Oleksiy Arestovich, die enkele dagen geleden zijn functie als adviseur van het kabinet van de president van Oekraïne heeft neergelegd, merkte terecht op dat het regime in Kiev volledig onder controle staat van buitenaf, schrijft Southfront.org.

Nog triester is dat dit regime bestaat uit sektariërs die de overgrote meerderheid van de bevolking van Oekraïne fel haten. De nominale leider van de sekte, president Zelensky, was misschien ooit een goede vent, of dacht dat hij dat was.

Nu is hij een drugsverslaafde man die schommelt tussen een mystiek geloof in de nationale (in zijn geval waarschijnlijk Joodse) superioriteit, drugstrips en angst voor zijn dierbaren. De menselijke geschiedenis kent een aantal van zulke gevallen. Allemaal, die geloofden dat hun moment gekomen was, eindigden zij allen met de dood van hun visie en die van henzelf. Zij stierven, maar hun marionettenspelers zeker niet. Zowel Napoleon als Hitler, die verschillende persoonlijkheden waren, de een een romanticus, de ander een fanaticus, handelden op vergelijkbare wijze onder dezelfde externe pressie waaronder Zelensky zich bevindt. Zij hebben alle mogelijke mannelijke hulpbronnen van hun naties uitgeput.

EU-commissaris voor buitenlands beleid Josep Borrell verklaarde: “Rusland is een groot land, een grote natie die gewend is tot het einde te vechten, bijna te verliezen en zich dan te herstellen,” en noemde de invasie van 1812 door het Franse keizerrijk van Napoleon Bonaparte en de invasie van 1941 door het Duitsland van Adolf Hitler als historische voorbeelden hiervan.

Zelensky doet hetzelfde. Maar in tegenstelling tot de twee kwade genieën van oorlog en politiek van de afgelopen eeuwen, is de president van Oekraïne niet geliefd bij de bevolking. Hij wordt persoonlijk gehaat door zijn eigen volk. Daarom neemt het verzamelen van de resterende mannelijke bevolking van Oekraïne voor het door de VS voorgeschreven offensief een gruwelijke vorm aan. Het kan alleen maar vergeleken worden met het middeleeuwse Europa.

  Zelensky zet raket van 400.000 euro in tegen goedkope drone - en Europa betaalt

Bekijk deze video’s uit Oekraïne en vraag uzelf af hoe spoedig u zich persoonlijk moet verbergen om geen kanonnenvoer te worden in de slachting ten behoeve van het mondiale establishment. Zo worden de overgebleven mannen in Oekraïne nu opgeroepen voor militaire dienst.

Alle video’s gebruiken de Oekraïense taal met een vleugje Russisch.

In deze video vraagt een man op zijn minst om hem een oproepingsbrief te overhandigen. De vrouwen zijn verontwaardigd: Wat doet u, is hij een crimineel?

Deze video toont een jonge man die ’s ochtends op weg is naar zijn werk en zonder dat hij een dienstoproep heeft ontvangen wordt aangehouden en in een auto geduwd.

Deze video toont een man die wordt opgehaald van zijn werkplek. Men krijgt te horen dat hij gehandicapt is, dat hij niet onderhevig is aan mobilisatie, daarom werkt hij hier. Toch slepen de mannen de ongelukkige man naar de vleesmolen…

In deze video komt de man die aanvankelijk vol vertrouwen was dat hij het kordon van ronselaars zou passeren, in een onaangename situatie terecht en verliest hij al zijn vertrouwen. Zijn lot is onbekend. Bij dit station werden allemaal mannen aangehouden.

Hier is de chauffeur bang dat het zelfs in de vroege ochtend niet meer mogelijk is om koffie te halen of veilig naar de auto te lopen.

Deze foto behoeft geen commentaar…

In deze video zien we een manier om mededelingen uit te delen en de daad bij het woord te voegen. Let niet op de idiote muziek van een paar Oekraïense of Russische tieners.

Er zijn tientallen van dergelijke video’s in de SF dispositie en we krijgen ze alleen uit open bronnen.

