Peking Joe komt terug op zijn Corona verkiezingsbelofte: Biden-regering heeft geen vermogen om invloed uit te oefenen op de Coronapandemie 

3

We kunnen ons waarschijnlijk allemaal nog de tijd herinneren dat Joe Biden tijdens zijn nepcampagne vanuit zijn muffe kelder de spot dreef met president Trump voor zijn aanpak van het Coronavirus en verkondigde dat als hij president was “de dingen anders zouden zijn” en het probleem zou zijn opgelost. Nu is creepy, sleepy Peking Joe president, en nog maar twee dagen in zijn presidentsambt heeft hij zijn handen al in de lucht gestoken en uitgeroepen dat ‘er niets aan te doen is’ om het te stoppen. En toen deed hij een dutje, maar geen zorgen, het was een powernap.

Het is absoluut legitiem om zich af te vragen hoe lang zijn handlangers die hem president hebben gemaakt zullen wachten tot ze besluiten dat het tijd is voor Kamala Harris om het stokje over te nemen achter het bureau in de Oval Office. Mijn gooi is ongeveer een jaar en je zult de 47e president zien, wanneer Harris en de ultralinkse Democraten alles overnemen. In de tussentijd, leun achterover en geniet van de show.

Joe Biden: “Niets wat we kunnen doen” om het traject van de pandemie de komende maanden te veranderen

“Biden maakte de opmerking tijdens een persconferentie over de ondertekening van nog twee uitvoerende orders: een gericht op het verhogen van voedselbonnen voordelen en de andere voor de rechten van werknemers”, schrijft Breitbart.

“Als we niets doen, zal er in de komende maanden een golf van ontruimingen en faillissementen zijn als deze pandemie voortwoedt. Er is niets wat we kunnen doen om het traject van de pandemie in de komende maanden te veranderen”, zei Biden.

  Roger Waters zegt "Kleine Eikel" Zuckerberg "Fuck Off" na verzoek om iconisch Pink Floyd nummer te gebruiken voor advertentie

We hebben op dit moment grotere problemen om ons zorgen over te maken

De opmerking van Biden komt nadat de president een bevel heeft ondertekend dat zowel mondkapjes als sociale afstand op federaal terrein verplicht stelt – een richtlijn die hij en leden van zijn familie kort na het uitvaardigen ervan hebben overtreden.

Eerder op woensdag zei Biden: “Het dragen van mondkapjes is geen partijkwestie – het is een patriottische daad die ontelbare levens kan redden”. Op de vraag waarom de familie Biden zonder masker op de foto ging, antwoordde Jen Psaki, perschef van het Witte Huis, laatdunkend.

“Hij was omringd door zijn familie, we nemen een aantal voorzorgsmaatregelen, maar ik denk dat we op dit moment grotere problemen hebben om ons zorgen over te maken. Ik denk dat hij de avond van een historische dag in ons land aan het vieren was en hij heeft zeker het mondkapjesmandaat ondertekend omdat het een manier is om een boodschap naar het Amerikaanse publiek te sturen over het belang van het dragen van mondkapjes”.

Eerst was Covid een middel om een verkiezing te ‘winnen’… nu is het een middel om de massa’s te controleren, schrijft iemand in het reactieveld op Breitbart.

WHO helpt Biden: snel dalend aantal Corona-positief foutmeldingen in de toekomst – dankzij gewijzigde PCR-testcriteria

Vorig artikelBijna 200 Nationale Gardisten Covid-19 opgelopen nadat Peking Joe ze naar een ijskoude parkeergarage had verbannen
Volgend artikelThe Great Reset – Greta
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Natuurlijk kan (of beter gezegd) mag hij niks doen tegen de pandemie omdat hij mee in het plan zit als lappenpop van de joodse elite die de great reset willen opdringen door de mensen eerst arm te maken met en door de coronacrisis te misbruiken??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in