Schokkende nieuwe peer-reviewde wetenschappelijke studies hebben onthuld wat velen van ons al vanaf het begin wisten. 5G-straling is niet alleen verbonden met de Covid-19 pandemie, maar zet het lichaam ook aan tot het aanmaken van nieuwe virussen en ziekten, waaronder coronavirussen. En voordat de mainstream media deze studie in handen krijgen en de massa ervan overtuigen dat ze onbelangrijk is, moet u weten dat dit peer-reviewdewetenschappelijke studies zijn, gepubliceerd op de website van het National Institute of Health, schrijft Baxter Dmitry.

Bijna elke samenzweringstheorie die iedereen had over Covid bleek waar te zijn. Weet u nog dat de laboratoriumlek-theorie strikt verboden werd op social media? Weet u nog dat de bewering dat Covid prikken niet beschermden tegen overdracht u een onmiddellijke ban opleverde?

Wanneer historici terugkijken op 2022 zal het worden herinnerd als het jaar waarin de globalistische elite haar hand uitspeelde en haar greep op de macht begon te verliezen. In het afgelopen jaar zijn zogenaamde “complottheoretici” volledig in het gelijk gesteld over een groot aantal onderwerpen, en de mainstream media en factcheckers moesten gaan zitten en hun mond houden.

Het mainstream narratief is volledig en volkomen vernietigd.

Laten we even samenvatten hoe de mainstream media iedereen behandelden die het verband tussen 5G en de Covid-pandemie in twijfel trok. Kortom, deze mensen werden bespot en uitgemaakt voor geestesziek, krankzinnig en in het algemeen vernederd door de mainstream media.

YouTube verbood zelfs alle discussies over 5G die de slachtoffers van COVID-19 zouden kunnen treffen – technologie waarvan, in de woorden van Scientific American slechts een jaar eerder, “we geen reden hebben om aan te nemen dat ze veilig is.”

Ze publiceerden lastercampagnes tegen beroemdheden, waaronder MIA en Woody Harrelson, die hun bezorgdheid uitten over 5G-technologie. Ze verzuimden zelfs de studie te citeren die Harrelson noemde en zijn Instagram-post is sindsdien gecensureerd en verwijderd.

Deze campagne om de uitrol van 5G te normaliseren laat zien hoe corrupt en afgekocht de meeste journalisten zijn door de mondiale elite, waarbij velen ten onrechte beweren dat er geen wetenschappelijke studies zijn die suggereren dat 5G gevaarlijk is. Sta mij toe u te informeren. Ga zitten, pak uw pen en notitieblok en laten we de mainstream media leren hoe ze wetenschappelijke studies moeten onderzoeken.

Volgens een studie die zojuist is gepubliceerd op de website PubMed.gov van de Amerikaanse NIH (National Institute of Health) en eerder elders is gepubliceerd. De studie, getiteld 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells, komt tot de schokkende conclusie – schokkend vanuit een mainstream wetenschappelijk standpunt – dat 5G-technologie het lichaam kan aanzetten tot het produceren van virussen als cellulaire reactie.

Raad eens? De 5G-millimetergolven (zo genoemd omdat ze in extreem hoge frequenties werken waarbij er minder dan een millimeter tussen de golfpieken zit) kunnen het lichaam niet zomaar een klasse virussen laten produceren … maar daadwerkelijk coronavirussen! Dit onderzoek pelt nog een laagje af van Operatie Coronavirus, en bevestigt het verband tussen het coronavirus en 5G dat de mainstream media zo wanhopig wilden onderdrukken toen de plandemie in 2020 voor het eerst van de grond kwam.

Ondanks wat de media de NPC’s vertellen, is er genoeg echt, verifieerbaar wetenschappelijk bewijs dat 5G het milieu, dieren en mensen aantast.

Een gloednieuwe peer-reviewde studie, ook gepubliceerd op de NIH website, is nog explicieter in het leggen van een verband tussen 5G en de Covid pandemie. Onder de titel Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G bewijst deze paper onomstotelijk het verband tussen de nieuwe technologie en het nieuwe virus.

