De BBC staat onder druk, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. Verschillende aanklagers hebben in de VS een rechtszaak aangespannen tegen de BBC en anderen wegens online censuur. Terwijl in het Verenigd Koninkrijk vreedzame demonstranten de voorkant van BBC-gebouwen bedekten met stickers en posters, schrijft Rhoda Wilson.

Op 10 januari kondigde Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter en hoofd van Children’s Health Defense, aan dat hij en enkele andere aanklagers een baanbrekende nieuwe rechtszaak hebben aangespannen tegen de BBC, The Associated Press, Reuters en The Washington Post.

De rechtszaak beschuldigt deze nieuwsorganen van samenwerking met verschillende Big Tech-bedrijven om “collectief online nieuws te censureren”, waaronder verhalen over covid-19 en de presidentsverkiezingen van 2020 die niet in overeenstemming waren met de officiële narratieven over deze kwesties.

Drie dagen eerder werden BBC-gebouwen in het Verenigd Koninkrijk beklad met stickers met boodschappen en foto’s van mensen die door covid-injecties om het leven waren gekomen.

Op haar Telegramkanaal luidt de slogan van de campagne: “De media logen en mensen stierven.” De groep organiseert over drie weken, op 11 februari, nog een protest. Er zijn ook protesten gepland in andere landen, zoals Parijs (Frankrijk) en New York (VS).

Het volgende werd oorspronkelijk gepubliceerd door The Gateway Pundit:

De mensen hebben er genoeg van. Ten minste zes gebouwen van de BBC in het Verenigd Koninkrijk waren bedekt met borden en foto’s van mensen die zijn overleden aan het covaccin.

De rally met de naam “media is het virus” werd gehouden op zaterdag 7 januari en werd georganiseerd door drie verschillende groepen: The People’s Resistance, Freedom Fighters en The North Unites.

  Pandemienarratief ondergaat radicale ommekeer

Ten minste zes BBC-locaties waren tegelijkertijd het doelwit van de rally: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham en BBC Barrack Rd, Newcastle.

“De BBC zijn verraders van ons land,” aldus een bericht op Telegram. “Alle spotmedia zijn verraders van ieders land en zijn dat al heel lang,” vervolgde de post.

De groepen plakten stickers op de ramen van BBC met foto’s van de mensen die aan het vaccin zijn overleden.

“BBC-gebouwen kregen vandaag wat WAARHEID,” luidt een post op Telegram. “Genoeg is genoeg….de media zijn medeplichtig aan de grootste misdaden tegen de mensheid en moeten ter verantwoording worden geroepen voor de doden en de schade die onze vrienden en families is aangedaan.”

Hier is nog een video:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPro-Vaxx Dilbert schepper Scott Adams geeft rijkelijk toe “De Anti-Vaxxers winnen”
Volgend artikelDe Amerikaanse Abrams gevechtstank is niet wintergeschikt (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. “March 7, 2011 – A five-year, $20 million grant awarded to the BBC World Service Trust by the Bill & Melinda Gates Foundation in December blurs the lines between funding for traditional media and public education, the Seattle Times reports.”
  ” March 13, 2012 – The Bill & Melinda Gates Foundation has funded another media outlet, something called the BBC, to do a television show on global health.”
  ” Dear British Broadcasting Corporation,
  could you please tell me if the BBC received approximately £5 million pounds from the Bill Gates foundation in 2019. Thankyou.” https://www.whatdotheyknow.com/request/bill_gates_donation_2#incoming-1695985
  ” September 1, 2022 – The Bill and Melinda Gates Foundation has provided millions of pounds in funding to the British Broadcasting Corporation (BBC) over . . ”
  http://bigtechtopia.com/2020/09/bbc-receives-millions-from-the-gates-foundation/
  etc., etc. And the list goes on and on . . .

 2. Komt die weer, sorry maar ik móet het nog maar eens zeggen:
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  Het is ongelooflijk belangrijk om bij de waarheid te blijven.
  Alleen dan heeft de mens nog een kans(je).

 3. De covidterreur van de BBC en ITV was ongekend. Bij elk reclameblok kwam Chis Vetti pontificaal in beeld om te vertellen hoe erg het allemaal was. Heel intimiderend. Tijdens de lockdowns scrollde op het beeld van de tv programma’s een vermanende tekst over het beeld; iets van “stay indoors, together we will get the virus under control”.

