pexels.com

Er is een Chinees gezegde dat we allemaal wel eens gehoord hebben over dat het een zegen en een vloek is om in interessante tijden te leven of iets dergelijks. Het is het soort middelmatige diepzinnigheid dat je zou kunnen horen aan het begin van een ABC nieuwsprogramma over de ‘Chinese dreiging’ in de Stille Oceaan, met onheilspellende muziek en beelden, schrijft Dr. David Hilton.

Het blijkt helemaal geen Chinees gezegde te zijn. Zoals de meeste slimme dingen in de moderne wereld, is het uitgevonden door een Engelsman.

We leven echter in interessante tijden. Lockdowns en tekorten sinds 2020 hebben de tralies van de utopische Westerse denkgevangenis waarin we sinds de Tweede Wereldoorlog leefden, aan het wankelen gebracht. Idealisme en genotzucht vierden hoogtij in het Westen sinds de jaren ’50. We leefden in een door tv geconstrueerde realiteit. We leefden in een werkelijkheid die was opgebouwd door tv, films en muziekhits van drie minuten.

Aan die periode van collectieve onwerkelijkheid komt nu een einde.

Hoewel COVID onzin was, waren de tekorten dat niet en ze waren een voorbode van het realiteitsbad dat we dit decennium gaan nemen als het moment van de piek van de westerse hegemonie voorbij is en de mondiale suprematie verschuift naar de grootmachten van Eurazië.

Maar eerst, de crash. En je normale vrienden die hun verstand verliezen terwijl ze op tv te horen krijgen dat het allemaal jouw schuld is, jij dwaze, onverdraagzame samenzweringstheoreticus, wc-papier hamsterende racist.

In heel Australië zullen miljoenen mensen ontdekken dat de toekomst die ze verwachtten niet zal komen. Dromen zullen in duigen vallen, fortuinen zullen verloren gaan en identiteiten zullen verbrijzeld worden. Dit is de grote ontrafeling die altijd gepaard gaat met de ineenstorting van grote rijken. En het onze zal het grootste zijn dat de wereld ooit heeft gezien.

Sinds de Boomer-generatie volwassen werd, hebben westerlingen geloofd dat wij de rijkste en meest geavanceerde mensheid zijn vanwege onze verlichte waarden en superieure technologie. Dit is altijd een leugen geweest.

De Westerse Boomer-generatie is de rijkste en meest comfortabele generatie in de hele menselijke geschiedenis geweest omdat onze voorouders de beste waren in het concentreren en inzetten van georganiseerd geweld over de hele planeet in de eeuwen daarvoor.

Het waren niet onze idealen of onze technologische kennis. Die volgden later. Wat de weg vrijmaakte voor het Grote Boomer Utopia was dat we de oorlogen wonnen en daarna over de vrede beslisten.

Althans, dat deden onze elites. Dat betekende in het Westen de financiële elites.

Sinds de Portugezen voor het eerst wereldwijde scheepvaartroutes vastlegden die de Nederlanders zich vervolgens toe-eigenden, de Engelsen vervolgens innamen en de Amerikanen vervolgens erfden, rustte het bouwwerk van de Westerse politieke en militaire macht op het economische fundament van het wereldwijde kapitalisme. Het ging om grondstoffen, scheepvaart, leningen en koloniale expansie.

  Als ik in de schoenen van Poetin stond, zou ik de energietoevoer naar de EU dichtdraaien

Vanaf het begin ging het allemaal om de zeewegen, liefje. Daarom gebruiken de Hooty-Tooties of wat dan ook hun raketjes om de scheepvaart door de zee-engten in het Midden-Oosten onmogelijk te maken, nu dit systeem instort.

Ze raken de fundamenten van de Westerse economische macht namens de grote Euraziatische machten. Dit gaat niet over scheepvaart. Het gaat erom dat de volkeren van het Westen de komende decennia en eeuwen te maken zullen krijgen met een sterk verminderde levensstandaard omdat het zeeverkeer, waarvan onze manier van leven afhankelijk is, is opgehouden.

Technologische vooruitgang heeft deze proxy hajji’s voor Iran, Rusland en China ongetwijfeld geholpen om de scheepvaart uit te schakelen. Technologie die hen uiteindelijk werd aangereikt door onze verraderlijke, globalistische elites als gevolg van incompetentie of een snode agenda.

Misschien hebben deze globalisten een religieuze visie voor een post-Amerikaanse wereld die wij niet kennen.

Ongeacht waarom onze elites ons hebben verraden, kiezen Iran, Rusland en China nu voor hun strategische stappen omdat ze weten dat de economische fundamenten van de Westerse macht aan het afbrokkelen zijn.