Maar in de mainstream media zult u geen woord horen over deze schokkende nieuwe studie.

Het komt erop neer dat wat nieuwsorganen als de Guardian, BBC, CNN en anderen naar buiten brengen, een bevooroordeelde en corrupte propagandistische berichtgeving is die niet vermeldt dat meer dan 300 wetenschappers en artsen de uitrol van 5G willen stopzetten wegens ernstige gezondheidszorgen.

Beginnen met de stelling “er zijn geen studies die suggereren dat 5G schadelijk kan zijn” is een enorme hoop onzin en is vergelijkbaar met wetenschapper Sir Richard Doll die zegt “Agent Orange veroorzaakt geen kanker”, die de chemische industrie beschermt terwijl hij 20 jaar lang wordt betaald, terwijl “journalisten” dat trouw als waarheid brengen en alle wetenschappelijke studies negeren. Want er bestaat wel degelijk wetenschap die potentiële gevaren aanhaalt, waarbij wordt opgemerkt dat 5G mensen kan aanzetten tot het produceren van virussen.

Verdere studies tonen aan dat blootstelling aan millimetergolven of elektromagnetische frequenties (EMF) het gedrag en de fysiologie van bijen aanzienlijk beïnvloedt en zelfs hun honingproductie vermindert. Dit komt doordat bijen de hogere frequenties van 5G veel intensiever absorberen; bijgevolg zou ook de toekomst van de landbouw kunnen worden beïnvloed als de technologie wordt uitgerold. Uit een ander recent onderzoek bleek dat insecten die werden blootgesteld aan 5G-straling een verhoging van hun lichaamstemperatuur ondervonden, waarbij de auteurs opmerkten dat dit niet gebeurde met 4G of WiFi.

Als we niet vrij mogen denken en een democratisch debat mogen voeren over een onbekende technologie zonder de censuur van de technocratische maatschappij, moet u niet verbaasd zijn als het verbranden van zendmasten veel erger wordt.

De beperking van de vrije informatiestroom en een gevaarlijke push voor een onbekende technologie waarvan velen zich zorgen maken dat de implicaties ervan in ons collectieve bewustzijn worden gepamperd voor acceptatie, en waarvoor een groeiend consortium van wetenschappers en artsen de wereldleiders sinds ten minste 2015 heeft gewaarschuwd dat het allerlei gezondheidsproblemen veroorzaakt, is niet alleen Orwelliaans – het is ronduit crimineel.

De hele samenzwering is nog misdadiger als je leert dat we het geneesmiddel al die tijd al hadden.

Het tijdschrift Virology, de officiële publicatie van Dr. Anthony Fauci’s National Institute of Health, publiceerde op 22 augustus 2005 wat nu een blockbuster artikel is, onder de kop – bereidt u voor – “Chloriquine is een krachtige remmer van SARS coronavirus infectie en verspreiding”. Dr. Fauci weet al 15 jaar dat chorloriquine en zijn mildere derivaat hydroxychloroquine niet alleen een geval van coronavirus behandelen, maar toekomstige gevallen voorkomen en als profylactisch middel werken. Met andere woorden, het is een wondermiddel tegen coronavirussen.

Ze wisten wat de remedie was, maar besloten in plaats daarvan de experimentele, en zeer lucratieve, mRNA-prikken uit te rollen die de planeet ontvolken en mensen AIDS bezorgen.

Dat klopt. De Duitse regering heeft toegegeven dat een “alarmerend aantal” gevaccineerde mensen “AIDS-achtige symptomen” ontwikkelt.

Gezien de ineenstorting van het narratief van de elite is het geen verrassing dat zij hun aanvallen op zogenaamde “samenzweringstheoretici” opvoeren.” Hoewel de strijd nog enige tijd zal voortduren, is het belangrijk dat u de hoop niet verliest. Wij verslaan de Nieuwe Wereld Orde. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij als mensen samenkomen en de toekomst vormgeven die wij willen. De toekomst staat niet in steen geschreven en is niet van hen.

