The White House / Wikimedia (Public Domain)

Pfizer CEO Albert Bourla heeft nieuwe traceerbare microchips onthuld die de “Nieuwe Wereld Orde” volgens hem in geneesmiddelen zal stoppen om de therapienaleving onder de bevolking te volgen.

Stelt u zich pillen voor die signalen sturen naar uw farmaceutische opperheren, zodat zij weten dat u hun medicijnen werkelijk inneemt en niet doet alsof. Zich aan de regels houden is immers een vereiste om te kunnen leven in de bijna-toekomstige dystopische maatschappij die de Nieuwe Wereldorde gepland heeft. Zij kunnen toch geen mensen hebben rondlopen die hun vergif niet hebben ingenomen?

Bourla onthulde de dystopische nieuwe technologie op het Wereld Economisch Forum in Davos:

“Het is een, in feite, biologische chip, die in de tablet zit, en zodra u de tablet inneemt en oplost in uw maag een signaal afgeeft dat u de tablet heeft ingenomen,” zei Bourla.

“Dus, stelt u zich de toepassingen daarvan voor, de therapienaleving.”

Thelibertydaily.com bericht: Zoals ik al een jaar lang zeg, verbergen de globalistische elites zich niet langer in de schaduw om hun machtsovername te beramen. Zij bespreken openlijk hun plannen om de wereldbevolking in twee groepen te verdelen: Zij die meegaand zijn en zij die geëlimineerd moeten worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

We zijn in oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  EUROPESE BOERENOPSTAND: EU Commissie zwicht opnieuw voor boeren, stelt voor meer verlammend 'groen' beleid te schrappen

Lees meer over:

Vorig artikelPro-Oekraïne certificaat voor reizen binnen de EU
Volgend artikelDe Covid-19 vaccinatie massamoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Roep maar. Dit soort zaken is een totale aanval op het mens zijn. Dit is wat totale controle inhoud. Als dit soort middelen worden gebruikt dan ben je in levens gevaar….dit is wanneer je communicatie en energie netwerken permanent moet gaan platgooien als je nog een splinter vrijheid wil behouden.

   Een pil MOETEN innemen en d econtrole erop is geen medische vooruitgang maar pure controle maatschappij….past perfect in het Chinese modelvan sociale punten score. Hiermee kun je mensen dwingen geen seks of kinderen te hebben, geen vlees te eten of alcohol te drinken. Hiermee kun je mensen verplichten drugs of eender welke inhoud in de pil te nemen op straffe van sancties als men het niet doet. Als je een pil geeft die het leven beeindigd omdat zo is beslist door een overheids comissie die jou sociale punten score te laag vind dan kan er worden gecontroleerd of de pil is genomen, en indien niet de persoon met alle moderne middelen worden opgespoort en alsnog worden afgemaakt.
   Met de huidige technieken die allemaal werken met communicatie en energie is niemand meer veilig. En er is geen weg uit deze hel. Oorlog en het slopen van energie en communicatie netwerken is de enige weg naar een vrije wereld, want dit soort “medische” terreur “technieken” gaat gegarandeerd worden gebruikt.
   Een niet ingenomen pil is voor verantwoording van diegene die ze slikt, controle van afstand is het overnemen van iemands eigen wil.

   Als er methoden zijn tot totale controle dan zullen die vroeg of laat worden misbruikt. Reken maar op heel vroeg….Dovis is geen weldaad voor de mensheid maar een bijeenkomst om de mensheid tot slaven te maken.

   Als Putin iets goeds wil doen dan is Davos van de aardbodem wegnuken nu een zegen voor de mensheid geworden. Het zou de wereld een hoop ellende besparen……

   Mister Putin, please….

  • Eveline daar zijn wij te netjes voor opgevoed om ze om te leggen maar er zijn er bij die zich niet aan de regels houden en daar moeten we maar op hopen en wij zullen zoveel als mogelijk hun tegen werken mvg

  • De toetsenbord ridders in ieder geval niet Inge.
   Wegens te veel toetsenbord ridders ben Ik namelijk uit Nederland weg gegaan omdat naar mijn mening Nederland dood is alleen weet het land dat nog niet.

   • Niet het juiste antwoord — wij zullen NL VL -zelf moeten reden en dat kan VIA toetsenbord -weglo-) pen heeft geen =zinloos -t’ga je goed 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in