VS staatsepidemioloog Fauci

Het Robert Koch Instituut, een onderzoeksagentschap onder de Duitse regering, heeft vastgesteld dat 96 procent van de omicrongevallen in Duitsland zich onder de volledig gevaccineerden bevindt. Het Koch Instituut merkt ook op dat 28 procent van de omicron-positieve gevallen boosterprikken hebben gehad en slechts 4,42 procent zijn ongevaccineerd, bericht Matthew Davis.

Welt-verslaggever Tim Rohn deelde de bevindingen op Twitter. Rohn zei dat informatie over 6.788 gevallen werd verstrekt, waaronder vier met dodelijke afloop en 124 met ziekenhuisopnames.

Ondanks de situatie zei Duitslands belangrijkste coronavirusexpert Christian Drosten dat het land in 2022-23 nog steeds een relatief normale winter kan verwachten. Drosten, hoofd van het instituut voor virologie van het Charite-ziekenhuis in Berlijn, zei dat gegevens suggereren dat omicron-infecties milder zijn en vergelijkbaar met virale verkoudheid of griep.

De Duitse kanselier Olaf Scholz benadrukte dat de pandemie nog niet voorbij is, terwijl minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach waarschuwde dat Duitsland te maken krijgt met een vijfde golf als gevolg van omicron. Ongeveer 71 procent van de Duitsers wordt geacht volledig gevaccineerd te zijn.

Europa in wanorde nu omicron zich over het continent verspreidt

Duitsland staat volgens Lauterbach voor een enorme uitdaging. Nu het dagelijkse dodental stijgt, zag Duitsland zich genoodzaakt bijeenkomsten in sportstadions te beperken. Het land staat bekend om zijn robuuste voetbalwereld. Duitsland, Hongarije, Spanje, Oostenrijk en Griekenland zijn begonnen met het vaccineren van kinderen nu de omicronvariant zich over het continent heeft verspreid.

Omicron zou volgens de volksgezondheidsinstantie van de Europese Unie (EU) de dominante variant in Europa kunnen worden. EU-hoofd Ursula von der Leyen zei dat het dragen van maskers verplicht zou moeten zijn nu Europa zich op de nieuwe golf voorbereidt.

  Dit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer

Denemarken, dat onlangs in één dag 11.000 gevallen van COVID-19 meldde, sloot theaters en bioscopen, terwijl de Italiaanse regering de beperkingen voor reizigers uit de EU verscherpte. Groot-Brittannië kende ook een stijging, terwijl de Portugese minister van Volksgezondheid Marta Temido zei dat omicron verantwoordelijk zou kunnen zijn voor 80 procent van de COVID-gevallen in het land.

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam en de lokale overheid hebben de protesten verboden, omdat sommige demonstranten bereid zouden zijn tot geweld. Een spandoek met de tekst “minder repressie, meer zorg” werd ontplooid in de buurt van het Van Gogh museum, terwijl een andere groep borden omhoog hield met de tekst “Het gaat niet om het virus, het gaat om controle en vrijheid”.

De demonstraties begonnen eigenlijk al in november, toen demonstranten de politie met rellen in Rotterdam confronteerden.

Mechanisme voor de Great Reset

Top-viroloog Dr. Robert Malone zei dat de COVID pandemie eigenlijk een mechanisme is voor de Great Reset – de agenda van het Wereld Economisch Forum (WEF) om de wereld te de-industrialiseren en te ontvolken.

Malone, die de mRNA-technologie uitvond die gebruikt wordt in COVID-19 vaccins, zei dat het WEF de globalistische totalitaire visie gebruikt om de Great Reset uit te voeren.

“In de eigen documenten van het WEF wordt expliciet haar visie uiteengezet om de COVID-pandemie te gebruiken om de samenleving te reorganiseren in de richting van een wereldwijd communisme,” aldus Malone.

Hij was een student politieke wetenschappen in de jaren ’80 toen hij hoorde over de Nieuwe Wereldorde.

Malone beschuldigde ook Anthony Fauci, de belangrijkste medische adviseur van de Biden-regering, van machinaties betreffende de waarheid over de pandemie.

“Ik ben al zo lang op de hoogte van de machinaties van Tony Fauci. Ik heb de harde politiek gezien,” zei Malone. “Het is niet dat ik me daar niet bewust van ben geweest. Maar ik was me niet eerder bewust van de informatiecontrole die wereldwijd wordt gecoördineerd. We zien nu een Orwelliaans Ministerie van Waarheid. Dit is full-on media oorlogsvoering, informatieoorlogsvoering, politieke oorlogsvoering zoals we nog nooit eerder hebben gezien, en wereldwijd gecoördineerd.”

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de omicronvariant.

It’s Official – Omicron is the Vaccinated Variant

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Enkele opmerkingen over de rellen in Rotterdam van een RotterdammerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen
Volgend artikelWereldwijd alarm: Naar schatting 10 miljoen mensen PER DAG worden onherroepelijk op de dodenlijst gezet door vaccinatie die MILJOENEN kan uitroeien als het volgend jaar niet wordt gestopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel. Sterker nog omdat deze zo groteske is zullen andere waarheden opduiken die ons wereldbeeld zullen veranderen. PZG.

  2. By the way die foto van dat piece of shit fauci boven dat is echt dezelfde hoor, alleen op foto 1 heeft hij zijn gezicht is naar hier gedraaid waardoor zijn rotte neus korter lijkt. Maar al met al het is hetzelfde achterlijke zieke misbaksel dat mensen bewust dood.

  3. We wisten toch al dat je als gevaccineerd gewoon besmet kan raken ? Wat mij toch zo verbaast aan deze website is dat er heel veel word gepost over corona, maar de meeste geloven er niet in ? Wat is het nut er van dan ? Ik ga toch niet een website hosten en artikelen posten over kabouters en smurfen die niet bestaan ? Wat zonde van mijn tijd.

    Tip : Daarnaast is het misschien geloofwaardiger als je ook bron vermeld onder het artikel naar de gene die het gepubliceerd. En niet via en website die vervolgens weer linkt naar twitter.

  4. Ik vind het nog steeds knap hoe mensen denken te weten virussen en de spreiding ervan te kunnen meten. Als de PCR test er al niet voor geschikt is, ben je helemaal onthand. 2 X 0 = 0. (Virus = 0 + PCR = 0) X ziekenhuisopnames voor wat dan ook = 0.

  5. “Nu het dagelijkse dodental stijgt” huh waar? Overal waar omicron komt dalen de slachtoffers. Wordt iedereen die positief test simpel opgeschreven als door omicron? De gebruikelijke cijfer manipulatie waar de Duitsers nog beter dan Nederlandse VWS in blijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in