Na de Tweede Wereldoorlog bouwden de zegevierende Verenigde Staten een reeks instellingen om de liberale democratie over de wereld te verspreiden. Tegenwoordig verspreiden deze instellingen perversie, financiële slavernij en oligarchische controle over de wereld. Ze omvatten de Verenigde Naties, de NAVO, de Wereldbank en het monetaire systeem van Bretton Woods.

De Amerikanen erfden ook de architectuur voor een systeem van wereldwijd bankieren, gebaseerd op de Bank voor Internationale Betalingen in Basil, Zwitserland. Het is de centrale bank der centrale banken en staat zo ver boven de nationale regeringen dat het bankzaken deed voor zowel de Geallieerden als de As tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het systeem van Bretton Woods is de basis voor de wereldwijde monetaire orde die in 1944 werd gecreëerd. 50 landen, onder het gezag van de VS, kwamen overeen om hun muntwaarden te koppelen aan de Amerikaanse dollar en de dollar aan goud om de handel na de oorlog te vergemakkelijken.

In 1971 kwam president Richard Nixon terug op de verankering van de Amerikaanse dollar aan goud. Dit werd gevolgd door een welig tierende inflatie en grondstoffencrises gedurende de jaren ’70, maar tijdens de presidentsverkiezingen van 1980 stelde de cabal achter Ronald Reagan een oplossing voor deze impasse voor.

In wat Reagans rivaal voor de Republikeinse nominatie, George Bush Snr, bespotte als ‘voodoo-economie’, verlaagde Reagan de belastingen zonder de uitgaven te verlagen en compenseerde het verschil met massale overheidsleningen.

Het was ochtend in Amerika en de creditcard stond op het punt om op hol te slaan. Sindsdien zijn alle activa die met een hefboom konden worden gefinancierd enorm gegroeid.

  Russische strijdkrachten vernietigen depot met 3K ton munitie in enorme explosie - en twee Oekraïense Mig-29 gevechtsvliegtuigen vernietigd in aanvallen die de MSM niet wil dat u ziet

Daarom zijn de Boomers zo rijk.

Sinds 1980 is de wereldwijde schuld opgeblazen op een manier die gewone mensen over de hele wereld zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Hoeveel de wereld verschuldigd is aan de bankiers die de wereld bezitten

In de jaren 80 en 90 is de westerse schuld toegenomen en sinds 2000 heeft de globalisering het schuldenfeest over de hele wereld verspreid. De obscene ontwikkelings- en consumptieniveaus waaraan we over de hele wereld gewend zijn geraakt, zijn allemaal het resultaat van deze manische schuldengolf.

Maar privé- en overheidsleningen zijn niet de enige factor in dit schuldenplaatje. Hoe wild en krankzinnig dit systeem gebaseerd op onbetaalbare schulden ook is, het is niet de onderliggende oorzaak waarom de ineenstorting van de Westerse economische macht onvermijdelijk is.

Centraal bankieren gaat niet alleen over het bepalen van rentetarieven. Het is ook verbonden met een systeem van geldschepping dat voor het eerst werd ontwikkeld in het Italië van de Renaissance en zich over de hele wereld verspreidde via de Bank of England en de Amerikaanse Federal Reserve.

Ons geld zelf heeft schuld nodig om te kunnen bestaan. Die dollars waarvan je bank zegt dat ze op je bankrekening staan (dat is niet echt zo) zijn allemaal gecreëerd toen een private bank een private of publieke lening aanging.

Geld groeit niet aan bomen. Het wordt uit het niets gecreëerd door bankiers

Zie je die kleine ‘loan creation’ tekst? Dat is geldschepping. Als we onze hypotheek of creditcard afbetalen, vernietigen we eigenlijk geld. Dat betekent dat er steeds nieuwe schulden moeten worden gemaakt om alles stabiel te houden.

Aangezien het Amerikaanse Federal Reserve-systeem eigendom is van een geheime groep bankiers en de paar grote banken die nu zo’n beetje alle kleine banken bezitten, in feite eigendom zijn van dezelfde geheime groep bankiers, kan het best zijn dat wie die geheime groep ook is, de wereld regeert.

Wie kan dat nu zijn?

Er zijn maar heel weinig mensen in de wereld die deze regeling echt begrijpen. Je normale collega of familielid in ieder geval niet.

Zelfs Jared Bernstein, een vooraanstaand econoom bij de Amerikaanse overheid en voorzitter van Biden’s Amerikaanse Raad van Economische Adviseurs, kan het niet uitleggen.

