Heeft u alstublieft begrip - alleen toegang voor niet-ingeënte personen. - Traditionele klederdrachtwinkel "Wolperdingar

De twee winkeleigenaars in Hofer hebben totaal geen vertrouwen in de Corona-vaccins. “Dit vaccin is niet getest”, zegt de eigenaar van de kostuumwinkel. “Alle andere vaccins zijn altijd getest, dat is geen enkel probleem. Maar dit is er een die we niet vertrouwen”, bericht corona-blog.net.

FocusNordbayern en Frankenpost brengen verslag uit over wat wij een welkome ontwikkeling vinden. Wie gevaccineerd is, mag de traditionele klederdrachtwinkel “Wolperdingar” op de Ludwigstraße in Hofer niet binnen. Tijdens de pandemie daalde de verkoop in de winkel met 90 procent, zeggen de eigenaars.

Met de aankondiging in de etalage willen de eigenaars van een klederdrachtwinkel in Hofer duidelijk maken wie welkom is in hun winkel:

Heeft u alstublieft begrip – alleen toegang voor niet-ingeënte personen.

Volgens de heer en mevrouw Schuler willen zij hun speciaalzaak, de Hofer Trachtenlod’n Wolperdingar, die zij sinds 2015 exploiteren, op deze manier beschermen. De twee winkeliers van Hofer vertrouwen de Corona-vaccins absoluut niet. “Dit vaccin is niet getest”, zegt de eigenaar van de kostuumwinkel. “Alle andere vaccins zijn altijd getest, dat is geen enkel probleem. Maar deze vertrouwen we niet”.

Nu ze weer normaal open mogen gaan, willen de winkeliers duidelijk maken “waar we staan”, zeggen ze. Hij vraagt klanten of ze gevaccineerd zijn, zegt Schuler, “en alleen de niet-gevaccineerden zijn welkom”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betredenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het Nieuwe Normaal: Vliegtuig maakt noodlanding omdat de kapitein "ziek" achterblijft in het toilet
Vorig artikelOuders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie “We willen niet dat nog meer mensen sterven”
Volgend artikelOok in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Da’s een goeie, dat moesten er meer doen..dan voelt de “tegenpartij” ook is wat discriminatie is. Want dat is het !

 2. Het is helaas moeilijk te bewijzen of iemand wel of niet ingespoten is, maar ik steun deze mensen. Zo is het maar net, die idiote makke schapen die vanaf dag 1 gemuilkorfd rond zijn gaan lopen en zich nu hebben laten inspuiten zijn medeschuldig aan waar we nu inzitten. Hadden ze nagedacht en zich maar een heeeeel klein beetje verdiept, dan hadden ook zij gezien dat alles totale onzin is. Maar omdat ze braaf meelopen blijven we in de ellende zitten. Sluit maar uit die gasten, topinitiafief!

  • Misschien met een detector voor metaal, veel van die geïnjecteerde vertelde dat er op de plaats van de prik magnetisch veld was en spullen van metaal bleven kleven. Ze hebben ja die nanodeeltjes in hun lijf, die kan je niet meer er uit halen.

 3. Kwaad met kwaad vergelden…. weet niet of dat de bedoeling is. Dit schept alsnog twee partijen. Deze mensen zijn misleidt en daarna ‘verminkt’, op zijn best. Maar om te zeggen “Dan mag je mijn winkel niet in”. Daar los je de misleiding niet mee op, dat maakt mensen alleen boos op elkaar. Dat is niet de weg naar buiten uit het sociale deel van de crisis.

  • Daar heb jij in de grondslag wel gelijk in, maar in dit geval is het gebaseerd op zelf-bescherming tegen uitstoot van nadelige eiwitten. Dat er enige zoete wraak in zit, begrijp ik ook wel. Want wie mogen er wel zonder probleem het vliegtuig in? Tegen wie wordt er wel constant misselijk-makende discriminatie uitgevoerd? Ik snap de frustratie best, en dat men dan pro-actief wilt zijn om zichzelf te beschermen is zeer verstandig. Ze hebben het lef om zoveel inkomsten te verliezen, om zichzelf te beschermen tegen iets dat ze niet in hun lichaam willen. Daar zit geen kwaad in – want feitelijk ze doen niemand kwaad aan – ze doen alleen zichzelf kwaad aan, financieel kwaad. Als jij iemand die vreselijk stinkt niet in je huis wil om koffie te drinken, doe jij hem dan kwaad aan?

