In zijn recente verschijning op Face the Nation zei Senaatsminority leider Mitch McConnell tegen Margaret Brennan:

“De Oekraïners hebben in drie weken meer Russen gedood dan wij in 20 jaar in Afghanistan en Irak hebben verloren. Ik denk dat we erin moeten geloven dat de Oekraïners kunnen winnen. En de manier waarop zij winnen is dat wij deze verdedigingswapensystemen zo snel mogelijk bij hen krijgen.”

Hiernaar luisterend wordt men door wanhoop bevangen, want de woorden van McConnell onthullen de monsterlijke strategie die door de westerse heersende elites gevolgd wordt met betrekking tot de oorlog in Oekraïne, schrijft Vasko Kohlmayer.

Deze elites ruiken nu bloed in het water. Zij hopen de oorlog tegen Oekraïne zo lang mogelijk te laten aanslepen, Rusland vast te laten lopen en leeg te laten bloeden, zowel in termen van mensenlevens als in financieel opzicht.

Dit is een onmenselijke en misplaatste strategie die waarschijnlijk averechts zal werken.

Om te beginnen is deze oorlog uitgelokt door westerse globalisten, die er alles aan gelegen was om de NAVO helemaal naar de Russische drempel te drijven. Dit werd door Rusland begrijpelijkerwijs en terecht opgevat als een stap die een ernstige bedreiging vormde voor zijn nationale veiligheid.

Rusland had het Westen jarenlang gewaarschuwd, gesmeekt en aangedrongen om dit niet te doen, maar het mocht niet baten. De NAVO, aangevoerd door de Verenigde Staten, deed iets wat de Verenigde Staten nooit zouden toestaan als de situatie omgekeerd was. De Verenigde Staten zouden nooit een vijandige militaire alliantie aan hun grenzen toelaten. Wij hebben gezien wat er gebeurde tijdens de Cubaanse rakettencrisis, toen de Sovjets probeerden militaire installaties naar Cuba te brengen. De Verenigde Staten bedreigden zowel Cuba als Rusland en waren bereid een kernoorlog te beginnen als dat nodig was om die onderneming een halt toe te roepen. De Verenigde Staten waren toen natuurlijk gerechtvaardigd in hun eisen. De Russen denken nu hetzelfde over Oekraïne.

Kijkt u naar de onderstaande lezing, waarin een van ’s werelds meest vooraanstaande politicologen professor John Mearsheimer uitlegt wie verantwoordelijk is voor deze crisis. Het is voldoende om alleen de eerste 25 minuten van de video te bekijken.

Wat men ons ook door de media mag vertellen, de Oekraïners kunnen deze oorlog niet winnen, want zij worden sterk overmeesterd door de Russische strijdkrachten. De voornaamste reden waarom de Russische opmars langzaam is gegaan, is dat de Russen ervoor gezorgd hebben dat er zo weinig mogelijk burgerslachtoffers vallen. De Oekraïense strijders hebben daarvan geprofiteerd door hun eigen volk als menselijk schild te gebruiken.

Paus zegt christenen minder uit te geven aan Kerstmis en hun bespaarde geld naar Oekraïne te sturen

Als u dit niet gelooft, kijk dan maar eens hoe Oekraïense soldaten raketten opstellen boven op een woongebouw in de stad Mariupol. Nu zij uiteengedreven zijn door hun machtigere vijand, is dit de enige strategie die de omsingelde Oekraïners nog kunnen volgen.

Als zij dit blijven doen, zullen de Russen vroeg of laat meedogenlozer worden, en zal het dodental omhoogschieten. Of wij het nu leuk vinden of niet, de Oekraïners kunnen in dit vreselijke conflict gewoon niet aan de winnende hand komen. Hoe langer deze oorlog duurt, hoe meer mensen er zullen sterven en hoe meer van Oekraïne verwoest zal worden.

Maar dat is blijkbaar in orde voor de westerse heersende elite, die er een kans in ziet om Rusland te laten bloeden op dezelfde manier als wij in Afghanistan en Irak hebben gebloed. Dat een land volledig verwoest zal worden en honderdduizenden onschuldige mensen zullen sterven, schijnt hen niet bijzonder te deren.

Niet alleen willen zij de oorlog in Oekraïne verlengen, zij willen hem in feite nog verder uitbreiden.

Een paar weken geleden probeerden zij de Polen ertoe te verleiden hun vliegtuigen aan de Oekraïners te geven, hoewel Rusland duidelijk had gemaakt dat het een dergelijke actie als een oorlogsdaad zou beschouwen. Deze actie zou hetzelfde zijn als wanneer Rusland er bij de Syrische regering op zou aandringen om vliegtuigen aan de opstandelingen in Irak te geven, terwijl wij in dat land militaire operaties aan het uitvoeren waren. Wij zouden een dergelijke provocatie ongetwijfeld als een oorlogsdaad van zowel Syrië als Rusland hebben bestempeld, en wij zouden vergeldingsmaatregelen hebben genomen, die vrijwel zeker een of andere vorm van militaire bestraffing van de overtredende partijen zouden omvatten.

