seagul / Pixabay

Informatief gesprek met Dr. Robert Young, die nieuwe bevindingen deelt over zelfassemblerende “grafeenmicrobelletjes” in het Pfizer-vaccin, en ook over bewijzen van dezelfde soort grafeenbelletjes in het bloed van een Moderna-gevaccineerde persoon.

Dr. Young zegt dat het nano-grafeen zichzelf assembleert onder invloed van specifieke gepulseerde EMF-frequenties en dat het de bedoeling is een net-antennesysteem te vormen waarmee straling kan worden ontvangen en uitgezonden, ten dienste van biosensor-gegevenstransmissies, schrijft Drrobertyoung.com.

Grafeenmicrobelletjes

https://www.drrobertyoung.com/post/covid-deaths-among-vaxxed-verses-the-unvaxxed

Dit soort sensor- en antennesysteem met gebruikmaking van grafeen in de bio-elektronica wordt inderdaad besproken in verschillende wetenschappelijke artikelen, waaronder:

(https://www.academia.edu/34167322/Carbon_nanotube_based_biosensors?email_work_card=reading-history)

en suggereert een bio-controle bedoeling achter de COVID vaccins, die niet bekend gemaakt is door de vaccinmakers of de FDA en te herleiden is tot de DARPA sponsoring en financiering van deze vaccins, zoals eerder besproken in podcasts en in artikelen op Ramola D Reports en The Everyday Concerned Citizen.

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

2D Grafeenoxide Biosensor Antenne Gevonden in het Pfizer Vaxxed Levend Bloed Onder Donkerveld Optische Microscopie bij 1500x – Copyright Dr. Robert O. Young, Hikari Omni Publishing, 1Oth maart, 2022
https://everydayconcerned.net/2022/03/19/newsbreak-145-dr-robert-young-shares-new-covid-vaccine-blood-findings-of-nano-graphene-and-self-assembly-with-pulsed-rfs/

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

https://everydayconcerned.net/2022/03/19/newsbreak-145-dr-robert-young-shares-new-covid-vaccine-blood-findings-of-nano-graphene-and-self-assembly-with-pulsed-rfs/

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

https://www.academia.edu/25078002/Electrochemical_Sensors_Based_on_Carbon_Nanotubes?email_work_card=view-paper

https://www.academia.edu/34167322/Carbon_nanotube_based_biosensors?email_work_card=reading-history

Als u ook maar iets van dit alles betwijfelt!

Ga naar de website van DARPA en LEES VOOR UZELF ALLES OVER Obama’s “BRAIN INITIATIEF” Dat geactiveerd werd door een Valse Vlag in 2013 en gefinancierd werd in 2016 – De Corona SARS CoVid -19 Plandemie Inenting – Een zogenaamd vaccin om de wereldbevolking in te spuiten met Grafeenoxide voor Transhumanisme, AI, Menselijke Verbinding met de Supercomputer voor Contact Tracing en Bevolkingscontrole!

https://www.darpa.mil/program/our-research/darpa-and-the-brain-initiative

Lees en bekijk hieronder de menselijke getuigenissen over het doelwit zijn van Nano Deeltjes van Grafeen en IJzeroxide!

Verslag 262 | Panel over Vaccin Nanotech, Targeting Tech, AI-Techno Dominantie van de Mensheid

Informatief en veelomvattend gesprek met Dr. Robert Young, Rainetta Jones, en Melinda Czarnyszka Romanov waarin de mRNA/liposoom/graphene-ladende vaccins onderzocht worden die nu mensen aan cloud computing en AI vasthaken, iets waar mensen het doelwit van zijn met deze Smart City technologieën, en ook microtech implantaten en WBANs (wireless body area networks) en BCI (brain computer interface) implantaten al een paar decennia lang over bericht worden.