   We moeten oppassen om mensen die besloten hebben de gifspuit niet te nemen, niet in een hoek te drukken! Dat is het sociale deel van deze crisis, zoals ik het zie. Want wat is dan de oplossing voor mensen die zich niet willen laten bedreigen door gifstoffen, als het niet “kwaad met kwaad vergelden” mag zijn? Hoe kunnen verstandige mensen zich dan beschermen, wat is jouw voorstel, jouw oplossing?

 4. Lentos
  Er is geen weg meer naar ‘buiten’ wanneer er mensen rondlopen die gevaccineerd zijn en andere mensen ziek maken.
  De enige remedie is in lockdown blijven tot de overheden hoer oor naar krijgen en er iets aan doen.
  De vaccinatie heeft de weg naar ‘buiten’ letterlijk opnieuw dicht gegooid.
  Dat is een feit die je nietkan/mag ontkennen.
  Dus nee, blijf ook bij mij uit de buurt wanneer je pas gevaccineerd bent.
  Op 10 maart 2010 was ik 4 dagen zeer moe, niet uit de zetel geweest.
  15 maart terug werken, blijkbaar waren er 3 collega net ziek met covid, en ik was het zonder te weten.
  Alle documenten, papier in plastic mapje met virusdeeltjes op bleven door mijn handen gaan.
  En toch werd ik nimmer ziek.
  De immuniteit door ons eigen immuunsysteem dat het nieuwe virus begon te herkennen was dichtbij, maar nu is er een ander probleem ‘gecreëerd’.
  Weg id jouw gedroomde uitweg, en dit zal nog 2 jaar zo blijven duren.
  Ik hoop dat de mensen niet jaarlijks hun spuit gaan zoeken.

 5. Ik kan mij er wel iets bij voorstellen.
  Als het aan die voorstanders had gelegen dan hadden ze ons vanaf het begin opgesloten in kampen en gedwongen ingespoten.
  De haat die er van sommige uitging was nauwelijks voor te stellen.
  Net zolang tot je toe geeft je voortaan onderdanig te gedragen en alle maatregelingen gehoorzaam zal ondergaan.
  Nog niet eerder mee gemaakt dat er een groep was die zo een afschuw van de rest had.
  Maar er zullen altijd mensen zijn die dan zeggen, we lullen er niet meer, even goede vrienden verder.

 6. Ze hebben het nou alweer over een verlenging van al die dwang maatregelingen.
  Dus ga er maar van uit dat er weer hard aan de cijfers geknutseld zal worden.

  Mocht het aantal besmettingen de pan uit rijzen dan zal de verlenging van de paspoort een ideaal middel zijn om enkele andere verregaande maatregelen niet te hoeven gebruiken. Ook experts zien wel een heil in een toekomst met een coronapaspoort, zij vrezen namelijk voor de komst van mutaties:

  “Het is mogelijk dat het in het najaar, wanneer het coronavirus weer actiever wordt of nieuwe varianten opkomen, het toch nodig is om weer een aantal beperkende maatregelen in te voeren. Het kan daar in dat beleid goed passen om het coronapaspoort te gebruiken om naar het restaurant te gaan, of in het openbaar vervoer of naar bijeenkomsten.”
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/hugos-ministerie-over-coronapaspoort-mogelijk-ook-nog-na-de-zomer-nodig/

  • Inderdaad. Er wordt al voorspeld dat de corona weer actief wordt. Goed he, die voorspellingen. En bill gates heeft het ook al voorspeld voor de herfst. Dus je kan er zeker van zijn dat er weer een aanval komt op de mensheid onder het mom vd covid. Ze zijn op vakantie geweest dus het kan weer losbarsten!

  • Ik hoorde vanavond al de eerste indicaties voor de beperkende maatregelen op de radio: “ze komen terug van vakantie uit Portugal en de covid stijgt.” Dus, de inprenting begint alweer.

  • Wat heeft dat met het weigeren van klanten die zijn ingeënt te maken?
   Corona steun was er niet om alle corona gedachtes en maatregelingen te steunen, maar vanwege de verplichte sluiting omdat ze een corona verhaal bedacht hebben waar we allemaal dood aan gaan.
   Of als winkel failliet aan kunnen gaan.

  • Juist Bert.
   Bovendien verliezen die mensen al genoeg inkomen door hun verstandige besluit. Waarom verplicht de corona-steun ze tegen besmetting door uitgewasemde eiwitten?

 7. Ik steun deze mensen TOTAAL niet. Nu ze een omzetverlies hadden van 90% gaan ze dit nu doen, wetende dat dit niet te controleren is. Zal een héél soepele controle worden. Het is natuurlijk de bedoeling dat ze alle klanten weer in hun zaak krijgen. Tsja, het blijven zakenmensen hé.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in