Hier bij The People’s Voice zijn wij vastbesloten om te blijven onthullen wat er werkelijk achter de schermen gebeurt. Het is onze missie om de massa te voorzien van de kennis die nodig is om de kwaadaardige invloed van de mainstream media tegen te gaan en het kwaad van de mondiale elite af te wijzen. Als u zich nog niet op ons kanaal hebt geabonneerd, overweeg dan alstublieft om u bij onze missie aan te sluiten en help ons om het woord te blijven verspreiden. We kunnen het niet zonder u.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet mRNA “vaccin”-experiment verandert het menselijk DNA en kan genetische code doorgeven van ouder op kind, waarschuwt Dr. McCullough
Volgend artikelOekraïne claimt ordelijke aftocht uit stad die het dagen geleden verloor
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

33 REACTIES

  • Rossens en redactie: zag ik ook net. Teruggetrokken van PubMed…vanwege fouten in bewijsvoering..😏 Vraag is of iemand die artikel met een link alsnog kan delen? Internet historie misschien? Waar?
   Dank!

 1. Wáár in China zijn ze begonnen het 5G netwerk in gebruik te nemen?? Precies, in WUHAN!

  Weet u nog die beelden op tv van omvallende burgers in Wuhan, of die arts die tijdens een operatie naast de tafel neerviel? Dat ziekenhuis in Wuhan was specifiek gebouwd met 5G technologie dat eerder eind 2019 in gebruik was genomen!

  Alle “corona” of “Covid” propganda-BS is dus naar nu blijkt allemaal dekmatel voor de 5G kwaadaardigheid die niet bekend mag worden. Ten koste van hoeveel mensenlevens precies?!!

  • En in Italië waar mensen zogenaamd bij bosjes dood neervielen. Die mensen hadden een mRNA-griepprik gehad en daar hebben ze 5G open gegooid. Wat toevallig allemaal.
   Kijk even op ziekenhuizen en bij senioren complexen. Daar staan ook van die smerige masten op het dak. Toeval??

   • 5G heeft standaard 40 x hogere straling ten opzichte van 4G. 5G kan echter tot meer dan 90 Gigahertz worden opgeschroefd en is daarmee een militair wapen. Stel je hebt de spuit genomen, dan bevat je de metalen tin, aluminium, kwik en grafeenoxide.
    Gooi een metalen lepel in je magnetron een zie het spektakel. En dat gebeurt straks in ons lichaam. Daarnaast splits 5G het zuurstof molecuul. Zie hier het probleem met een griepje, ongeacht welke, dat zich altijd richt op de longen. U sterft in verstikking…

  • De natuur heeft een heel goede en definitieve methode om de domheid van slaafse burgers uit te selecteren. Dat zien we nu overal om ons heen gebeuren!

   Kan ik uit uw reactie afleiden dat U daar ook graag bij wilt horen??

  • Wat wat veroorzaakt is bijzaak. Mensen gaan nu bij bosjes dood. En ik geloof zeker dat 5G verwoesting in levende wezens veroorzaakt.

   • @ Alice januari 26, 2023 at 11:27,
    Ik geloof het niet, ik weet het zeker.
    Dat 5G zeer gevaarlijk is voor alle levende natuur was allang bekent, in de jaren’60 hebben zowel de Sovjet Unie, als de Amerikanen hiermee geëxperimenteerd en zijn er zeer snel mee opgehouden, omdat de militairen er allemaal ziek van werden. Nu is het uitgerold in de civiele maatschappij en dan is het ineens niet gevaarlijk voor de mensen, volgens de politiek en media. Omdat de zogenaamde studies, alleen meten of wij mensen ervan opwarmen en verder niets meer. Het is net als het zogenaamde vaccin, beide een militair biowapen van DARPA. Omdat zij de mensheid willen uitroeien. Bijna elke regering en hun staatsbedrijven op de aarde werken er aan mee. Helaas zijn veel medewerkers hiervan niet op de hoogte, zij plegen moorden uit hun onwetendheid en denken juist goed bezig te zijn.

