Nog niet zo lang geleden werd ook het Duitse publiek in de bekende homeopathische doses geïnformeerd over een sluipend schandaal dat het verwrongen beeld van de Love & Peace-Multiculti ernstig beschadigde. Op 26 augustus 2014 publiceerde een Britse onderzoekscommissie haar eindrapport, dat een onbegrijpelijk misbruikschandaal vanuit de stad Roterham in Midden-Engeland aan het licht bracht.

Het Duitse nieuwsblog Jouwatch besteedt opnieuw aandacht aan deze incidenten, omdat de duidelijke feiten van de zaak in het Duitse publiek onvoldoende gereflecteerd werden. Daders met een islamitische achtergrond, ongeacht de misdaden, zijn niet alleen in Duitsland een fataal taboe, dat zich onder een politiek correcte-geklinkte parasol bijna ongecontroleerd kan ontwikkelen. Als we daar de “metoo”-beweging van de afgelopen jaren aan toevoegen, met haar eenzijdige heksenjacht en aanvallen op uitsluitend heteroseksuele voornamelijk blanke mannen, wordt de hele omvang van georganiseerde doofpotaffaires, politiek-religieuze trawanten en een nieuwe internationale samenzwering van islamitische en linkse organisaties, van partijen tot NGO’s tot kerkelijk-fascistische staats- en niet-staatsstructuren, duidelijk.

Jouwatch heeft in het hierop volgende schrijven uitsluitend gebruik gemaakt van erkende publieke bronnen, aangezien bepaalde kringen in de politiek, de media en de partijen intussen zo massaal hun wil hebben doorgezet dat elke kritiek op de islam, haar grondslagen en zowel op haar stichtingen als politieke structuren onmiddellijk met verbale artillerie onder vuur wordt genomen, of op Facebook meteen strikt verboden is en leidt tot blokkering van de criticus. Ook wie iets durft te bekritiseren in verband met de volgelingen van de islam is een samenzweringstheoreticus. Er heerst dus sprake van een onjuiste juistheid.

De gebruikte bron heet Wikipedia, is publiekelijk beschikbaar en heeft een goed onderbouwde achtergrond bij deze incidenten, en vertegenwoordigt daarmee de officiële, onweerlegbare status van een monsterlijk feit. Jouwatch’s conclusies houden verband met het verzoek aan de lezers om deze informatie verder te verspreiden en om altijd expliciet Wikipedia te vermelden bij het verwijzen naar de bron – ook als een middel voor zelfbescherming.

Reeds rond het jaar 2010 waren in Midden-Engeland verschillende gevallen van systematisch misbruik van kinderen en jongeren bekend geworden. Na de arrestatie en veroordeling van enkele daders in Rotherham en de stad Rochdale, 50 km naar het westen, rezen de verdenkingen dat het misbruik zich verder had verspreid en grotendeels was genegeerd door de regelgevende instanties, scholen en jeugdzorgorganisaties. Het onderzoek van de Schotse maatschappelijk werker en ereprofessor Alexis Jay en andere onafhankelijke deskundigen namens de Rotherham Borough Council kwam tot de conclusie dat de politie grotendeels had gefaald en dat niet een paar dozijn maar minstens 1400 kinderen en jongeren in een periode van jaren tussen 1997 en 2013 seksueel waren uitgebuit. Volgens het onderzoeksrapport waren de meeste slachtoffers van de verzamelde en onderzochte zaken “blanke Britse kinderen”, de meerderheid van de daders kwam uit de Pakistaans-Britse gemeenschap van Rotherham. De in het verslag opgenomen misstanden omvatten ontvoering, verkrachting, seksueel misbruik van adolescenten en kinderen, alsmede mensenhandel en gedwongen prostitutie.

