Explosie van 3.500 nieuwe SARS-CoV-2 varianten na massale vaccinatiecampagne in India

10

Er circuleren nu 3.532 “varianten” van het Covid-19 virus in India, zo blijkt uit nieuwe rapporten, en ze zijn allemaal vrijwel onmiddellijk ontstaan nadat mensen massaal werden geïnjecteerd met de ‘vaccins’.

Volgens een rapport van 6 mei van The Hindu is bevestigd dat 27 staten in India zijn getroffen door deze varianten, die werden geïdentificeerd uit 13.000 monsters die werden onderzocht op varianten. Van de 3.532 geïdentificeerde varianten bleken er 1.527 B.1.6.1.7, of “dubbel gemuteerde” varianten te zijn.

Dit nieuws heeft de Indiase regering ertoe aangezet een “derde golf” van het Coronavirus aan te kondigen, wat volgens haar “onvermijdelijk is gezien de huidige golf van infecties”.

De B.1.1.7-variant die in het Verenigd Koninkrijk zou circuleren, zou in India afnemen, terwijl een andere dubbel gemuteerde stam, bekend onder de naam B.1.617, in opmars zou zijn.

De Indiase regering zegt dat B.1.617 in verband kan worden gebracht met de “tweede golf” die naar verluidt in de afgelopen weken een aantal sterfgevallen heeft veroorzaakt.

“De huidige stijging van het aantal gevallen dat in sommige staten de afgelopen anderhalve maand is waargenomen, toont een verband met het risico van de Indiase mutantvariant”, kondigde S.K. Singh, directeur van India’s National Center for Disease Control (NDCC), aan. “De Britse variant neemt de laatste anderhalve maand in het hele land in verhouding af”.

Precies rond de tijd dat de mainstream media deze cijfers begonnen te melden en spraken over enge nieuwe varianten van de Covid-griep, vaardigde de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris een reisverbod uit tegen India.

Aangezien de eerste, tweede en hoeveel “virusgolven” er op dit moment ook zijn geweest allemaal zijn uitgewoed, maakt het establishment nu overuren om te proberen de angst voor nog meer golven aan te wakkeren om de mensen voor de rest van hun leven bang en gemuilkorfd in hun huizen te houden.

Toen het Indiase Ministerie van Volksgezondheid sprak over het recordaantal doden per dag, gaf het de schuld aan de “varianten” in plaats van te praten over de olifant in de kamer. Alles ging goed in India totdat de massale vaccinatiecampagnes begonnen, en nu sterven er dagelijks meer mensen dan ooit tevoren.

Zou het kunnen dat de injecties verantwoordelijk zijn? Het voor de hand liggende antwoord is ja. Maar zolang de mainstream media weigeren de verbanden te leggen, zullen velen geloven dat de varianten zich via de lucht verspreiden, waardoor er nog meer twijfelachtige vaccins moeten worden gemaakt.

Deze vaccinverslaving zal de ondergang betekenen van de planeet, die is gehersenspoeld in de overtuiging dat voor elke snotneus een nieuwe injectie nodig is als “remedie”. En met elke nieuwe injectie komt meer ziekte, waardoor een eindeloze cyclus van ziekten en vaccins ontstaat.

Intussen probeert India zijn gezicht te redden door berichten naar buiten te brengen waarin wordt beweerd dat de situatie onder controle is en dat andere landen zich geen zorgen hoeven te maken.

Bronnen:
Naturalnews.com
Gnews.org

Hoe snel zijn velen vergeten dat we niet eens in deze puinhoop zouden zitten zonder de machinaties die anderhalf jaar geleden in Wuhan werden beraamd. Zowel het Oosten als het Westen zijn betrokken bij de ontketening van dit alles, en er is geen einde in zicht van de waanzin.

“De waarheid kan nooit voor altijd begraven blijven; ze zal naar buiten komen. Met de hulp van de Klokkenluidersbeweging zullen mensen en landen over de hele wereld de waarheid over de oorsprong van het Chinese-virus snel te weten komen”, schrijft GNews.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ‘vaccin’ is de pandemie: in meerdere landen stijgt het aantal sterfgevallen NA het begin van de COVID-vaccins

Vorig artikelTucker Carlson: ken de potentiële risico’s van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren
Volgend artikelEen tijdlijn van “The Great Reset” Agenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dus zogezegd ruim 3500 varianten. We moeten het maar aannemen.
  Maar dan blijft toch de vraag, waar vergelijk je het mee als de eerste versie nog nooit geisoleerd of aangetoond is.
  Hoe bepaal je dan je of je daar met een afgeleiden te maken heb.

 2. Volgens mij vergelijken ze het met Sars-Cov1 uit 2014.
  Alle nieuwe zogenaamde varianten worden aangetoond door computerberekeningen. Bij elke variabele een nieuwe variant. Maar als ik mij niet vergis werken ze met waarschijnlijkheden.