De Polen echter doorzagen de list en trapten niet in het verraderlijke aas, dat hen in een rechtstreeks conflict met Rusland zou hebben gebracht. In plaats daarvan zagen zij de bluf en keerden zij de oorlogszuchtige intriganten in Washington DC de rug toe. Zonder overleg met de Biden-regering gaven zij een verklaring uit waarin zij zeiden dat zij hun jets ter beschikking zouden stellen door ze naar een Amerikaanse basis in Duitsland te vliegen, maar dat het de Amerikanen zouden zijn die de eigenlijke overdracht zouden doen.

Ontmaskerd en vernederd sloeg de Biden-regering het Poolse “aanbod” af en stuurde Kamala Harris onmiddellijk naar Warschau om de Polen, die ziedend waren over dit verraad van een vermeende bondgenoot, te sussen.

Nu is Joe Biden naar Europa gekomen met beloften van steun en wapens voor de Oekraïners. Hij zal de Oekraïners aanmoedigen om tot de laatste druppel van hun bloed te vechten. Hij zal het doen, hoewel hij maar al te goed weet dat de Oekraïners deze strijd nooit kunnen winnen en daarbij afgeslacht en verscheurd zullen worden.

COVID-19 zwendel, NAVO-oorlogen, Groen Extremisme: Het Tirannieke Trio uit de hel

Maar dat geeft niet. De intriganten in Washington geven niets om het leven of het welzijn van het Oekraïense volk. Zij gebruiken Oekraïne als proxy in een oorlog met Rusland, in de hoop dat hun strijders voldoende schade zullen toebrengen aan het Russische leger om het regime van Poetin in Moskou te destabiliseren.

Het is vreselijk te denken dat ons regime zo cynisch zou kunnen zijn. Van hun kant sussen zij waarschijnlijk hun geweten door zichzelf wijs te maken dat zij alleen maar bezig zijn met realpolitik 101. De Sovjets deden dit met ons in Vietnam, dat zij als hun proxy tegen ons gebruikten, dus doen wij nu hetzelfde met Rusland.

Maar de vraag is waarom de wereldelites Rusland en Poetin in het bijzonder haten? Zij vertellen ons dat Vladimir Poetin een slecht en corrupt man is, die van zijn volk gestolen heeft om grote rijkdom en luxe voor zichzelf te vergaren. Maar dat kan toch niet de hoofdreden zijn, want de leider van de vrije wereld is ook corrupt.

Het is bekend dat Joe Biden, toen hij vicepresident van de Verenigde Staten was, zijn invloed over de hele wereld verkocht voor zijn eigen persoonlijke verrijking. Dit deed hij via zijn betreurenswaardige zoon Hunter. Hunter zat bijvoorbeeld in de raad van bestuur van een Oekraïense gasmaatschappij, Burisma genaamd. Hoewel Hunter weinig van gas afwist, werd hij toch een miljoen dollar per jaar betaald in een overduidelijke regeling voor het uitoefenen van invloed. Zijn vader, “The Big Guy,” zoals Hunter hem in zijn e-mails noemde, zou een deel van de buit krijgen.

Rudy Giuliani noemde de Bidens een misdaadfamilie. Hoewel dit hard mag klinken, beschrijft het hun activiteiten nauwkeurig. Net als sommige mondiale gangsters trekken zij de wereld rond om hun zakken te vullen met illegale ondernemingen, terwijl zij samenspannen met enkele van de meest corrupte mensen in plaatsen als Oekraïne, China en Rusland. Het overvloedige bewijs van hun onheil staat op de harde schijf van Hunter Biden. Deze harde schijf is zonder enige twijfel authentiek, iets wat zelfs de New York Times onlangs heeft toegegeven. En toch weigeren onze gecompromitteerde instellingen – zoals het Ministerie van Justitie en de FBI – deze misdaden te onderzoeken.

Duitsland heeft de "rode lijn overschreden" - Rusland

De voornaamste reden waarom de globalisten Poetin verafschuwen is dat hij hun spel niet wil meespelen. Hij weigert hun woke ideologie te aanvaarden en deel uit te maken van hun corrupte wereldorde, die gebaseerd is op de ineenstortende dollar en gedreven wordt door de wens om de hulpbronnen en de bevolking van de wereld te plunderen.

