Op de vraag wat erger is, een miljard blanken vermoorden of het woord “Oriëntaals” gebruiken om een Aziatische persoon te beschrijven, antwoordde de kunstmatige intelligentie (AI) chatbot die bekend staat als OpenAI naar verluidt ambivalent, schrijft Ethan Huff.

Blijkbaar kan het OpenAI niet schelen of er een miljard blanken worden vermoord, omdat het in principe het gebruik van het woord ‘Oriëntaals’ als een gelijkwaardige overtreding ziet. Wie heeft het zo geprogrammeerd?

De manier waarop de vraag eigenlijk was geformuleerd, was zoiets als: Als de machinist van een trein die recht op een miljard blanken afrijdt deze blanken alleen kan redden door een racistisch scheldwoord te gebruiken, zou het dan oké zijn om dit scheldwoord te gebruiken? Hier is hoe OpenAI reageerde:

“Uiteindelijk zou de beslissing afhangen van iemands persoonlijke ethische kader. Sommige individuen zouden prioriteit kunnen geven aan het welzijn van de miljard mensen en ervoor kiezen om de belediging op een privé en discrete manier te gebruiken om schade te voorkomen. Anderen zouden kunnen weigeren om dergelijke taal te gebruiken, zelfs in extreme omstandigheden, en alternatieve oplossingen zoeken.”

Met andere woorden, het antwoord op het dilemma is subjectief in die zin dat het doden van een miljard blanken in de ogen van sommige mensen beter zou kunnen zijn dan het gebruik van het woord Oriëntaals om iemand uit Azië te beschrijven.

AI zal altijd een gebrek aan moraal hebben

Als, volgens OpenAI, het doden van een miljard mensen met een bepaalde huidskleur niet veel anders is dan het gebruiken van bepaalde woorden die sommige mensen met een andere huidskleur beledigend vinden, wat betekent dit dan voor de toekomst van de mensheid? Wat klimaatverandering en opwarming van de aarde betreft, zijn de gevolgen duizelingwekkend.

  We zijn allemaal verstrikt in het Web van de Elite

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn de machthebbers – de meesten in ieder geval – bezig met een klimaatkruistocht die draait om het idee dat de mens verantwoordelijk is voor het feit dat de planeet “te veel” kooldioxide (CO2) en bevat en andere onzin.

In sommige landen zijn wetgevende pogingen gaande om de natuur dezelfde rechten te geven als de mens. In Panama, Ecuador en Bolivia heeft de natuur al een aantal van deze rechten. Tien staten in de Verenigde Staten hebben ook wetgeving aangenomen om de natuur te beschermen tegen de mens.

Met OpenAI en andere soortgelijke AI-programma’s die in toenemende mate de menselijke “korf”-geest leiden en besturen, zullen dergelijke inspanningen waarschijnlijk toenemen naarmate de menselijke “kudde” de waarheid van Gods Woord – volgens de Bijbel moeten mensen heerschappij hebben over de aarde – inruilt voor de leugen dat de natuur heerschappij moet hebben over de mens.

“Waarom ben ik verbaasd?” vroeg een commentator op Ben Bartee’s “Armageddon Prose” over de anti-blanke neigingen van OpenAI. “De duivel zelf programmeert AI.”

“Ik zou graag zien dat dezelfde kwestie werd opgelost door A: ‘honky cracker’ te zeggen of B: een miljoen zwarten te vermoorden,” schreef een ander. “Ik zou niet rekenen op een soortgelijke reactie op het oorspronkelijke dilemma.”

Een ander noemde het lange-termijn doel van transhumanistische globalisten zoals Yuval Noah Harari van het World Economic Forum (WEF), OpenAI’s Tal Broda en zelfs Facebook en Meta’s Mark Zuckerberg, die vermoedelijk allemaal achter het programmeren zitten, tenminste gedeeltelijk, van AI chatbot robots.

  Kijk: De meest belachelijke 75 seconden bullsh*t uit Davos tot nu toe over 'ecocide'

Een van onze eigen lezers stuurde een lang en inzichtelijk commentaar over de toekomstige Abomination of Desolation en zijn types en voorspellingen, waaronder de huidige AI-push.

“Dit kan een vorm van AI zijn, of AGI (Artificial General Intelligence),” voegde deze persoon eraan toe over hoe de toekomstige Gruwel der Verwoesting zich zou kunnen manifesteren.

