Dit artikel gaat niet echt over Corona, en ook niet over vleermuizen. Blinde Coronavleermuizen maken een pakkende titel. De onderwerpen van het artikel hebben echter wel degelijk met Corona te maken (wat niet tegenwoordig?) en met vleermuizen, namelijk de blinden. Het meest verbijsterende aan deze Covid-puzzel, en alles wat er nu op volgt, is voor mij de blindheid geweest die ik heb ondervonden bij de mensen die “aan de andere kant” van het hek staan. (Ik zal ze geen schapen noemen, daar heb ik een keer problemen mee gehad), schrijft Todd Hayen PhD.

Ik heb het meest last van dit fenomeen dat ik bij naaste vrienden en familie ervaar. Nu Covid de fakkel heeft doorgegeven aan het Rusland/Oekraïne conflict, lijkt het erop dat wij de tweede akte zien van een zeer frustrerend mondiaal, en persoonlijk spel.

Natuurlijk weten wij allemaal dat deze beide gebeurtenissen scènes in één groot theatergebeuren zijn, één dat al een hele tijd aan de gang is, maar vooral in try-outs buiten de stad – Covid was de eerste akte van het toneelstuk dat eindelijk op de Grote Brede Weg opengaat.

De try-outs zijn voorbij. De Grote Reset, nu de heetste show van de stad, gaat in het groot open.

“Ja!” riep ik, “nu zal iedereen het zien; het zal niet langer verdoezeld worden en alleen opgemerkt worden door ons, zogenaamde samenzweringstheoretici, die al tientallen jaren telkens als er iets ongewoons gebeurt in de wereld op en neer springen en “valse vlag!” roepen. Nu zullen wij allen ogen hebben om te zien en oren om te horen!”

Weinig kans daarop.

Het gebeurde niet met Covid, en het gebeurt ook niet met Rusland/Oekraïne. De blinden zullen blind blijven.

Alleen is één ding nu inderdaad duidelijk, het is nu heel duidelijk wie de blinden zijn, en wie kunnen zien. Zoals zulke grote aantallen mensen tijdens de hoogten van de Covid-hysterie blind waren als vleermuizen, zo zijn dezelfde mensen blind als vleermuizen ten aanzien van zo ongeveer alles wat er verder in de wereld gebeurt. Niet alleen over Corona. En als ik op mijn herinnering mag afgaan, zijn zij altijd blind geweest.

Ik was een hele tijd één van hen.

Het is duidelijk dat zij de bedreiging van onze vrijheid en de democratie, waarvoor wij in de loop der jaren zo hard en ijverig gevochten hebben om ze te redden, niet zien.

Zij zien niet de aanslag op de mensheid zelf met de aantasting van het menselijk sociaal verkeer door maskers, sociale distantie, de regels tegen het samenzijn met dierbaren in de kerk, sociale evenementen, begrafenissen, bruiloften, concerten, theaterstukken, naast vele andere beperkingen.

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Zij zien niet de schade die onze kinderen wordt aangedaan door sociale voorschriften en het dragen van maskers die gezichtsuitdrukking en communicatie verdoezelen en de sociale ontwikkeling doen ontsporen.

En zij zien zeker niet de gewetenloze macht die de regering over ons heeft afgedwongen met verplichte vaccins – een stof die duidelijk verwoestende gevolgen voor de gezondheid kan hebben voor wie ze genomen heeft – en verwoestende sociale en persoonlijke gevolgen voor wie ze niet genomen heeft.

Wat is het grotere plaatje hier? Wat zal het resultaat zijn van deze blindheid?

Een van de voornaamste blinde vlekken die de vleermuizen hebben met betrekking tot de nieuwe wereld die vlak voor onze ogen geschapen wordt (geen woordspeling bedoeld), is helemaal niet iets om naar uit te zien. Deze mensen schijnen te denken dat de wereld een heerlijk rustige plaats zal zijn, met alle voorzieningen die nodig zijn, en velen die gewenst zijn, hun op een presenteerblaadje aangereikt, met alleen maar een huurprijs eraan verbonden.

Ik moet denken aan de cultklassieker Logan’s Run, waar iedereen een baan had (of zelfs maar een baan nodig hadden), iedereen gelukkig was, de hele tijd seks had en elke pil nam die nodig was om te ontsnappen aan elke vorm van denken die er hardnekkig was ingeslopen (of was dat “Brave New World”?). Alleen de mensen die in deze gelukzaligheid leefden, mochten niet ouder worden dan 30 (in de filmversie, in het boek was dat 21!).

U kunt vrij eenvoudig samenvatten wat er “mis” is met wat in het verschiet ligt: een uiterst efficiënte wereld waarvan de efficiëntie bereikt wordt door een wereldwijde controle die de individuen manipuleert om te doen wat nodig is om de wereld efficiënt te houden.

Wat maakt een wereld efficiënt?

