Apenpokken – het is de hippe nieuwe ziekte die de wereld overspoelt. Naar verluidt verschijnt zij bijna gelijktijdig in meer dan een dozijn verschillende landen op vier verschillende continenten, schrijft Off-guardian.org.

Zoals we in de begindagen van de Covid-pandemie schreven, is angst het enige dat zich sneller verspreidt dan de ziekte.

De media meldden op 7 mei het eerste Britse geval van apenpokken. Nog geen twee weken later zien we een aantal zeer bekende krantenkoppen. Zomaar… Pandemie 2: Apenpokken!! begint te spelen bij al uw favoriete angstporno nieuwsorganen.

Sky News vertelt ons dat de Britse “gevallen” van apenpokken “verdubbeld(!)” zijn… van 10 naar 20.

De BBC ging er heel subtiel mee om, door te blèren: “Apenpokken: Artsen bezorgd over impact op seksuele gezondheid”.

De New Scientist heeft zelfs het P-woord gebruikt, door te vragen “Kunnen apenpokken een nieuwe pandemie worden?”, en dan te antwoorden, in essentie, “waarschijnlijk niet, maar misschien ook wel ja!”. Ze houden hun opties open.

Science waarschuwt: “Vragen over uitbraak van apenpokken nemen toe naarmate het aantal gevallen toeneemt”.

The Mirror is al helemaal paranoïde geworden, met als kop: “Rusland overwoog apenpokken als biologisch wapen te gebruiken, beweert ex-sovjet wetenschapper”

Dat is dus één richting die het verhaal zou kunnen opgaan.

Voor alle duidelijkheid, “apenpokken” (wat dat in dit verband ook moge betekenen), is GEEN Russisch bio-wapen. Het is ook geen westers bio-wapen. Of een Chinees bio-wapen. Het is gewoon weer een paniekverhaal. En een overhaaste, halfslachtige ook nog.

Een van de tekenen dat de Covid-“pandemie” al in een vroeg stadium een psy-op was, was de snelheid waarmee de hysterie zich verspreidde. Verre van van hun fouten te leren, hebben de machthebbers besloten het deze keer nog sneller te doen.

  "Risico op complicaties van apenpokkenvaccin bijna even groot als risico om ziekte te krijgen"

Ondanks het feit dat het aantal “gevallen” nauwelijks in de tientallen loopt, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een spoedvergadering bijeengeroepen, een vreemde gang van zaken als hun jaarlijkse vergadering letterlijk morgen begint. Maar ik denk dat als je een nieuw product lanceert, je alles moet doen om de hype op gang te krijgen.

Ondanks slechts twee “gevallen” in de hele Verenigde Staten, komt New York weer met maskeraanbevelingen.

Niemand heeft “lockdown” gezegd… nog niet. Maar Hans Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa, is “bezorgd” dat de overdracht zou kunnen versnellen als mensen massale bijeenkomsten bijwonen:

“Nu we het zomerseizoen ingaan … met massabijeenkomsten, festivals en feesten, ben ik bezorgd dat de overdracht zou kunnen versnellen.”

(Nu de inflatie de pan uit rijst en de crisis in de kosten van levensonderhoud alleen maar erger wordt, is het waarschijnlijk handig voor hen om een nieuwe “volksgezondheids”-reden te hebben om protesten te verbieden of burgerlijke onlusten de kop in te drukken. Zomaar een gedachte).

Er is echter in ieder geval ook goed nieuws… voor de vaccinfabrikanten. Zoals Whitney Webb meldt, hebben twee worstelende farmaceutische bedrijven al een grote aandelenstijging gezien als gevolg van de “uitbraak”:

“Ongeacht hoe de apenpokkensituatie afloopt, zijn twee bedrijven nu al aan het cashen. Naarmate de bezorgdheid over de apenpokken is toegenomen, zijn ook de aandelen van Emergent Biosolutions en SIGA Technologies gestegen. Beide bedrijven hebben in feite een monopolie op de Amerikaanse markt, en ook op andere markten, voor pokkenvaccins en -behandelingen. Hun belangrijkste op pokken gerichte producten worden, handig genoeg, ook gebruikt om tegen apenpokken te beschermen of deze te behandelen. Als gevolg daarvan klommen de aandelen van Emergent Biosolutions donderdag 12%, terwijl die van SIGA 17,1% stegen.”