 4. Elke MSM was omgekocht om hetzelfde verhaal te vertellen over Covid. Mensen moesten bang zijn. Angst onderdrukt het logische denken. We hebben te maken met een maffia die duizenden jaren oud is. Over enorm veel geld beschikt, Rothschild, centrale banken in 196 landen. Rockefeller in de olie. Via Blackrock in alle grote internationale ondernemingen investeerd. Een meerderheid heeft in alle bestuurraden van deze ondernemingen. Een NV is het gif van de wereld. Een NV wordt overgenomen door het grootgeld. Dat is de hele truc, naast het bezitten van de banken om geld te printen. In Jip en Janneke taal. De centralebank print geld voor kostprijs 10 miljoen. De biljetten zijn 100 miljard waard. Die worden in omloop gebracht en BANG, we hebben 100 miljard schuld bij de centrale bank. De centrale bank is in handen van een particuliere familie. Terwijl het geld in een land het bezit van alle mensen zijn. Printen we bij omdat de bevolking groeit of we rijker worden? Dat is geen schuld, want het geld is van de mensen. Ons is al 400 jaar wijs gemaakt dat we dan schuld hebben. De hele leer van de economie is daar op gestoeld, Kaynes. Daarom is het een nep wetenschap. Als we goud backup hebben voor geld vermeerdering, dan is er geen schuld. Waarom staan de Rockefellers en de Rothschilds nietin de quote 500? De Rothschilds worden geschat op 45000 miljard! Allemaal gestolen via de centrale banken die zij in beheer hebben. Landen zijn ook geen landen meer, maar BV’s geregistreerd bij kamers van koophandel als BV. U bent het ingelegde aandeel op het moment dat je wordt aangedragen voor geboorte. U wordt verhandeld op uw toekomstige belastingbetalingen. Uw nageboorte is de erfgenaam. Na uw 7e levensjaar bent u onder maritieme wetgeving niet meer vermist maar dood. Uw nageboorte zal nooit uw erfenis opeisen. Dit kkgebroed eist dan de volle inleg op uw ‘aandeel’. U wordt bestolen, want u leeft nog. En betaald belastingen vrolijk. Kijk naar de belastingbrief. Uw aanslag. Uw naam is in Hoofdletters. Volgens de Boston dictionary of advocates is een naam in Hoofdletters Void. Void is niet bestaand. Leeg of in ons geval dood. Met al dat extra geld, wat startte met de grote brand van London in 1666. Toen de toenmalige koning van Engeland geld nodig had om London op te bouwen. Werden zijn onderdanen verkocht aan de geldgevers. En daarna zijn door oorlogsvoering en vernedering de hele wereld overgenomen door die zogenaamde goede geldscheppers. Dit hele systeem gaat down. Er zijn er zelfs van die familie die nu meewerken. Ze moeten allemaal dood, ze kwamen achter onze kinderen aan via Covid. An eye for an eye. Simon Wiesenthaler 2.0. Maar dan goed.

  • Als de Rothschilds hun vermogen gaan delen met alle mensen op aarde hetgeen niet gaat gebeuren komen alle 7,8 of 8 miljard mensen te staan op de Quote-lijst, want het gaat om een bedrag van schrik niet 70 miljoen.

 5. Nou dacht ik een paar jaar terug, dat het toeval was, maar toen de democraten “wonnen” in USA, stop[te Antifa en BLM met hun zeer zwaar criminele acties.

  Ik dacht toen: dat is of toeval, of ze staan op de betaallijst van de dems.
  Tucker Carlson dacht ook dat ze van de dems waren
  ———————
  het tweede punt:
  In de jaren 50-60 kon je een wapen kopen in USA, vaak zelfs zonder registratie; zelfs een kleuter kon dat; als hij maar geld genoeg had.

  De eerste mass shooting was in 1999…..

  Dus het bezit van een wapen zegt niks; maar wel andere factoren.

  Personelijk ben ik van mening dat we meer 6 jarige USA leerlingen in onze lagere scholen moeten nemen; lost het probleem van verwijving van onderwijzers op…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in