Robert F. Kennedy Jr. deed vorige week een schrijnende onthulling in een podcast van de Canadese blogger Mikhaila Peterson. Kennedy legde uit waarom Big Pharma zo’n haast heeft met het vaccineren van kinderen tegen Corona.

“Als er een dringende noodzaak is om ‘vaccins’ zo snel mogelijk op de markt te krijgen, kan een vergunning voor noodgebruik (EUA) worden verleend, dat is hoe ze voorlopige goedkeuring krijgen. Een EUA wordt alleen verleend als er geen doeltreffend geneesmiddel is. Misschien is dat de reden waarom ze de strijd tegen Hydroxychloroquine en Ivermectine voeren.”

Niet in het belang van uw kinderen

“Bij een EMA is een vaccinfabrikant volledig gevrijwaard van aansprakelijkheid. Als na twee jaar definitieve goedkeuring wordt verleend, vervalt deze wettelijke “aansprakelijkheidsbescherming”. Tenzij het “vaccin” ook officieel is goedgekeurd voor kinderen. Dan is de volledige wettelijke aansprakelijkheidsbescherming weer van toepassing.”

De massale toediening van vaccinaties aan kinderen tijdens de EER-periode is derhalve in het belang van de farmaceutische industrie om nu nog volledige bescherming van de aansprakelijkheid te genieten. Het is niet in het belang van uw kinderen.

“Ze weten dat dit vaccin een groot aantal kinderen zal doden en schaden, maar ze moeten dit doen om hun aansprakelijkheid te beschermen,” zei Kennedy.

Robert Kennedy, met 1 minuut waar ik heel stil van werd…maar het verklaart zoveel ? pic.twitter.com/vrXnJFazdn

— eatlovepray21 (@eatlovepray211) December 31, 2021


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over naVolg Frontnieuws op Telegram

  Een kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt
Vorig artikelCOVID zwendel spat uit elkaar; het is voorbij
Volgend artikelBrazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. En de meeste mensen geloven nog steeds heilig in hun algoede huiskwakzalver.
  Neem lekker nog wat statines of bloedverdunners.
  ?????

 2. Dit is echt heel, heel schokkend! Dat mensen zover durven te gaan is ongelofelijk. Daar zijn geen woorden meer voor. In wat voor waanzin zijn we terecht gekomen.

 3. En onze nationale pers, bijvoorbeeld de waardeloze krantjes Parool, Volkskrant etc, schrijven hier uiteraard NIETS over. Omdat de zogenaamde ´journalisten´ gekocht zijn, te dom, te gehersenspoeld, te laf, en geen enkel ethisch vermogen hebben. Oftewel gewetenloze criminelen. Sturen de voor een klein deel argeloze bevolking regelrecht richting de dood met de veel geprezen vaccinaties. Het zijn euthanasie vaccins. Tuig dat het is.

 4. Nou ik denk ,wanneer het inspuiten geen succes wordt ,krijgen ze toch wel hun plan klaar ,want we moeten ademen ,eten en drinken ,kleding en medicijnen,en daar kan ook van alles mee uitgehaald worden

 5. Welke onmens doet dit Willens en wetens
  Kinderen de dood in jagen
  Alleen maar voor geld en eigen protectie
  Ouders steek uw kop niet in het zand
  Stel uw kinderen niet bloot aan de gifprik
  Anders bent u net zo schuldig als al die labaratorium monsters

  • Omdat Fauci daar achter staat hij was de promoter van Ivermectin maar om te bewijzen dat er geen beter middel als de spuit is heeft hij mensen de vier of vijf voudige ( overdosis ) gegeven aan mensen .
   Daarmee wilde hij bewijzen dat het slecht is zodat alleen de spuit verkocht mach worden !!!

   • Van Ivermectine is het patent verlopen. Er is door de farma maffia geen cent aan te verdienen. Er is ook een Europese en WHO richtlijn dat als er een medicijn tegen een ziekte is er geen vaccin mag worden ontwikkeld en gegeven.

 6. Als na twee jaar definitieve goedkeuring wordt verleend, vervalt deze wettelijke “aansprakelijkheidsbescherming”
  Mag ik misschien de ingangsdatum van de voorlopige goedkeuring weten?

 7. Ping…. zat ik naar John te luisteren flats….video weg. Dan is het dus de waarheid wat hij allemaal heeft gezegd. Tot 2023 nood goedkeuring.
  Ze gaan eraan.

  • Omdat Fauci daar achter staat hij was de promoter van Ivermectin maar om te bewijzen dat er geen beter middel als de spuit is heeft hij mensen de vier of vijf voudige ( overdosis ) gegeven aan mensen .
   Daarmee wilde hij bewijzen dat het slecht is zodat alleen de spuit verkocht mach worden !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in