The White House from Washington, DC / Wikimedia (Public Domain)

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong heeft elke presidentsrace sinds de jaren 1980 correct voorspeld met zijn dataminingprogramma “Socrates”. De race van 2024, met Donald J. Trump, lijkt de meest scheve race voor het Witte Huis in de geschiedenis te worden, schrijft Greg Hunter.

Armstrong legt uit: “Trump zou moeten winnen. Deze gegevens hebben me zelfs geschokt, en ze kloppen bij elke verkiezing en zelfs bij Brexit. Het toont in feite, van de 6 modellen, vier modellen die in principe allemaal voor Trump zijn, maar twee ervan tonen een ongelooflijke aardverschuiving. Het toont 61% voor Trump… De computer is nog nooit met zo’n complete kloof gekomen … In 2016 toonde het aan dat Trump zou winnen, maar niet overweldigend, maar dit is absoluut verbluffend.”

Velen zeggen dat ze Trump kunnen stoppen door meer vals te spelen dan in 2020. Armstrong ziet dat de marges zo groot zijn dat ze niet genoeg kunnen valsspelen om het gat te dichten. Armstrong zegt: “Zo ziet het er nu uit. Als je kijkt naar de peilingen over vertrouwen in de overheid, zie je dat zelfs in Europa nog maar 30% van de mensen vertrouwen heeft in de overheid. We hebben te maken met een ernstige ineenstorting van het vertrouwen in de overheid op elk niveau waar je maar naar wilt kijken. Onze computer laat ook zien dat deze verkiezingen niet geaccepteerd zullen worden door de andere kant.. Eerlijk gezegd heb ik onze computer nog nooit zo’n aardverschuiving zien voorspellen… De regering Biden is eerlijk gezegd een complete ramp.”

  Kiev stuurt zijn soldaten de dood in - Poetin

Armstrong zegt dat de rentetarieven zullen blijven stijgen, samen met de federale schuld. Armstrong wijst erop: “Als je goed oplet, kwam Fed Head Jay Powell begin december naar buiten en hij zei: ‘De uitgaven zijn onhoudbaar.’ De Federal Reserve bekritiseert de huidige regering niet. Als hij dit zegt, weet je dat het slecht wordt. Dit zegt dat de Fed weet dat we hier een probleem hebben. Hoe hoger de rente, hoe instabieler de banken worden… We zitten nu in een staatsschuldencrisis.”

Hoe gaan ze dit allemaal terugbetalen? Armstrong zegt: “Ik denk dat ze opzettelijk een oorlog willen beginnen, en de manier waarop ze uit de schuldencrisis komen… Ik denk dat ze zullen weigeren om alle schulden te betalen die ze in China hebben. Dat is het. Elke vijand die schulden heeft bij de VS, die gaan ze gewoon niet betalen.”

Armstrong zegt ook dat er een plan is om Michelle Obama in plaats van Joe Biden president te laten worden in 2024. Nogmaals, Armstrong zegt dat dit een aardverschuiving van Trump niet zal tegenhouden. Er is ook sprake van dat de VN en de WHO de controle over de wereld overnemen bij de volgende medische crisis of pandemie. De computers van Armstrong zien dat ook niet gebeuren. Armstrong ziet wel een piek in wereldwijde ziekten en aandoeningen in 2026. Armstrong wijst erop dat dit een combinatie kan zijn van de bijna 14 miljard wereldwijde CV19-vaccinaties en een nieuwe ziekte die op het publiek wordt losgelaten. Armstrong ziet ook een Deep State die zo wanhopig is om Trump te verslaan dat “het een oorlog zal beginnen in augustus of september” vlak voor de verkiezingen in november. Armstrong zegt dat de Deep State zo kwaadaardig is dat zelfs als Trump wint, ze hem zullen betrekken bij een wereldoorlog die niet gemakkelijk terug te draaien zal zijn. Armstrong zegt dat de grootste angst van zijn wereldwijde klanten is “dat de Derde Wereldoorlog begint voordat Trump weer aan het bewind kan komen.”

  Onthuld: Zelensky voerde de "aanval" op de Kakhovka Dam uit- Maar waarom?

Er is nog veel meer in het 1 uur en 2 minuten durende diepte-interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij een-op-een praat met Martin Armstrong, expert op het gebied van financiële en geopolitieke cycli.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust – Martin ArmstrongVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNodigt Poetins fatsoen uit tot een wereldoorlog? Commentaar op een nieuw artikel van Paul Craig Roberts
Volgend artikelWorld Economic Forum is grootste bedreiging voor de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Tijdens de brand in de Notre Dame op 15.04.2019 (precies 107 jaar na de ondergang van de Titanic) dobberde Michael Robinson/ big Mike, nippend aan een glaasje witte wijn met een groep mensen in een bootje op de Seine en zij/hij droeg een halsketting met als tekst ‘burning’.

 1. De voorspellingen zijn dat er een bloedige burgeroorlog komt, daar geloof ik wel in, De opstand is al gestart met de grote protest acties, die zullen overgaan tot verzet.
  Door de grote druk van de binnenstroom word het leven van de bevolking zwaar onderdruk gezet. Boeren en burgers durven nog niet te beginnen omdat ze weten dat de politie hun af mag schieten. Er is hoop dat Wilders ons uit de EU haalt.
  Maar de oorlog dreiging blijft de wereld staat in brand.

 2. Trump wordt nooit geen president.
  Iedere Amerikaan in het nauw gedraagt zich als een Cowboy.
  U kent die films vast wel, moeilijkheden, dan lossen we dat niet op met woorden, maar gebruiken ze pistolen.
  Zit in het Amerikaanse cultuur, zo hebben ze ook afgerekend met de Indianen, (eigenaars van Amerika).
  Ze willen Trump niet, dan brengen ze hem niet naar het Witte Huis, maar naar zijn eeuwige rust plaats.

  • eigenaars van amerika? indianen? lol…..ook zij zijn slechts migranten….
   de eerste en oorspronkelijke bewoners van amerika waren indo europeanen die zo’n 20.000 jaar geleden over de siberische ijsbrug (laatste grote ijstijd) getrokken zijn, opgejaagd door mongoloïde horden……(blanken dus)….
   amerika heeft daarna nog vier grote migratiegolven gekend, voornamelijk van mongoloïde aard…(polynesisch vooral)….
   de ‘eigenaars’ van amerika (de indo europeanen dus) zijn uitgemoord gedurende de opeenvolgende migratiegolven van mongoloïde aard…
   in zekere zin hebben we gewoonweg teruggenomen wat reeds van ons was…
   en ps…de ‘natives’ zijn NIET uitgemoord…..ze hebben hun eigen reservaten waar HUN wetten tellen, waar de amerikaans federale regering nauwelijks iets in de pap te brokken heeft en waar politiediensten TOESTEMMING MOETEN vragen als er bvb een moord gebeurt….
   de ‘natives’ zijn ook DE ENIGEN die het monopolierecht op de casino’s hebben….behalve las vegas…dat is de uitzondering in gans amerika….

  • “Ze willen Trump niet”? Lees je veel MSM “Oprecht”? En je gelooft alles van de MSM?
   En wie zijn “ze”? 100% van de Amerikanen? 40% zal realistischer zijn.
   Het is wel zo dat 100% van “the deep state” Trump niet wil, dat is een feit.
   En inderdaad, indien het niet lukt door de corrupte rechterlijke macht, dan zouden vuurwapens wel eens hun “oplossing” kunnen zijn. Remember Kennedy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in