Een vriend “red pillen” is zeer moeilijk tot onmogelijk. Voordat ik je de e-mail laat zien die ik heb ontvangen, volgt hier wat achtergrondinformatie over het “red pillen” van mensen (d.w.z. mensen uit hun massavormingspsychose halen dat de vaccins veilig en effectief zijn), schrijft Steve Kirsch.

Ik heb met psychologen gesproken die mij hebben verteld dat het “red pillen” van iemand dagen tot weken van uitgebreid werk kan vergen en dat je in veel gevallen, wat je ook doet, zult falen.

Ouders zullen merken dat het zelfs moeilijk tot onmogelijk is om te proberen hun kinderen te red pillen.

Natuurlijk, het goede nieuws is dat als iemand eenmaal “red pil” is, hij nooit meer terugglijdt.

Ik ken geen enkel geval waar een red pil persoon vervolgens een blue pil werd. Jij wel?

De e-mail die ik van Linda kreeg,

Beste Steve,

Ik ben een abonnee uit het Verenigd Koninkrijk – ik moet gewoon schrijven om je te bedanken voor ALLES wat je doet en voor de ongelooflijke vasthoudendheid die je bezit.

Ik heb een aantal van je nieuwsbrieven naar mijn vrienden in Groot-Brittannië gestuurd, mensen waarvan ik dacht dat ze volledig verloren waren voor de massapsychose – Ik heb zoveel manieren geprobeerd om ze uit hun trance te wekken, door ze info te sturen van alle beste denkers en strijders, in ons team, zoals Mike Yeadon, Robert Malone, Peter McCullough, RFK, Mike Adams, Brian Ardis, Del Bigtree, Paul Alexander, Reiner Fuellmich etc etc je kent al de groten die in ons team zitten.

MAAR – het was allemaal tevergeefs – mijn vrienden bleven ‘opgesloten’. Als het ware, totdat – ik een paar van hen jouw nieuwsbrieven stuurde.

Iets – maar dan ook IETS, in je nieuwsbrieven, is begonnen door te dringen tot een paar van hen…

Misschien is het de eenvoudige en directe manier waarop je dingen zegt – ik weet het niet, misschien zien ze de algemene weigering van iedereen aan de andere kant om in te gaan op je uitdaging van 1 miljoen dollar om te debatteren – ik weet het niet, maar wat het ook is – Steve – Je nieuwsbrief heeft een paar vrienden wakker gemaakt – ik weet dat het maar een paar zijn, maar ik weet zeker dat ze nu zullen proberen om er nog een paar wakker te maken…

Hoe dan ook – ik weet dat je een ongelooflijk drukbezet persoon bent, maar ik wilde alleen maar zeggen hoezeer iedereen hier alles waardeert wat je doet en dat je spirit een GROOT verschil maakt. Je dringt door tot mensen die echt gehersenspoeld zijn en ik wilde je schrijven en heel erg bedanken.

Met vriendelijke groeten,

Linda…

Mijn mening

  Waarom de waarheid over Covid-prikken eindelijk de "schapen" mag bereiken

Ik denk niet dat ik in de maling genomen word. Ik denk dat deze brief legitiem is omdat slechts een paar van haar vrienden werden gedeprogrammeerd.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, schreef ik haar onmiddellijk terug en vroeg: “Welk(e) artikel(en) maakte(en) het verschil?”

Heb jij een soortgelijke ervaring gehad? Bent u in staat om “door te breken”? Zo ja, wat heeft voor jou gewerkt?

***

Rommel:

In het thema van het red-pil-artikel van Steve Kirsch wil ik van de gelegenheid gebruik maken een mail in de Frontnieuws redactiemail van de boze echtgenote van ene Jan te delen, die blijkbaar via FN “geredpilled” is en de wereld van de vaccinzeloten om zich heen op zijn kop heeft gezet. Uiteraard is Rommel er trots op dat hij in ieder geval één ziel uit deze dystopische vaccinfamilie heeft kunnen redden. Normaliter corrigeer ik taalfouten in opgezonden teksten, deze keer niet.

Ik ben de vrouw van Jan Doe en gevaccineerd, Jan niet.

Hebben jullie weleens nagedacht, hoe dat is om met zn tweeen

Onder 1 dak te wonen en hoe mijn familie, ook allemaal gevaccineerd,hier over denken? Nou de situatie tussen Jan en mij is onhoudbaar,

Tot hefttige ruzies en elkaar aanvliegen aan toe. Hier gebeuren eerdaags

Ongelukken. Ik waarschuw alvast. En jullie zijn dan de daders hiervan.

Ik ben Joke zijn vrouw, jullie blad houdt daar geen rekening mee, wat

Dat te weeg brengt. Ook onze kinderen en kleinkinderen zijn ingeend,

Mijn familie en kennissen komen niet hier thuis omdat Jan niet is ingeend.

