Foto credit: Armstrong Economics

Vertegenwoordigers van regeringen en internationale organisaties, miljardairs, ondernemers, academici, NGO’s en het perskorps hebben de afgelopen dagen in Davos, Zwitserland, doorgebracht met het opnieuw bepalen van onze toekomst, of we dat nu leuk vinden of niet. Sommigen van hen zijn zelfbenoemde, ongekozen leiders van de wereld die enorme invloed hebben op bijna elk land en nog steeds zijn er te veel mensen die niet weten dat ze bestaan, laat staan dat ze de afgelopen jaren hebben toegegeven aan hun agenda en eisen, schrijft Patricia Harrity.

Het lijkt erop dat wij, de “samenzweringstheoretici” die zich uitspreken tegen de wereldcoup, de vijand van het volk zijn, en we zijn ook de vijand van de leden van Davos en in het bijzonder van Klaus Schwab en het World Economic Forum vanwege onze afwijkende stemmen.

Onze waarschuwingen worden door het WEF et al. “misinformatie en desinformatie” genoemd en volgens hun recente risicorapport zijn wij nu de grootste bedreiging voor de mensheid en de oorzaak van de wereldwijde polarisatie.

Ongelooflijk genoeg heeft het WEF voor deze 54e jaarlijkse bijeenkomst in Davos, die op 15 januari begon, het motto “Rebuilding Trust” aangenomen met als doel “de basisprincipes van vertrouwen” – transparantie, samenhang en verantwoordelijkheid – te bespreken. “Principes” waar ze zich duidelijk nooit aan kunnen houden.

Econoom Martin Armstrong schrijft: “Klaus Schwab is een beruchte controlefreak. Hij past die eigenschap toe op de hele wereld. Zijn World Economic Forum heeft zijn “Global Risks Report” voor 2024 uitgegeven, waarin hij nu heeft verklaard dat de NUMMER EEN bedreiging voor de mensheid niet langer oorlog en de invasie van Rusland in een zogenaamde soevereine staat, terrorisme of zelfs ziekte is, nadat hij erop had aangedrongen dat de hele wereld moest worden ingeënt tijdens de laatste neppandemie.”

Armstrong, die een autodidact is op het gebied van economische voorspellingen, gaat verder in het onderstaande artikel:

World Economic Forum is Grootste Bedreiging voor de Mensheid

Martin Armstrong in Armstrong Economics.

Schwab heeft zelfs nu zijn voormalige NUMMER EEN bedreiging voor de mensheid en klimaatverandering teruggebracht tot NUMMER TWEE om zijn één-wereld regering te promoten met het hoofd van de Verenigde Naties aan het hoofd, waardoor democratie en elk recht van het volk om te stemmen wordt geëlimineerd.

Nee, nu

is de NUMMER EEN bedreiging voor de mensheid elke onenigheid met deze WEF-agenda, die hij nu heeft geclassificeerd als “misinformatie en desinformatie”. Het is deze misinformatie en desinformatie die de samenleving polariseert. Zoals ze in hun rapport schrijven:

“Opkomend als het meest ernstige mondiale risico dat wordt verwacht
in de komende twee jaar, zullen zowel buitenlandse als binnenlandse
actoren misinformatie en en desinformatie gebruiken om de maatschappelijke en politieke verdeeldheid verder te vergroten.”

Dat betekent natuurlijk dat de enige hoop voor de mensheid nu CENSUUR en het einde van de vrije meningsuiting is. Het rapport laat zien hoe we stap voor stap al onze vrijheden aan het verliezen zijn. Zoals het WEF rapport stelt:

  Santa Klaus is coming to town

“Aanhoudende valse informatie (al dan niet opzettelijk) die op grote schaal via medianetwerken wordt verspreid, waardoor de publieke opinie aanzienlijk verschuift in de richting van wantrouwen in feiten en autoriteit. Omvat, maar is niet beperkt tot: valse, bedrieglijke, gemanipuleerde en gefabriceerde inhoud.”

WEF-rapport downloaden

WEF_The_Global_Risks_Report_2024

Ondertussen heeft het U.S. Census Bureau geprobeerd om de persoonlijke informatie over elke persoon en zijn bezittingen uit te breiden via zijn verplichte American Community Survey (ACS). Ze hebben ook geprobeerd om de vragen uit te breiden naar seksuele geaardheid, genderidentiteit en de geestelijke gezondheid van personen in elk huishouden, naast welke handicap dan ook. Velen zien dit als een nieuwe aanval op onze persoonlijke vrijheid en privacy, omdat deze extra vragen neerkomen op intimidatietactieken om mensen te dwingen te reageren door hun meningsuiting af te dwingen, wat in strijd is met het Eerste Amendement, en met het recht op privacy tegen overheidsingrijpen volgens het Vierde Amendement.