Controle over het klimaat, de economie, de consumptie van alle goederen en diensten (inclusief amusement), controle over reizen, koolstofvoetafdrukken, banen, drugs, voedsel, gezondheidszorg, geboorten, persoonlijke identiteit, en een miljoen andere dingen die gemakkelijk te bedenken zijn. Hoe zal het hogere echelon, dat de taak zal krijgen op deze controle toe te zien, dit tot stand brengen? Moet ik dat nog zeggen? Ik denk dat de meeste mensen die dit lezen die lege plekken gemakkelijk kunnen invullen.

Geef het kind nu twee marshmallows met de belofte dat het er later vijf krijgt, alleen neemt het kind niet de optie “later vijf”, maar de twee nu. Onmiddellijke voldoening.

  Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: "Geef nooit op"

Er is niet veel voor nodig om onze “nu, nu, nu”-cultuur met wortels vol hightech-gemak te bedienen. Digitale ID? Geen probleem als het op de markt gebracht wordt met de belofte van gemak en comfort – hetzelfde geldt voor digitaal geld, microchips in de hand, uiteindelijk in het hoofd ingeboord, Alexa in huis, in de slaapkamer, insecten om te eten (echt vlees is toch funest voor het klimaat?)

Huur uw muziek en media in plaats van ze te kopen, u krijgt veel meer vooraf. Wat zou er mis kunnen gaan?

Herinnert iemand zich nog dat Amazon alle Kindle-lezers op afstand van Orwells boeken “1984” en “Animal Farm” wiste (gezegende technologie liet het toe) vanwege hun controversiële boodschap?

Vrijheid is controversieel, weet u. Tenminste, het begint nu als zodanig gezien te worden. Als die boeken in uw boekenkast stonden, kon niemand ze afpakken.

Herinnert u zich “Fahrenheit 451”? Herinnert u zich “Brave New World”? Leest er nog iemand? Kan het iemand nog iets schelen? Er schijnen er niet veel te zijn die dat doen. “Het kan me niet echt schelen dat Facebook me volgt, ze sturen toch interessante berichten en advertenties mijn kant op,” zij zullen er wel om malen als het niet Facebook is die ze traceert.

Of zullen zij dat doen? Zij zijn blind. Waarom?

Occam’s Razor zou zeggen dat het iets in het vaccin is, of 5G, of wat voor soort geestbeheersend apparaat of stof “ze” tegenwoordig ook in gebruik hebben.

Ik zeg Occam’s Razor alleen omdat het de eenvoudigste verklaring schijnt te zijn. Tot de meer aannemelijke (“meer aannemelijk” hangt er maar van af hoe ver u in het konijnenhol zit) behoort een uitdrukking die dezer dagen rondgebazuind wordt: “Massavormingspsychose”.

Aangezien ik zelf psycholoog ben, kan ik dit zeker als een intrigerende mogelijkheid zien. Voordat veel mensen al deze Covid waanzin als een probleem zagen, suggereerde ik dat “cultpsychologie ” de boosdoener was in het effectief buigen van de geesten van zovelen om ze dingen te laten geloven die zo duidelijk niet waar waren.

Maar; ik heb met beide ideeën een probleem gehad: hoe doen ze dat? De criteria voor een van deze beide geestesziekten is nogal moeilijk op wereldschaal te manifesteren – hoewel Hitler en zijn nationaal-socialistische regime er nogal in slaagden iets dergelijks te bereiken in het Duitsland van de jaren 1930. Wat is het dan wel? Het vaccin? 5G?

Zoals ik al eerder zei, ben ik zo verbijsterd over deze vreemde blindheid, dat het me niet zou verbazen.

In het begin dacht ik dat deze blindheid en onwetendheid synoniem waren. Dat is duidelijk niet het geval. U zou iemand die blind is informatie kunnen opdringen en hij zal die informatie op alle mogelijke manieren tegenhouden (de oren dichtstoppen en “lalalalala” zingen, bijvoorbeeld), of van onderwerp veranderen (met geweld de hand omhoog houden en zeggen “daar heb ik het niet over”) of gewoon alles wat u gezegd hebt aanvallen met onzinnige tegenargumenten als “als het waar zou zijn wat u zegt, zou het op de omslag van de New York Times staan”.

  In video 18+: Oekraiense militairen vechten tegen Russische mijnenvelden

Mensen kunnen de informatie wel “in zich opnemen” en doen dat ook (bij gelegenheid), maar hun hersens doen er niets mee.

En wat te denken van die arrogantie die gepaard schijnt te gaan met die blindheid? Kunnen die mensen niet gewoon blind zijn en in een hoekje gaan zitten? Nee, zij zijn ook arrogant, als zij op hun witte ros van opperste moraal zitten en u – een vrijheidsstrijder, een overtuigd verdediger van vrije meningsuiting en lichaamsautonomie, en een kruisvaarder tegen corruptie, hebzucht van bedrijven en kwaad – egoïstisch noemen, een ontkenner van de wetenschap, deplorabel, een misdadiger. Wat is dat toch?

Ik dacht vroeger ook dat het iets met intelligentie te maken had. Ook dat blijkt niet waar te zijn. Ik heb echter wel een paar gemene delers gevonden.

