Eerder dit jaar – op 29 maart om precies te zijn – besteedde Rachel Maddow, de presentatrice van een hooggewaardeerd MSNBC-kabelprogramma, een aanzienlijk deel van haar show aan het ophemelen van de vermeende werkzaamheid van de vaccins. Maddow beweerde onder andere dat er bewijs was dat vaccinatie bescherming bood tegen infecties, schrijft Vasko Kohlmayer.

Vervolgens verklaarde zij dat de vaccins een einde zouden maken aan de pandemie door de overdracht te stoppen. Dit zijn enkele van de beweringen die ze die avond deed:

“We weten dat de vaccins goed genoeg werken dat het virus stopt bij elke gevaccineerde persoon… Wat dit betekent is dat we er kunnen komen met vaccins. We kunnen dit ding beëindigen… Een gevaccineerde persoon wordt blootgesteld aan het virus. Het virus infecteert hen niet. Het virus kan die persoon dan niet gebruiken om ergens anders heen te gaan. Het kan een gevaccineerd persoon niet als gastheer gebruiken om meer mensen te krijgen.

Dat betekent dat de vaccins ons naar het einde van dit alles zullen leiden. Als we maar snel genoeg zijn om de hele bevolking te laten vaccineren. Het is groot nieuws!”

Maddow’s beweringen werden ondersteund door haar gast in de uitzending Rochelle Walensky. Dr. Walensky is, zoals u wellicht weet, de directeur van de CDC en wordt beschouwd als een van ’s lands beste experts op het gebied van infectieziekten. Dit is wat Dr. Walensky die dag tegen Maddow zei:

“We kunnen bijna het einde zien. We vaccineren zo snel, dat onze gegevens van de CDC vandaag suggereren, weet je, dat gevaccineerde mensen het virus niet bij zich dragen, niet ziek worden, en dat het niet alleen in de klinische proeven is, maar dat het ook in de echte wereldgegevens is.”

Er was echter één probleem met die beweringen. Bijna alles wat die avond in Maddow’s uitzending werd gezegd over de vaccins was onnauwkeurig en onjuist. Het was niet waar dat de vaccins bescherming zouden bieden tegen infectie, overdracht zouden stoppen of een einde aan de pandemie zouden maken. Een paar maanden later was de waarheid niet meer te verbergen.

  Angstaanjagende oversterfte toename sinds de invoering van het COVID-19 vaccin - Alle Gevaccineerden DOOD tegen 2025?

Snel vooruit naar 5 augustus van dit jaar. Op die dag gaf Rochelle Walensky een opzienbarende verklaring af aan CNN toen ze sprak met Wolf Blitzer in zijn programma The Situation Room. Verwijzend naar de vaccins, zei ze:

“Wat ze niet meer kunnen doen is overdracht voorkomen.”

Dit was een verbluffende bekentenis van een vrouw die nauwelijks vier maanden daarvoor de vaccins had aangeprezen als de oplossing voor de pandemie.

Door in de beginfase van de vaccinatiecampagne verkeerde informatie te verspreiden, slaagden volksgezondheidsfunctionarissen zoals CDC-directeur Rochelle Walensky, Dr. Anthony Fauci en hun collaborateurs in de mainstream media erin grote delen van de bevolking te misleiden en een vaccinrun aan te wakkeren. Het valse narratief dat zij verkondigden greep zo diep in de publieke psyche dat veel anderszins redelijke mensen zo wanhopig waren om zich te laten inenten dat zij bereid waren de regels te overtreden en ten koste van hun meer kwetsbare en hulpbehoevende medeburgers aan de vaccinatielijn te trekken.

Nu blijkt dat hun haast om zich in te laten enten vergeefs was. De vaccins hebben hen nooit echt beschermd tegen de Deltavariant die in de eerste helft van 2021 in de VS overkwam. Bovendien zijn veel van degenen die eerder dit jaar hun injecties hebben gekregen, praktisch gezien ongevaccineerd, aangezien de antilichamen die door het vaccin worden opgewekt, bij de meeste mensen binnen zes maanden verdwijnen. Vraag het maar aan de Israëli’s van wie het Covid-paspoort nu is verlopen, hoewel zij eerder dit jaar een volledige kuur van het Pfizer-protocol hebben gekregen.

Erger nog, er is alle reden om aan te nemen dat het verspreiden van verkeerde informatie door mensen als Walensky, Fauci en andere establishment deskundigen over de werkzaamheid van vaccins opzettelijk en weloverwogen was. Zij zijn immers deskundigen op het gebied van de virologie en als zodanig moeten zij hebben geweten dat deze vaccins alleen maar konden falen als gevolg van de neiging van dit virus om te muteren.

  Wereldwijde gegevens suggereren dat volledig gevaccineerde Amerikanen, Australiërs, Britten, Canadezen en Duitsers AIDS ontwikkelen

Meer dan een maand voordat Rochelle Walensky haar valse beweringen deed in de Rachel Maddow show, schreven wij het volgende:

“Hier is de waarheid: Het is niet mogelijk om een effectief vaccin te bedenken voor het type virus dat COVID-19 veroorzaakt. Waarom?… Coronavirus is een type virus dat sterk muteert en daardoor is het onmogelijk om een vaccinatie protocol te bedenken dat de verspreiding ervan zou stoppen. Elke bona fide viroloog weet dit. En toch is het publiek hierover niet ingelicht. Integendeel, deze cruciale informatie wordt actief onderdrukt.”