    Diegenen die niet geïnjecteerd zijn kunnen allerlei ziektes en kwaaltjes oplopen van deze hoge stralingen, mits je geen 5G smartphone hebt. Want dan kun je een gerichte straal ontvangen met als resultaat alsof je in een magnetron in stapt. Je wordt alsware van binnenuit gekookt. Maar bij diegene die geïnjecteerd zijn is het nog gevaarlijker, want met hun grafeenoxide in hun lichaam versterkt het signaal met 1000x, dan komt die straling in het ioniserende gebied, dan kunnen ze letterlijk van het ene op het andere moment dood neervallen. Dat fenomeen zien we nu steeds vaker met de zogenaamde ziekte van ineens dood zijn en ze vallen nu met bosjes tegelijk. Dan heeft de media en de zogenaamde gezondheidszorg over allerlei oorzaken behalve het vaccin en het 5G netwerk.

 2. Heel belangrijk artikel. En : weer alarmerend.
  Dank voor publicatie.

  Er is een definitie, dat virussen : genetisch restmateriaal van stervende cellen zijn.
  Virussen zijn dan ook geen zelfstandige organismen, maar instabiele, voortdurend ongericht muterende stoffen.
  Elektromagnetisch hoog-frequente straling zal daar zeker invloed op hebben;
  en 5G is daar van de krachtigste.

  Het is bekend, dat de mRNA-injekties, via de overmaat aan spike eiwitten, het immuun-systeem afbreken.
  5G zal net zo’n afbraak in de cellen van het lichaam veroorzaken.

  Een afgebroken immuun-systeem veroorzaakt ALLERLEI SOORTEN ZIEKTES.

   • Zomer 2022 – Een wespennest in de gevel bij de buren. Sommigen wisten in de hal te geraken. Vielen ter plekke dood neer bij de meterkast waarin een ´S.M.A.R.T.´ meter geïnstalleerd is. Geluk bij een ongeluk?

    Vandaag slecht zicht. Zowel m´n brein als mijn ogen laten me weten dat het slecht gesteld is met mijn onzichtbare omgeving. Er komt witte troep uit m´n ogen.

    Paar jaren geleden wat hoorzittingen gevolgd welke zich afspeelden in de U.S.A. en waar wetenschappers hun bevindingen presenteerden aangaande de negatieve aspecten van 5G en inherente gezondheidsklachten. Tegenover zaten juristen en een scala aan mankracht vanuit diverse telecombedrijven die mijn inziens geselecteerd waren op hun ´uitmuntende communicatieve-, misleidende- en omleidende vaardigheden´. Zo´n wetenschapper die het in z´n eentje moet doen, heeft simpelweg en buitengewoon triest geen enkele kans om het tij te doen keren.

 3. Jaja daar komt die weer.
  Het is mijn lijfspreuk geworden, en niet voor niks.
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  Je ziet het komt allemaal uit.
  En als jij en ik dit ook doen, geloof ik in een goede afloop……..uiteindelijk 💪🔥🪓💣

 4. In de prullebak met dit onderzoek.

  Allemaal even scherp blijven.
  5G gaan ze niet stoppen, als we met z’n allen geloven dat daar Cgriep van komt dat geeft dat mandaat om alle nutteloze bullshit weer uut de kast te trekken.

  5G is zwaar schadelijk, maar je krijgt erniet de beruchte, niet te testen griep van waar one billie straks een beter spuitje voor heeft!!!!

 5. Ach, in Frankrijk neemt het volk het recht in deze in eigen hand….een autobandje er aan ophangen en in de fik steken……de hele paal omtrekken. Verstoor er 1 en de rest daarachter valt ook uit. Die dingen hebben niet zoveel zendkracht……en in een lantaarnpaal klimmen deed. Ik moeiteloos in mijn jeugd.