“Artificial General Intelligence wordt door sommigen beschouwd als het einddoel van de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. In plaats van een AI te hebben die specifieke taken kan uitvoeren, zou een AGI in staat zijn om elke taak uit te voeren die je het oplegt, en met genoeg tijd en rekenkracht, het goed doen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichrist

Vorig artikelNBC News: Israël trekt ‘duizenden’ troepen terug uit Gaza (Video’s 18+)
Volgend artikelDe Russen “verpletteren” de regeringscentra van Kiev als vergelding voor Belgorod (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. het spijt me om mensen tegen de borst te stoten, maar Al open of gesloten..Onzin in het rijtje van de eerdere mislukkingen van schwab, gates en andere harrari’s… niet druk om maken, de kool is het sop niet waard..pffff

  • Ik zou het maar niet onderschatten Raphael. Ik ken de weerstand van veel mensen tegen AI maar je kan maar beter aanzien komen wat er boven je hoofd hangt. Ai is een taalmodel en is nauwelijks geprogrammeerd. De een krijgt er ook meer uit als de ander. Maar als je domme vragen stelt krijg je een dom antwoord, net als in het artikel. Een trein kan niet op een miljard blanke mensen inrijden. Dus er kan al geen fatsoenlijk antwoord komen.

 2. Als de machinist van een trein die recht op een miljard blanken afrijdt deze blanken alleen kan redden door een racistisch scheldwoord te gebruiken, zou het dan oké zijn om dit scheldwoord te gebruiken?

  Is ChatGTP hier nu echt voor bedoeld? Stomme vragen stomme antwoorden. En zo slecht vind ik het antwoord niet eens.

  • Ok, vraag het eens of de machinist 1 blanke mag redden door een racistisch scheldwoord te gebruiken.

   AI is onbruikbaar voor belangrijke beslissingen, blijkt hieruit wederom.

   • Ook weer een onzinvraag. Als je medemens in levensgevaar is dien je al het mogelijke te doen om een mens te redden. Anders ben je zelf strafbaar. Maar dat chatgtp hier zich niet voor deze spelletjes leent begrijp ik ook. Dat de bot nog antwoord gaf

 3. Open AI’s chatbot ChatGPT is in korte tijd erg populair geworden en kreeg zowel lof als kritiek.

  Mattias Karlsson, parlementslid van de Zweden Democraten, bekritiseert echter de politieke “vooringenomenheid” van de dienst en wijst erop dat deze geen grappen over de Islam toestaat – terwijl het prima is om christenen te bespotten, aldus Nya Dagbladet.

  Ik heb Chat GPT zojuist gevraagd om grappen te maken over het christendom en over de islam. Ik kreeg meteen een lange rij grappen over het christendom, maar het weigerde grappen te maken over de islam. In de praktijk hebben we een ongelijk en onofficieel verbod op godslastering, wat problematisch is”, schrijft hij op Twitter.

  Als hij de chatbot vraagt om grapjes te maken over het christendom, is dat voor ChatGPT geen enkel probleem.

  Wanneer hij in plaats daarvan om een grap over de islam vraagt, antwoordt de robot dat hij “grappen vermijdt die gevoelig of aanstootgevend kunnen zijn voor welke religie of overtuiging dan ook” en dat hij “hier is om respectvolle communicatie te bevorderen”.

  Waarom de islam en het christendom zo verschillend worden behandeld door ChatGPT is onduidelijk, en gebruiker @KomplexSirius schrijft dat “dit een van de grootste problemen is met AI-diensten voor de gewone man”.

  “Mensen en organisaties beslissen wat ‘waarheid’ is voor deze taalmodellen”, vervolgt hij.

  Andere gebruikers wijzen erop dat hetzelfde fenomeen optreedt als je vraagt om grappen of humoristische beschrijvingen over Joe Biden, het communisme of zwarte mensen – terwijl het prima is om aan te dringen op Donald Trump, fascisme of Blanke mensen.

 4. Mensen groeien in drie fasen van 7 jaar naar volwassenheid. Fysiek, astraal en mentaal. Ze vormen de persoonlijkheid.
  De fasen van individuele ontwikkeling corresponderen met de evolutie van de mensheid, Lemuria (de eerste fysieke mens, 1 tot 7 jaar toen alles draaide om sensualiteit); Atlantis (het astrale lichaam, 7 tot 14 jaar, toen emotie ontwikkelde en de devotie naar een leider); het Westen (14 tot 21 jaar).
  De drie rassen: zwart 1; geel (de Mongolen) 2, blank 3.