Voeg daarbij de afschaffing van papiergeld en het opdringen aan de samenleving van deze Digitale Centrale Bank Valuta’s zonder enig recht om te stemmen of de mensen dit willen of niet. Regeringen zullen totale controle implementeren en dit allemaal omdat ze in 1913 het 13e Amendement aannamen dat directe belastingen toestond, wat de Founding Fathers verboden. Dit is nu geëvolueerd naar hun wanhopige zoektocht om alles over iedereen te weten te komen, en als we een biljet van $10 op de parkeerplaats hebben gevonden en hen niet op de hoogte hebben gebracht, dan is dit je 50%.

LaGarde – Digitaal Currenct

Een voormalig bestuurslid van het WEF, daarna het hoofd van het IMF en nu het hoofd van de Europese Centrale Bank, geeft toe dat er controles zullen komen op CBDC’s. In 2021 meldde ik al dat de Bank of England voorstelde dat digitale valuta programmeerbaar zouden moeten zijn. Een moeder zou haar kind moeten kunnen verbieden om geld uit te geven aan snoep. Als moeder dat kan, dan kan Big Brother dat ook op grote schaal.

Iedereen die Marx heeft gelezen kan de haat voelen tussen de regels voor iedereen die meer had dan hij. Hij begrijpt de mensheid nooit en zodra je de menselijke eigenschap van nieuwsgierigheid wegneemt, houdt alle vooruitgang op te bestaan. Dit is wat het communisme ten val bracht. Het werd misschien wel het best geïllustreerd door het beroemde Kitchen Debate van Nixon met Chroesjtsjov, waarin hij liet zien hoe de Amerikaanse levensstandaard alleen steeg door particuliere innovatie.

  Na decennia van ontkenning geven de bedrijfsmedia toe dat chemtrail terravorming nu plaatsvindt om "klimaatverandering te bestrijden"

In 1980 behoorde ik tot de top drie van goudmarktmakers. De belastingdienst liep mijn activiteiten binnen en verklaarde me willekeurig tot bank. Ze zeiden dat omdat de grondwet had bepaald dat goud geld was, ik een bank was en dat de boete $50.000 per transactie van $10.000 of meer zou zijn. Ik vroeg of ze alleen de sleutels van mijn bedrijf wilden. Ze zeiden nee; ze realiseerden zich dat ik niet wist dat ik een bank was. Ze kwamen binnen en begonnen elke transactie te controleren. Ik zag ze namen trekken van zelfs $3.000. Toen ik ernaar vroeg, dacht ik dat dit $10.000 en meer was; ze zeiden dat als ik geen problemen wilde, “je mond moest houden!”. De volgende dag kwamen ze met vrachtwagens en namen al mijn gegevens mee. Ik stuurde geld op voor mijn belastingen in 1980 en gokte wat ik waarschijnlijk had verdiend omdat ik geen gegevens had. Toen ik zei dat ik mijn inkomstenbelasting niet kon inleveren, kreeg ik te horen dat ze meer dan 3000 van mijn klanten aan het controleren waren en dat ging voor. Toen ik eindelijk mijn gegevens terugkreeg, gaven ze me een boete van $500.000 voor te late aangifte. Toen ik bezwaar maakte, zeiden ze dat ik nooit had gevraagd of mijn rekening naar hun kantoor mocht komen.

Ik trok me terug uit het bedrijf. Ik wilde niet elk jaar lastig gevallen worden en de risico’s waren veel te groot toen ze me totaal willekeurig tot bank verklaarden. Dat zou nooit zijn gebeurd onder de grondwet, die directe belasting verbiedt. Ze blijven hun eisen en macht uitbreiden. Ik kreeg een jaar geleden een cheque van de IRS voor een teruggave van ongeveer $100.000. Die heb ik gestort. Ik stortte het. Een jaar later rekenden ze me rente en boetes omdat ik had moeten weten dat het hun fout was. Ze zijn NOOIT verantwoordelijk voor hun fouten. Als je de Belastingdienst belt en ze vertellen je wat en je volgt het op, als het een vergissing was, dan is dat nog steeds jouw fout en zal er rente en boetes in rekening worden gebracht.

