Een Onderzoeksjury Proces tegen COVID-misdaden begint op 5 februari 2022, kondigde het Corona Onderzoekscomité op maandag aan.

“In ernstige strafzaken in de VS krijgt een zogeheten grand jury het beschikbare bewijsmateriaal voorgelegd om hen ervan te overtuigen dat dit bewijsmateriaal voldoende is om de verdachten publiekelijk in staat van beschuldiging te stellen.

Wij nemen dit model over om met de hulp van echte getuigen, advocaten, een rechter en deskundigen uit de hele wereld aan het publiek te bewijzen dat we te maken hebben met misdaden tegen de mensheid die de hele wereld omspannen.

Het doel is een samenhangende presentatie van alle feiten die tot nu toe zijn verzameld, en zo de bevolking van alle landen ervan te overtuigen dat verzet hier niet alleen mogelijk is, maar van ieder individu wordt verlangd,” kondigden Dr. Reiner Fuellmich en Viviane Fischer van het Corona Onderzoekscomité aan.

Hieronder de video aankondiging op Odysee.

Announcement: Start of the Grand Jury Proceeding

Volg het Corona Onderzoekscomité op Telegram om hier (Engels) op de hoogte te blijven.

In een interview met World Council for Health op 24 januari 2022 lichtte Dr. Fuellmich het proces nader toe:

“We gaan het baseren op de Amerikaanse grand jury-procedure. En wat we gaan doen is: we gaan al het bewijsmateriaal dat we nu hebben aan de jury voorleggen. De jury, in dit geval, is onze kijkers. En dat is pas de eerste stap.

We gebruiken een echte rechter, een Portugese rechter en we gebruiken, natuurlijk, echte juristen. We hebben echte deskundigen, waaronder Mike Yeadon en Ulrike Kämmerer en al die anderen. En, we hebben echte getuigen die zullen uitleggen, en de mensen zullen vertellen over de schade die zij lijden in het bijzonder als gevolg van de zogenaamde vaccinaties natuurlijk.

  Big Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 'vaccins' ... omdat de waanzin nooit ophoudt

Uiteindelijk zal dit hopelijk uitmonden in een aanklacht tegen de zes hoofdfiguren die we als toekomstige gedaagden hebben uitgekozen, we weten dat ze slechts symbolisch zijn, maar toch: Dresdon, Fauci, Tedros, Gates, BlackRock en Pfizer.

Het gaat er niet zozeer om deze mensen en instellingen in staat van beschuldiging te stellen, maar wat we echt voor ogen hebben, is de mensen het hele verhaal te geven. Niet alleen puzzelplaatjes, maar het hele verhaal via een gerechtelijke procedure, die geloofwaardig en gezaghebbend is, zodat zij begrijpen dat zij niet alleen het recht, maar ook de plicht hebben om zich te verzetten. Want zoals heel duidelijk zal worden gemaakt, gaat het nu om leven en dood.”

U kunt het transcript van World Councel Health’s interview met Dr. Fuellmich hier lezen.

Verdere bronnen:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHun woorden – Een eerlijke vaccinadvertentie
Volgend artikelCastro vermoordde 100.000 mensen – Zal Justin Trudeau in vaders voetsporen treden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Idd. dat had ik mij ook al bedacht als de stervende trant zich voortzet. Misschien hebben ze dat ook al ingecalculeerd.. gr…

 1. De NOS en NPO hebben al cameraploegen gestuurd.ook een live/satelietwagen……en professionele verslaggevers/hoernalisten cynismeknop uit…….

 2. De MSM en hun hoernalisten zijn net zo schuldig, ik neem aan dat een veroordeling genoeg jurisprudentie zal geven om niet verder eindeloos rechtszaken te voeren maar direct over te gaan tot het inleveren van de geplakte zegels.

  Wat mij betreft mag die zogenaamde rechtsgang ook worden overgeslagen….dat word een langdurig spel wat uiteindelijk op regelingen en excuus in afgezwakte vorm zal uitdraaien in het meest gunstigste geval waar de burgers dan zogezegd maar heel blij mee mogen zijn.

