Foto: freepik / Uleca

Musk reageerde op een tweet van “Dilbert” auteur Scott Adams die een Rasmussen poll liet zien waaruit bleek dat 7% van de gevaccineerden “ernstige bijwerkingen” rapporteerde, in tegenstelling tot de beweringen van de CDC dat dergelijke bijwerkingen “zeldzaam” zijn, schrijft Infowars.

“Ik had ernstige bijwerkingen van mijn tweede injectie. Het voelde een paar dagen alsof ik doodging. Hopelijk geen blijvende schade, maar ik weet het niet,” twitterde Musk zaterdag.

De nieuwe Twitter-eigenaar en Tesla-oprichter zei dat hij een tweede booster moest nemen om de Tesla Gigafactory in Berlijn, Duitsland te bezoeken.

Musk stelde ook dat zijn neef in het ziekenhuis werd opgenomen voor myocarditis na het nemen van de prik.

“En mijn neef, die jong en kerngezond is, had een ernstig geval van myocarditis. Moest naar het ziekenhuis,” schreef hij.

Musk had eerder toegezegd interne documenten vrij te geven met betrekking tot de naleving door het bedrijf van beleidsaanbevelingen van de COVID-reactiechef van het Witte Huis en NIAID-directeur Anthony Fauci, maar de vrijgave laat nog steeds op zich wachten.

  Zweedse artsen over Ivermectine: "Zou de pandemie voorgoed beëindigen"

Musk zei zaterdag echter dat de Fauci dossiers slechts “vertraagd” zijn omdat een “belangrijke onderzoeker” pas in februari beschikbaar is.

Uit het oorspronkelijke onderzoek van Pfizer bleek dat 3,8% van de deelnemers die het vaccin kregen een “graad 3 ongewenste bijwerking” ondervond, die wordt gedefinieerd als ernstig en die dagelijkse activiteiten verhindert.

Geen enkel vaccin werd op lange termijn getest omdat ze allemaal in allerijl werden toegediend voor “noodgevallen”.

Pfizer moedigde de placebogroep in hun proef aan om hun vaccin te krijgen, zodat er geen langetermijntests op de prikken konden worden uitgevoerd.

Niettemin zijn er steeds meer aanwijzingen dat de injecties het immuunsysteem verzwakken, cardiovasculaire problemen veroorzaken en mensen vatbaar maken voor herinfectie.

Het culturele tij keert zich tegen de experimentele COVID-prikken nu er steeds meer real live gegevens opduiken waaruit blijkt dat de prikken ondoeltreffend en gevaarlijk zijn en de incidenten van myocarditis en plotselinge sterfgevallen blijven toenemen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: Spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS overwegen Oekraïne te helpen Russische installaties op de Krim aan te vallen
Volgend artikelOorlog tot de laatste Oekraïner – Gewelddadige overhandigingen van dienstoproepen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Ik geloof het ook niet. Ik zit dan nog wel met een vraag: waarom laat hij weten slechte bijwerkingen te hebben gehad? Met welk doel? Meer dan 20.000 reacties… en veel mensen volgen hem zonder te reageren. Geen vax, wel dit vertellen en de hele wereld kijkt mee. Ik mis de logica, anders dan dat hij zijn volgers nu aan het voorbereiden is op wat komen gaat en ze motiveert om verder te zoeken dan de mainstream. Is dat de bedoeling? Of heeft hij gedacht een saline te hebben gekregen maar hebben ze dat met opzet niet gedaan?

   • @Waarheidboven,

    Het doel van deze manipulator is 2 ledig,1.Om mensen extra bang te maken. Angstige mensen zijn kneedbaar en tevens vatbaarder voor allerlei aandoeningen. Ga nog maar eens slapen als voor velen de grote held ineens zegt dat je eigenlijk een tikkende tijdbom bent. En 2. Misleiding,net alsof hij ook tot de groep ‘death walking’ valt….Het is heel vies want ook deze Tesla maniak heeft veel mensen bewogen tot vrijwillige euthanasie.

