Screenshot video 𝕏

Witte Huis perschef Karine Jean Pierre beweerde onlangs dat de talloze video’s van Joe Biden die verdwaald en verward ronddwaalt “deepfakes” zijn, gemaakt door zijn politieke tegenstanders, schrijft Baxter Dmitry.

In antwoord op een vraag over Biden’s laatste, op video vastgelegde, hoogbejaarde moment waarop hij bevroor en van het podium moest worden geleid door Barack Obama, zei Jean Pierre: “Het vertelt je alles wat je moet weten over hoe wanhopig de Republikeinen hier zijn.”

“In plaats van te praten over de prestaties van de president in functie, en wat ik daarmee bedoel is zijn wetgevende overwinningen en wat hij heeft kunnen doen voor het Amerikaanse volk in het hele land, zien we deze deepfakes, deze gemanipuleerde video’s, en het wordt te kwader trouw gedaan.” Kijk:

Lijkt de volgende video op een gemanipuleerde video die te kwader trouw is uitgebracht, of lijkt het op een tachtigjarige man die duidelijk cognitief achteruitgaat en die in het openbaar wordt rondgeloodst door voormalig president Barack Obama?

Het enge voor Amerika is dat deze video bij lange na niet het ergste voorbeeld is van Biden die van zijn omgeving verlangt dat ze zijn cognitieve achteruitgang verdoezelen.

De Biden-regering vertelt ons nu dat we niet moeten geloven wat we met onze eigen ogen kunnen zien.

  Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug... en winnen wij?

Voor de goede orde: Obama heeft het officieel over zijn droom van een “marionettenpresidentschap” en hoe hij degene zou zijn die achter de schermen de bewegingen van een “stand-in frontman of frontvrouw” als president zou uitvoeren.

Gewoon toeval, natuurlijk. Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Mijn geheugen is prima”, blaft Biden, voordat hij zegt dat hij de “president van Mexico” heeft overtuigd de grens met Gaza te openenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog zal een van de belangrijkste elementen zijn van de “Perfect Storm” waar we nu mee geconfronteerd worden
Volgend artikelAls je “gevaccineerd” bent voor COVID, heb je een grotere kans om te sterven: STUDIE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Do they really think people are that stupid? Biden is a dumb democrat dummy shuffling to Obama’s continuing mantra to transform America with the aid of the media, CIA, and liberal warhawks.

 2. Waarom geven wij aandacht aan die operette zoals hierboven? Ondertussen maken ONZE trekpoppolitiekers van onze samenleving een Europa dat een kloon is van de USA.

 3. Ja er worden steeds meer landen bestuurd door vrouwen en bejaarde mannen omdat ze geen andere gek kunnen vinden die nog bij zijn eigen volle verstand is De vrouwen dan……die gaan voor de eer dat een vrouw een land kan besturen in deze tijd Dat bewezen al veel vrouwen voor deze tijd ,,,,waar de wapens van nu werkelijk de wereld om zeep helpt Zelfs de laatste wo oorlog was een ouderwetse oorlog zonder drones en dergelijke waanzin !!!!!!!!!! Deze wereld draait alleen nog uit eigenbelang en volksverlakkerij fraude bij verkiezingsuitslagen en meer mensen die alles willen hebben wat er zich beweegt/bevindt in deze aardkloot om rijker te worden. Goudkoorts was in de jaren vanaf 1800 een voorbeeld ervan dat mensen zich onder elkaar afmaakten om rijker te worden of uit de armoede wilde vluchten naar het ,,,,,beloofde,,,,land USA/Amerika!!!!!!!!!!

 4. “Ga niet akkoord met deze onzin”, waarschuwt Catherine Austin Fitts “AI is digitale controle”

  https://www.zerohedge.com/technology/dont-buy-crap-catherine-austine-fitts-warns-ai-digital-control

  AI “… zal de vooruitzichten voor een vrije samenleving veranderen, zelfs de vrije wil… en… een poging om het idee te zaaien dat besluitvorming uitsluitend door mensen zal plaatsvinden, zal een zeldzaamheid worden en na verloop van tijd ophouden te bestaan.”

  Een van de belangrijkste problemen die we het afgelopen jaar hebben gezien, is dat kunstmatige intelligentie vanzelf van de grond komt en begint te functioneren op een manier die nergens op slaat. . . . en het is gewoon liegen. Het is gewoon dingen verzinnen en liegen.

  Het is letterlijk alsof het door demonische bezetenheid is.”

 5. Over gaslighting hoef je de Democraten niks te vertellen. Die zullen nog met droge ogen beweren dat sneeuw niet wit is en dat water niet nat is.

 6. Ach ja, zeg gewoon dat het Deep Fake is. Vraag dan eens aan allen die Biden gesproken en gezien hebben hoe hij bij hen overkwam.
  In 1938, toen in Duitsland de Jodenvervolging begon, beklaagden internationale journalisten zich bij minister Goebbels hierover. Hij zei toen, zogenaamd zeer verbouwereerd: “Jodenvervolging? Ik weet van niets, alles is nep om de publieke opinie te beïnvloeden”.
  HA, 27 juni komt de aap uit de mouw, als Biden en Trump hun eerste debat aangaan. Ik hoop dat Biden zich publiekelijk belachelijk maakt, door voor de camera zijn broek uit te trekken en een zit-houding aanneemt, en meent dat hij op het toilet zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in