Oprukkende troepen van de volksrepublieken van de Donbass

De Russische president Vladimir Poetin heeft eind maart een decreet ondertekend waarin hij zijn jaarlijkse dienstplichtdoelen voor 2022 vaststelt. Van april tot juli wil Poetin tot 134.000 jonge mannen en vrouwen inlijven in het leger, terwijl de Russen een strategie uitwerken voor de beste manier om de regio Donbas in Oekraïne binnen te trekken. Deze dienstplichtigen zijn tussen de 18 en 27 jaar, en zullen waarschijnlijk op het vasteland van Rusland ingezet worden, zodat duizenden meer ervaren soldaten in Oekraïne ingezet kunnen worden. Rusland is van plan een oorlog van veel langere duur te voeren, en heeft de militaire macht om hun missies in Oekraïne af te maken, schrijft Lance D Johnson.

Rusland bereidt zich voor op de uitrusting van meer dan honderdduizend nieuwe soldaten

Het officiële verhaal over de inval van Rusland is troebel. Is Rusland er niet in geslaagd zijn doel in Oekraïne te bereiken, zoals de Westerse media volhouden? De NAVO-functionarissen schatten dat Rusland tussen de 7.000 en 15.000 soldaten in de eerste maand van de gevechten verloren heeft. Sommige media suggereren dat Rusland meer dan 17.000 soldaten verloren heeft. Het Russische Ministerie van Defensie schat dat Rusland dichter bij de 1.351 soldaten heeft verloren, met 3.825 gewonden. Met meer dan honderdduizend nieuwe rekruten die dit jaar in de gelederen komen, zou Rusland volledig voorbereid moeten zijn op een tweede golf van gevechten tijdens de lente- en zomermaanden.

Volgens officiële berichten zouden de Russische strijdkrachten zich terugtrekken uit het gebied rond de Oekraïense hoofdstad Kiev. Rusland zou een deel van het grondgebied verloren hebben en heeft de troepen moeten beschermen door raketten met een groter bereik te gebruiken. Maar het staakt-het-vuren in de regio zou wel eens van korte duur kunnen zijn. Nu Rusland zich opmaakt om in de komende maanden tienduizenden nieuwe soldaten op te stellen, zijn die meer dan klaar om door een nieuwe golf van escalaties in Oost-Oekraïne te vechten. Als de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy doorgaat met het bewapenen van de neonazistische groeperingen en de NAVO-landen meesleurt in de strijd, zouden zij wel eens meer kunnen afbijten dan zij kunnen kauwen.

  Pink Floyd frontman Roger Waters verklaart dat hij het doelwit is van "liquidatie" nadat hij Kiev had opgeroepen vrede te sluiten met Rusland

Is Rusland beter voorbereid om hun missie op lange termijn uit te voeren?

Zal Rusland zijn ontwerpdoelen bereiken en tienduizenden nieuwe rekruten kunnen overtuigen om een voortdurende oorlog in Oekraïne te steunen? Poetin merkte onlangs op dat nieuwe dienstplichtige militairen niet “deelnemen aan de vijandelijkheden” in Oekraïne. De Russische minister van Defensie, Sergei Shoigu, verzekerde het land dat nieuwe rekruten niet naar “brandhaarden” in Oekraïne zullen worden gestuurd. Het duurt gewoonlijk zes maanden tot een jaar om nieuwe Russische soldaten op te leiden. De toevloed van nieuwe rekruten zou echter tienduizenden goed opgeleide soldaten kunnen vrijmaken, zodat zij het land kunnen verlaten en zich bij de gevechten in Oekraïne kunnen aansluiten. De nieuwe rekruten zouden gebruikt kunnen worden om bases in heel Rusland te beheren en in de logistieke behoeften te voorzien, zodat er meer troepen naar Oekraïne kunnen stromen. Naarmate de escalaties voortgaan, zullen meer onschuldigen in het kruisvuur terechtkomen.

