Big Pharma knechten in witte jassen zijn de meest vitale troeven voor de hele COVID-19 en de “vaccin”agenda. Deze groep herdert de massa’s lammeren naar hun slachtingen in ruil voor geldelijke compensatie. Artsen en andere gezondheidswerkers zitten niet alleen op de eerste rij bij de miljoenen doden en verminkten na injecties, maar hebben ook meer toegang tot medische tijdschriften en wetenschappelijke studies dan ieder ander. Maar om de een of andere reden, als je de statistieken mag geloven, heeft 96% van de artsen in de VS de dodelijke injecties toegediend gekregen. En het is geloofwaardig gebaseerd op de real-life, real-time resultaten, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Artsen hebben de neiging langer te leven dan mensen in andere beroepen, volgens een studie uit 2000 in het American Journal of Preventative Medicine. Het verschil zou nog groter zijn als artsen niet zo zelfmoordgevoelig waren. Uit een studie uit 2005 in het New England Journal of Medicine bleek dat het zelfmoordpercentage onder mannelijke artsen in de VS 40% hoger ligt dan onder de bevolking in het algemeen. Vrouwelijke artsen in de VS hebben een 130% hoger zelfmoordcijfer dan de algemene bevolking. Ongeveer 300 artsen plegen jaarlijks zelfmoord in de VS, volgens het Journal of the Missouri State Medical Association.

Men zou met recht kunnen stellen dat sommige van deze hoogbetaalde beroepsbeoefenaars in feite zelfmoord plegen door de injecties te krijgen. We hebben alleen al in de laatste zes maanden minstens 15 verhalen behandeld over jonge artsen die “plotseling en onverwacht” zijn overleden. Nu kunnen we er nog vijf aan toevoegen.

Dr. Stephen Codella – Cherry Hill, N.J.

Dr. Stephen E. Codella was slechts 31 jaar oud toen hij “vredig thuis overleed” op 27 januari, volgens zijn overlijdensbericht. Hij behaalde in 2016 zijn doctoraat geneeskunde aan het Kimmel Medical College van de Thomas Jefferson University. Dr. Codella voltooide zijn residentie in Interne Geneeskunde aan het Temple University Hospital. Hij was al behandelend arts toen hij werd toegelaten tot het Temple Pulmonary and Critical Care fellowship. Dr. Codella zou het programma in 2023 hebben voltooid.

Hij was een muzikant die gitaar, bas, drums en saxofoon speelde en een zinger/songwriter was. Dr. Codella was ook een zwarte band in karate. Al het personeel, de studenten, de faculteit en de gezondheidswerkers van Temple University moesten “volledig gevaccineerd” zijn tegen 15 oktober 2021. Dr. Codella laat zijn moeder en vader, die ook artsen waren, en zijn zus achter.

Dr. Neil Suresh Patel – New York

Dr. Neil S. Patel was een vitreoretinaal en voorste segment chirurg (oogarts). Hij is geboren in Quebec, maar woont sinds 1996 in New York City. Dr. Patel behaalde zowel zijn bachelor- als zijn masterdiploma aan de Columbia University voordat hij zijn artsendiploma behaalde aan het SUNY Downstate Medical Center in Brooklyn. In 2014 richtte hij New York Ophthalmology op. Het tijdschrift Newsweek heeft Dr. Patel opgenomen in de lijst van Amerika’s beste oogartsen voor 2021.

Dr. Patel, 45 jaar oud, overleed op 6 januari 2022. Hij wordt overleefd door zijn beide ouders en zijn zus. Natuurlijk kun je niet eens in een restaurant eten of naar de film gaan in New York City zonder een bewijs te laten zien dat je gentherapie-injecties hebt gekregen. Het staatsbrede boostermandaat voor alle gezondheidswerkers in New York gaat op 21 februari in.

Dr. Benigno D. Federici – Suffolk, Virginia

Dr. Benigno Federici “overleed onverwacht” op 24 januari, volgens zijn overlijdensbericht. Hij werd 57 jaar. Dr. Federici was een OB-GYN in het Sentara Obici Hospital in Suffolk. Hij was ook faculteit aan Liberty University College of Osteopathic Medicine.

