Via Twitter

Duizenden leden van de Nationale Garde werden “verbannen” naar een krappe kille parkeergarage nadat ze donderdag abrupt werden gedwongen delen van het terrein van het Amerikaanse Capitool te verlaten. – Dit is hoe Joe Biden’s Amerika soldaten behandelt.

“We voelen ons eerlijk gezegd gewoon verraden. Nadat alles naadloos was verlopen, werden we nutteloos geacht en verbannen naar een hoek van een parkeergarage”, vertelt een Gardist aan de New York Post.

Nu zijn meer dan 100 leden van de Nationale Garde positief getest op het Coronavirus nadat ze in ijskoude temperaturen “opeengepakt… als sardientjes” in een parkeergarage van het Capitool hebben moeten slapen. Het nieuws veroorzaakte eerder deze week op donderdagavond verontwaardiging toen foto’s van de leefomstandigheden van de troepen van de Nationale Garde opdoken, slechts een dag nadat Joe Biden was beëdigd als 46ste president van de natie.

Volgens Politico is het officiële aantal Coronavirus-gevallen bij de Nationale Garde nog niet vrijgegeven, maar The Wall Street Journal schat het huidige aantal op “bijna 200”. De krant merkt ook op dat de “minder dan ideale omstandigheden” in Washington, D.C., een risico vormen voor de ongebreidelde verspreiding van het virus.

Een Nationale Gardist vertelde eerder deze week aan Politico:

  Forbes censureert excuus van prijswinnende milieukundige voor drie decennia 'Klimaatschrik' - Dus hier is het

“Gisteren liepen tientallen senatoren en congresleden langs onze lijnen om foto’s te maken, onze handen te schudden en ons te bedanken voor onze service. Binnen 24 uur hadden ze geen verder nut meer voor ons en verbanden ze ons naar de hoek van een parkeergarage. We voelen ons ongelooflijk verraden”.

Donald Trump heeft inmiddels zijn hotel in Washington te beschikking gesteld:

Nationale Gardisten keren Peking Joe de rug toe

Vorig artikelLinks razend na afsluiten van hun accounts door Facebook
Volgend artikelPeking Joe komt terug op zijn Corona verkiezingsbelofte: Biden-regering heeft geen vermogen om invloed uit te oefenen op de Coronapandemie 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”
  ― Henry Kissinger
  En toch militair worden ?

  • Klopt helemaal.
   Mijn broertje is beroeps , vanaf ze 18de. , inmiddels alweer een jaar of 56.
   Nog 4 jaar en dan mag ie met pensioen.
   Denkt werkelijk helemaal nergens over na en heeft ook nergens een eigen mening over.
   Daar ga ik niet over, daar heb ik niks over te zeggen.
   Dit is zo een beetje zijn antwoord op alles wat je aan die kerel vraagt.

 2. En trouwens, wat zijn dit nou voor watjes als ze al ziek worden van een koude parkeergarage.
  Die gasten moeten soms voor de grap zomaar 2 tot 3 weken ergens kamperen waar het vriest en sneeuwd .
  En in een tentje. Ze hebben daar allemaal uitstekende kleding om jaren te kunnen zwerven in de kou.
  En die ingepakte maaltijden zijn best wel redelijki te vreten. Echt vies is het niet bepaald.
  Regelmatig gegeten en de variatie is best wel groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in