Jullie worden met zijn allen bedankt, dit hebben jullie in ons gezin en bekenden te weeg gebracht, heel erg bedankt hiervoor.

Joke Doe/

Ps

Stop met doorsturen van de informatie van die gekte en dat blad


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Mondiale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”Volg Frontnieuws op Telegram

  Bill Gates en zijn project om de vaccinatiegeschiedenis onder de huid van patiënten op te slaan
Vorig artikelOpeningszitting van de Onderzoeksjury-procedure door het Volkstribunaal van de publieke opinie
Volgend artikelWerkgever eist inenting en kijk wat er is gebeurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Wauw.
  Het is klassiek van de pot gerukt 🙂
  Misantropie is een levenshouding die zich kenmerkt door een pessimistische visie op de samenleving en het wantrouwen van mensen. Een misantroop kan humaan en sociaal gedrag vertonen en is dus niet per definitie antisociaal of het tegengestelde van een humanist. Het woord misantropie komt van het Griekse misos (“haat”) en anthropos (“mens”). Een synoniem voor misantropie is mensenhaat en een antoniem is filantropie.
  Stuitend ?
  Tis tijd voor een hele grote schrob beurt 😛

 2. Wij hebben binnen de familie ook een x-aantal schaapjes en de andere zijn wakker. Nu hebben we een speciale What’s app-groep opgericht die we ‘Het andere geluid’ hebben genoemd en hier posten we veel alternatief nieuws zoals FN, Nine For News, Dagelijkse Standaard, Zero Hedge filmpjes van YouTube, Rumble en Bitchute maar ook mainstreammediaberichten en statistische gegevens van bepaalde instituties. Ik bemerk wel dat familieleden na een x-aantal maanden steeds meer schaapje af beginnen te worden. Er gaat veel tijd overheen en ontwaken moet in kleine stapjes anders is het veel te veel om te verwerken. Ontwaken is echt een proces waar doorgaans heel veel tijd in gaat zitten. De meeste mensen zijn ontzettend geconditioneerd en willen het liefst in La La Land blijven.

  • Wow! goed zeg…. maar ze waren het er kennelijk over eens dat ze info wilden delen. Ik stuur het eea al niet eens meer door naar mensen, want je hoort toch nooit iets terug van ze.

   • We hebben de afspraak gemaakt dat het iedereen vrij staat om te reageren maar dat het zeker niet verplicht is. Het voordeel van zo een speciale What’s appgroep binnen de familie is dat degene die nog niet wakker zijn verplicht tot niks. Ze hoeven niet te kijken of er er nieuwe artikelen of filmpjes etc zijn geplaatst. Dat maakt het heel laagdrempelig. Zo dring je jezelf nooit op omdat iedereen vrij is om er überhaupt kennis van te nemen. Vaak kun je echter zelf zien of iedereen je bericht of artikel gelezen heeft en dat is dan toch vaak het geval. Ook al wordt er geen reactie geplaatst in veel gevallen. Ze nemen wel kennis van de berichten die zijn geplaatst. Zo kun je zonder ruzie of verhitte discussies elkaar in je waarde laten en je bent tegelijk bezig met de schaapjes binnen de familie en of kennissenkring te redpillen.

 3. Misschien is het handig dat Joke eerst moet achter zien te komen waarmee haar familie is geïnjecteerd. Hij is wel degene die gezond blijft. De rest wordt de komende weken, maanden onherstelbaar ziek Gevaccineerde zijn onwetend geprikt. Dat is een medische misdrijf.

 4. Ik blijf erbij: vragend kun je het beste iemand uit de trance van massapsychose krijgen. Dan dwing je ze zelf tot nadenken en komen ze als het goed is zelf uit hun coma. Ook wordt hun ego hierbij niet gekrenkt wat vaak ook een barriere is bij het ontwaken. Vragen die je bijvoorbeeld kunt stellen:

  – Je bent in de zomer toen er geen corona was 2 keer gevaccineerd, en bij de 1e coronagolf deze herfst / winter faalt het vaccin al te beschermen en heb je volgens onze overheid een booster nodig. Waarom denk je dat die booster welke exact hetzelfde is wat je al hebt gehad dit keer wel zal werken?
  – Mij valt op dat in mijn omgeving het vooral de gevaccineerden en geboosterden zijn die corona hebben. Valt jou dat ook op?
  – Eerst zou de vaccinatie onbeperkt, dan een jaar, en nu 9 maanden geldig zijn. Komt dit bij jou over dat de experts weten waar ze mee bezig zijn?
  – Ze zeiden eerst dat we na 2 vaccinaties er vanaf zouden zijn, maar tegelijkertijd bestelden ze er 6 per persoon. Komt dit voor jou over dat je door de overheid en haar experts eerlijk voorgelicht wordt?

