Een groep internationale advocaten en een rechter voeren een strafrechtelijk onderzoek uit naar het voorbeeld van de Grand Jury procedures in de Verenigde Staten, om aan het publiek al het beschikbare bewijs te presenteren van COVID-19 Misdaden tegen de Mensheid tot nu toe tegen “leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen” die hielpen, aanzetten of actief deelnamen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie. Dit onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk, dus JIJ kunt deel uitmaken van de jury.

Door een compleet beeld te laten zien van waar we voor staan, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond – is de procedure bedoeld om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en, als gevolg daarvan, de noodzaak voor het volk zelf om zijn soevereiniteit terug te nemen, en de noodzaak om eerst de maatregelen van deze pandemie een halt toe te roepen door te weigeren er aan te voldoen, en de noodzaak om hun eigen nieuwe systeem van gezondheidszorg, onderwijs, economie en rechtspraak op te starten, zodat de democratie en de rechtsstaat op basis van onze grondwetten zullen worden hersteld. Meer informatie www.grand-jury.net.

OPENING SESSION OF THE GRAND JURY PROCEEDING BY THE PEOPLES´ COURT OF PUBLIC OPINION | FEB 5TH 2022


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona Onderzoekscomité kondigt Onderzoeksjury Proces aanVolg Frontnieuws op Telegram

  Gevaccineerd door machines, gevolgd door machines: De mensheid wordt cel voor cel geüpdate
Vorig artikelKarma slaat weer toe nu 5 jonge dokters “plotseling en onverwacht” sterven, waaronder nog een bij een privé vliegtuigongeluk 
Volgend artikelHoe je je vrienden kunt “red pillen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Hoi, Gezien de mensenrechten die er sinds 2 jaar niets meer toe lijken te doen, zou je zomaar gelijk kunnen hebben. Maar het zal zeker een zeer grote impact hebben op het feit dat juiste informatie bij steeds meer mensen terecht komt. Hopelijk gebeurt dat op tijd zodat we ons met z’n alle niet opnieuw laten kloten door de volgende ‘pandemie’ van welke aard dan ook en eindelijk aan alle tirannie een einde komt. gr, marco

   • Inderdaad.
    Als er geschreven wordt dat dit geen juridische waarde heeft gaat deze persoon nog steeds uit vh denkraam vh oude systeem. Een systeem dat dus geheel kapot en failliet is. Als Marcus een beetje beter had opgelet en beter gelezen had had hij kunnen lezen dat deze zaak bij geen enkel bestaand rechtbank geaccepteerd werd en men was daardoor genoodzaakt het op eigen kracht te gaan doen en volgens Natural Law.
    En zoals je schrijft zijn alle grondrechten onder druk vd oligarchie opzij geschoven. Omdat het idd om de impact gaat bij het grote publiek zal het wel degelijk effect hebben. We leven nu immers in een informatie- en perceptie-oorlog.

    • Ik begrijp standpunt van Marcus.
     Ja, de impact van de truckers en nu deze volkstribunaal mogen we niet onderschatten.
     Maar als je goed had opgelet en iets geleerd uit voorbije jaren dan wist je dat we in oorlog zijn.
     En wat ben je met die waarheid in een oorlog?
     1. Doen we niks met die info dan gaan ze ons harder kloten want het zijn grote sadisten.
     2. Gaan we vredig de straat op met die info dan gaan ze ons ook harder kloten en geweld uitlokken..
     3. Gebruiken we wel geweld dan speel je in hun kaarten… want dat is hun natte droom.
     4. Met strategie en veel geweld maak je meeste kans en hoe sneller hoe beter want wie weet maken ze die virussen zelf. Bill Gates zei dat het ergste nog moet komen…
     Weet ook niet met zekerheid maar denk dat die volkstribunaal eerder bijzaak is; die truckers moet je goed in het oog houden want die staan nu aan het front! Die kunnen iets betekenen maar ook in de val gelokt zijn. We zullen het snel weten maar hoop dat jullie ook doneren of ginder gaan helpen.
     Het is onze morele plicht om mensen te helpen die iets voor ons kunnen betekenen.

