De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong zegt: “Als mijn computer benen had, zou zij zich onder mijn bed verstoppen.” Zo slecht ziet het er voor de rest van 2022 en 2023 uit, volgens Armstrongs “Socrates” programma dat toekomstige geopolitieke en economische trends en gebeurtenissen voorspelt. Laten we beginnen met de oorlog die al aan de gang is met Rusland. Armstrong zegt: “Zij wilden oorlog. Het is allemaal uitgelokt, en het is opzettelijk…” schrijft Greg Hunter.

Armstrong wijst erop, “dat de president van Oekraïne, Zelensky, al honderden miljoenen dollars off-shore heeft verstopt. Hij heeft een gouden parachute aangeboden gekregen, en hij is bereid te vechten tot de laatste Oekraïner op het slagveld sterft. Dit is niets meer dan een proxy-oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland, en dat weten zij. Rusland weet dat Oekraïne niet de vijand is. Het zijn de Verenigde Staten.”

Hoe dicht zijn wij bij een totale oorlog waarbij de V.S. rechtstreeks betrokken zijn tegen Rusland? Armstrong zegt: “Ik kan u zeggen dat ik een vriend heb wiens broer hier in het leger van de V.S. zit, en die hebben al te horen gekregen dat ze zich op oorlog moeten voorbereiden. De V.S. sturen meer troepen over naar Europa. Ze sturen geen troepen naar Oekraïne, maar naar de NAVO-landen. Zij willen oorlog.”

Komen er nog hogere energieprijzen? Armstrong zegt: “Ze willen de benzineprijzen naar $10 per gallon krijgen, zodat de mensen minder gaan rijden, en op die manier kunnen ze aan hun elektrische auto’s komen. Dit is de waanzin van wat er in Washington aan de gang is.”

Opnieuw een door Bill Gates gefinancierde Picnic supermarkt in Nederland in brand gestoken

Eén gerucht dat Armstrong uit zijn bronnen in Washington D.C. hoort, is dat er gesproken wordt over het verlenen van het staatsburgerschap aan illegale vreemdelingen die over de zuidgrens stromen, met een presidentiële executieve order kort voor de tussentijdse verkiezingen in november. Dat zou illegalen in staat stellen te stemmen, en dat soort regelrecht bedrog zou geweld kunnen ontketenen. Armstrong zegt: “Ik ben bezorgd of ze dat zullen uithalen en ze al die mensen het staatsburgerschap verlenen. Hij heeft ze ingevlogen en midden in de nacht afgezet, waarom doen ze dat? Het is om de verkiezingen te beïnvloeden… Ik ben bang dat het in 2023 zou kunnen leiden tot onrust onder de burgerbevolking, die aanzienlijk zal zijn. Het land is om te beginnen al verdeeld tussen blauw en rood. Zij hebben het abortusgebeuren verkeerd voorgesteld. Nu, met de illegalen, hoeveel meer gaan we daarvan nog nemen?”

Armstrong heeft het over de domste wereldleiders die hij ooit gezien heeft. Hij heeft het ook over Soros en het defunden van de politie. Armstrong vertelt over het belang van zilver en contant geld als er een totale ineenstorting op het financiële systeem komt, de ziektecyclus die in 2022 begonnen is en de afname van de wereldbevolking die tot 2040 zal blijven dalen.

Tot slot zegt Armstrong: “Hoe hoger de benzineprijzen, hoe groter de economische stress en niet alleen in de V.S. en de EU, ik heb het over overal. Daarom hebben zij oorlog nodig. Zij hebben de grote afleiding nodig, en dat is het fabriceren van de Derde Wereldoorlog.”

Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden

Er is nog veel meer in het 1 uur en 7 minuten durende interview.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelastVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

8 REACTIES

  • U kent Martin Armstrong blijkbaar niet.
   Misschien is het een goed idee om eens wat meer over hem en zijn Socrates computer te weten te komen…

   • Mee eens ik volg martin al 6 jaar dagelijks op zijn blog en ben beter ingeburgerd in zijn socrates. En waar hij al sinds 2017 voor waarschuwt. De ineenstorting van onze vrijheid van de democratie. En de centjes veilig stellen is ook niet onbelangrijk, door hem weetik hoe dat moet. En door hem heb ik voor jaren eten in huis voor mijzelf en mijn huisdieren.

    • 1. Heb je zo’n groot huis of waar laat je dat eten allemaal?
     2. Veel eten in huis bij voedseltekort = vragen om overvallen te worden…

  • Danny heeft gelijk, als je nu nog domheid met kwaadaardigheid verwisselt heb je het niet begrepen.
   Zijn computer is een moderne kristallen bol. Vertrouwen op wat een computer zegt riekt naar transhumanisme. Ik had er meer vertrouwen in gehad als hij zijn uitspraken op persoonlijke titel deed.

   • Als u meer van Martin Armstrong zou weten, dan was u ook op de hoogte geweest van zijn oordeel over de kwaadaardigheid van de great reset.
    Het gaat er Armstrong niet om om een aspect uit te lichten, maar om een totaler beeld te schetsen dat veel verschillende analyses omvat.
    U moet uw huiswerk beter doen, of uw Engels eens gaan verbeteren. Of beiden.
    ‘Riekt naar transhumanisme’ is afbreuk doen aan de strekking van het interview.

    • Als hij op de hoogte is van de kwaadaardigheid, waarom praat hij dan over domheid?
     En ik heb geen interesse om meer te weten te komen over hem en zijn computer.

 1. ……..De V.S. sturen meer troepen over naar Europa../………
  De VS stuurt en vraagt geen enkel land om toestemming.
  Dit is ook niet nodig want Europa is nog altijd bezet gebied. WOII is nog steeds niet afgelopen.
  De bezette landen hebben dus niets te zeggen en alleen maar te doen wat de USA beveelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here