De inkomstenbelasting zal de Westerse samenleving vernietigen, net zoals directe controle het communisme om zeep hielp. Dit is waar 2032 over gaat. Een vriend die opgroeide in Oost-Duitsland dacht dat zijn vader gek werd nadat de Berlijnse Muur viel in 1989. Zijn vader kreeg zijn Stasi-dossier en ontdekte dat iedereen waarvan hij dacht dat het zijn vriend was, hem voor de regering beoordeelde. Hij kwam thuis en begon gaten in de muur te slaan en verborgen microfoons tevoorschijn te halen. Tot aan zijn dood weigerde hij vanaf dat moment met iemand anders te praten dan zijn naaste familie.

  WEF verklaart oorlog aan koffie: 'Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar'

Er is een licht aan het einde van de tunnel dat hoop geeft. Ja, de komende acht jaar zullen chaotisch zijn – sorry daarvoor. Maar ALLE REGERINGEN vallen vaak door hun eigen corruptie – zelfmoord. Hoe draconischer ze worden in hun wanhopige poging om aan de macht te blijven, hoe groter de kans dat dit allemaal instort.

Wat er in Europa gebeurt, is het directe resultaat van het marxisme, omdat het ook de totale controle van de samenleving in elk aspect met regels omarmt. Toen deze debielen sancties tegen Rusland instelden, realiseerden ze zich nooit dat ze niet alleen hun eigen economische groei zouden afsnijden. Toch zouden ze de wereldeconomie permanent verdelen tussen V.S, versus THEM.

Niet alleen had de sanctie een averechts effect op met name Duitsland, maar vervolgens omarmden ze Oekraïne, de meest corrupte regering op aarde, en stonden ze erbij terwijl de Neocons de Oekraïners instrueerden om Nord Stream op te blazen. Oh, wat zouden ze Rusland op de knieën dwingen. Het probleem was dat het Duitsland en Europa op de knieën bracht. De Duitse regering belandde in een recessie en verloor bijna 20 miljard euro aan inkomsten, en toen luisterden ze naar het WEF en gingen op volle snelheid door met klimaatverandering. De Duitse bondskanselier Olaf Scholz noemde de boeren extremisten, wat een breder ongenoegen ontketende. Nogmaals, vanwege de sanctie tegen Rusland was de regering van plan om de brandstofsubsidies voor boeren te beëindigen, allemaal omdat Duitsland Oekraïne heeft gesteund.

Regeringsleden zijn beroepspolitici, dus ze zullen de wereld altijd door hun eigenbelang bekijken. Zolang er beroepspolitici zijn, zullen we nooit een regering van het volk door het volk hebben. De boeren hebben geen recht om te protesteren, voor zover de machthebbers dat achter gesloten deuren zien. Ze moeten gewoon hun mond houden en gehoorzamen aan alles wat ze bevelen.

Deze absolute debielen hebben zich tegen de landbouw gekeerd en de boeren hebben Duitsland tot stilstand gebracht zoals in Nederland. Dit zal alleen maar een groot probleem worden omdat de domheid van de machthebbers de westerse samenleving naar de rand van haar eigen ondergang brengt, net zoals het communisme ten onder ging door haar eigen onvermogen om rationeel of efficiënt te functioneren.

Bron – Armstrong Economics


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het is duidelijk dat degenen die begrijpen waar dit naar toe gaat, de Derde Wereldoorlog isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOverweldigende overwinning van Trump in 2024 – Martin Armstrong
Volgend artikelTo nuke or not to nuke?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Totalitarisme vernietigend zichzelf als niet iedereen meedoet/luistert. Het is wensdenken zoals sommige mensen DENKEN dat we nul verkeersdoden kunnen hebben, dat lukt gewoon niet tenzij de mens niet bestaat. Ze gaan het proberen, maar ze gaan falen.

 2. Boerenwijsheid zal toch alles onderuit halen… het is te laat voor het Weg en co..de twijfels zijn gezaaid, én de vruchten zijn bijna volgroeid…hun einde is ingezet, het duurt zolang het nodig is, maar het wantrouwen is ingezet… kranten gaan failliet, het nieuws is niet meer geloofwaardig en wordt nog met mondjesmaat bekeken, zelfs in de Sportwereld nemen de twijfels elke dag meer toe… Boerenwijsheid weet je wel..

  • Alweer gedegen soliede goéd onderbouwde Hoop !
   Laat ons hopen dat duizenden, 1O.duizenden dit kort communiqué van
   jou, en ’t artikel onder OOgen krijgen, … en ’t laten doordringen en
   nazinderen, Raphael !