  Is de regering de nieuwe God? - De religie van het totalitarisme

Heimelijke agressies door onwettige inlichtingendiensten, militaire divisies en biomedische onderzoeksgroepen hebben ertoe geleid dat mensen buitengerechtelijk geïmplanteerd, gevolgd, bewaakt en aangevallen worden met elektromagnetische en akoestische neurowapens – een gruwelijk scenario van doelgerichtheid en vervolging dat verborgen wordt gehouden door “surveillance” en “geesteszieke” paradigma’s die uitgaan van plaatselijke fusiecentra en gesteund worden door corrupte media, wetshandhavers en psychologie/psychiatrie-beroepsbeoefenaars.

Dit wordt nu uitgebreid tot miljoenen via het vaccin nanotech. Ook werd er gesproken over bloed, de geheimen van het bloed en DNA, het in ons dragen van onze voorouders, en het letterlijk zijn van onze voorouders – en over speculaties over het richten van ziel en geest, en ook over bloedlijn.

Deel 1 in een gesprek over Vaccine Nanotech, Targeting Tech, AI-Techno Dominantie van de Mensheid

Verslag 265 – Deel 2, Panel over Vaccine Nano: Bloedgeheimen, Virusleugens, Ware Gezondheid

Verder informatieve discussie met dr. Robert Young, Rainetta Jones, Melinda Czarnyszka over de geheimen van het bloed, hoe DNA voorouderlijk geheugen en persoonlijkheid codeert, motivatie en gedrevenheid, hoe pleomorfisme zoals onderwezen door Antoine Bechamp inzicht biedt in een nieuwe manier van denken over gezonde bloedplaatjes in gezonde alkalische milieus tegenover kiemvorming en -oplossing in ongezonde verontreinigde milieus binnen plasma en het interstitium, hoe de kiemtheorie gebouwd blijkt te zijn op leugens over virussen, terwijl geen enkel virus ooit echt apart geïsoleerd is geweest, hoe giftige chemische vergiftiging in de loop der tijden verward is met besmettelijke virusziekte, en hoe vaccins gebruikt zijn en nog steeds gebruikt worden als vehikel voor bio-dominatie, overdracht van ziekte, en momenteel ook steriliteit en nanotechnologische toediening met de bedoeling het menselijk lichaam elektromagetisch te koloniseren en het vatbaar te maken voor uitwendige draadloze stralingsmanipulatie.

  Het narratief valt uit elkaar, stukje bij beetje

Ook worden de schendingen van het doelwit besproken, waaraan iedereen tegenwoordig onwettig bio- en neuro-getrafficked wordt met bio-hacking wapens, zoals RFID en nanotech implantaten, WBANs, BCI-CBIs, die de grove invasieve en vervolgende experimenten van neurostimulatie, synthetische telepathie, mind-hiving, EEG Cloning, EEG Heterodyning, netvlies-implantaten die ingepipte beelden toelaten, en verschillende andere neuro-invasies – allemaal illegale, onwettige, nazi-wreedheden die vandaag de dag en al tientallen jaren lang beoefend worden door criminele wetenschappers en veiligheidsmensen in militaire en inlichtingendiensten, met de hulp van academische instellingen en onderzoeksinstellingen, die wereldwijd onethische en onmenselijke operaties uitvoeren op Amerikanen en andere burgers onder de dekmantel van bewaking en terrorismebestrijding.

Oplossingen worden door Dr. Young en de groep besproken–waaronder de moeilijkheid om artsen te vinden om implantaten te verwijderen; er zijn ethische chirurgen nodig om alle bio-hacking en neuro-trafficked slachtoffers te hulp te komen.

Merk op dat grafeen via elektronen- en optische microscopie en spectroscopie gevonden is in alle vier de grote biowapens die door medische geleerden vaccins genoemd worden, door Dr. Young en talrijke onderzoekers wereldwijd, waaronder het onderzoek van Dr. Pablo Campra met La Quinta Columna, en ook in andere COVID vaccins, in griepvaccins, in andere vaccins, in gebotteld water, en in regenwater.

Meer bewijs met behulp van Optische, Elektronen- en Spectroscopie bij de identificatie van ALLE niet bekendgemaakte ingrediënten van vaccins!

