Instagram, eigendom van Facebook, censureert nu misdaadstatistieken van de FBI als ‘haatspraak’, volgens Elijah Schaffer van Blaze TV.

Instagram verwijdert nu de grafieken van de misdaadstatistieken van de FBI. Met de benodigde citaten als haatspraak gepost. We komen op het punt waar vertelsels belangrijker zijn dan de waarheid. En de waarheid, als het ongelegen is, je tot een haatdragend persoon maakt. Dit is 1984, schreef Schaffer zaterdag op Twitter.

Dit is de “haat grafiek” die hij postte, die gebaseerd is op FBI-misdaadstatistieken van 2013:

Het is logisch dat Instagram wil dat het gecensureerd wordt, omdat het het hele valse slachtofferverhaal van de mainstream media ontmaskert, schrijft Information Liberation.

Terwijl Instagram blijkbaar heeft besloten dat FBI-misdaad statistieken verboden terrein zijn, zetten Fox News en de Wall Street Journal ze nu op hun voorpagina’s.

Fox News schrijft bijvoorbeeld deze koptitel boven hun hoofdartikel op zondag: “Burgemeester Jacob Frey van Minneapolis verwerpt de druk van de gemeenteraad om de politie te debudgetteren, ondanks een vetorecht van de meerderheid”.

Nationaal zijn de inspanningen om de politie te debudgetteren over het algemeen niet populair, met slechts ongeveer 20 procent van de Amerikanen die voorstander zijn van een vermindering van het aantal politieagenten. Onder verwijzing naar openbaar beschikbare gegevens, hebben commentatoren beweerd dat het idee van systemisch racisme door de politie twijfelachtig is, schrijft Heather Mac Donald deze week in The Wall Street Journal.

In 2018, het laatste jaar waarvoor dergelijke gegevens zijn gepubliceerd, vormden Afro-Amerikanen 53% van de bekende daders van moordzaken in de VS en pleegden ongeveer 60% van de roofovervallen, hoewel ze 13% van de bevolking zijn.

In 2018 waren er 7.407 zwarte moordslachtoffers. Uitgaande van een vergelijkbaar aantal slachtoffers vorig jaar, vertegenwoordigen die negen ongewapende zwarte slachtoffers van schietpartijen door de politie 0,1% van alle Afro-Amerikanen die in 2019 werden gedood. Daarentegen is de kans dat een politieagent door een zwarte man wordt gedood 18½ keer groter dan dat een ongewapende zwarte man door een politieagent wordt gedood.

Een analyse in 2015 van het Departement van Justitie van de politie van Philadelphia toonde aan dat blanke politieagenten minder geneigd zijn om ongewapende zwarte verdachten neer te schieten dan zwarte of Hispanic politieagenten. Onderzoek door Harvard econoom Roland G. Fryer Jr. vond ook geen bewijs van rassendiscriminatie in de schietpartijen. Elk bewering van het tegendeel houdt geen rekening met misdaadcijfers en burgerlijk gedrag voor en tijdens interacties met de politie, schrijft Mac Donald.

Fryer’s werk heeft ook vastgesteld dat wanneer de politie zich terugtrekt uit gemeenschappen, het aantal zwarte sterfgevallen toeneemt.

Het valse verhaal van de systematische vooringenomenheid van de politie resulteerde in gerichte moorden op agenten tijdens het Obama presidentschap, concludeert Mac Donald.

Terwijl Instagram de FBI-misdaadstatistieken censureert als ‘haatspraak’, promoten ze op hun officiële account nog steeds een “gehandicapte transmodel” genaamd Aaron Philip, die vorig jaar expliciet opriep tot het “doden” van alle “transfoben”.

Blanke oudere vrouw bruut mishandeld

  Petitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen
Vorig artikelFarage: “Nieuwe vorm van Taliban gesponsord door Soros raast door de Britse steden”
Volgend artikelGeorge Floyd rellen: Commentaren over vreedzaam Centraal Europa versus het chaotische Westen verspreiden zich over het web
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in