Onze kat kan het beter, Jared.

Het is allemaal een Ponzi scheme. Rook en spiegels. Er zit geen tovenaar achter het gordijn; alleen een stel overvoede bankiers en hun trawanten die de wereld misleiden door hen alles voor niets te geven.

De wonderbaarlijke tovenaar van Oz was een allegorie van centraal bankieren
Toch controleren die financiële elites, een cabal zo je wilt, de politici en de bedrijven en de instellingen die het Westen en de wereld besturen.

Voorlopig. Totdat de Houthi’s of de Perzen of de Russen of de Chinezen of allemaal genoeg raketten afschieten om de hele boel neer te halen. De Russen en Chinezen gebruiken ook de alchemie van centraal bankieren. Door hun gebrek aan grote staatsschulden en sociale verplichtingen zullen deze landen echter niet instorten in de komende crisis.

  In video: DPR volksmilitie over Oekraïens offensief in Snegirevka, regio Kherson

Dit wordt een Gotterdamerung van de ‘ontwikkelde wereld’. Eeuwenlang hebben New York en Londen het monetaire systeem gecontroleerd waarop de wereldwijde economische orde rust. Het was de geheime saus van de Westerse hegemonie.

Nu heeft de schuld zijn limiet bereikt. Consumenten zijn uitgeput en het aanbod van nieuwe schuldslaaf immigranten naar het Westen heeft de infrastructuur en politieke wil overbelast. Er zijn geen nieuwe markten om naar uit te breiden, geen nieuwe grondstofvelden om te exploiteren. Goedkope olie is ook overal opgedroogd, behalve in Iran en Rusland eigenlijk, en we hebben natuurlijke extractiegrenzen bereikt voor meerdere grondstoffen die het systeem nodig heeft voor onderpand en voortdurende schuldexpansie.

Kortom, onze planeet is op. Het is het einde van de weg.

Daarom komt er oorlog. De westerse oligarchen zijn te veel verschuldigd aan de proleten die afhankelijk zijn van de welvaartsstaat en zullen de kudde graag uitdunnen. Rusland en China zijn ook niet bereid te accepteren dat de Westerse elites de wereld blijven regeren.

Dit is de echte Grote Reset.

Dit is ook de reden waarom de Westerse oligarchen aandringen op het koolstofvrij maken van energie en de invoering van CBDC’s (Central Bank Digital Currencies). Ze zijn wanhopig. Ze weten dat ze een einde moeten maken aan de liberale democratie en de Westerse slaafse proleten die de Derde Wereldoorlog overleven moeten laten wennen aan veel lagere consumptieniveaus, terwijl ze denken dat het een goede zaak is.

Er zullen veel ideologische, religieuze en sentimentele redenen worden gegeven aan je normale collega of zwager waarom we de Derde Wereldoorlog moeten uitvechten. Het zullen allemaal leugens zijn.

We gaan oorlog voeren tegen Eurazië en Oostazië omdat we een economisch systeem hebben gebaseerd op schulden en nu is de realiteit aangebroken en is het tijd om de rekening te betalen.

Dit is de boodschap om door te geven aan de normies in je leven als ze gek worden en zich beginnen af te vragen waarom de wereld om hen heen aan het verdwijnen is.

In tegenstelling tot de meer verlichte elites van Oceanië in 1984, gaan onze decadente elites tegelijkertijd oorlog voeren met Oostazië en Eurazië. Dit is waanzin en ze zullen falen.

Terwijl ze dat doen, zullen de normies hulp nodig hebben bij het verwerken van wat er gebeurt. Help ze een handje.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De schapen voorbereiden op oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAdmiraal Rob Bauer: NAVO-landen moeten meer wapens naar Kiev sturen, zelfs als dit betekent dat ze hun eigen behoeften moeten verwaarlozen
Volgend artikelScott Ritter: Belousovs benoeming signaleert “revolutie” in Russische militaire aangelegenheden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. “Hoe je de Derde Wereldoorlog aan normies uitlegt”

  Nou dat gaat behoorlijk moeilijk te worden, de ervaring die ik heb opgedaan noopt mij er niet verder mee door te gaan, een eenmaal, vaak op emotie gebaseerde standpunt wordt niet gemakkelijk veranderd door een ‘Wappie’.

  • Beste Adriaan,
   Het bekende gezegde;
   ” je kunt een paard naar het water brengen.
   je kunt het echter niet dwingen om te drinken ”

   Nog maar eens:

   Voor hen die weten, hoeft niets verklaard te worden.
   Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
   Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
   Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 2. Ik bedank Rommel met zijn Frontnieuws dat binnen een half jaar de vaste lezers precies hebben geleerd wat het zionistisch, georganiseerde Jodendom werkelijk betekent en hoe het geïmplementeerd in het beleid van elke Westerse overheid, feitelijk een klein wonder, thanks.