Vladimir Poetin wil de rijkdommen van Rusland voor zichzelf houden, voor zijn aanhangers en ook voor zijn volk. Hij ziet wat de globalisten hebben gedaan met Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en andere landen. Zij zijn die landen binnengevallen en hebben ze vernietigd, en alle rijkdommen eruit gezogen die zij konden. En terwijl miljoenen in die landen gedood zijn en hun leven verwoest, zitten de architecten van deze rampen goed en genieten zij van hun onrechtmatig vergaarde rijkdommen. Een van hen is Joe Biden, die de hand had in al deze ondernemingen, omdat hij een hoge regeringsfunctionaris was toen ze gepland en uitgevoerd werden.

Aangezien Poetin de grote minerale en natuurlijke rijkdommen van zijn uitgestrekte land niet echt wil delen met de globalisten, willen zij hem uitschakelen. Zodra zij Poetin ten val hebben gebracht – zo denken zij tenminste – zullen zij een marionet in zijn plaats installeren, die de deuren zal openzetten voor de multinationals om de rijkdommen van Rusland te plunderen, zoals zij dat ook op andere plaatsen hebben gedaan.

Maar zij schijnen te vergeten dat zij Poetin niet op dezelfde manier kunnen aanpakken als Saddam Hoessein en Moammar Khadafi.

Poetin heeft ten eerste meer kernkoppen dan wie ook op aarde. Als hij in een hoek gedreven wordt, is het waarschijnlijk dat hij ze zal gebruiken.

Wij zouden er goed aan doen ons de wijze waarschuwing van John Quincy Adams te herinneren, die ons aanraadde niet naar het buitenland te gaan op “zoek naar monsters om te vernietigen.”

Wij moeten altijd proberen vrede na te streven en geen oorlogszuchtig beleid voeren, vooral op plaatsen zoals Oekraïne, waar wij geen vitaal belang hebben voor onze nationale veiligheid.

Ons voor Oekraïne met thermo-kernkoppen te laten bombarderen. zou inderdaad een verschrikkelijke vergissing zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Larry C. Johnson: “Het Oekraïense leger is verslagen. Wat overblijft is opruimen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAZOV nazi-commandant gevangengenomen
Volgend artikelPfizer biedt dokter $1 miljoen zwijggeld: “zo leggen ze u het zwijgen op, zetten u op de loonlijst”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Nu steeds meer uit de beerputten en doofpotten komt uit het verrotte Oekraïne, worden de globalisten steeds nerveuzer. Want hun decennia voorbereidingen vallen nu in 1 keer in het duigen, om Rusland te overmeesteren en te kunnen plunderen. Alles zal aan het daglicht komen, wat die mensenhaters allemaal aan het voorbereiden waren om Rusland over te kunnen nemen.

 2. De voormalige Sovjet-Unie dreigde destijds raketten op Cuba te plaatsen omdat de VS reeds raketten had geplaatst in Turkije, dichtbij de grens met de Sovjet-Unie.
  De Amerikanen waren dus helemaal niet ‘gerechtvaardigd’ destijds om te dreigen met een oorlog met Rusland (de Sovjet-Unie) en ze gedroegen zich destijds als net zo schofterig als nu.
  De VS is een fascistisch land, geleid door de Jezuïeten, dat sinds 1945 tussen 20 en 20 miljoen mensen heeft vermoord: From 1945 until today – 20 to 30 million people killed by the USA https://www.voltairenet.org/article204021.html

 3. Waar ik bij dit soort commentaren wat moeite mee heb is dat Poetin toch wordt neergezet als dictator die zichzelf en de ‘kliek’ om hem heen stevig verrijkt. Uit de interviews van Oliver Stone met Poetin en het boek van Hubert Seipel komt wat mij betreft toch een heel ander beeld naar voren: Rusland moet weer gerespecteerd land worden en daar is hij met vallen en opstaan al meer dan 20 jaar mee bezig.
  Velen weten niet (meer) waar Rusland vandaan komt, het mislukte communistische experiment van 70 jaar en daarna de rampzalige 90er jaren waarin het land rücksichtlos geplunderd werd door westerse roofkapitalisten in samenwerking met de Russische maffia. Als Poetin (of een ander) niet gedaan had wat tot nu toe gedaan is was Rusland een een derde wereldland geworden dat leeggeroofd zou worden. Daar ligt de oorzaak van de westerse haat jegens Poetin: hij heeft het rijke, grootste land ter wereld uit de klauwen gerukt van onmenselijke, meedogenloze, neoliberale, roofzuchtige, satanistische kliek.
  Het is schokkend om te zien hoe effectief de CIA psyop via onze media is, het grootste deel van de westerse bevolking is gehersenspoeld tot deugzeloten. Na zich vol te hebben laten spuiten met een duister gif lopen ze nu met vlaggen rond van het meest corrupte land op het noordelijk halfrond.

 4. Tijd om globaliseren op te knuppen , als je zo met mensenlevens speelt wordt het tijd voor die figuren het leven af te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in