  Apenpokken mythologie

Net als bij Covid, en ondanks geruchten dat zij de Wereldgezondheidsorganisatie zouden verlaten, lijkt Rusland zich aan te sluiten bij de agenda van de WHO. Nu al “verscherpen zij de quarantainevoorschriften aan de grenzen”, vaccineren zij gezondheidswerkers en leveren zij internationaal snelle thuistests.

Het ziet er naar uit dat ons een epische zomer van bangmakerij, paniekzaaierij en emmers vol kommer en kwel te wachten staat.

Zijn de nieuwe spuiten al klaar voor gebruik?

Zijn de “onze ziekenhuizen zijn overstelpt video’s” al in de maak, compleet met “apenpokken” vermomming en huilende verpleegsters die meerdere acteertalenten blijken te hebben?

Worden de slaperige massa’s weer voor de gek gehouden?

Wacht maar af…

Frontnieuws:


Links: “Apenpokken”. Rechts: Huidreacties op COVID-19 injecties. Misschien dat het u nu duidelijk wordt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Ze logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUit de gegevens blijkt dat pieken in de sterfte samenvallen met vaccinaties & bevorderen hele reeks neurologische aandoeningen na 1,5 jaar
Volgend artikelPoetin versus Russische neocons
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. Dit is het moment om Poetin wat aan te moedigen om een paar rotte eikes op dat kloster in Davos Switzerland te droppen. Van 22 – 26 Mei 2022 is de hele wereldzwik van stoute mensen daar aanwezig. Het ideale moment om onze vrijheid terug te pakken .

 2. GEWELDIG! BEdankt weer Rommel!!!

  En dat plaatje van Fauci als aap met gesmolten chocolade ijs, op de muur geschreven..

  Oh wacht, dat is geen chocolade…

 3. Toch vreemd dat in afrika. Want daar komt het volgens het tuig oorsprokelijk vandaan.er geen epedimie is. Zou toch moeten aangezien het daar is begonnen. Maar helemaal niks!! En van de fotos die er zogenaamd zijn is er geen blanke hand te zien. En dat in 2019 al een vaccin is goedgekeurd voor deze nieuwe leugen. Nee dat is volstrekt normaal toch.

 4. De oorlog werkt niet meer , zeker niet nu Poetin aan de winnende hand is dus schakelen we geruisloos over op het apenpokken virus.

  Maandagochtend zal zoals gebruikelijk WNL de aftrap nemen met hun angst psychose te verspreiden gevolgd door de avond shows waar men over elkaar heen valt met ” wetenschappers ” .

  De MSN ” wetenschappers ” die nepnieuws verspreiden en niet eens door hebben dat steeds minder mensen deze gekochte wetenschappers niet langer vertrouwen.

  Alleen jammer voor hen dat hierdoor de wakkere alleen maar standvastiger zullen worden .

  De overheid is totaal het vertrouwen van de burger kwijt en terecht …. deze criminelen laten nu hun ware gezicht zien.

 5. Ze kunnen de grafpleuris krijgen met hun apenpokken. Als dat stelletje psychopaten (want dat zijn het) weer van plan zijn om met lockdowns en dergelijke te komen kunnen ze me de pot op. Ik doe nergens aan mee want het is allemaal BS. Ik ben vals ik ben heel erg vals, ik accepteer dit niet niet en zal ik ook nooit. De pot op!