   • Ik ben geen voorstander van het doden van mensen om wat voor reden dan ook. De Oostenrijkse schilder heeft miljoenen gedood, niet enkel Joden. Bovendien heeft de heer H indirect bijgedragen aan de oprichting van de Joodse staat in 1948.

 3. ‘We leefden in een werkelijkheid die was opgebouwd door tv, films en muziekhits van drie minuten.’

  Alle tv, films en muziek zijn er op gericht om onze aandachtspranne te verkorten. TikTok is waar het op uitkomt… mensen met een 4 seconden geheugen/focus/aandacht net als een goudvis.

  De wakkeren worden gedeprogrammeerd en tegen de tijd dat dit klaar is geven wij helemaal niks meer om tv, films en muziekhits.

  Trillingen en vibraties… muziek, films en tv worden gebruikt om ons te hypnotiseren (in slaap te brengen) en vervolgens in slaap te houden (egoïsme). Muziek, films en tv zijn hersenspoelmachines!!!

  Als je het universum wil begrijpen, moet je denken in termen van vibraties en frequenties.

  -Nicola Tesla

  De satanisten gebruiken alle trillingen em vibraties om ons mee te hypnotiseren zodat ze ons daarna kunnen programmeren!!! Muziek, films en tv zijn HET middel om ons mee te besturen!!!

  En de meeste mensen (ook de wakkeren) blijven maar denken dat muziek er is om van te genieten. JE WORDT BESTUURD!!! Anno 2024 is er geen echte muziek meer tenzij je zelf in je woonkamer met je stem en je lichaam (de enige echte instrumenten) muziek maakt. Maar anno 2024 kunnen de meeste mensen alleen nog muziek maken als ze instrumenten hebben. We zijn echt 180 graden op de kop gezet. En muziek, tv en films hebben ons in 80jr helemaal tot TikTok goudvissen, met een aandachtsspanne van 4 seconden, gemaakt.

  • @ Theme mei 17, 2024 Bij 11:29,
   Dat komt dat de muziek van vandaag op een verkeerde frequentie is gebaseerd, hierdoor zijn we in onbalans gebracht en gehouden. Mensen in onbalans zijn manipuleerbaar en gevoelig voor propaganda.
   Daarom hebben de Nazi’s de muziek frequentie standaard verandert na de 2de WW.
   Zo wordt met film en TV en met smartphones regelmatig verborgen boodschappen doorgeven. Die pikken we onbewust op, omdat het een fractie van een seconde duurt. Zodat we een bepaalde gewenste richting op geduwd worden via psychologische manipulerende technieken. Deze propaganda methode werd in de jaren ’60 in bioscopen uitgetest. De gehele propaganda werkt op basis van emotie, van: erbij willen horen, van: jij bent beter dan de rest, van: je een schuldgevoel aan te laten praten, van: je verleiden om bepaalde producten te kopen, die zogenaamd cool, hip of in de mode zijn, enz, enz.. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

   We zijn met z’n alle voor het karretje gespannen van de bankiers, zonder dat we het zelf besefte. Want we wisten niet beter, omdat door de school indoctrinatie dat ons wijsmaakte. Hoger opgeleid betekent letterlijk dat je afgeleerd is om zelf (na) te denken en enkel jouw opdrachten volgens het boekje moet uitvoeren. Zo verkrijgen ze gehoorzame schapen, die ze elke gewenste kant op kunnen delegeren. Dat heeft ook geresulteerd dat de vaccinatie graad hoger ligt bij hoger opgeleiden, dan bij laag geschoolde.

   De westerse bevolking is sinds de 2de WW constant gemanipuleerd door de zionisten. Ze hebben de bevolking geconditioneerd door het drinkwater te vergiftigen, vanaf onze geboorte vol te spuiten met zware metalen via vaccins, onze voeding te vergiftigen, onze atmosfeer te vergiftigen. Nu ademen we met elke ademhaling gif binnen. De zon is al zover gedimd dat we geen UVB meer kunnen ontvangen op de wereld. Zodat al het leven geen Calcium meer kunnen opnemen. Zodat we steeds lichamelijker steeds zwakker en zwakker en dommer worden met elke volgende generatie.