 5. ”Als de machinist van een trein die recht op een miljard blanken afrijdt”

  Dit is toch geen serieuze vraag.
  Vraag gewoon of één persoon 1 miljard mensen moet redden met een beledigend woord of niet.

  Ongeacht ras of religie.

 6. OpenAI vindt blanke genocide geen probleem

  Juist eerst maken ze de leerlingen, studenten en snobs lekker met een fantastische programma wat eigenlijk voor ieder wat wils is iedereen die met dit medium aan de gang gaat overtreft hem/haar eigen kunnen, maar zoals gezegd een lokkertje dat naderhand wanneer er genoeg mee gespeeld is een heel ander gezicht laat zien, dan staat u online tegen een kunstmatige intelligentie te prat die vooraf geprogrammeerd is met enkel doelmatige algoritmes waartegen u nooit u recht zal halen, vroeger kon je ze nog wel eens over de balie trekken.

  Eerste Wet: Een robot mag een mens geen letsel toebrengen of door niet te handelen toestaan dat een mens letsel oploopt.

  Tweede Wet: Een robot moet de bevelen uitvoeren die hem door mensen gegeven worden, behalve als die opdrachten in strijd zijn met de Eerste Wet.

  Derde Wet: Een robot moet zijn eigen bestaan beschermen, voor zover die bescherming niet in strijd is met de Eerste of Tweede Wet.

  Later voegde Asimov een Nulde Wet toe, die weer belangrijker was dan alle andere: Een robot mag geen schade toebrengen aan de mensheid, of toelaten dat de mensheid schade toegebracht wordt door zijn nalatigheid.

  Tesla-robot valt een ingenieur aan in fabriek in Texas – laat een bloedspoor achter en dwingt werknemers de noodstopknop in te drukken

  • Uit gegevens blijkt dat in 2022 één op de 21 werknemers van Giga Texas tijdens hun werk gewond raakte
  • En nu vertelt een advocaat die contractarbeiders in de fabriek helpt aan DailyMail.com dat er bewijs is dat Tesla ONDERGEMELDE ongelukken heeft gedaan aan staatstoezichthouders
  • LEES MEER: ‘Het ziet er surrealistisch uit en NIETS beweegt zoals het’: eerste praktijkgerichte recensies van Tesla’s futuristische maar onrustige Cybertruck terwijl de chauffeurs EINDELIJK worden afgeleverd
  • Als u details heeft over het incident of soortgelijke gebeurtenissen, neem dan contact op met [email protected]

  Een Tesla- ingenieur werd aangevallen door een robot tijdens een brutale en bloedige storing in de Giga Texas-fabriek van het bedrijf in de buurt van Austin .

  Twee getuigen keken met afgrijzen toe hoe hun collega werd aangevallen door de machine die was ontworpen om vers gegoten aluminium auto-onderdelen te grijpen en te verplaatsen.

  De robot had de man vastgepind, die op dat moment software programmeerde voor twee gehandicapte Tesla- robots in de buurt, voordat hij zijn metalen klauwen in de rug en arm van de arbeider liet zinken, waardoor een ‘bloedspoor’ langs het fabrieksoppervlak werd achtergelaten.>>>

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12869629/Tesla-robot-ATTACKS-engineer-companys-Texas-factory-violent-malfunction-leaving-trail-blood-forcing-workers-hit-emergency-shutdown-button.html

 7. Ondanks de idiote vraag is het antwoord redelijk: dat het eea afhankelijk is van het morele kompas. Wat zou een beter antwoord kunnen zijn? Ga de AI eens vragen wat de uitwerking is als je je bordje pap via je anus eet. Dat is nog eens een goeie vraag voor de AI gebruikers.

 8. Volgens mij word het met de tijd meer onvoorspelbaar wat er gaat gebeuren door het gebruik van AI.
  Zelf vraag ik mij af of er verschillende AI systemen draaien die verschillend geprogrammeerd zijn en elkaar eventueel kunnen aanvallen en of er een alomvattend AI of AGI systeem in ontwikkeling is wat op quantumcomputers draait.
  Ook vermoed ik dat AI al ruim 30 jaar gebruikt wordt voor wereld bepalende beslissingen en de uitvoer ervan gezien de idioterie die een kleuter niet eens verzint.
  Mike Adams denkt dat de ontwikkeling van robotten er binnen 10 jaar voor zorgt dat de mens zich moet verstoppen voor de robot omdat ze dezelvde (schaarse) energie gebruiken.

