via Twitter

Het gaat allemaal volgens plan en als een uurwerk: in een schaamteloze daad van “quid pro quo”, de ene hand wast de andere, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) onmiddellijk na de inauguratie van Joe Biden regelingen getroffen om de Coronapandemie op magische wijze een deel van haar verschrikking te laten verliezen – en opdat de nieuwe president zich spoedig zou kunnen beroemen op wonderbaarlijk “dalende aantallen Corona-gevallen”: door namelijk de testrichtlijnen te veranderen.

Als tegenprestatie kondigde de president in een van zijn eerste officiële ambtsdaden aan dat de VS weer lid zouden worden van de WHO – nadat zijn voorganger Donald Trump afgelopen voorjaar terecht het door China en farmaceutische lobbyisten grondig geïnfiltreerde wereldagentschap, dat voortdurend van corruptie wordt beschuldigd, had verlaten en zijn bijdragen had stopgezet. Nu zorgt de WHO ervoor dat zijn opvolger zich kan profileren als de “Witte Ridder van de Pandemie” die, in tegenstelling tot Trump, de vermeende ommekeer zal bewerkstelligen. Maar daar hoeft Biden niets voor te doen.

Waarschijnlijk zullen alleen de aanbevelingen voor de Covid-19 PCR-test, die sinds eergisteren zijn bijgewerkt, automatisch leiden tot een drastische vermindering van het “aantal Coronagevallen” – namelijk door eindelijk ten uitvoer te leggen wat critici van de PCR-testpraktijk al maanden tevergeefs eisen (bijvoorbeeld het Corman-Drosten Review Report): dat PCR-tests met een hoog aantal cycli (Ct-waarde) niet langer meer worden erkend als bewijs van een positieve Corona-infectie. Hoe meer cycli een monster moet doorlopen totdat de test reageert op virusmateriaal, hoe minder virus er in het monster zit – en hoe kleiner de kans dat het daadwerkelijk een infectie is. De Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) heeft er reeds in oktober op gewezen dat het uiterst moeilijk is om levend virusmateriaal in een monster te detecteren boven een drempel van 33 cycli. Dit betekent, aldus het agentschap, dat de officiële testnormen leiden tot “een onevenredig aantal valse positieven”.

  Tucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van "doe ons alsjeblieft geen kwaad"

Hoe meer vermenigvuldigingscycli een monster moet doorlopen voordat de test op een bepaald moment op virusmateriaal reageert, hoe minder virus er in het monster zit – en hoe kleiner de kans dat het daadwerkelijk om een infectie gaat.

De hoax met cyclussen

Epidemiologen gaan gewoonlijk uit van een Ct-waarde van 30 als hoogste drempel voor een werkelijk zinvol resultaat – zelfs dit is voor sommige deskundigen erg hoog: “Bij een positieve PCR-test met meer dan 24 replicatiecycli is er geen gevaar meer voor besmetting – toch worden tegenwoordig de resultaten van metingen met 30 cycli en meer gebruikt”, zo constateerden medische deskundigen in het forum van het “Ärzteblatt“. Tot dusverre hebben laboratoria over de hele wereld zelfs Ct-waarden van 37 tot 40 als basis genomen voor een positief-melding, in Duitsland soms zelfs tot Ct 45. Met deze onnauwkeurigheid “kunnen zelfs opgedroogde hondenpoep of maanstenen positief getest worden”, vertelde een viroloog aan Jouwatch. Het is dan ook duidelijk dat een wijziging van de drempelwaarde waarbij een PCR-test als positief wordt beschouwd, het aantal gevallen met wel 90 procent zou kunnen verminderen, citeert “Epoch Times” de Amerikaanse columnist Stacey Lennox van “PJ Media”, die cijfers van de “New York Times” aanhaalt.