Het zijn woorden als hamerslagen. “Blanke Britse kinderen en jongeren”. De daders: Pakistaanse moslims. Immigranten. Ontvoering. Verkrachting. Mensenhandel. Gedwongen prostitutie. 1400 jeugdige slachtoffers. Geen politie. Wegkijken. Ze zijn moslims. Andere cultuur. We moeten cultureel gevoelig zijn. We zijn geen racisten. We moeten tolerant zijn. We moeten niet altijd generaliseren. We kunnen als politie geen onderzoek doen naar Pakistanen. Anders zullen politici en media ons een lesje leren en daarna verliezen we ook nog onze baan. Wegens racisme in dienstverband.

In september 2012 bleek uit een reeks rapporten in de Times, gebaseerd op vertrouwelijke documenten van politie en sociale diensten, dat de misbruikzaken veel wijder verbreid waren dan voorheen bekend was. Volgens deze rapporten was er in Rotherham sprake van systematisch misbruik van blanke meisjes door mannen, meestal van Pakistaanse afkomst, waardoor de daders niet door de politie zouden worden vervolgd. De krant citeerde een rapport uit 2010 van het inlichtingenbureau van de politie dat “een probleem van lokale en nationale aard bespreekt met een netwerk van Aziatische mannen”, dat “met name bestaat in Sheffield en nog meer in Rotherham, waar een aanzienlijk probleem lijkt te bestaan met netwerken van mannen uit de Pakistaans-Britse gemeenschap en de uitbuiting van jonge blanke vrouwen”. Er werd ook verwezen naar een document van de Rotherham Safeguarding Children Board, waarin staat dat de “misdaden culturele kenmerken hebben […] die gevoelig liggen in termen van lokale sociale diversiteit”.

Sociale diversiteit. Gevoelig. Stop de operatie onmiddellijk. Alle politiekrachten en rechercheurs onmiddellijk terugtrekken. Verslagen van jongeren of hun ouders naar de bodem van de dossierkast. Doe niets. Zeg niets. Blijf het verkeer regelen. Doe alsof er niets is gebeurd. Schreeuw zacht, jij blanke slachtoffer. Zelfs de politie zal je niet helpen. Dus, witte teef, hou je stil. Zeg tegen niemand iets, we vermoorden je. Dat weet je. Niemand gaat je helpen. Je bent van ons.

In januari 2013 werd District Chief Martin Kimber ontboden voor het comité om het gebrek aan arrestaties voor seksuele uitbuiting uit te leggen, ondanks de voltooiing van verschillende onderzoeken en de identificatie van 58 jonge meisjes. Parlementslid Keith Vaz vroeg ook waarom er niets meer werd gedaan na de arrestatie van de vijf mannen in 2010: “In Lancashire waren er in het jaar daarvoor 100 strafzaken, in Zuid-Yorkshire waren er geen vervolgingen. Het districtsbestuur verontschuldigde zich voor hun “systematisch falen” bij het “in de steek laten” van de slachtoffers van kindermisbruik.

Zoals we hieronder zullen zien, is de reactie van de Britse moslimvertegenwoordigers een complete farce. Maar ook de halfbakken “verontschuldigingen” van het verantwoordelijke bestuur lijken een soort plichtmatig schuldgevoel te zijn. Daarna gaan we een kopje thee drinken en gaan we weer verder. Want de deugmens in de 21e eeuw is zeker van één ding: Dit heeft NIETS te maken met de islam. Immigranten. Diversiteit. Verkrachting. Verslaven. Mishandelen. Waar anders in de wereld kun je dat vinden? Mensen mogen naar binnen reizen, blijven daar, worden meestal op kosten van de belastingbetaler door de staat of door NGO’s gesteund. Dan jagen ze op de inheemse bevolking. Als wilden. Animalistisch. Barbaars. Oneerbiedig. Verachtelijk. Meedogenloos. Sadistisch. En het Westen wordt niet wakker.