Eén daarvan is dat de meeste mensen die niet blind zijn, geloven in een soort spiritueel paradigma. Die paradigma’s verschillen wel, maar er zijn enkele gemeenschappelijke elementen (bijvoorbeeld niet geobsedeerd zijn om een robot te worden in plaats van een mens te blijven).

Ik heb ook ontdekt dat mensen die niet blind zijn in dingen geloven die verbazend veel op elkaar lijken. Toen Rusland bijvoorbeeld Oekraïne binnenviel, was ik verbaasd te zien dat de meeste vrienden die ik tijdens de Covid-run gemaakt had, dezelfde dingen over Rusland en Oekraïne zeiden als ik.

Zij stelden vragen, keken verder dan de propaganda, en begrepen dat er meer achter zo’n catastrofale gebeurtenis zat dan “vier poten goed (Oekraïne), twee poten slecht (Rusland)”, om een citaat van George Orwell te lenen – simpel “schaap denken” uit “Animal Farm”.

De waarheid is universeel, en om de waarheid te vinden is een universele set criteria nodig – waarvan ogen om te zien, en oren om te horen er twee zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het SchapensyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZware verliezen van het Oekraïense leger
Volgend artikelWat u moet weten over de transhumanistische agenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Kortom het corona vaccin tast alle mensen aan en hun hersenvellen en zenuw banen zijn nu al verpest waarneembar in het verkeer of in slaap achter stuur of als een imbeciel rijden, ook in de politiek>> compleet ziekte van downsyndroom

 2. Deze psycholoog mist iets in zijn betoog van hoe en waarom de meeste een bijenkorf mentaliteit hebben. Dat is namelijk het verschil tussen de beeld denkers en de woord denker. Onze huidige scholingssysteem is puur gericht op de woord denkers, iedereen wordt dus gedwongen te denken in woorden. Daar hebben beeld denkers bijzonder veel moeite mee, daar beeld denkers veelal verbanden kunnen leggen en liefst het totale plaatje willen weten. Van wat de bedoeling is, van iets. Die spitten alles uit wat zij belangrijk vinden helemaal uit tot de bodem. Want als je in beelden kan denken, gaat dat tot wel 50x of nog sneller dan als je in alleen woorden kan denken. Nadeel is dat beeld denkers moeite hebben om een verhaal te vertellen, omdat hun gedachte zo snel gaat dat ze het niet in woorden kunnen uitdrukken en zo lijkt het alsof ze van de hak op de tak verhaal uitspreken voor andere. Hierdoor kunnen ze de voor en nadelen van een actie tegen elkaar afwegen voordat zij een reactie geven. Daar ligt nu net het probleem bij de woord denkers, want die kunnen dat niet. Woord denkers zij de oppervlakte denkers, die vrijwel alles volgens het boekje doen. Die zijn vele male eerder geneigd om te doen wat er gezegd wordt en zich zelf geen verdere vragen stellen of dat wel de echte waarheid is of de beste keuze is.

 3. Ik noem het mijn innerlijke stem je ziel je bewustzijn en dat is moeilijk om deze onder woorden te zeggen omdat het zo tegen alle opvattingen gaat voor een hele groep van mensen die het niet willen zien. Ik heb geroepen en gesmeekt toen die vaccin cultis in opmars kwam tegen iedereen die ik kende deze niet te nemen doch het resultaat was nul zodat ik indertijd van mijzelf begon te denken tja ik ben altijd al gekke henkie geweest . Voor al die hetze begon met deze proxi oorlog zelfs maanden daarvoor begon mijn innerlijke stem mij te waarschuwen om voedsel water en andere noodzakelijke dingen aan te schaffen en ook weederom heeft het niet geholpen anderen wakker te krijgen

  • Quote “omdat het zo tegen alle opvattingen gaat voor een hele groep van mensen die het niet willen zien” Opgegroeid met God zegen de greep.
   En ieder voor zich en God voor ons alle .
   Ik begrijp je inteek uitstekend .
   En de soc. maatschappelijke doctrine heeft niet iedereen in zijn greep .
   Kijk naar jezelf in dit geval . 🙂
   Heel herkenbaar .
   De laatste generaties, na de generatie 2de wereld oorlog is moeilijk te formeren.
   Mischien zou je geen moeite moeten doen om de anderen te waarschuwen .
   Net als christenen met hun geloof er is niet door te komen, en hun dwangmatig ga met mij mee ik weet de (je) weg , dat juk heb ik als kind behoorlijk mogen ervaren en mij uiteraard tegen verzet .. wat uitsluiting en zwavel en verdoemenis heeft opgeleverd 🙂
   Vooraad aanlegen .. je bent goed bezig . 🙂
   Steun Jan nu het nog kan Giro 7654345 😛

 4. Zoals een groot profeet al zei “Don’t believe the hype”!
  De tekst van Public Enemy spreekt boekdelen.
  Geldt voor corona, de oorlog, het klimaat, de financiën, metaverse, enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in