  De virussen waar ze naar zoeken zitten o.a aan de exosomen van de gastheren. Wat gemeten wordt, zijn niet pure op zichzelf staande virussen.
  In wezen is er voor elke persoon dus wel een unieke variant.
  Door de ‘normale’ groepsimmuniteit eerder, kruisten virussen elkaar en vechtten ze elkaar het veld uit dankzij een dosis gezonde afweerstoffen.

  Maar er zijn genoeg filmpjes te vinden van virologen en andere wetenschappers die dit veel beter kunnen uitleggen.

 3. Uiteraard krijg je varianten. Influenza- corona- en rhinovirussen hebben een hoge mutatiesnelheid. Dat is niks nieuws, dat is altijd al zo geweest, vandaar dat er nog nooit een werkend vaccin tegen griep of verkoudheid is ontwikkeld.
  De vraag is echter hoe verschillend die nieuwe vormen zijn. Sommige van die virussen muteren bijna dagelijks, maar dan hebben we het over verschillen van 2 cijfers achter de komma. Dat maakt voor het normale menselijke immuunstelsel geen barst uit, dat herkent een virus nog als het 20% afwijkt van waar het eerder mee in aanraking is gekomen, wat ook verklaart dat er slechts eens in de zoveel tijd een echte griepepidemie is en het verloop de rest van de tijd voor de meeste mensen mild is.
  Iedere lullige kleine verandering die normaal gesproken optreedt nu als een ‘variant’ bestempelen is gewoon onderdeel van de angstzaaierij en niets anders.

  • Als er geen anti-verspreidings maatregelen zijn dan is het tot nu toe zo geweest dat elk griep virus een aantal maanden rondwaarde en dan weer was verdwenen.. Dat zou mijns inziens ook zo moeten zijn met de recente corona. Die is nu kunstmatig in stand gehouden met behulp van de maatregelen tot dat de vaccins klaar zouden zijn om bij te dragen aan het in record tempo laten muteren van een virus. Als je doel is om van je bevolking af te komen dan is dit een geniaal plan geweest.

 4. Goede info…’dat herkent een virus nog als het 20% afwijkt van waar het eerder mee in aanraking is gekomen’. Logisch percentage, maar iets om nog eens op te zoeken.

  Virussen sterven ook binnen 9 dagen zonder gastheer. Veel uv-zonlicht verkort deze tijd.
  Met mondkapjes en anderhalve meter afstand waren maatregelen genoeg geweest.

  Maar daarnaast kwamen de groepsverboden, handen stukwassen, avondklok enz erbij.
  Ik ben geen viroloog maar volgens mij hebben seculiere virusvarianten extreem in gastheren en gastdames (SDG-antidiscriminatiedoel) voort kunnen broeden omdat ze geen gelijke virussen zagen.
  Elke variant helemaal aangesterkt en superkrachtig zo, omdat deze nog steeds in het lichaam achterblijft en zo extra van cel-informatie kan snoepen zonder een andere SarsCov virussen tegen te komen die vechten om de beste plaats. Alleen maar vechten voor de beste plaats, dus de gastheer/dame niet erg deren.

  Virussen zijn ook opgesloten. Zie ze als apen in kleine kooien in dierproeven-laboratoria.
  Die virussen zijn straks helemaal leip als ze vrijkomen en de mondkapjes afgaan. Ja, ik weet dat virussen geen geest hebben, maar zo kun je wel wat denken.

  • Leg eens uit. Virussen sterven binnen 9 dagen zonder gastheer? Een virus zou toch een dood iets zijn? Hoe tonen ze aan dat het dood is gegaan als het niet leeft? Hoe tonen ze überhaupt het bestaan aan?
   Varianten? Dat hele zogenaamde virus is nooit aangetoond. Ze vinden varianten op iets wat enkel in computermodellen bestaat. Da’s lekker makkelijk, je ramt wat andere cijfertjes in de computer en voila, weer een variant en weer eentje en nog eentje…. Dat hele fckng virus BESTAAT NIET!

 5. Wanneer gaat de mainstream-media de tunnelvisie verlaten. Kennissen verwijten mij dat ik me niet wil laten vaccineren. Hoe er ik daarop reageren? Straks verbiedt men mij naar de vergadering van de Wereldwinkel te komen.

  • Wat moeten zulke wereldvreemden bij een Wereldwinkel?
   Het meest normale zou zijn als jij daar voorzitster was, en die andere voor altijd naar huis werden gestuurd.

 6. Varianten ontstaan juist door vaccineren. Je houd dan altijd varianten over die ongevoelig zijn voor het vaccine. Echter zijn deze altijd zwakker dan het origineel maar dringen zich op omdat er geen rem is door vaccines.
  Vaccineren tijdens een pandemie is het domste wat je kunt doen.
  Niets doen was in dit geval de beste optie gezien het gaat om een relatief ongevaarlijk virus.
  Nu hebben ze de bevolking onnodig allerlei maatregelen en een ook nog gevaarlijk vaccines opgedrongen door listige manipulatie met behulp van de msm.
  De leugen is inmiddels zo groot dat onze overheid er zelf in is geloven en dat is nog het ergste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in