   • Musk is natuurlijk een patsy, volledig aangestuurd. Een Tesla auto de ruimte insturen bahaha. Om Musk te citeren: you know it’s real because it looks so fake. Da’s een gevalletje eens kijken hoe dom de massa is. Wat slikken ze nog.

    Dit kan dus eigenlijk niet anders zijn dan een gecontroleerde stap, die uiteindelijk er toe moet leiden dat de ‘waarheid’ omtrent vaccins uitkomt zodat de gevestigde orde moet opstappen (ook gecontroleerd) waarna een nieuwe (wereld en uiteraard gecontroleerde) regering er kan komen onder het mom van dit nooit weer (dat NieuwZeelandse mevrouwtje als 1e voorbeeld). Slechts my 2 cents of course.

    • Elon Musks mammie Maye zit ook in het complot. Op internet is een foto te vinden waar ze met haar hand het 666-gebaar (Openbaringen 13) maakt.
     Hoe is deze Musk aan zoveel geld gekomen en ondertussen multimiljardair zijn en ‘zijn’ autofabriek maakt nog altijd verlies.
     In de buurt van Berlijn is een bos gekapt om een batterijfabriek voor Tesla te bouwen. Uiteraard zijn door de energiecrisis de plannen opgeschort.

  • Kan me nog herinneren dat Musk duidelijk maakte dat hij echt niet gevaccineerd wil worden en nu opeens heeft hij een booster gehad, echt bullshit hahaha.

   • It feels good to be a right-wing and science-denying conspiracy theorist. We are not dying suddenly, we are not living in fear, and we are not frequently changing our pronouns. Instead, we rely on empirical data and do not have to worry about anything.

    Oh man, that feels good!

    #FOLLOWTHESILENCED !!

 1. Ik begin mijn vraag tekens bij musk te zetten na zijn tweet over zijn neef die een heavy case of mayocarditis had .. dat gaat nooit mer weg en binnen 10 jaar ben je dood

 2. Hij probeert het gevoel te creëeren dat de vaxxies allemaal in het zelfde schuitje zitten net als hij…(Nog steeds in zijn Baphomet/duivel kostuum op twitter) by the way… Zoek de orginele foto maar op, daar staat die demonische asperger met zijn Satanische moeder dan…Met Heidi erbij…

   • @Disco , Yup…Die afbeelding op zijn borst is ‘Baphomet’ de hermafrodieten/transgender Duivel/entiteit. Maar die mafklapper liep al jaren terug ook met jacket met “New world order” in het latijns op de rug…Het is allemaal 1 gore kliek…Musk,Gates,Zuckerberg,Bezos en velen meer. In feite is Musk uitvoerder van het gedachtegoed van Yuval Hararri. Maar weinige schijnen dit te zien. Alles waar dit tuig voor staat moet geboycot worden.

  • Ur-loge-lid Rutte heeft het veelzeggende kleinood gekregen van voorganger, 33ste graad vrijmetselaar & landverrader J.P. Balkenende; in het Amerikaanse Brookings Institute is hij in de jaren 80 voorbereid om een ultieme dienaar van de khazaarse maffia/ illuminati/ Deep State te zijn.

 3. Gaven hem hier toch steeds meer het voordeel van de twijfel na her demonstratief overplaatsen van zijn fabrieken in Californië naar Texas als protest tegen de ‘maatregelen’ en door zijn Twitter-actie…. Maar ja, als je je om wat voor reden dan ook 2x in laat spuiten met dat kwakzalversvergif !!!

 4. Musk is ook persona non grata. Heeft iemand al opgemerkt dat twitter uit de sidebar van edge is gehaald?

  Ik weet het niet hoor, er broeit iets in dat kliekje.

 5. Spannend. Ik vraag me ook al tijden af welk spel Musk speelt. Het is mooier dan Dynasty of Dallas. (Ik mis de Bobby Ewing Mercedes wel een beetje …)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in