Niettegenstaande het hierboven gelinkte federale mandaat voor gezondheidswerkers en het Sentara Healthcare “vaccin”-mandaat, is het 100% gegarandeerd dat Dr. Federici de injecties kreeg. Zijn weduwe, Jana Boyd, een tandarts, exposeerde trots foto’s en vaccinkaarten op Facebook van hun 11-jarige en 9-jarige zonen die op 15 november Pfizer mRNA-injecties kregen.

Batch #FK5127, die de jongens kregen, heeft ten minste 250 bijwerkingen die ermee in verband worden gebracht, volgens de website How Bad is My Batch.

Dr. Matthew Gnacinski – Erie, Pennsylvania

Dr. Matthew John Gnacinski overleed op 21 januari in het St. Vincent Hospital in Erie, volgens zijn overlijdensbericht. Hij stierf “als gevolg van complicaties van COVID-19.” Natuurlijk weten we allemaal wat dat werkelijk betekent. Dr. Gnacinski had verschillende reeds bestaande aandoeningen, waaronder granulomatose met polyangiitis die leidde tot twee niertransplantaties, een hartklepvervangende operatie, en dialyse gedurende acht jaar. Met andere woorden, het kan niet zo zijn dat hij nooit de injecties had mogen krijgen, voor zijn eigen bestwil.

Dr. Gnacinski was een apotheker bij CVS. Het bedrijf eiste dat alle apothekers volledig gevaccineerd waren tegen 31 oktober 2021.

Dr. Richard Jolkovsky – Avon, Minnesota

Dr. Richard Jolkovsky was cardioloog bij CentraCare Heart and Vascular Center in St. Cloud, Minnesota. Hij zat ook in de raad van bestuur van het ziekenhuis. CentraCare eiste dat alle werknemers op 15 december volledig waren ingeënt.

De 61-jarige arts had, net als veel van zijn collega’s, veel besteedbaar inkomen. Daarom bezitten veel artsen privé-vliegtuigen en halen ze pilotenvergunningen. Dr. Jolkovsky behaalde zijn privé vliegbrevet op 4 februari 2021, volgens de gegevens van de Federal Aviation Administration (FAA).

Dr. Jolkovsky en een passagier, de heer Kyle Fiebelkorn, stegen op maandag 31 januari rond 12.30 uur op in het Cirrus SR22 eenmotorige vliegtuig van de arts vanaf Flying Cloud Airport in Eden Prairie, Minnesota, volgens Fox 21 Duluth.

Een Cirrus SR22.

FlightRadar24.com, een website voor het volgen van de luchtvaart, meldde dat het vliegtuig “af en toe zijn weg terugvond” voordat het ongeveer 30 minuten na het opstijgen neerstortte. De FAA meldde dat het vliegtuig “vertrok en neerstortte onder onbekende omstandigheden.” Het vluchtpad vlak voor de crash werd nagespeeld op een simulator op basis van de vluchtgegevens.

Dingen worden echt dramatisch op het 2:03 tijdstip, met de neus van het vliegtuig op en neer stuiterend. Het vliegtuig verloor snel hoogte en stortte seconden later neer. Ondanks het neerstorten, was er geen explosie, en het vliegtuig was volledig intact. Misschien heeft de sneeuw de “landing” verzacht.

Het vliegtuig stortte neer net ten zuiden van de stad Hutchinson, Minnesota, nabij 145th Street en Plum Avenue.

Beide mannen werden per vliegtuig naar een ziekenhuis in Minneapolis gebracht. Dr. Jolkovsky overleed twee dagen later, op 2 februari, volgens zijn zoon, Ben.

Heer Fiebelkorn is in stabiele toestand. Het is aannemelijk, gebaseerd op het bewijsmateriaal, dat Dr. Jolkovsky ook in stabiele of betere toestand zou moeten verkeren, tenzij al die vreemde turbulentie in de simulatie een hartaanval of beroerte van de piloot was.

De Star Tribune in Minneapolis impliceerde dat dit Dr. Jolkovsky’s tweede vlucht in het vliegtuig was. In het voorgaande Facebook afscheidsbericht staat dat Dr. Jolkovsky zes jaar lang majoor was bij de luchtmacht. Maar een Facebook selfie van 7 november 2021 van Dr. Jolkovsky in een vliegtuig zegt dat hij pas vier jaar vliegt.