NEWSBREAK 133|BREAKING: DR. YOUNG ONTHULT GRAFEEN, ALUMINIUM, LNP CAPSIDS, PARASIET IN 4 VACCINS

Gezien de giftigheid van grafeen, ijzeroxide en het feit dat het dodelijke stolling veroorzaakt–veroorzaakt de dodelijke stijging van plotselinge sterfgevallen en beroertes, verlammingen, hartaanvallen, en ander ernstig letsel bij de COVID-gevaccineerden – raadt Dr. Young aan het grafeen eruit te ontgiften!

Dr. Young vermeldt het gebruik van de Franse Montmorilloniet klei die hij eerder in een Newsbreak heeft aanbevolen, en beschrijft ook de Q-Link Sympathetic Resonance Technology, een zilveren hanger met kristallen in het midden en spoelen van koper, die zich verbindt met hartfrequenties en zich vastzet op resonantiefrequenties, waardoor iemands biofield beschermd wordt tegen schadelijke omgevings- of gepulseerde of gerichte frequenties.

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties

Dr. Erik Enby presenteert zijn Pfizer Vaccin Microscopie die het werk van Dr. Robert O Young valideert

Aanvullend Wetenschappelijk Peer-Reviewed Bewijs voor het gebruik van Graphene Carbon Nanotubes bij het Hacken van het Menselijk Lichaam en Brein!

1. Electrical and Thermal Properties of Conductive Polymer Nanocomposites – Dr. Christopher Igwe Idumah

2. The increasing importance of carbon nanotubes and nanostructured conducting polymers in biosensors – Dermot Diamond

3. Immobilization Techniques in the Fabrication of Nanomaterial-Based Electrochemical Biosensors: A Review – juan david cuervo velasquez

4. Biosensing Devices: Conjugated Polymer Based Scaffolds – Saniye Soylemez, Melis Kesik

5. Chemically Modified Carbon Nanotubes: Derivatization and Their Applications – Malingappa Pandurangappa

6. Composites of intrinsically conducting polymers as sensing nanomaterials – Mira Josowicz

7. The 7/7 Attacks – A Case Study in Intelligence Failure – Rhys Martin

New Micro -and Nanotechnologies for Electrochemical Biosensor Development – ea me

8. Recent Advances in Polymeric Materials Used as Electron Mediators and Immobilizing Matrices in Developing Enzyme Electrodes – Mambo Moyo

An integrated platform for advanced diagnostics – Sandro Carrara

9. Electrical and Thermal Properties of Conductive Polymer Nanocomposites – Idumah, C. I. (2021) Academia Letters. https://doi.org/10.20935/AL2290

10. Galpaya, D. (2012). Recent Advances in Fabrication and Characterization of Graphene-Polymer Nanocomposites. – Galpaya, D. (2012) Graphene, 01(02), 30–49. https://doi.org/10.4236/GRAPHENE.2012.12005


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrouw “leeft een nachtmerrie” na Moderna-prik
Volgend artikel32-Jarig vaccinslachtoffer hoest demonisch “wezen” op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De prikken van Moderna zijn van Pfizer en exact hetzelfde. In alle prikken dus ook Astra en Janssen zit grafeen oxide, alleen is alleen grafeen de oorzaak? Nee het draait om vele factoren in de prikken met wat ze veroorzaken en het is een totaal plaatjes van de combinatie aan middelen wat ze gebruiken, de combinatie van de virussen etc.

    Hoe kun je dat nagaan wat pfizer is, want die heeft alle m-RNA producten in de pipeline nu bij Moderna onder gebracht in hun m_RNA portfolio. Moderna heeft nog nooit iets gemaakt en heeft gewoon een deal met pfizer gemaakt en het is exact hetzelfde flesje, alleen dan met een moderna labeltje erop. Beide geven mensen covi/aids, xmrv leukemie en parasieten en bacteriën

  2. Zijn deze ‘vaccins’ de aanleiding tot het transhumanisme waarmee de voorman van het World Economic Forum mee loopt te pronken, u zult niets bezitten, maar gelukkig zijn, ja degene die door onbekende redenen overblijven om een summier rolletje in het grote WEF toneelstuk mogen meespelen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in