Muhbeen Hussain, de oprichter van Rotherham’s Moslim Jeugdgroep, zei dat alle gemeenschappen de uitbuiting veroordeelden en dat “we moslimleiders nodig hebben die dit veroordelen en duidelijk maken dat het verkeerd is”. Mohammed Ali, voorzitter van het Pakistaanse en Moslimcentrum in Sheffield, zei dat de moskeeën in Zuid-Yorkshire, de imams en de commissieleden de situatie hadden besproken en zich ervan bewust waren dat het “aangepakt” moest worden.

De koelkast is leeg. Dat moet je “aanpakken”. Hoe kan je dit “aanpakken”? Sommige mensen hebben de grens overschreden. Scheer ze niet allemaal over één kam. Islam betekent vrede. We hebben deze situatie besproken. Laat ons gewoon met rust, jullie ongelovige honden. Jij kafir verdient niets anders. JouWatch vraagt: Welke vergelijkbare structuren bestaan er in Duitsland in dergelijke bevolkingsgroepen? Zijn moslims ook hier opvallend geworden op het gebied van gedwongen prostitutie? Hoe zit het met de rol van de vrouw onder de Duitse moslims? Is er nog steeds sprake van gedwongen huwelijken? Wordt gedwongen besnijdenis en genitale verminking in Duitsland nog steeds toegepast bij jonge meisjes en vrouwen? Hoeveel van de verkrachtingen die de afgelopen jaren zijn onderzocht, zijn gepleegd door mannen uit islamitische culturen? Vraag het ook aan uw parlementslid, vraag het aan uw partijvertegenwoordigers, vraag het aan vrouwenrechtenactivisten, vraag het aan de Groenen en Roden, vraag het aan de CDU, vraag het aan iedereen…!

Hoewel de meerderheid van de daders bekend stond als zijnde van Aziatische of Pakistaanse afkomst, beschreef een aantal medewerkers zichzelf als nerveus over het identificeren van de etniciteit van de daders uit vrees dat zij als racisten zouden kunnen worden beschouwd; anderen, zoals het rapport aangeeft, “herinneren zich duidelijke instructies van hun superieuren” om dergelijke etnische beweringen niet te doen. Een personeelslid dat in 2002 probeerde de aandacht van hoge politiefunctionarissen te vestigen op de toename van deze misstanden, kreeg te horen dat hij dat niet moest doen en werd vervolgens geschorst en op non-actief gesteld. In het rapport werd ook opgemerkt dat de politie geen respect had voor slachtoffers die als “ongewenst” werden beschouwd.

Na druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren

  De Russen leggen in eenvoudige bewoordingen uit waaraan Groot-Brittannië zich schuldig maakt - Er zullen consequenties zijn
Vorig artikelAIDS – het taboe bij vluchtelingen uit Afrika en het gevaar van een niet meer te beheersen catastrofe
Volgend artikelDe Franse marine blijft illegale migranten naar Engeland helpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Las religiones de occidente eliminaron por culpa del comunismo de Marx y Engels la existencia y el temor al castigo de dios e hicieron ver lo malo bueno, lo anormal normal y los europeos por considerarse los países más avanzados y modernos dónde se
    vivía en un lecho de rosas, cayeron en ese abismo y permitieron estás atrocidades, abriendo el camino a que los degenerados nos trajeran a este momento, en que decir la verdad de lo malo es una idiotez pero la verdad es que; los judios promueven entre los heterosexuales el homosexualismo, para convertir a los goin en demonios, recuerden las teorías del judío sigmund Freud, por consiguiente promueven la pedofilia. “Estos judíos clandestinos tienen teorías en las que dice que el que tiene sexo por el chiquito (hombre o mujer) cuando se ventosea expele un veneno que daña la capa de oxono” por consiguiente los homosex como KlausSchwab, el pipero boloZelensky, y todos los invertido del LGBT, estado profundo y de la ONU” son enemigos del pueblo y nocivos para la capa de oxono del planeta.
    Por tanto los europeos deben luchar abiertamente contra esta plaga de desviados violadores.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in