Build Back Better. Het Nederlandse links-liberale regime gaat Nederland een nulgroeibeleid opdringen onder het nieuwe synoniem “circulaire economie“.

Velen waren vorig jaar verbaasd toen klimaatgoeroe Greta plotseling de rol van Covid-adviseur op zich nam. Maar het cement tussen klimaatangst en Covidangst is hard als steen: links gebruikt beide kwesties om bij mensen hun extreme beleid af te dwingen.

Een beleid dat in vrije verkiezingen nooit op democratische steun zou kunnen rekenen.

De agenda is afkomstig van buitenlandse lobbyorganisaties die vaak zijn opgericht door de Rockefeller-clan, en is gericht op het creëren van een wereldwijde communistische of fascistoïde samenleving waarin het kapitalisme en de markteconomie worden afgeschaft en staten en multinationale ondernemingen fuseren en een nulgroeibeleid voeren.

Het punt van nulgroei is dat het betekent dat gewone mensen het zich niet langer kunnen veroorloven om kinderen te krijgen, waardoor de bevolking van de aarde afneemt.

Daarom is de aanmoediging om ons minder voort te planten en kinderen te krijgen zo nauw verbonden met het klimaatprobleem, ondanks het feit dat immigratie dat niet is, ook al is de “kooldioxide-uitstoot” van mensen in Nederland honderd keer groter dan in bijvoorbeeld Somalië.

Geloof het of niet, maar kooldioxide heeft eigenlijk geen verband met linkse politiek.

Linkse politiek is tegenwoordig er in feite op gericht de macht van de globale bovenklasse veilig te stellen tijdens de snelle technologische ontwikkeling. Daarom doet het World Economic Forum (WEF/”Davos”) zo zijn best om de “Great Reset” van de multinationale ondernemingen te koppelen aan “The Fourth Industrial Revolution“.

De video hierboven toont een verzameling opinieleiders die de mantra “Build Back Better” herhalen, een slogan voor wat het Wereld Economisch Forum “The Great Reset” noemt. Onder deze opinieleiders is ook Greta.

Een andere mantra die de samenzweerders gebruiken is “Reimagine”. Dit “opnieuw verbeelden” kan bijvoorbeeld gaan over credits voor burgers in ruil voor afgeschafte eigendomsrechten, of om alle politieagenten te ontmantelen en in plaats daarvan drones en privacyschendende bewakingssystemen in te huren.

  Ontworpen vernietiging van Amerika en Europa. "Naties van schapen geregeerd door wolven"

Er kan enig verschil zijn tussen de verschillende spelers: Rockefeller / FN / Soros / Ford /Obama / Bush / Nixon / Kissinger / Brzezinski / CIA / Fed zijn voor meer staats-, supranationale en bureaucratische controle, terwijl de Rothschild / Clinton / De McCain / Francis / Blair / Windsor / MI6 falanx beweert meer te geven om big business.

Nederland op weg naar nulgroei

Nu heeft de Nederlandse link-liberale regering een globaal gecoördineerd actieplan gepresenteerd in de geest van The Great Reset, met maatregelen om in Nederland een nulgroei te realiseren. Aangezien nulgroei als idee door onderzoek in diskrediet is gebracht, heeft de regering het een andere naam gegeven en noemt zij het beleid nu “Circulaire Economie“.

Andere namen voor het nulgroeibeleid die vaak worden gebruikt in gemeenten en provinciale raden zijn “duurzame ontwikkeling” en “Agenda 30”.

Hoe ze het ook noemen, ze bedoelen hetzelfde. Dit beleid is in de jaren zestig uitgevonden door de Rockefeller Foundation en werd toen verpakt als “wetenschap”. Maar het concept van nulgroei moest worden vervangen omdat het werd geïntroduceerd voordat het onderzoek grondig werd gepolitiseerd door links.

Concepten als “Duurzame Ontwikkeling” en “Circulaire Economie” worden daarom niet aan dezelfde strenge toetsing onderworpen als “Nulgroei”, daar komt bij dat tegenwoordig in de praktijk alleen politieke activisten worden betaald om deze kwestie te onderzoeken.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelPeking Joe komt terug op zijn Corona verkiezingsbelofte: Biden-regering heeft geen vermogen om invloed uit te oefenen op de Coronapandemie 
Volgend artikelSoros investeerde miljoenen in de Amerikaanse verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ze kan beter in een verslaving kliniek gaan werken (woordvoerder of zo) om ouders van voorlichting te voorzien wat er gebeurt als je door blijft zuipen als je zwanger bent.
  Een beter voorbeeld kan ze niet meenemen dan die rot kop van haarzelf om te laten zien wat dan de gevolgen zijn als je maar door blijft zuipen, en hoe je er dan uit komt te zien.
  Reken maar dat dat aankomt als je dan die kop van Greta op een poster ziet staan.
  Ik denk dat je dan nooit meer nog 1 druppel zuipt.

  En waar komt trouwens – Build Back Better – vandaan wat ik overal tegenkom.

 2. Alleen een gek volgt een andere gek. Diegenen die die gevaarlijke zielepoot volgen, zijn zelf volkomen gek.

  Zal wel iets in het water zijn…

 3. Leeft die trol nog. Ik maar denken dat ze eindelijk verzopen was in een door het smeltend ijs veroorzaakte overstroming. Maar nee helaas laat ze weer onzin horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in