Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

Lid van de adviescommissie voor vaccinatie van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid en plaatsvervangend hoofd van het grootste ziekenhuis van Israël, professor Arnon Afek, vertelt het publiek dat het zich niet alleen moet voorbereiden op het nemen van hun vierde “booster”-injectie, maar ook op hun vijfde, zesde en zevende, bericht Informationliberation.com.

“Degenen die denken dat we geen boosters meer hoeven te nemen, hebben het mis. We zullen de vierde, vijfde, zesde en zevende prik moeten nemen,” zei Afek maandag.

“Zolang de pandemie voortduurt op plaatsen zoals Afrika, waar slechts weinigen gevaccineerd zijn, zullen zich nieuwe varianten van COVID-19 ontwikkelen en de noodzaak om ons daartegen te beschermen met vaccins, zal blijven bestaan,” zei hij.

De CEO van Pfizer, Albert Bourla, die onder één hoedje lijkt te spelen met de Israëlische regering, heeft herhaaldelijk gezegd dat mensen “jaarlijkse hervaccinaties” nodig zullen hebben.

De CEO van BioNTech beweerde woensdag dat ze binnenkort een Omicron-specifieke injectie hebben, maar dat mensen zich moeten haasten om hun “booster” nu te nemen in plaats van te wachten.

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern zei dinsdag tijdens een interview dat “er geen eindpunt komt aan dit vaccinatieprogramma.”

  Overal in het Verenigd Koninkrijk worden tijdelijke mortuaria geopend om het grote aantal sterfgevallen op te vangen

Ze vertellen ons precies wat ze van plan zijn en toch willen veel mensen hen niet geloven.

Zoals ik al herhaaldelijk heb gezegd, is dit de “voet-in-de-deur techniek” uit het boekje:

Foot-in-the-door (FITD) techniek is een nalevingstactiek die erop gericht is een persoon te laten instemmen met een groot verzoek door hem eerst te laten instemmen met een bescheiden verzoek.

Deze techniek werkt door een band te creëren tussen de persoon die om een verzoek vraagt en de persoon aan wie dat verzoek wordt gedaan. Als een kleiner verzoek wordt ingewilligd, dan voelt de persoon die instemt zich verplicht om in te blijven stemmen met grotere verzoeken om consistent te blijven met de oorspronkelijke beslissing om in te stemmen. Deze techniek wordt op vele manieren gebruikt en is een goed onderzochte tactiek om mensen te laten instemmen met verzoeken. Het gezegde verwijst naar een deur-aan-deur verkoper die met zijn voet de deur tegenhoudt, waardoor de klant geen andere keuze heeft dan naar het verkooppraatje te luisteren.

Op 31 augustus namen twee top-vaccinregulatoren van de FDA ontslag uit protest tegen het plan van het Biden-regime om boosters te lanceren zonder enige veiligheidsgegevens, waarna de injecties weken later werden goedgekeurd op basis van het “onderbuikgevoel” van de leden van het FDA-vaccinadviespanel.

Toen hij de inentingen voor kinderen van 5 tot 11 jaar steunde, zei Dr. Eric Rubin, lid van het adviespanel van de FDA: “We zullen nooit te weten komen hoe veilig dit vaccin is tenzij we het beginnen te geven.”

Dit is de “wetenschap” die ze ons vertellen te “vertrouwen.”

  Ontmaskerd: Facebook's 'onafhankelijke' COVID Factchecker site FactCheck.org gefinancierd door een $1.9 miljard vaccinlobby

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE IsraëliërsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOperatie Uitroeiing – Het plan om het menselijke immuunsysteem te decimeren met een door het laboratorium gegenereerde ziekteverwekker
Volgend artikelDe gewone Duitser juichte ‘Sanitaire Maatregelen’ tegen Joden toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. In dat twitter draadje schreef iemand dit:

  Imagine releasing a product that doesn’t properly do what you promised it would do…
  and then blaming the malfunction on people who did not purchase said product…
  whilst telling those who bought it that they must buy it again every few months.

  Now imagine you also have to buy the product to keep your current job… Perhaps even to go to a concert, gym, or shop.
  And if you criticise or even question the efficacy of the product or its rollout, you get insulted, slandered, and perhaps deplatformed.

  Imagine that if the product hurts you, then you are not allowed to sue the manufacturer… They have full legal immunity.
  In fact, even if it hurts you, you are told you must buy it again, or you’re a bad person.
  It’s actually taboo to even talk about the fact that it hurt you.

  Also, imagine the manufacturer of this product had to pay out one of the biggest lawsuits in history, due to dishonesty and malfeasance.
  And they don’t want to give the public full data about the product and research for another 75 years.

  Of course, this is all hypothetical.
  Nobody would consider this a realistic nor reasonable way to handle any product.

  Merely working on my fiction writing skills for a future dystopian novel, set in a time when humans have gone mad and nothing makes sense.

 2. Echt, hoe lang gaan mensen nog braaf achteraan aansluiten voor een volgende gifspuit? Wie trapt hier nog voor een derde, vierde, vijfde keer in? Het is al stom om er één keer in te trappen, nog veel stommer om ook een tweede keer je mouw op te stropen, maar dan nóg een keer en nóg een keer en… en… De mensen die nu weer braaf die spuit gaan halen mogen echt ter plekke omvallen. Ze vragen er echt helemaal zelf om. Hoe meer er omvallen en hoe sneller hoe beter. Dit geldt uiteraard niet voor onwetende kinderen en ouderen die gedwongen worden. Al die muilkorfdragende schapen mogen van mij uit het straatbeeld verdwijnen, wegwezen angsthazen, geef mij en het nog wel helder nadenkende deel van de mensheid ONZE VRIJHEID TERUG!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in