Volgens de militaire leiding van Rusland zal Rusland de vrijgekomen troepen bij Kiev en Chernihiv gebruiken om “herschikkingen” in de regio Donbas te lanceren. Rusland is ervan beschuldigd een “ongeprovoceerde grootschalige invasie” van Oekraïne uit te voeren, maar hun legerleiding is duidelijk geweest over hun strategie. Zij zijn van plan de regio Donbas volledig te bevrijden, en de etnische Russen te beschermen tegen een genocide.

De Westerse media beweren dat de 134.000 nieuwe Russische troepen worden opgeroepen om de zware verliezen in Oekraïne op te vangen – catastrofale verliezen die Rusland niet verwacht had. Maar Rusland roept gewoonlijk elk jaar meer dan honderdduizend nieuwe soldaten in dienst, en Poetin is bij wet verplicht de doelstellingen van de dienstplicht bekend te maken aan het publiek. Ongeacht het aantal slachtoffers tot nu toe, lijkt het erop dat het Russische leger bereid is zijn missies in Oekraïne uit te voeren, ongeacht wie er tussenbeide komt. Rusland bereidt zich ook economisch voor, en heeft zijn roebel al aan goud gekoppeld om de door de V.S. geleide sancties te omzeilen en de dollar als wereldreservemunt omver te werpen. Oekraïne en hun bondgenoten mogen dan voorlopig kritieke gebieden rond Kiev terugnemen, Rusland is veel sterker aanwezig en hun leger is beter voorbereid op een lange oorlog, als dat nodig mocht zijn.

  Rapport: India koopt goedkope gesanctioneerde Russische olie op en verkoopt die met enorme winsten aan de VS en de EU

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is officieel! De Russische Centrale Bank heeft zojuist de Euro en de Amerikaanse dollar verpletterdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOvertollige sterfgevallen rijzen wereldwijd de pan uit sinds 2021 na de invoering van het experimentele Covid-vaccin
Volgend artikelZonder Russisch gas kan West-Europa niet overleven en er is geen plan B
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het is de normale situatie. Er is nog steeds dienstplicht in Rusland. Dit bericht zaait onnodig onrust. Ik raad iedereen aan zich eerst te verdiepen in Rusland en haar tradities, regels en wetten alvorens een hoop onrust te zaaien door onwetendheid

 2. Een langere oorlog betekent een langer verstoorde voedselproductie. Langdurige hoge voedselprijzen geven veel onrust in Afrika. Europa gaat overstromen door grote hoeveelheden Afrikaanse vluchtelingen.
  Europa kan niet meer concureren op de wereldmarkt door hoge grondstoffen/productieprijzen.
  Indien putin deze oorlog 2 a 3 jaar oprekt is de EU volledig failliet en komt de crisis niet meer te boven. Rusland verkoopt zijn grondstoffen elders en leeft verder, Europa sterft.
  Maar rutte en haar nato vrienden maken wel een stoere en onverzettelijke indruk op televisie. We hebben er helemaal niets aan, maar zoals goebbels al riep: willen jullie een totale oorlog! Jaaaaaaaa! antwoorde het Duitse volk tegen het einde van ww2. De grootste verliezers zijn wij, de EU en het Afrikaanse continent.
  Nog een paar weken en de gehele tweede kamer staat met Azov-vlaggetjes te zwaaien en roepen ze in koor; Slava Oekraïne. Bah.

  • Zelensky tegen Biden: “Als jullie voor een boycot tegen Rusland zorgen, zorg ik voor wat jonge meiden voor Hunter en papa”
   Zo gezegd, zo gedaan.

   Laat Biden zich nou eens bezighouden met de duizenden kleine bedrijfjes die door BLM en Antifa zijn leeggeroofd, uitgebrand, en waar de steden praktisch zonder politie zijn.

   Zal een tip geven: er zijn tienduizenden CCTV camera’s die de gore smoelen van dat zwarte tuig hebben gefilmd.
   Er zijn gigantisch grote hoeveelheden foto’s on file; rijbewijzen, sociale diensten, straf registers.

   Deze tegen elkaar afdraaien met een goed facial regognition programma.

   Maar BLM en Antifa zijn niet eens als crimineel geregistreerd….
   Eerst balk uit eigen oog….en zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in