  De machthebbers van de VS en EU willen een oorlog met Rusland beginnen voordat hun eigen volk thuis een oorlog begint

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlog in het Oekraïense presidentschap – Arestovich: Zelensky is een volslagen idioot – Hij vernietigde het land met zijn wetten en verklaarde de oorlog aan het christendom! (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Voelde me alsof ik doodging”: Elon Musk hekelt COVID-booster wegens “ernstige bijwerkingen”
Volgend artikelWaarom we het huidige regime in Oekraïne nazistisch noemen …
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Vroeger hadden ze NSB die hun land en volk verraade nu is het de clown en cocesnuiver die het laat doen in Ukriland.
  Tuig eerste klas .
  Ze moeten die clows straks door midden trekken mocht Rusland winnen .
  Laten dat tuig wat in Den Haag er gelijk bij nemen ,Ruimt dat op
  In Den Haag WEF Homo’s Kinderlokkers , Hoerenjagers en WEF hoeren bijvoorbeeld KUTKAAG

 2. Sommige mensen moet wel blijven om voor achtergeblevenen te zorgen.. zieke of oude familieleden die ze tot het laatst willen blijven verzorgen. Zij kunnen simpelweg niet naar Polen. Overigens verwachten vele dat landen als Polen en Duitsland ook gemobiliseerd kunnen gaan worden. Politici kunnen en willen deze oorlog niet verliezen. Zij vinden hun eigen hoofd belangrijker dan dat van jou.

  • De mensen die in opstand kunnen komen liggen op het slagveld of zitten in het westen als “vluchteling”. Zij die met recht zouden moeten vluchten kunnen dat niet. Weer een voorbeeld hoe “westerse” schijn democratieën onder vals voorwendsel andere volkeren en naties overvallen uitbuiten, verkrachten, vermoorden en daarna wegwerpen als vuil. Triest hoe in Nederland een aantal verloren zielen de Oekraïne vlag nog altijd aan hun gevel hebben hangen. Worden gelukkig steeds minder.

  • Vok,
   Het is allemaal Rechts beleid van de VVD en zijn vazallen, de woningnood is allemaal duidelijk te verbeteren met een ander beleid, dit gebeurd juist allemaal bewust, kan nog meer voorbeelden noemen van dat beleid, de lijst is oneindig, je kunt natuurlijk als volk geen sympathie krijgen voor vluchtelingen als de eigen bevolking geen eens huizen kan vinden, daar zou ik ook boos om worden { dat ben ik ook}, dit Rechtse beleid maakt die burgers alleen nog maar conservatiever, tel uit je winst!

   • Het zal degenen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben worst wezen welk poppetje het beleid uitvoert , of dat ‘Links’ of ‘Rechts is boeit ze niet.
    Bovendien handig om een volk/groep verdeeld te houden dat ‘Links’ en ‘Rechts’

    ” Diejenigen, die entscheiden, sind nicht gewählt, und diejenigen, die gewählt werden, haben nichts zu entscheiden”. Horst Seehofer

 3. Goede vraag.

  Net als wij in een soort blind vertrouwen ontwapend?……..en op die manier met als wij de marge in gedwongen?

  Geef Drol666 en de rest van dat mentaal gedeprimeerde tuig de ruimte en je vertrouwen maar.

  Komt vanzelf goed met je.

 4. Wie denk je dat hier straks de mannen en jongens uit hun huis komt trekken? 0, de logica: als jij diegene bent die een ander mag ophalen en op transport zetten hoef je zelf niet, ben jij de laatste in de rij kan niemand je meer dwingen: DE reden voor lafaards om nu bij de politie te solliciteren.

 5. Ik kan het waarheidsgehalte van deze video’s niet verifiëren. Maar als dit inderdaad klopt -en representatief voor deze mobilisatie-, dan is de oorlog definitief verloren. Deze mensen gaan aan het front niet vechten. Ze lopen weg, of geven zich over aan de Russen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in