Tot overmaat van ramp wordt het Ct-nummer tot dusverre nog steeds niet standaard aan de proefpersoon doorgegeven – en speelt het ook geen rol bij de bepaling van de “incidentiecijfers” waaraan lockdowns en grondrechten restricties worden gekoppeld. Een positief testresultaat alleen is echter niet langer voldoende om een ziekte of infectie vast te stellen, schrijft de WHO. Daarom wijzigt zij nu de richtsnoeren – en waarschuwt zij voor het onjuiste gebruik en de onjuiste interpretatie van PCR-tests om een SARS-CoV-2-infectie te diagnosticeren. Medio december zei de WHO al: “Om de virale belasting te bepalen, moet ten minste de Ct-waarde in aanmerking worden genomen en moet in sommige gevallen de drempelwaarde waarbij een test positief is, handmatig worden aangepast”. Aangezien dit blijkbaar niet in de praktijk werd gebracht, volgde volgens ET een nieuwe bijwerking van de richtsnoeren – en die werd een uur na de inhuldiging van Biden bekend gemaakt. Misschien wist hij het al – en daarom vierde hij zo roekeloos, zonder enige afstand of mondkapje, als het ware een superverspreider-evenement op de trappen van het Capitool en bij de daaropvolgende jubelfeesten; een gedrag dat overigens bij Trump onmiddellijk een enorme verontwaardiging zou hebben uitgelokt – als hij dat had durven doen in het geval dat zijn herverkiezing zou worden erkend.

  Consequenties van Coronamaatregelen: 1,2 miljoen kinderen gedood

“Succes” geheel volgens politiek opportunisme

Als het percentage dat The New York Times in augustus berekende juist is, zijn er tot nu toe slechts ongeveer 2,43 miljoen werkelijke gevallen in de V.S. geweest, en niet 24,3 miljoen. Dat maakt het ook noodzakelijk om een onderscheid te maken tussen sterfgevallen “door” en “met” Covid-19, volgens ET. Veelzeggend is de volgende uitspraak: “Als er geen symptomen zijn, betekent een hoge Ct-waarde dat het zeer onwaarschijnlijk is dat u ziek wordt of iemand anders ziek maakt, tenzij u onlangs in contact bent geweest met een besmet persoon”. Concreet betekent dit dat “…een PCR tekst volgens de WHO nutteloos is, als een geteste persoon geen symptomen vertoont”. Het afkappunt voor zinvolle resultaten ligt bij Ct-waarden van 30 (“geldig”) tot 35 (“misschien geldig”).

Op basis van deze gewijzigde aanbevelingen kunnen nu dan de gewenste successen worden gefabriceerd om ze als politieke successen te verkopen; net zoals, omgekeerd, Donald Trump vroeger elk slecht nieuwsbericht over Corona werd aangesmeerd – ongeacht het waarheidsgehalte. Zo kan de pandemie nog beter bestuurd worden – om nog maar te zwijgen van de huidige heldenverering van Joe Biden.

Joe Biden omgekocht door de Chinezen

Vorig artikelOordopje Biden: Heel Amerika lacht om deze pijnlijke flater
Volgend artikelDeense regering nieuw doel: “NUL asielzoekers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Even mysterieus als het coronavirus ’toevallig’ opdook in het jaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zal het nu wellicht in terug verdwijnen. Geprezen zij de grote leider Joe ’the vote stealer’ Biden…

 2. Misleiding is het nieuwe normaal.

  En terwijl Cojona vol in de belangstelling staat worden onze rechten en vrijheden in alle stilte weggeveegd door de EU.
  U ziet het niet, u hoort het niet en als u er eenmaal mee geconfronteerd word kunt u er niets meer tegen doen.

  Er is een staatsgreep gaande in Europa die vele landen omvat en die met letterlijk alle middelen word uitgevoerd.

  De pers maakt het mogelijk door valse informatie te verkopen welke men als enige waarheid verkoopt, alle andere meningen zijn fake nieuws of terroristisch van motief….

 3. Biden is president van corporate USA, die juridisch is opgeheven op 19 januari om 11:51 2021. In 1871 ging de republiek USA failliet en is opgekocht door de kabal en ging dus verder als corporate USA.
  Er komen herverkiezingen en Trump wordt in 2021 de 19e president van de republiek USA. Dit gaat samen met GESARA/NESARA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in