   • … er zou wel eens een marburg kunnen komen, dat is de ebola, welke bloedingen veroorzaakt. Mbv de grafeen zou het zomaar kunnen. Dat is dan die “zombie pandemie” waar de geruchten nu over gaan. Hij komt uit Afrika (hee! en de omicron ook, toevallig he…)

    – Bleeding, usually from the eyes, and when close to death, possible bleeding from the ears, nose and rectum
    – Internal bleeding

    • Ja er zou wel eens… inderdaad maar ik ben gelukkig niet meer zo bezorgd voor egaal welk virus wat zou kunnen opduiken. Ben er wel van overtuigd dat het mens eigen immuunsysteem de beste bescherming biedt tegen welke ziekte dan ook. Ik probeer ook 1 ding in het achterhoofd te houden dat hoe dodelijker een virus is, hoe minder snel het zich kan verspreiden omdat het zijn gastheer doodt. Dus als ze weer op die propaganda tv staan te vertellen dat het heel erg besmettelijk is weten we eigenlijk al direct genoeg; Het kan geen kwaad. (tenzij je een slecht immuunsysteem hebt en waarschijnlijk onderliggende aandoeningen) gr, marco

     • Zo is dat; ik stel steeds vast dat veel mensen ons immuunsysteem onderschatten.
      Maar is dat niet de reden waarom de heren met hun wonder vaccins je immuunsysteem willen uitschakelen?
      Ze staan heel ver met – nanotechnologie – en niet jij maar zij willen baas worden over je eigen lichaam… Trouwens Bill Gates zei zelf dat veel meer opkomst is en in duivelse praktijken blijkt die vampier zeer betrouwbaar.
      We mogen misschien nog blij zijn dat ze dit soort vaccins gebruiken?
      Want met biotechnologische ontwikkelingen hebben ze ook de dreiging van bio wapens nieuw leven ingeblazen.
      Ze hadden evengoed wat rommel vanuit de lucht naar beneden kunnen droppen. En wat niet is kan nog steeds komen…
      Honderd kilogram miltvuur blijkt een echte killerbacterie te zijn.
      Je dropt het boven een stad en binnen een week zijn één tot drie miljoen mensen dood.
      De vraag is ook; in hoeverre kunnen ze een virus of bacterie manipuleren? Ik zou het niet weten.
      Ze hebben gelukkig allerlei verdragen ondertekent maar haha die zijn voor mij stukje papier geworden.
      En we weten heel goed dat het geen engeltjes zijn.

     • Voornaamste vergeet ik weer…
      Momenteel kan jij (gelukkig) nog steeds uw kostbaar immuunsysteem intact houden maar voor hoelang nog?
      Ze gaan alles uit de kast halen om aan je lichaam te prutsen.
      Voorbeeld: ben je niet gevaccineerd dan kan je niet meer aan je geld, ontvangt je geen steun meer, geen pensioen meer,…
      Denk dat een hoge boete van 150.000 euro je zeker over de brug zal halen, of niet?
      En stel je beland in ziekenhuis voor klein operatie waar je wel nieuw bloed moet ontvangen. In hoeverre zal dat bloed afkomstig van een gevaccineerde gefilterd worden? Ook veel leugens zijn afkomstig vanuit ziekenhuis. Ethiek, moraal tot zelfs de Eed van Hippocrates is daar SOMS ver te zoeken.