Er zijn geen verdere updates over de crash op het moment van publicatie.

Maar de witte jassen knechten blijven loyaal

Dr. Amir Khan is een National Health Service (NHS) arts in Engeland. Hij is ook een “televisiedokter” die werkt voor Good Morning Britain en voor ITV’s Lorraine show. Hij verscheen afgelopen donderdag in de laatste. Dr. Khan kwam op tv en zei dat hogere energierekeningen hartaanvallen en beroertes kunnen veroorzaken. Hij zei dat mensen in koude huizen vernauwde bloedvaten krijgen, wat de hartproblemen veroorzaakt. Met andere woorden, hij probeert hartaanvallen en beroertes bij jonge mensen verder te normaliseren, in plaats van alleen maar te zeggen dat mensen zullen rillen en het koud zullen hebben omdat, het koud is.

Artsen, met name in de Verenigde Staten, zijn zakenmannen en -vrouwen. Het zijn entiteiten met winstoogmerk die commissies verdienen wanneer ze je vastpinnen op medicijnen van de grote farmaceutica, je kankerbehandelingen laten ondergaan, je injecteren met Pfizer/Moderna mRNA, enz. Het feit dat deze mensen te dom zijn om zichzelf te redden van de dodelijke injecties zegt alles wat je moet weten.

We hebben al eerder gesteld dat de gezondheidszorg er heel anders uit zal zien in de komende 4-5 jaar. Oudere dokters zullen sterven en op natuurlijke wijze met pensioen gaan, zelfs zonder de injecties. Alle jongeren die de oude mannen en vrouwen moeten vervangen, sterven “plotseling en onverwacht” in 2021 en 2022. Ze kiezen allemaal voor de dood door zich vrijwillig aan te melden voor de grote menselijke slachting. Maar er is een methode voor de waanzin in verband met de machthebbers die dokters en verpleegkundigen willen doden. Alleen de tijd zal leren waarom.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID en de Wet van KarmaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe zijn allemaal verstrikt in het Web van de Elite
Volgend artikelOpeningszitting van de Onderzoeksjury-procedure door het Volkstribunaal van de publieke opinie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. ik heb ook zo een oudere dokter die gewoon langst komt als je hem belt zonder al die toeters en bellen waarvan je ongeveer een week op voorhand moet weten of je ziek wordt

 2. de doden kunnen de levenden
  geen orders geven.

  JC werd verraden , ontvoerd , gemarteld , en vermoord en zo werd de waarheid of eerlijkheid afgewezen als fundering voor deze wereld.
  de steen die de bouwers afkeurden was de waarheid/eerlijkheid.
  De Hoeksteen in de fundering.

  de kapstone
  piramide steen met het alziende oog
  boven op de rest van de piramide.
  top down maatschappij zoals Rockefeller omschrijft in het lockstep verhaal waar we middenin leven. ( leven,dat maakt het verschil)
  het piramide schema dat vaak onder de wakeren word gedeelt met alle machtigen der aarde.
  de usupeerders.

  een analitische beschrijving van het melodramatische herschreven 2022 jaar oude boek.
  de babylonische taal tovernaars omschreven dit geheel anders zoals lezers zullen beamen.
  ‘het Woord’ was nooit geschreven
  het is frequentie , gesproken.

  lang vehaal kort.
  lang geleden kreeg de mens de keuze.
  spiritueel leven
  of matrialistisch bestaan.
  12×12000 tribes , law of One israelite
  13×13000 clans , law of None canaan

  JC
  vs
  Satan-ataS luci en zo.

  het boek steld JC of waarheid
  zal terugkeren om de
  “doden en de levenden”
  te beoordelen en veroordelen.

  vandaag,: de twee geboortes.
  1e – conceptie 3/5 dgn na de daad is de eerste geboorte van het biologisch “levende” persoon onder grondwetten en mensen rechten.