 3. Ze zijn gezien, het is bluf en propaganda, net als bij de spuit. Daar zijn mensen overvallen, vele hadden geen idee meer dat Het Kwaad bestaat, in slaap gewiegd door onderwijs, opvoeding, consumeren etc. Ze komen er nu langzaam achter, alleen voor velen is het te laat, het gif zit in de lichamen van miljoenen goedgelovige burgers. Zelfs de hardnekkigste volgers die mij en vele anderen hebben gedemoniseerd komen er heel langzaam achter. Maar ze zijn niet meer nodig. Er is inmiddels een onneembare vesting van bewustzijn ontstaan de afgelopen vier jaar van meer dan genoeg mensen van allerlei pluimage. Pak de popcorn erbij, zet de tuinstoelen klaar, trek een biertje open en aanschouw, becommentarieer en “geniet” van wat allemaal komen gaat.

 4. God is dood, werd er in de zeventiger jaren geroepen.
  Kerken liepen leeg.
  De duivel bestond niet meer.

  De Franse schrijver/filosoof Foucault stelde dat het de meest intelligente truc van de duivel was om zichzelf onzichtbaar te maken.

  Hij staat hiér volop in het licht.

  Verspreiding van het licht is van het grootste belang.

   • Nietzsche was intellectueel bezig met bewustzijn en zelfrealisatie. Hij heeft zich in een psychiatrische inrichting laten opnemen omdat hij met nagenoeg niemand nog kon relateren, aangezien de meeste mensen geen seconde met zelfrealisatie bezig zijn. Mensen dachten dat hij gek was geworden, maar een laatste goede vriend zei tegen hen dat Nietzsche niet gek was geworden, maar dat hij de rust en stilte prefereerde boven het sociale spel dat alle ego’s met elkaar spelen. Nietzsche was bezig in non-dualiteit te komen, terwijl de wereld in dualiteit als een kapotte plaat alles eindeloos herhaalt. Dat gaat slecht samen. In de inrichting werd hoefde hij met niemand sociaal te duelleren en aangezien het een gekkenhuis dus het was voorspelbaar dat mensen om hem heen gek zijn. In tegenstelling tot de mensen in de academische wereld waar nog grotere gekken rondlopen, alleen die weten het te camoufleren. Nietzsche zat dus voor zn rust en stilte in die inrichting, middenin de natuur.

  • De schijnwerper op die smeerlapkes,
   die rampzaligaards bij onze naïeve, gehYnomanipuleerde
   medemensen onder OOgen brengen, sensibiliseren,
   wakker schudden !

   Aan ieder die ‘r zelfs niet om vraagt, is er wel een moment en middel
   genoég, om mensen voor die FCK CDBC’s te waarschuwen, en dat
   z’ in beginsel ‘keuzevrijheid’ zullen krijgen, alvorens we in ’n
   onverhoopte minoriteit de fuiken in gedreven worden, indien
   àls, en juist doordat de grote massa zich eraan laat vangen !

 5. Voormalig minister onder Reagan zegt precies hoe het is:
  : Guest Post by Paul Craig Roberts: https:/
  /www.theburningplatform.com/2024/01/25/satans-agent-the-world-economic-forum/
  Hij zei ook:
  “In my opinion, it would be wondrous if the next time the collection of stupid and evil beings assemble, Russia, China, or Iran would launch a missile attack that completely destroys the WEF.”

 6. De schijnwerper op die smeerlapkes,
  die rampzaligaards bij onze naïeve, gehYpnomanipuleerde
  medemensen onder OOgen brengen, sensibiliseren,
  wakker schudden !

  Aan ieder die ‘r zelfs niet om vraagt, is er wel een moment en middel
  genoég, om mensen voor die FCK CDBC’s te waarschuwen, en dat
  z’ in beginsel ‘keuzevrijheid’ zullen krijgen, alvorens we in ’n
  onverhoopte minoriteit de fuiken in gedreven worden, indien
  àls, en juist doordat de grote massa zich eraan laat vangen !

 7. Het WEF is een bliksemafleider van de veel machtigere bilderberg groep,klaus schwab is ook een bilderberger.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek in nederland.Medeoprichter de overleden nazi/sser en nepprins bernhard,samen met de rockefellers (nepjoden) en de CIA.Het onwettige oranje nepkoningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.Die rutte,kaag,ollongkreng,aboutaleb,sharon dijksma zijn ook bilderbergers.De rotschilds/rockefellers (nepjoden) klaus schwab,henry kissinger,bill clinton,etc zijn ook bilderbergers.Hun masterplan,een NWO (new world order) 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) digitale munt.Voor de installatie van de NWO,moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in