12 tot 20-jarigen, jonge mensen die vroeger gezond waren sterven nu en worden blijvend kreupel gemaakt door de COVID injecties.

Soms doen koude woorden als tekst op een scherm gewoon geen recht aan tragedies als deze.

Dus hier is een video eerbetoon voor die kinderen en jonge volwassenen die zijn gestorven en permanent gewond zijn geraakt als gevolg van het gedwongen krijgen van een experimentele COVID-19 injectie, of jonge mensen die voor de gek werden gehouden om die beslissing voor zichzelf te nemen, en nu ofwel dood zijn of diep spijt hebben van hun beslissing omdat hun leven is geruïneerd.

Er is geen weg terug.

Dit is van het HealthImpactNews Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

  Ken je iemand die een covid "variant" heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld
Vorig artikelEen tsunami van chronische ziekte en dood
Volgend artikelOpnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: “Ik kan het niet met mijn geweten verenigen om door te gaan met vaccineren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Het zal jammer genoeg zo zijn. En het wordt nog veel erger. KLAUS SWAB heeft zelf al gezegd dat dit erger zal zijn als de 2e wereldoorlog. En ik geloof deze tiran die samen met z’n clubje allang een beeld heeft gevormd voor de toekomst. Hij is een fascist van de bovenste plank. Dit is de 3e wereldoorlog. Alleen wordt het bedekt onder een dekentje van gezondheid zorg. Maar denk wel dat we allemaal zelf betalen voor onze destructie. Via belasting en verplichte gezondheidszorg waar we Totaal niet meer op kunnen bouwen en vertrouwen. En dat was waar ik altijd zo trots op was. Dat wij konden rekenen op de gezondheidszorg. Want zoveel landen hebben dat privilege niet. Maar nu zou ik liever ergens anders zijn. Maar dat gaat niet meer. Omdat je een vaccinatie paspoort nodig hebt. En dan…waar is het nog veilig. Nooit gedacht dat de 3e wereldoorlog zo stiekem zou optreden. Maar dat is wat het is. Heel veel sterkte voor iedereen. Gevaccineerd of niet. Jullie zijn allemaal slachtoffers

  2. SCHWAB. heeft al gezegd dat hij het internet ook wil immuniseren. En ik weet al wat hij bedoelt. Er zijn al veel filmpjes in de ban gedaan. En op de dag dat ik begon reacties te schrijven heeft Google besloten om mij van Frontnieuws te blokkeren. Maar ik heb het kunnen herstellen. Alleen jammer dat die belangrijke filmpjes van hem en Bill Gates nu in de ban zijn. Zelfs op de geschiedenis zijn ze weg. Als ze eerder zo openlijk durfden te zeggen wat ze dachten voor de toekomst waarom wordt het dan nu verduisterd. En dan te weten dat wat ze doen pas in 2030 voltooid zal zijn. Dus…veel langer dan de 1e en 2e wereldoorlog bij elkaar. En dan heeft SCHWAB gelijk. Dit wordt erger dan de wereldoorlog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in