      • Ja, dat lijkt ook wel op ‘er zou wel eens’ stellingen. Feit is dat de wereld zo’n beetje op de kop staat en wat altijd goed was nu ineens fout blijkt te zijn. Maar inderdaad denk ik dat we sowieso het ziekenhuis, arts, prik en testlocatie zo goed mogelijk moeten proberen te vermijden. Een ander verhaal is de con en chem-trails waarmee ze al jaren het klimaat proberen te beïnvloeden door chemicaliën in de atmosfeer te dumpen. Natuurlijk onder het mom van een mooie naam ‘Geoengineering’ Wat kunnen we meer doen dan goed voor onszelf proberen te zorgen en je naasten steun te bieden als het nodig is. Ik weet het niet. Die boetes kan ik sowieso niet betalen.. gr, marco

       • Hoe dodelijker een virus is, hoe minder snel het zich kan verspreiden omdat het zijn gastheer doodt.
        Dat is vooral een ‘het zou wel eens’ stelling.
        Het is niet de dodelijkheid die de verspreiding alleen zal bepalen maar ook vele andere factoren.
        En denk ook niet dat dag na de besmetting plots pietje de dood voor je bed staat.

 1. Die mensen zijn intelligent en bedoelen het goed, daar kan geen mens nog aan twijfelen!
  Maar beseffen ook niet hoe diep de beerput is en dat wij er allang inzitten…
  Wij kunnen nog wel naar de hemel staren maar hoelang nog?
  Ik blijf ze natuurlijk steunen tot in de kist!

  • dat zijn wijze woorden.
   om het met de woorden van churchill te zeggen:
   “Het zou zelfs zover kunnen komen dat je zult moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op een overwinning, omdat het beter is te gronde te gaan dan te leven als slaven.”
   met de moed der wanhoop grijpen we iedere mogelijkheid aan. verloren hebben we al; alles is kapot!
   dalijk is alles wat nog overblijft milities te vormen om de werkelijke schuldigen uit te roken.

   • ?
    En deze is voor de mensen die hun vrijheid opgeven om op reis te kunnen…
    Benjamin Franklin:
    “Wie de vrijheid opgeeft om zekerheid te winnen, zal uiteindelijk beide verliezen”.

    Vraag mij af of tegenwoordig nog een groep bestaat om later de lakens uit te delen? Vroeger had je de verzetsstrijders maar nu de transseksuelen.

  • Ik lees dit met grote verbazing. Ze zijn het bedje aan het spreiden voor de volgende leugens, lees ik. Ze schrijven dat de nummers ziekenhuispatienten met corona veel hoger waren, en het “vaccin” werkte niet. Dus, het volgende “vaccin” gaat het wel worden? Let wel, het is een tabloid blad, dus niet toonaangevend in de journalistiek. Maar wel gretig om een bot toegeworpen te krijgen.

   “Exactly, the official hospitalization numbers have been shown to be 27 percent higher than the actual figure for how many there are in the hospital, simply because they have corona. We only know that now.”

 2. Zweden heft bijna alle beperkingen op: COVID niet langer een gevaar voor de samenleving.

  “We kunnen de samenleving openstellen”, stelt Zweden terwijl het bijna alle Covid-19-beperkingen opheft. De regering zal dit verzoek snel behandelen en zal ook een wetsvoorstel indienen om te herclassificeren dat Covid geen gevaar meer is voor de samenleving.

  https://humansarefree.com/2022/02/sweden-lifts-nearly-all-restrictions-covid-no-longer-a-danger-to-society.html

  • Welnee man… lees hier:

   “Additionally, specific instructions for people who are not yet vaccinated, as well as advice to remain at home when ill or suspecting you have Covid-19, will persist.”

   Hahah! Vax-vrijen worden nog steeds vals beschuldigd en gemeden als de pest.

   • Zo is dat!
    Wanneer die coronapaspoort, die vaccins, chip voor in je hand verdwijnt en al die zever daarrond dan wil ik er eens over nadenken. Die versoepelingen en excuses kloppen langst geen kanten daar moet iets achter zitten.

 3. Hier nog een lijst met namen die een aardige man postte op:

  https://hetanderenieuws.nl/leef-bewust-15-miljoen-nederlanders-die-niet-willen-boosten-is-dit-het-einde-van-de-qr-chantage/

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in