  Ik denk dat iedereen zit te wachten op een genoegdoening á la Johan en Cornelis de Witt voor onze verraders….

 3. Het lijkt mij dat dit slechts een presentatie is, vermomd als een grand-jury procedure. Dus niet echt. Maar mogelijk wel interessant. Waarom ze nog steeds geen echte rechtszaak aanspannen is me een raadsel, hier werd al herhaaldelijk over gekvetschd en zou elke keer in “drie weken aanvangen.” Dus niet. Nu komt er dus een soort van een rollenspel met echte acteurs. Hopelijk geen komedie dan. Maar het zal vast wel het eea dichttimmeren alvorens er ooit een echte rechtszaak moge komen. Ik vind het een bijzonder rare poppekast, haast een grote grap tav alle mensen die deze plandemie rotzooi echt serieus nemen en zich grote zorgen maken over de gang van zaken en de afgrond waar alles in lijkt te storten. Netflix straks?

  • Geen echte rechtszaak? Omdat, net zoals met de vervalste Amerikaanse verkiezingen, geen enkele rechter officieel zo’n zaak wil aanhoren. De meeste rechters zijn zo korrupt als het maar zijn kan.
   Eventueel zouden ze naar een land kunnen gaan waar dat wel mogelijk zou zijn…
   Amerikaans model, daarmee wordt bedoeld een zaak met een JURY die dan beslist. Geen rechter die beslist. De jury is in dit geval de wereld bevolking. Het is inderdaad “symbolisch” maar het zal hopelijk de schapen onder ons inlichten en wakker schudden.

   • Hm. Laten we dat hopen… Triest, heel triest. Dat zoveel mensen meedoen aan deze vernieling, je zou haast denken dat ze met moord bedreigd worden. Dus dan maar anderen moorden…

  • Feulmich heeft de Deutsche bank al eerder op de knieen gekregen in de rechtszaal. Ook volkswagen. Dit is echt een grote jongen in de advocatuur. Hij wordt bijgestaan door duizenden advocaten, medici, economen van over de hele wereld. Op overtreding van de 10 Nurnberg codes staat de doodstraf. Hij heeft al eerder aangegeven dat journalisten er net zo schuldig aan zijn. Ook hun wacht een straf. Er zal een samenzwering worden bewezen, waarin duidelijk is dat de vaccins biowapens zijn. Iedere handlanger zal de doodstraf krijgen. Het is aan ons om het uit te voeren.

  • Die worden niet door rechtbanken geaccepteerd. Zelfde bij Mike Yeadon die dat vele malen probeerde. Hij heeft nu een aanklacht bij het Internationale Hof in Den Haag ingediend.

   Stoppen met dreigen doodstraffen uit te delen en degenen die de Illuminati willen verlaten verwelkomen.
   Het enige wat zou werken is om diegenen die werkelijk aan de touwtjes trekken en tot nog toe zich verborgen houden hun identiteit te achterhalen.
   Alhoewel ik op een site las een tijdje geleden dat er al verscheidene mensen ter dood gebracht zouden zijn in de USA, Guantanomo geloof ik. Oa Hillary Clinton.
   We zijn allemaal medeschuldig en hebben die veel te lang zijn gang laten gaan.
   Terug noor een normaal terwijl dat normaal niet ok was heeft voor mij geen waarde.

 4. 1-waarheid heeft ten alle tijden en overal grondslag.

  2-universele wetten zijn onvervreemdbaar en inherent gefundeerd in absolute waarheid en rechtsgeldig.

  3-vrije wil is nimer / nooit onderhevig aan
  misleiding , cohersie , dwang of wegtekenen.

  eind.

  • Niet waardeloos, de schapen informeren is belangrijk.
   Echte “erkende” rechtbanken in het VK, Zuid Afrika, India (Bill Gates aangeklaagd voor moord), zaken aangespannen in Canada (dismissed but appeal in March!), California, Duitsland.
   Alles bijeen schept heel wat rook en waar rook is, is vuur.

  • Mike Yeadon probeerde dat bij verschillende rechtbanken maar werd steeds geweigerd. Hij heeft nu een aanklacht ingediend bij het Interanationale Hof in den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in