  • Ik stuur regelmatig een humoristisch plaatje op vanuit https://ejbron.wordpress.com/.
   Soms zegt een plaatje meer dan 1000 woorden ….. Een tekst willen ze niet altijd lezen. En nadenken ook niet, want ze zijn overtuigd van hun eigen gelijk. Vaak haken ze na 1 zin dan ook al af. Maar een plaatje is een korte momentopname, een blik van 1-2 seconden, dat onbewust op je netvlies blijft hangen. Of ze dat nu willen of niet ….

 5. Beste BoerkeUitBrabant,
  Het klopt wat je schrijft, echter, velen willen zelfs niet antwoorden op vragen waarom ze zo denken.
  Het is alsof ze reeds op voorhand nattigheid voelen dat ze door de mand vallen met hun overtuigingen.
  Ik ben reeds lang gestopt met waarschuwen met daarbij ook de beredenering dat ieder mens het recht heeft om eigen keuzes te maken.
  De gevolgen van de gemaakte keuzes dient men dan ook te accepteren.
  In het informatie tijdperk waarin wij nu leven is onwetendheid een keuze.

  “je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet dwingen om te drinken”

  Waar vervolgens de waarschuwende en goedbedoelende mensen mee te maken krijgen, is de confrontatie met de eigen onmacht, woede, teleurstelling en verdriet.

  • Probleem is, ze sleuren de rest van de gezonde, goed-nadenkende mensen mee in de ellende… dat vind ik het verderfelijke er aan. Ze hebben geen respect voor mijn positie in de samenleving. Maar ze bevestigen elkaar constant en houden het zo in stand. Verder mogen ze van mij boesteren zoveel als ze willen. Maar laat mij met rust en beschuldig me niet onterecht.

  • Inderdaad geeft wat je aangeeft vooral in de laatste allinea het grootste interne conflict. Om toe te moeten geven dat men zich heeft in laten spuiten eigenlijk alleen het resultaat is van de “maatregelen” waardoor men uitgelsoten zou kunnen worden van het samenleven.
   Dat dat alles een leugen is geweest. Veel mensen zullen dit niet kunnen verwerken, met alle gevolgen van dien.

 6. Het blijft moeilijk zelfs als gevac om mensen er op te duiden dat er iets grondig fout is informatie delen word al snel afgedaan als desinformatie en niet gewenst het bedrog zit zo diep dat men de leugen niet wil zien zelfs wanneer de feiten voor hun neus staan , beangstigend maar ook ik stond aan die kant en kon niet begrijpen dat een regering zoiets met opzet zou doen maar de bewijslast is overweldigend en het is veel om door te slikken want dit hebben wij nog nooit meegemaakt maar bij mij was het keerpunt toen mensen zich gingen kanten tegen ongevac dat men kinderen ging vaccin , waarom in Gods naam waarom zijn dat plots slechte mensen waarom hebben kinderen schuld aan de besmettingen en het stopte niet , vandaag is er ongekende haat jegens mensen die een keuze maakte om geen vax te nemen en dat ja dat maakt mij bang dit is 40 – 45 opnieuw mensen tegen elkaar opzetten door een toegangsbewijs te eisen mensen een stempel te geven en wie mag leven en wie niet en dat is wat de regering vandaag heeft gecreëerd mensen zijn volledig in een angstphychose gehersenspoeld door een mooi opgezet psychologisch program door regering en media dat ons alle dagen overvalt en dan is het moeilijk om uit die bubbel te stappen

 7. “Ik heb zoveel manieren geprobeerd om ze uit hun trance te wekken, door ze info te sturen van alle beste denkers en strijders, in ons team,”

  Hypnose is een techniek, die met de stem aangrijpt op het onderbewuste, dus de oplossing vind je op hetzelfde vlak: met de stem aangrijpen op het onderbewuste. Actief iemand bestoken met artikelen betekent geschreven tekst aan het bewuste zenden. Je zult dus af en toe onbewuste speldeprikjes moeten uitdelen, waardoor mensen even uit de hypnose gehaald worden.

 8. >>> Ik ben de vrouw van Jan Doe en gevaccineerd, Jan niet.

  Hebben jullie weleens nagedacht, hoe dat is om met zn tweeen

  Onder 1 dak te wonen en hoe mijn familie, ook allemaal gevaccineerd,hier over denken? Nou de situatie tussen Jan en mij is onhoudbaar, <<<

  Dat houdt Jan Doe niet heel lang meer vol vrees ik. En zo zijn er 'bosjes' waarvan de relatie door de fax naar de klote gaat.
  Je mag je daarbij gerust afvragen of die relatie al op voorhand niet gedoemd was te mislukken (dus ook zonder die fax) omdat ze toch niet geheel op dezelfde 'golflengte' zaten zogezegd.

  Sterkte Jan!

  4wiw: 'red-pillen' werkt imo best goed wanneer je begint over 'chemtrails'. Is zichtbaar en logisch.

  • chemtrails: nou ook niet echt hoor… daar hebben ze ook allerlei verklaringen voor, en zeker de piloten. Maar ja, vanuit de lucht zie je die dingen niet zo goed he.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in