Er zijn opnames opgedoken van een interview dat miljardair Bill Gates in 2020 deed met CBS News over de “pandemie”. Norah O’Donnell wees erop dat de bijwerkingen van het Moderna-vaccin zorgwekkend zijn.

Na de tweede dosis ondervond ten minste 80 procent van de proefpersonen systemische bijwerkingen, variërend van ernstige rillingen tot koorts, aldus O’Donnell. Zij vroeg Gates of deze vaccins veilig waren, bericht Uncut.news.

Hij antwoordde dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de zaak “grondig zou onderzoeken”. De bijwerkingen zijn “niet super ernstig”, stamelde Gates. “Ze veroorzaakten geen blijvende gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen te induceren.”

O’Donnell benadrukte dat al degenen die hoge doses kregen bijwerkingen ondervonden. Gates, die veel “eh” zei en onrustig in zijn stoel schoof, herhaalde dat het niet al te serieus was. “Het was gewoon super pijnlijk,” zei hij.

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn,” lachte hij. “Ik verwacht dat de FDA dit ondanks de druk in de gaten zal houden.”

Gates werd ook gevraagd hoeveel doses er nodig zijn. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin werkt na één dosis, zoals we aanvankelijk hadden gehoopt. Wij hopen dat twee doses voldoende zijn, hoewel oudere mensen soms meer nodig hebben.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  De waarheid doet pijn: 96% van de omicrongevallen in Duitsland zijn onder de volledig gevaccineerden

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw luchtaanval op Kiev: “De Russen stuurden verschillende golven Shahed” – Kritieke infrastructuur was het doelwit
Volgend artikelNBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Mensen die tijdens het spreken veel hun handen gebruiken proberen daarmee hetgeen ze vertellen te benadrukken, omdat hun woorden alleen te weinig inhoud hebben.
  Het is een subtiele vorm van overdrijven.
  Let ook eens op de soms verkrampte houding van zijn afzonderlijke vingers tijdens zijn praten.
  Het lijkt op een subtiele beperking van zijn motoriek.

  • Spreken is dan ook maar 10% van conversatie die andere 90% is de lichaamstaal waar de handen een onderdeel van zijn. Maar de westerse mensen zijn getraind dat alleen het gesproken woord te volgen en niet de lichaamstaal.

   • Beste Immortal,
    Men vereerd Gates niet, men vereerd het geld wat hij heeft uit te geven.
    Zodra Gates geen geld meer heeft, laat men hem vallen als een baksteen.
    Het overgrote deel van de mensen en instellingen zijn opportunistisch.

    • Mensen kunnen huichelen tegen de klippen op als ze er voor hen zelf voordeel valt te halen.
     De meest betrouwbare mensen kun je vinden aan de onderkant van de samenleving (uitzonderingen daargelaten)

  • @Tigron.
   Idd Gesticuleren.
   Eigenlijk mateloos irritant.
   Het als een hersenloze garnaal steeds maar met je handen je gelijk benadrukken .
   Ook met documantaires steeds weer die praat koppen met hun handbeweging .
   Lijkt veel op vissers latijn ZOO groot .
   Durf te zeggen dat ik zelden tot nooit die bewegingen maak .
   Kortom heel storend gedrag . 🙂

 2. Yup, net als dat gejatte besturings systeem van hem. Hoe heette dat ook weer? Ow ja, windows! Haperd, loopt telkens vast en zit vol achterdeurtjes en is bevattelijk voor virussen, en het geeft je telkens ongevraagd updates (boosters) wanneer je opstart.
  Ik wenste dat ik ook door al mijn mislukkingen miljardair was geworden.

  • >>> en het geeft je telkens ongevraagd updates (boosters) wanneer je opstart. <<<

   Is wel te omzeilen maar blijft uiteindelijk een kl*te OS

   Mijn Desktop draait nog wel lekker op seven pro. maar daar blijft het bij. Ging helemaal fout met al die telemetrie etc en werkelijk alle info die men doorstuurt naar..

   Nog een tip (gebruik ik al weer wat jaartjes): het progje keyscrambler (handig mocht onverhoeds ergens toch tegen een keylogger aanlopen..)
   Weet alleen niet of welke OS's ze ondersteunen. In elk geval dus windhoos 😉

   http://www.qfxsoftware.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in