   Alle voedingsvoorlichtingen zijn net andersom. Minder zeezout toevoegen bij je eten betekent minder vocht vast kunnen houden, is minder hersencapaciteit en verzuring van het lichaam. Minder verzadigde vetten eten, veroorzaakt dichtslibbing van de aderen en kun jij geen nieuwe cellen meer aanmaken. Doordat we geen Calcium meer kunnen opnemen verharde onze aderen. Je cholesterol verminderen met medicijnen is vrijwillige voor een snellere dood kiezen. Minder vet vlees eten resulteert in afbraak van je kraakbeen. Zo zijn er tig voorbeelden hoe erg gesteld het is met onze kennis over goede voeding, daar (huis)artsen enkel farmaceutische medicijnen verstrekken die op oliebasis vervaardigd zijn en 99,99% geen weet hebben van hoe ons lichaam op een natuurlijke basis van vitamines, mineralen en spoorelementen werkt.

   De werkelijke realiteit is exact 180 graden andersom, wat we ooit geleerd hebben via de school indoctrinaties. De gehele westerse economie/welvaart is gebouwd op drijfzand met een kaartenhuis. Met een domino effect wat we steeds meer zijn gaan realiseren.

 4. Beste Adriaan,
  Het bekende gezegde;
  ” je kunt een paard naar het water brengen.
  je kunt het echter niet dwingen om te drinken ”

  Nog maar eens:

  Voor hen die weten, hoeft niets verklaard te worden.
  Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
  Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
  Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 5. Eris genoeg olie en gas er wordt alleen niet meer naar geboord, deze hele offshore industrie is aangepast aan subsidie molens!

 6. De analyse is redelijk. Maar ik mis nogal wat aspecten en spelers. Wat te denken van de oude bloedlijnen, de grote players zoals London City, Vaticaanstad, Jezuïten, Vrijmetselaars. Waar spelen die mee? Die zijn zeker niet achterlijk, denk ik. Dan zijn er nog de mafia’s, de onderwereld.

  Ja, het systeem van banken is duidelijk: geef mensen cheques voor hun goud dat de bank dan gaat opbergen en leen als bank vervolgens steeds meer cheques uit dan je in goud hebt. De mensen komen dat goed toch niet halen. Ze richtten ook aandelen- en andere beurzen op om te zorgen dat het kapitaal (grond, machines, voeding, gebouwen, etcetera) in een paar handen kwam. Legaal. Zo kunnen een paar families als ze slim samenwerken alles in bezit krijgen. En dit over de rug van de kleine man die geen idee heeft dat zijn geboortegrond ontstolen wordt.
  Het gaat wel degelijk dus ook om eigendom. Wettelijk vastgelegd eigendom zodat de eigenaars hun wil kunnen opleggen aan hun eigendom, ook al wonen daar mensen op. En dat eigendom is gigantisch.

  Ik zie dus veel meer problemen op het niveau van bezit. Wie immers bijna alles bezit, die is immers eigenaar en kan zijn wil opleggen. Er is zoveel verkocht sinds de privatisering (het te koop aanbieden) van grote belangrijke zaken zoals de nutsvoorzieningen waren.

  Verder denk ik dat als het probleem ligt in schulden bij een groep mensen, dat die schuld afbetaald moet worden door de schuldenaars, maar niet door burgers die daar niet voor getekend hebben. Inwoners van een land kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor schulden die door een opgedrongen systeem gemaakt zijn, lijkt mij.

  Wanneer ik het Oude Testament lees, dan wordt ik soms bevangen door schrik. Hoe kunnen mensen zó doen als toen ze deden? Hoe kunnen ze zo samenscholen tegen anderen? En komt daar volgens sommigen onze moraal gedeeltelijk vandaan? Als ik het lees dan herken ik wel wat er nu gebeurt.

  Het probleem zit ‘m in de gewone man en vrouw. Die laat het gebeuren, want snapt er niks van. Tis ook niet te begrijpen, denk ik. Maar als de mensen samen zouden zijn, dan zijn ze sterk. Eendracht maakt macht. En die eendracht wordt verbroken door de wereld van de massamedia, de opleidingsinstituten en andere maatschappelijke zaken. Waren de mensen één volk, onder één goede herder, dan was mens sterk. Goede herders hebben de mensen nodig. Die de narigheid doorzien en weten wat te doen als een wolf de kudde bedreigt. Geen politici. Dat zijn geen ware herders.

  Tja, ergens wat Jezus al zei. Het staat beschreven. Geld, dat is altijd een probleem voor naties. Er zijn er altijd die het systeem weten te infiltreren. Goede koningen zijn daardoor afgezet en hebben hun rijk verloren. En nu gebeurt het bijna op wereldschaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in