Deze woorden verschenen op dit nieuwsportaal op 13 februari van dit jaar, meer dan zes weken voordat Walensky verscheen bij Maddow, waar zij ten onrechte beweerde dat de vaccins de verspreiding tegenhielden.

We brengen dit niet naar voren omdat we een schouderklopje willen krijgen. Wij wijzen hierop in de hoop de ogen van de mensen te openen voor de immense fraude die door de vaccinlobby wordt gepleegd op het publiek.

Hoewel wat wij hier schreven volledig indruiste tegen het officiële narratief dat destijds door de establishment deskundigen en massamedia werd verkondigd, bleek onze inschatting juist te zijn.

Als deze niet-wetenschapper, door gewoon wat eerlijk onderzoek te doen, correct kon voorzien dat de vaccins er onvermijdelijk niet in zouden slagen de overdracht te stoppen, hoe zit het dan met de deskundigen? Zij moeten dit al die tijd geweten hebben. En toch kozen zij ervoor de waarheid niet te vertellen, maar in plaats daarvan relevante informatie te onderdrukken en zich bezig te houden met pro-vaccin propaganda en misinformatie.

Waarom hebben zij dit gedaan?

Omdat zij de handlangers zijn van de farmaceutische lobby en de bedrijven die de vaccins produceren. Voor het geval u het nog niet wist, een aanzienlijk deel van de financiering van het CDC is afkomstig van de farmaceutische industrie. Als u de donorlijst van de CDC Foundation bekijkt, zult u bekende namen tegenkomen als Pfizer, Johnson & Johnson, en AstraZeneca. Men kan alleen maar wensen dat Rachel Maddow CDC-directeur Rochelle Walensky enkele vragen zou hebben gesteld over belangenverstrengeling.

  Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccins

In plaats van te proberen serieuze journalisten te zijn, fungeren Rachel Maddow en haar collega’s in de mainstream media slechts als propagandisten voor het Covid establishment en de geldbelangen die daarachter zitten. Zij zijn wat Lenin “nuttige idioten” placht te noemen.

De propaganda werkt nog steeds, aangezien de deskundigen van het establishment en hun spreekbuizen in de media nog steeds hun baan hebben, terwijl de nieuwsorganen die de waarheid publiceren worden belasterd en het doelwit zijn van Big Tech. Door de oligarchen in Silicon Valley op social media worden gecensureerd en door de algoritmen van Google worden gedegradeerd en het de mensen moeilijk maken om toegang te krijgen tot de waarheid.

Maar dit alles maakt deel uit van de alternatieve realiteit waarin we vandaag de dag leven.

Onder het gewicht van het bewijsmateriaal werden de vaccinventers die hebben gelogen over de aanvankelijke effectiviteit van de vaccins, gedwongen hun koers te wijzigen. Nu beweren zij dat, hoewel de vaccins de overdracht niet stoppen, zij toch beschermen tegen ernstige Covid of de dood. Maar deze bewering is net zo vals als hun oorspronkelijke leugen. Wij hebben hen hierop aangesproken in het stuk getiteld De vaccins stoppen niet ernstige Covid of dood (Nederlandstalig), dat u op uw gemak kunt doornemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelALERT: Israëlische moeder smeekt om hulp na pogingen van leger om haar kind gedwongen in te enten 
Volgend artikelDriekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de “volledig gevaccineerden” – Gezondheidsautoriteit: “Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

   • Voor de goede orde: de intro van deze Catherine is verdwenen. Alsook mijn reactie daarop. Ik stelde namelijk dat de intro/link SPAM zou zijn en dat ikzelf dit niet zou aanklikken. Ieder voor zich, maar mijn invalshoek bij deze. Bovenstaande reactie mijnerzijds hangt nu in het luchtledige en kan op het verkeerde been brengen en dat is niet mijn bedoeling of zo bedoeld !!

  • Even verder gekeken. Opvallend dat de netwerken van waarheidszoekers besmeurt worden met PORNO. Doel waarschijnlijk om mensen A) hiertoe te verleiden; B) daar zelf een stuiver aan over te kunnen houden; C) de beheerders van deze netwerken ertoe over te halen om de mogelijkheid tot reageren door de mensen die deze sites bezoeken om zich te informeren te SLUITEN. Hetgeen uiteraard ten goede komt aan de censuur-geile-satanische-oppositie. Linken met ly erin hebben grote kans u naar porno te verleiden, zoals bit/ly & go/ly. FUCK OFF THOSE IDIOTS.

 1. Opnieuw misleiding, namelijk welk virus?

  Niet geïsoleerd dus niet bestaand.

  Ik wordt moe van dit soort verhalen van de zogenaamde truthseekers, zij misleiden opnieuw.

 2. Zonder referentie naar bronnen met cijfermatige onderbouwing, datasets, foutberekeningen etc. kan alles beweerd worden met mensentaal. Het tegenovergestelde kan evengoed worden beweerd. Goedgelovigen laten zich zo misleiden door dit soort onzinpraatjes als waar te accepteren/beschouwen.

 3. De serumverkopers wilden gevrijwaard zijn van eventuele problemen.
  Dit was vooraf al geregeld.
  Da’s toch genoeg om te weten dat ze geen vertrouwen in eigen product hebben?

 4. Wat in al die verhalen niet wordt gezegd is dat de antilichamen die worden gemaakt door het vaccin reageren op het virus zoals dat in 2019 voorkwam. Het virus is inmiddels door de vele mutaties zo verandert dat die antilichamen niets meer doen. Daarom zijn die vaccins waardeloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in