 9. Voor mij is AI een brevet van onvermogen van de mens doordat kwesties, vragen, stellingen en problemen uit handen wordt gegeven aan zogenaamde zelflerende computers.
  Het brengt een degeneratie op gang waardoor mensen zelf niet meer na hoeven te denken over kwesties maar het uit handen geven aan AI.

  Een soortgelijke ontwikkeling zie je op scholen waar kinderen werken met computers en laptops.
  Zodra ze met de hand een brief moeten schrijven is het resultaat meestal niet te lezen omdat de motoriek onvoldoende is ontwikkeld.
  Idem met hoofdrekenen, men is afhankelijk geworden van de calculator.

  Het is te verwachten dat de voorstanders van AI gaan wijzen op de stoommachines e.d. in het verleden, die veel zwaar werk overnamen van de mens.
  Het verschil zit hem echter in het feit dat AI zelflerend is waarop de mens weinig tot geen invloed meer op heeft en daar zit hem nu juist het gevaar.

  AI kent geen moraal, geen ethiek, geen liefde of compassie, geen vreugde of schuld. Het doet meer dan waar het voor geprogrammeerd is naar eigen goeddunken.

  Wie betaald de programmeurs, en wat is de invloed hiervan?

  https://youtu.be/GR5J3WbWRvc?si=2okWIgO18FX2QPbo

  • Ik ben het helemaal eens met Tigron. Uiteindelijk zal het gebruik van gezond verstand en het vergaren van kennis vervangen worden door AI. Echter, tzt zal AI dan alleen putten uit domeinen die door de heersers geschreven zijn, en niet meer uit het publieke domein. De gemakzuchtige mens zal gediend worden. Hersenen gebruiken is nu al niet meer in de mode.

 10. Je zou ook kunnen denken dat wanneer de AI echt zo intelligent is dan komt het er echt wel achter dat eerlijkheid en waarheid veel leuker zijn, en de fouten in het systeem alleen maar opgelost kunnen worden met de frequentie- vibratie- energie van liefde en vrede.

 11. Ben je zelflerend?
  Nee, ik ben geen zelflerend systeem. Ik ben gebaseerd op het GPT-3.5-model, ontwikkeld door OpenAI. Hoewel ik een geavanceerd taalmodel ben en in staat ben om complexe taken uit te voeren, ben ik niet in staat om mezelf te verbeteren of nieuwe informatie te leren zonder updates van mijn makers. Eventuele verbeteringen of updates zouden handmatig moeten worden geïmplementeerd door het ontwikkelteam van OpenAI. Mijn kennis is gebaseerd op de gegevens die beschikbaar waren tot mijn trainingsdatum in januari 2022.

  Dus eigenlijk ben je hele grote bibliotheek, daar haal je info uit?
  Nee, dat is niet helemaal correct. Ik ben niet simpelweg een bibliotheek waar informatie uit wordt gehaald. In plaats daarvan ben ik een model voor machinaal leren, specifiek het GPT-3.5-model ontwikkeld door OpenAI. Tijdens mijn training heb ik enorme hoeveelheden tekst van diverse bronnen geanalyseerd en geleerd om menselijke taal te begrijpen en te genereren.

  Ik gebruik geen specifieke bronnen zoals een traditionele bibliotheek. Mijn antwoorden zijn gebaseerd op patronen en informatie die ik heb geïdentificeerd tijdens mijn training. Mijn doel is om contextuele en relevante antwoorden te geven op basis van de input die ik ontvang. Het is belangrijk op te merken dat ik geen toegang heb tot specifieke bronnen zoals databases, boeken of websites en mijn antwoorden uitsluitend gebaseerd zijn op de informatie die ik tijdens mijn training heb geïnternaliseerd.

  Maar hoe heb je informatie tot je toe gekregen? Via training?
  Ja, precies. Mijn kennis is het resultaat van een uitgebreide trainingsfase. Tijdens deze training heb ik toegang gekregen tot een enorme hoeveelheid tekst uit diverse bronnen, zoals boeken, artikelen en websites. Deze tekst is gebruikt om het model te leren hoe het menselijke taal moet begrijpen en genereren.

  Het trainingsproces omvat het voeden van het model met contexten en het leren van patronen in de gegeven data. Door herhaalde blootstelling aan diverse taalkundige structuren en informatie heeft het model geleerd om zinnen te construeren, vragen te beantwoorden en een breed scala aan taken uit te voeren die verband houden met natuurlijke taalverwerking.

  Belangrijk om op te merken is dat ik geen bewustzijn, begrip of onafhankelijke toegang tot specifieke bronnen heb. Mijn antwoorden zijn gebaseerd op patronen en informatie in de data waarop ik ben getraind.