  de ter wereld komen dag
  (ver->jaar-dag)
  dat als geboortedag word bestempelt.
  blijkbaar zat men 9 maanden dood in de baarmoeder….en de toevoeging ipv/sur/corp achter-naam , in het handelsregister onder zeevaart oorlog en handels wetten en regels.
  het zonder juridisch juiste en/of duidelijke informatie en/of toesteming opgerichte kvk sofienr btw nr verzekerden nr bedrijfje bij het vaticaan.

  een ‘natuurlijk’ rechtspersoon zonder enige mensen rechten of grondrechten eigen->dom onder tyranieke Lex Fori verborgen wetgeving.
  de eigenaar (de kroon) heeft gelijk.

  wie ben je , hoe identificeer je jezelf?
  met de i.d. kaart waar ,: eigen->dom van de overheid op staat?
  dood en zieloos object/lichaam/entiteit?
  en stap je onder dode wetgeving?
  hou je je aan corp-0ratie regels alsof dit wetten zijn?
  verklaarde je dood te zijn?

  dit is uiteraard misleiding , fraude en coruptie
  dus LEEG NULL ZONDER WAARDE ZONDER BETEKENIS.
  zij stellen dat als je dit doet zelf fraude pleegt.

  dat ter zeide.
  er zijn dode en levenden op deze vlakte.
  met of zonder ziel.
  trans-ex-mensen zijn er al veel Langer.
  doch dit kunstmatig virtueel in scene gezette bijbelse eindtijd naratief en virtueel virus
  dient 1 doel , zoveel mogelijk zielen tot transhumanisme verleiden en 2 onder de schuld van de beoordeling en veroordeling uit te komen.
  met woorden worden mensen verleid en beangstigd zich in hun ogen juridisch juist tot het rijk der doden toe te treden en afstand te doen van de conectie met de Bron en het Geheel.

  sajant is dat virusen de levenden niet kunnen schaden.
  doch virusen bekend staan digitale media wel te schaden , denk aan uw p.c. en de eeuwige updates.

  simpel , de doden claimen law of none.
  geen verrandwoordelijkheid what so ever.
  0,0% causatie oorzaak gevolg of nevenschade.
  do as thou please , do wat je wilt.
  transhumanistische evolutie.

  de levenden claimen causatie nevenschade en nemen en dragen van alle verrandwoordelijkheid.
  law of One , biologische evolutie.

  de doden kunnen de levenden geen orders geven.
  grondwet vs Corpse regels.

  daarom is lb.v
  loondienst vertaald dmv etomologie en latijn terug te voeren naar corpus christi.
  feest op het lichaam der eerlijken.
  slavernij.

  doden
  vs
  levenden.

  chose a cup and drink.

  dit is niet de eindtijd.
  het laatste oordeel komt naar vrede.
  niet in tijden van dwang.

  heb moed en hou vol.

  • wat zich voor dokter of arts uitgeeft> eet nog steeds dieren en zit op een stoel in een ziekenhuis of > het ziekenhuis is een voorbode van de begraafplaats> allemaal mensen die ongezond zijn bij elkaar onder de direktie van de dokters…..er worden biljarden aan verdient> ze zitten er niet om je gezond te maken .. maar om verslaafd te maken en afhankelijk van behandelingen en medicaties……zoek even zelf uit of je dat een gezond iets vind?? 🙂

  • Ze krijgen in hun hele artsenopleiding maar een dagdeel over de gehele zes jaar dat het over vaccins gaat en zelfs dat is de propagandaversie.

 3. Het zijn eigenlijk zulke domme egoïstische sufferds! met niks te vergelijken!!! Wat nehemia hier uit is zeer aannemelijk en waarschijnlijk gewoon WAAR!!!

 4. mijn huisarts verteld het eerlijke verhaal en op mijn vraag waarom zij een vd weinige is zei ze ; vergeet niet dat jonge artsen het druk hebben en een gezin want ik ben gepensioneerd en kan mij erin verdiepen en onderzoeken lezen die gecensureerd worden. Daar komt bij dat ze ook geintimideerd worden

 5. Ja het zal wel zo zijn maar waarom leeft Gert Ja Segers dan nog als een geloofsidioot wel mensen voor de gek gehouden is hij het wel daarom als iets met geloof te maken zou hebben blijf ik tocht liever bij dat tuig uit de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in