Een zwangere Italiaanse vrouw in de vijfde week ging naar de verloskundige spoedafdeling in Sassari wegens een bloeding, maar de verloskundige weigerde haar te onderzoeken tenzij zij eerst een uitstrijkje had ondergaan, met het argument dat dit onmogelijk vóór maandag zou kunnen gebeuren (het voorval vond op zondag plaats). De vrouw was gevaccineerd met een dubbele dosis en had de derde geboekt, maar dit was het vereiste “Covid-protocol”, bericht Ilgiornalediudine.com.

De man en de vrouw werden door het ziekenhuis afgewezen en keerden terug naar de parkeerplaats. Zodra zij in de auto stapten, werd het bloeden hevig en de vrouw verloor helaas de baby.

In een oorlog zouden ze “nevenslachtoffers” worden genoemd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

  Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit
Vorig artikelInmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in
Volgend artikelPfizer gebruikt kinderen als wettig menselijk schild om zich te beschermen tegen rechtszaken over covid-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Hopen dat ze veel zal leiden dan had ze ons wappies maar moeten geloven in plaats van dat EU tuig jammer voor het kind dat gestorven is door angst van de ouders.

 1. >>> De vrouw was gevaccineerd met een dubbele dosis en had de derde geboekt <<<

  Hoe hard ook. Grote kans dat het kind enorme afwijking(en) zou hebben gehad en voor het leven beschadigd.
  Heb er inmiddels genoeg van gezien en gelezen om die conclusie veilig te mogen stellen.
  Mensen zijn inmiddels zo achterlijk geworden (geconditioneerd met een mooi woord) dat ze bevallen als een medische ingreep zijn gaan zien en daarom van mening zijn dat dit in een ZIEKENhuis behoort te gebeuren. Niet normaal meer. Laat de natuur z'n werk doen en heb gvd beetje vertrouwen in jezelf.
  Fokkin' SHEEP

  • Hoi Karel,

   Dat wat je noemt valt me echt op in het anti injectie verhaal. Ik lees geen verhalen over kinderen van geinjecteerde ouders met kinderen zoals jij schetst. Er was ooit een verhaal over kinderen met zwarte ogen en zo maar nooit meer wat van vernomen. Noch een giga toename van een enorme piek in misvormde geboren kinderen.

   Op basis van de niet gebeurdende ADE welke werd verwacht (ik geef t nog een jaar en een beetje). De echte doomsday voorspellers hebben t fout gehad. Sorry. Idem de pro injecties types trouwens.

   Uiteraard, de lange termijn issues weten we niet maar de angst porno van beide! kanten is niet uitgekomen.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in