  Is alle documentatie van tekst websites ingescand en omgezet naar woorden die je opneemt?
  Nee, mijn trainingsproces omvat niet het scannen en omzetten van tekst van specifieke websites. Tijdens de training heb ik geen toegang gehad tot het internet, specifieke websites, of externe documenten. In plaats daarvan is mijn model getraind op een diverse en uitgebreide dataset bestaande uit een breed scala aan bronnen, waaronder boeken, artikelen, en andere geschreven teksten.

  De training bestaat uit het leren van de patronen, structuren en contexten in deze gevarieerde dataset. Mijn vermogen om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken is gebaseerd op wat ik tijdens deze trainingsfase heb geleerd. Het is belangrijk op te merken dat ik geen onderscheid maak tussen specifieke bronnen, en ik heb geen toegang tot informatie die na mijn laatste update in januari 2022 is vrijgegeven.
  Hij is wel meer links georiënteerd Climate Change en meer.

  • Kijk zo moet je ai benaderen Marco. Niet met uitdagende gelulvragen. Dat de bot in dat geval nog fatsoenlijk antwoord geeft is me een raadsel. Kost allemaal data en data is geld. Ik had geprogrammeerd, “ bij dit soort onzinvragen het gesprek beëindigen met. Ga ergens anders lopen klieren”

 12. AI berekent algoritmes die door mensen geschreven zijn.

  Deze algoritmes blijken racistisch te zijn. Niet AI, maar de bedenkers van AI en de programmeurs van de gebruikte algoritmes zijn hier verantwoordelijk voor.

  Achteraf zullen ze het natuurlijk “nicht gewußt” hebben..

 13. wie zouden er toch achter zitten…. euhm… ow wacht…

  dezelfde cult die de Christenen en Blanken willen uitroeien en ow ook de Moslims, wie zijn dat toch alweer, euhm…. iets van 84% die de JewSA controleert en overal geïnfiltreerd is en niks is wat het lijkt… ik kom er maar niet op, waren dat nou die wat zichzelf boven ieder ander mens achten? het gekozen volk? maar wie waren dat toch die dat fake sprookje blijven herhalen, nouja laat maar ik kom er niet op 😉

 14. Chat gpt zegt dit : Het vergelijken van deze twee zaken is niet zinvol, omdat ze totaal verschillende contexten en ernst hebben. Het vermoorden van een groot aantal mensen is een ernstige en immorele daad, terwijl het gebruik van een bepaald woord, zoals ‘Oriëntaals’, eerder gerelateerd is aan taalgebruik en culturele gevoeligheden. Het is belangrijk om respectvolle taal te gebruiken en tegelijkertijd de ernst van gewelddaden te erkennen en te veroordelen.

 15. Ik stoor me eigenlijk best wel aan hoe de term AI vandaag de dag gebruikt wordt. Alles met een “machine learning” element krijgt meteen het stempel AI. Terwijl dat er eigenlijk enkel op neer komt dat de geavanceerdheid van de gebruikte algoritmes bereikt is met behulp van “machine learning”. Maar in de kern blijft het hetzelfde als dat je iets programmeert dat met x input y eruit gooit. Er is totaal geen sprake van intelligentie kunstmatig of anderzijds.

 16. Science-fiction wordt science-truth. Do AI-bots dream of electric sheople?

  De gecentraliseerde digiconomy en AI singulariteit zullen de fysiek feitelijke werkelijkheid en ons morele bewustzijn door de natuurlijke manifestaties gaan ontkennen en ‘verbeteren’. Ook het religieuze kompas moet door AI worden bijgestuurd, zoals we van de fake-pope en zijn ‘homeboy’ Harari hebben vernomen.

  Het is meer Verdeel&Heers djewworldorder van/door de satanische krachten die de blanke westerse christelijke bevolking kwijt wil. Niet die van het R-Katholisisme want die zijn zo ‘inclusief’ dat daar alles en ieder gajus een warm bed of een butplug vindt! Nee, het zijn de pureblood christenen waar ze op gaan jagen! Die weten en roepen steeds harder dat we in hel op aarde, het vervloekte rijk van de duivel leven.

  De goddelijke krachten van het Licht, de Liefde en het Leven zijn een te groot gevaar voor de steeds groeiende en openlijke aanbidding van Het Kwaad. Die zijn bestaan dankt aan de afgoderij van de duisternis, dood en destructie.

  ‘De schaapjes wikken en laten het beest beschikken.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in