 6. Ik heb even een video van Steve Falconer (SpaceBusters) opgezocht. Hij had het er al in Maart 2020 over en de nachtmerrie lijkt echt uit te komen. De plandemie op knopdruk als het ware. De link wil er weer niet bij helaas.. Hier is de titel IMPORTANT INFORMATION ON CORONAVIRUS 5G KUNG FLU

 7. Wat mij opvalt is dat er verwezen wordt naar insecten welke de invloed van 5G ervaren. Wat ik wil toevoegen is dat uit peer reviewed onderzoek is gebleken dat de invloed van aluminium, welke stof wordt gebruikt in solar radiation management operaties, ofwel weermanipulatie/oorlogvoering, tot alzheimer effecten leidt bij oa bijen. Dus wanneer ik dit artikel lees rijst bij mij ogenblikkelijk het vermoeden dat met een gedeeltelijke waarheid, een ander geheim wordt bewaard.

 8. https://www.telecompowergrab.org/

  ´Er zijn meer dan 1.000 wetenschappelijke studies uitgevoerd door onafhankelijke onderzoekers van over de hele wereld over de biologische effecten van RF-straling. Hier presenteren we enkele van de meest recente.

  I. Effecten op de ontwikkeling van foetale en pasgeborenen
  II. Effecten op jonge kinderen
  III. Hersentumoren
  IV. Parotiskliertumoren
  V. Andere maligniteiten
  VI. Effecten op DNA
  VII. Neurologische/cognitieve effecten
  VIII. Effecten op mannelijke vruchtbaarheid
  IX. Elektromagnetische gevoeligheid
  X. Effecten op geïmplanteerde medische hulpmiddelen
  XI. 5G-effecten
  XII. Diverse artikelen´
  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  Welkom bij het Draadloze InformatieNetwerk.
  Leer meer over onze draadloze wereld en de gevaren van de technologie erachter.
  https://www.win19.org/

  Rechtsboven optie om te vertalen.

 9. Dus as je weer aan je router moet prutsen
  Stop eerrst een flink stuk daklood in je onderbroek 😉

  Hcq ivermectine etc werd niet alleen verboten verklaart,
  het werd ook overal uit de magazijnen weggekocht
  door onze overheid

  Dus als burgers zelfs dan nog vol vertrouwen achter boverheid aan loopt
  ondanks alle andere schandaden: roken, bekkenbodemmatjes, asbestos,
  dupont pfas lozingen, Silicone tieten, aluminium vaccins, demmink, qkoorts,
  groningen beeft, toeslagkinderen, pensioenzwendel, 100.000 daklozen,
  geschifte prijzen voor pharmaceutische producten accepteren,
  economische sabotage via ngo’s, stikstof, co2, pfas, fraudemonitoring, gelddrukken, lockdowns, etc
  milieu vernietiging via biocentrales, houtkap, microplastics, spuit maar raak wetgeving,
  Dit beknopte lijstje schiet mij hierzo even te binnen …

  Dan zijn we hopeloos verloren.
  Waar?, vertel me waar is die VOC mentaliteit van dit zielige volk …

 10. Greta Tonijnberg zag destijds CO2 rondvliegen… Ik zie frequent EMF rondvliegen. Vraag me af wat mijn buren allemaal in huis hebben aan S.M.A.R.T. Zooi. Ik zet m´n ´alu-hoedje´ maar weer op.

 11. If there’s one thing you don’t want to compromise on, it’s your life. There are no redos and no resets. This is it. Your time is now.

  The kind of life you fall in love with every single day because it was designed by you.

  Rainbow Lightbody https://youtu.be/Ne_jGEKhWGc is feeding your consciousness

  THIS determines if you ascend… OR NOT Your chakras are the hidden key to ascension, but the controllers are on a mission to destroy them.
  https://youtu.be/_NkEMzrQh-w

  Extract yourself from the matrix
  https://youtu.be/Gt_5uzi8ZDo

  It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD.
  Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center.
  Acid is Alchemical Fire.
  DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire (Light Body) at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being.

  It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in