaatsvinden binnen een periode van maximaal 30 dagen na ontvangst van het vaccin, moet deze informatie zorgvuldig worden geëvalueerd, aangezien de dood in verband kan worden gebracht met andere oorzaken en niet noodzakelijkerwijs met het vaccin.”

Alice blijft er echter van overtuigd dat haar dochter is overleden als gevolg van de Pfizer-prik, zoals ze op Facebook opmerkte:

“Mijn dochter is net overleden als gevolg van het vaccin van Pfizer.”

Vanessa werd deze dinsdag begraven.

De tragische dood van Vanessa komt slechts enkele maanden nadat de 13-jarige Braziliaanse jongen Weverton Silva overleed aan een plotselinge hartstilstand, zes weken nadat hij zijn eerste dosis van het Pfizer COVID-19-vaccin had gekregen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verlamming, stuiptrekkingen, dood: zo gevaarlijk kan het COVID-19 ‘vaccin’ voor kinderen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer heeft toegegeven dat de injecties van zijn bedrijf waardeloos zijn – dus waarom betalen regeringen nog steeds voor de injecties van Pfizer en leggen ze die op?
Volgend artikelVader op de vlucht met 7-jarige dochter om moeder te beletten het kind Covid-vaccin te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Tsja, zonde van het kind, harde les voor de ouders. Al zullen die hoogstwaarschijnlijk ook niet lang meer te leven hebben…. Miljoenen en miljoenen zullen komende jaren nog volgen vrees ik….

 2. Degenen die deze ‘vaccins’ aanbevelen of aanprijzen zijn of super dom, of zwaar gehersenspoeld … maar waarschijnlijk gaat het hier meestal om gewetenloze moordenaars.
  Degenen die deze ‘vaccins’ (willen) verplichten zijn zonder uitzondering gewetenloze psychopatische massa-moordenaars.
  Veel invloedrijke politici hebben al bewezen tot de laatst genoemde groep te behoren.
  Eenmaal voor de Rechter zal iedere laffe schuldige zich voordoen als super dom en zich verdedigen met: “ik heb het niet geweten”.
  Niets nieuws onder de zon dus.

 3. ‘Zeer geachte collega’s,

  Binnen enkele dagen zullen de ouders van alle kinderen van 5-11 jaar in Nederland een uitnodiging krijgen om zich te laten vaccineren tegen Covid-19. Dit besluit heeft mij als huisarts dermate verontrust dat ik de uitzonderlijke stap neem om mij op persoonlijke titel in een open brief tot u te richten en mijn zorgen met u, mijn collega ́s, te delen. Het geven van volledige, eerlijke voorlichting aan patiënten beschouw ik als een belangrijke plicht en ik ben ervan overtuigd dat dat voor u niet anders is. Hieronder wil ik u, wellicht ten overvloede, een aantal feiten ter overweging geven, waarvan het van cruciaal belang is dat ouders ervan op de hoogte zijn. Mijn grote zorg is dat dit laatste heel vaak niet het geval is. U bent bij uitstek in de positie om dit op de valreep na te gaan en waar nodig de volledige informatie alsnog te verstrekken.’

  Lees verder: https://zorgmedewerkersverenigd.nl/1860-2/

 4. monsters die kinderen fascineren zijn in mijn ogen MOORDENAARS en nog lager als de rat volwassenen zijn zelf verantwoordelijk voor hun prik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in