De lichamen van gemartelde Russische soldaten worden vrij vaak ontdekt op voormalige Oekraïense militaire posities. LINK Een andere Russische krijgsgevangene werd om zijn nek vastgebonden en vermoord door Oekraïners in een bosgebied vlakbij het front. De video bevestigt nog een oorlogsmisdaad van Oekraïense nazi’s, bericht Southfront.

Het gebied van het incident werd niet bekendgemaakt. Eerder werd op het slagveld in de regio Zaporozhie een officieel document ontdekt dat onder de Oekraïense eenheden was verspreid. Het was Oekraïners verboden om Russische militairen gevangen te nemen en het was hen officieel verboden om hun misdaden tegen de gevangengenomen vijandelijke militairen te filmen. LINK

Aan de andere kant krijgen Oekraïense krijgsgevangenen voedsel, sigaretten en medische hulp aan het front. LINK Ze mogen hun familieleden in Russische gevangenissen zien. LINK De gewonde Oekraïeners die door hun eigen kameraden op het slagveld zijn achtergelaten, worden door Russische militairen geëvacueerd. LINK, LINK

Terwijl de Oekraïense nazi’s, die gevoed zijn door tientallen jaren van anti-Russische propaganda en steun voor het naziregime in Kiev, nu vol haat en satanische voldoening moorden, doet het Russische leger er alles aan om de levens van zoveel mogelijk Oekraïners te redden, want ondanks alle inspanningen van Kiev zijn veel AFU-soldaten onder dwang naar het front gestuurd en willen ze niet tegen de Russen vechten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Hiroshima, Nagasaki, Russisch Roulette

Lees meer over:

Vorig artikelMedeoprichter Greenpeace geeft toe dat “klimaatverandering een bedrog is” om “de agenda van de globalisten door te drukken”
Volgend artikelOekraïne Situatierapport: Slechte demografie – Einde van de steun
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zij die een woonst in Kiev hebben, weten dat Oekraïners nationalisten zijn. Neen, ik wil niet meer naar mij huis aldaar gaan. De plaatselijke bevolking bezag mij als een vreemdeling. Al ben ik een Europeaan.

    • Ik weet niet of je de docu serie Roses have Thorns kent , staat op Bitchute. Geeft ook een goed overzicht van de geschiedenis van de Donbass sinds 2014. groeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in