 6. Waar heb ik die vlekken op lichamen etc meer gezien?? Oh ja, bij heel veel mensen na het nemen van die genocidemrnagifspuiten! Mooie manier om die ziekgespotene mensen een nieuw label te geven. Benieuwd hoeveel er hier weer in gaan trappen. Gauw een afspraak maken bij de kapper, daar komen de verhalen altijd het eerste naar buiten 🙂

 7. “Het is goed dat er straks het apenpokkenvirus komt. Dan kunnen we weer in lockdown en maskers op en in hokjes zitten. Lekker veilig.
  Dat vrij zijn geeft toch wel een naar en onveilig gevoel.”

  Het lijkt alsof veel mensen dit echt zo vinden. Dat ze het fijn vinden dat de overheid van alles regelt en beperkingen oplegt. Als peuters die de veiligheid van moeder zoeken.

  • Ingeval van mondkapjesplicht, beginnen de blaasjes van Apenpokken bij de anus. Die dingen helpen méér tegen oraal “geslachtsverkeer”, dan tegen het Covid-virus. Voor dat virus is een mondkapje vergelijkbaar met een fruitvliegje, wat door een traliehek wordt tegengehouden ;).

 8. In 2003 was er al eens een uitbraak van apenpokken in Texas, geloof ik. 71 gevallen, 71 genezen, 0 doden.
  Daar kraaide geen haan naar.

 9. De apen pokken zijn er om ons bang te maken, er komt een nieuwe variant van corona… de nieuwe vaccinaties liggen klaar voor deze nieuwe vorm, Daarvoor zal weinig animo zijn, dus verzinnen we een dodelijke combi en door deze combi apenpokken en corona zijn de mensen vast bereid weer hun mouw op te stropen!!!!

  • Tuurlijk is het bangmakerij. Maar in werkelijkheid is het bedoeld als afleidings-maneuvre; om mensen te bestelen, en zaken er door te drukken. En dat terwijl het gepeupel afgeleid wordt, door onbenullige politiek-correcte flauwekul. De éérste keer, is het Ab Österhaus en z’n maatje Coutino ( diens voornaam ben ik even kwijt) niet gelukt met de Mexicaanse Griep (2010) Waar blijven de herstelbetalingen aan Mexico wegens smaad? Beide “heren” zijn hem destijds met goed gevulde zakken gesmeerd, en het peperdure medicijn Tamilflu ( niet beledigend voor Tamils?), net zo effectief als een Paracetamolletje, is vernietigd. Of omgekat tot covidvaccin; wie zal het zeggen! Alleen Ab Österhaus had de smaak te pakken. En dit soort lieden zal daar mee doorgaan, totdat ze op een verschrikkelijke manier op hun bek gaan, terecht vertrouwend op het korte-termijngeheugen van de goegemeente. Dat zich zo onderhand kan meten, aan het geheugen dat Youp van het Hek toedichtte aan een goudvis, compleet met kasteeltje!!!

 10. De Apenpokken komen uit Afrika ( uit apenlanden?),en de meeste besmettingen van Apenpokken zijn waargenomen bij bi-sexuele mannen. De blaasjes openbaren zich alleréérst rond mond en/of anus, afhankelijk van oraal/anaal “geslachtsverkeer”. Zo’n dropstaaf is niet mijn ding, en vaccinatie derhalve niet nodig. Probleem Opgelost!!

 11. Klopt Monique, ze zouden wel helemaal uit hun rol vallen om na die bekend making toch in dat zwitsers kloster te vergaderen. Zo dom zijn ze nog niet , klopt !

 12. Toch wel opvallend dat deze ook gelijk weer op de “A” lijst gezet is.

  Ik vind dat een dikke vinger naar Ebola enz. wat toch echt een hele nare aandoening is.

 13. 20 gevallen van het apenvirus op acht miljard mensen dat noem ik nou een virus elke dag3 mensen dood aan verkeer ongelukken op 17 miljoen mensen zeg het maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in