Verbazingwekkende cijfers uit Canada laten een enorme piek zien in het aantal gevallen na vaccinaties; voor de Centers for Disease Control en de media komen al deze sterfgevallen voor bij de “ongevaccineerden”, schrijft Alex Berenson.

De Covid vaccins zien er steeds slechter uit.

Een lezer heeft me gewezen op een verbazingwekkende dataset uit de provincie Alberta, Canada, die Covid-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen rapporteert per dag na de eerste en tweede vaccinatiedosis.

Infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van Covid nemen allemaal toe in de dagen en weken nadat mensen hun eerste vaccinatiedosis hebben gekregen.

Ziekenhuisopnames:

Sterfgevallen:

Bron: https://www.alberta.ca/stats/covid-19-alberta-statistics.htm#vaccine-outcomes

Alberta heeft ongeveer 4,4 miljoen inwoners, dus deze steekproef is niet klein. De overgrote meerderheid van de vaccins die in de provincie worden gegeven zijn de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna, hoewel ongeveer 10 procent de DNA/AAV-vaccins zijn, meestal van AstraZeneca, dat in de Verenigde Staten niet wordt gebruikt.

De cijfers ondersteunen verder de gegevens op nationaal niveau uit Israël en Groot-Brittannië, waar het aantal Covid-sterfgevallen vorig jaar een recordhoogte bereikte, net nadat zij waren begonnen met massale vaccinatiecampagnes.

De onderstaande grafiek toont het aantal Covid-sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk, dat in januari 2021 zijn hoogtepunt bereikte, net nadat Groot-Brittannië was begonnen met het vaccineren van ouderen. Op dat moment kende het Verenigd Koninkrijk ongeveer 1.200 Covid-doden per dag, het hoogste totaal per hoofd van de bevolking dat een groot land ooit heeft gezien, het equivalent van ongeveer 6.000 dagelijkse sterfgevallen in de Verenigde Staten.

Voorstanders van vaccins probeerden deze sterfgevallen af te doen als het resultaat van een reeds bestaande wintergolf van Covid in Groot-Brittannië (hoewel andere Europese landen zoals Frankrijk en Spanje niet te maken kregen met even grote stijgingen).

  Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

Dat excuus kan niet worden gebruikt voor Alberta. De Canadese vaccinatiecampagne begon relatief laat, en vond bijna volledig plaats na de Covid-piek in de winter van 2020-2021. Medio februari 2021 had nauwelijks 2 procent van de inwoners van Alberta zijn eerste dosis gekregen.

De meest waarschijnlijke verklaring voor de piek was en blijft dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem tijdelijk onderdrukt, zoals blijkt uit de klinische proefgegevens van Pfizer zelf.

Bron: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.12.09.20245175v1.full-text#F7
Volledige paper: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.12.09.20245175v1

Maar geen zorgen, vaccinbedrijven.

Volgens de telregels die worden gebruikt door de Amerikaanse volksgezondheidsautoriteiten en media, worden al deze sterfgevallen en infecties geteld en gerapporteerd als zijnde opgetreden bij ongevaccineerde mensen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerpleegster verbijstert schoolbestuur: “Iedereen die stierf aan Covid moet als vermoord worden beschouwd”
Volgend artikelPfizer heeft toegegeven dat de injecties van zijn bedrijf waardeloos zijn – dus waarom betalen regeringen nog steeds voor de injecties van Pfizer en leggen ze die op?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Vaccine weigeraars zijn sterk in minderheid dus als de aantallen doden alleen ongevaccineerden zouden zijn, moeten zij toch met grote getalen al behoorlijk zijn gereduceerd. Wie gaan ze dan de schuld geven? Maar geen nood: de boosterweigeraars krijgen binnenkort ook weer de status ‘niet gevaccineerd’ dus kunnen ze weer van vooraf beginnen.

  • Hoi HTT,

   Van wat ik heb gelezen is dat het een mogelijkheid is dat de niet geinjecteerden (echt, ze zijn niet gevaccineerd maar geinjecteerd met een experimentele gen injectie dus hou op met het vaccines te noemen ondanks dat de definities zijn aangepast) zullen sterven omdat ze geen booster hebben genomen.

   Weet ik dat zeker? Nee. Wat ik wel zeker weet is dat niet geinjecteerden het veel, veel beter doen qua gezondheid.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in